Gi’ Staff den respekt han fortjener

13

Under opvarmningen til dagens kamp, blev Steffen Rasmussen mødte med hånelige klapsalver og tilråb, da han lukkede en bold ind, og lavede et mindre drop under opvarmningen.

En opførsel vi mener er fuldstændig uacceptabel, og vi har derfor valgt at skrive et indlæg på Facebook, hvor vi også opfordre til, at Staff får en kæmpe hyldest på stadion, når vi møder Viborg FF på fredag.

Få notifikation
Notifikation ved
13 Comments
mest bedømte
nyeste ældste
Inline Feedbacks
View all comments
AGF 1974
7 år siden

Fin gestus, men hvorfor bringe Graulund ind i kommentaren her? Det er sgu ikke meget bedre end de tåber der hånede SR.

forzagf
forzagf
7 år siden

@Henze, Stærkt indlæg. Jeg er ikke i tvivl om at Jovanovic lige nu er en bedre målmand, men Staff har altid været der for GF. Han fortjener respekten.

AGF 1974
7 år siden

Fair nok. Uanset hvor mange gange jeg læser det, har jeg dagsværdi ved at se det ikke er negativt vendt mod Graulund, bevidst eller ej. Tænker bare det var muligt at få samme budskab ud, uden at nævne andre, i mine øre, negativt.

Men bakker fuldt op om jeres støtte til Staff.

jj
jj
7 år siden
Reply to  AGF 1974

Jeg er helt enig. Kommentaren rettet mod Graulund er malplaceret og underminerer budskabet om at man altid støtter spillerne.

SBD
SBD
7 år siden

Omend jeg er fuldstændig enig i, at det er helt utilstedeligt, at personer der opholder sig i vores fanafsnit, håner nogen som helst af vore spillere, så er dette støtteshow dog gået fuldstændigt i selvsving og ser ud til, at udvikle sig til et selvmål af dimensioner. For det første, med det kendskab jeg har til konkurrencemennesket Staff, vil en (fremkaldelse til) hyldest på fredag (det er det der foreslås på FB) jo nærmest komme til at fremstå endnu mere nedværdigende end den episode, der åbenbart har fremkaldt dette show. Hvis Staff overhovedet aner, hvorfor han skal “hyldes” (bemærkede han… Læs mere »

Bobbe78
7 år siden
Reply to  SBD

Hørt og han skal Selvf også hyldes ligesom Amini og MS og Junker….

Nowak
7 år siden
Reply to  SBD

Dette burde være teksten i artiklen. 100% enig
Og hvis vi skulle lave de her støtte aktiviteter hver gang der bliver sagt noget retaderet om en af vores spillere, kunne vi ikke lave andet.

Bobbe78
7 år siden

Jeg er så chokeret og det du skriver H05… Hvordan kan man kalde sig AGF fan når man gør sådan noget.. FØJ hvor det sinker er forræderi.. Hvordan kan man gøre sådan mod en spiller som nogen har været loyal og virkelig vist hvilken farve hans hjerte er… Ja han har haft mindre gode kampe… Men det har Martin akærgensen, Peter Geaulund, John Stampe osv fandme også…. men nej dem siger man ikke noget om… en keeper laver en fejl og en angriber brænder 4 110% chancer i samme kamp.. Hvem får skylden for nederlaget på 1-0 – keeperen.. Jeg… Læs mere »

Bobbe78
7 år siden
Reply to  Bobbe78

*over

Bobbe78
7 år siden
Reply to  Bobbe78

*stinker

Bobbe78
7 år siden
Reply to  Bobbe78

Hørt og han skal Selvf også hyldes ligesom Amini og MS og Junker….