Gjesing har det godt i midterforsvaret

1

Der blev for alvor brug for Jens Gjesings alsidighed i kampen mod FCK, da Dan Thomassen måtte gå ud tidligt i første halvleg med en forstuvet fod. Gjesing blev således smidt ind i midterforsvaret – en rolle som han udover en enkel fejl klarede til UG.

Spilleren selv finder sig da også godt til rette nede i forsvaret, hvor han ikke mener, han er alt for langt bagefter konkurrenterne:

“Ja, jeg føler, at jeg er god nok til at tage konkurrencen op med dem. Men det tænker jeg ikke så meget på nu. Det tager vi til den tid, og nu drejer det sig bare om at spille godt, nu hvor jeg har chancen, siger Jens Gjesing til Onside.dk.

Pladsen i midterforsvaret er da heller ikke ny for den alsidige spiller, som flere gange er blevet brugt som erstatning, når skaderne er væltet ned over holdet:

“Det har jeg det godt med. Jeg kan lide at spille i midterforsvaret og har prøvet det flere gange, så det er ikke noget problem for mig.”

Jens Gjesing forventes at starte inde i midterfosvaret sammen med Anders Kure, når Silkeborg på lørdag gæster nRGI Park.

Få notifikation
Notifikation ved
1 Comment
mest bedømte
nyeste ældste
Inline Feedbacks
View all comments
ta meter
11 år siden

Bortset fra en enkelt fejl… der kunne og burde have ødelagt festen i Parken. Anyway, Gjesing har et godt blik for spillet, han skal bare blive lidt mere konsekvent i sine indgreb.
Forza Young Guns