Gift Links til MTAC: Det hele handler om holdindsatsen

0
© Nicklas Jacobsen - JacobsenPhotography

Af Lukas Voergaard Jepsen

Den lynhurtige sydafrikaner fortæller, at der er stor fokus på holdindsatsen, og at nøglen til succes er samarbejde.

22-årige Gift Links har været i AGF lidt over et år nu. Han kom til den 1. september 2019 fra sydafrikanske Cape Town City, og har sidenhen spillet sig til en større og større rolle på holdet. Han har dog haft en lidt udfordrende sæsonstart.

Efter at have vist rigtige gode takter i de første par kampe, blev Links skadet i Europa-Leauge nedturen mod NS Mura. Siden da har han arbejdet hårdt for at komme tilbage i topform, og på de seneste spillet flere og flere gode minutter. Links føler da også, at han er ved at være tilbage på det ønskede niveau.

 

Arbejder mod 100%

”Lige nu arbejder jeg mig tilbage mod 100%. Jeg har det godt, jeg bliver ved med at arbejde hårdt, og nu er der landsholdspause, hvor jeg kan fokusere på at komme tilbage i form, så jeg er klar til Midtjylland”

På trods af at det kun er lykkedes Links at score en enkelt gang i GF-trøjen, er det ikke noget, der bekymrer den 22-årige sydafrikaner. – ”Jeg må bare arbejde, spille og se hvad der sker” – Udtaler Links til Morethanaclub.dk. Han har stadig første Superliga-scoring til gode. Det indtil videre eneste mål, blev scoret i sidste års pokalturnering mod VSK Århus.

Links er dog ikke alt for optaget af, at han skal på scoringstavlen.

 

”Det hele handler om holdindsatsen”

”Det er lige meget om jeg scorer, eller om det er Patty (Patrick Mortensen, red.) hvem end der scorer, så er alle glade. Det er bare en holdindsats”

De sidste par kampe GF har spillet, har til tider budt på problemer med at skabe chancer, i det modstanderne ofte har stået dybt, og for en spiller som Links, der er allerbedst i fuld fart ned ad banen, har det betydet udfordringer.

”Det hele handler om holdindsatsen. Hvis et hold står meget dybt, så er vi nødt til at arbejde sammen som et hold for at komme igennem. Selvfølgelig vil vi gerne ud at løbe når muligheden er der. Vi forsøger altid at finde måden at komme igennem”

Specielt i kampen mod Vejle, i de efterhånden næsten berømte 60 minutters tid, hvor GF spillede utroligt, var Links ekstremt tilstedeværende.

Han fik plads til at løbe og udfordre, og kunne gang på gang slå glimrende indlæg til Patrick Mortensen, hvilket også resulterede i sæsonens hidtil eneste assist for Links.

Han er i glimt lykkedes med for alvor at vise sig frem, og potentialet virker enormt. Specielt er det værd at tage hans ydmyge holdning til holdet, og det at arbejde hårdt, med i betragtningen.

 

Hvad tænker I om vores lynhurtige kantspiller Links? Tror I, at han har, hvad der skal til for at blive en profil i Superligaen?

Få notifikation
Notifikation ved
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments