Glad cheftræner til MTAC: Vores 1. halvleg var super god

0
© Allan S Voss/Sportsphotos.dk ©

AGF spillede en rigtig god kamp i eftermiddagens kamp mod SønderjyskE, hvor hjemmeholdet vandt med 4-2. Særligt i 1. halvleg var AGF i stort spillehumør, hvilket sikrede en pauseføring på 2-0.

Flere af AGFs offensive esser sprudlede i dagens kamp mod SønderjyskE, hvor det blev til hele 4 mål til hjemmeholdet.

Det var da også en glad cheftræner som morethanaclub mødte umiddelbart efter kampen:

– I 1. halvleg spiller vi super godt. Og så kommer de med et desperat stød, hvor de prøver at komme tilbage i kampen i starten af 2. halvleg. De ændre nogle ting og spiller med 2 angribere og pumper boldene frem. Der synes jeg ikke helt vi er klar og vi lukker mål ind der. Men vi kommer med hurtig respons på begge mål. Så det var en mental stærk 2. halvleg, og en spillemæssig super god 1. halvleg.

Uanset hvordan det går AGF, så modtager David Nielsen oftest kritik af den ene eller anden slags. Blandt andet har han hørt meget på, at han ikke bruger de unge spillere nok.

I dag spillede 19-årige Sebastian Hausner fra start for 3. kamp i træk, og det var endnu en stærk præstation af den unge forsvarspiller. Til spørgsmålet om brugen af de unge spillere, pointerede David Nielsen overfor morethanaclub, at de unge nok skal få spilletid, når de er klar til det:

– Vi kan ikke sætte de unge spillere i mikroovnen og gøre dem klar. De skal være klar, når de er klar. Hausner har vist nu og givet os en følelse af, at nu begynder der at være nogle ting i ham. I hans personlighed og i hans måde at arbejde på i hverdagen, der gør at han ser ud til at være klar. Hvilket han har bevist i de kampe han har spillet nu. Så når de er klar, så spiller de (de unge, red.). Sådan er det. Vi kan ikke sætte dem i mikroovnen.

Med Sebastian Hausners positive formkurve, bliver det spændende at se hvad David Nielsen stiller op, når Frederik Tingager er kampdygtig igen. En ting er dog sikkert – ingen spillere kan føle sig sikre på at spille:

– Der er ikke nogen der kan regne med noget. Men vi spiller med det bedste hold hver gang og Hausner har gjort det godt indtil nu. Vi skal bare ud og være klar hver gang, sagde David Nielsen afsluttende til MTAC.

Med dagens sejr ligger AGF nu nummer 4 i 3F Superligaen, som nu holder landskampspause. Der er altså ro i lejren inden AGF spiller igen om 2 uger. Her får man besøg af Brøndby IF.

Tryk Log ind for at kommentere
  Få notifikation  
Notifikation ved