Gersbach dropper landsholdet for at spille pokalkamp

0

Alex Gersbach har meldt afbud til det australske U23-landshold, for han øjner nemlig spilletid mod Marstal/Rise.

Det har været trængt med spilletiden for vores nye australier. Spilletiden er som forventeligt gået til Casper Højer, og udsigten til minutter i den hviie trøje efter landsholdspausen er ligeledes svær at få øje på.

Det betyder, at Alex Gersbach endnu ikke har fået græstid i sæsonen, men udsigten til en god spilmulighed på Ærø har altså højere prioritet end landsholdstjeneste – what a guy.

– Jeg talte med landstræneren og vi besluttede, at det var bedre for mig at blive her og spille pokalkampen fordi jeg endnu ikke har optrådt for AGF. Han er glad på mine vegne for, at jeg får spilletid her i stedet for, at jeg skulle rejse rundt om jorden. Jeg er glad for, at han har forståelse for min situation, siger Alex Gersbach til stiften.dk.

David Nielsen vil uden tvivl give spilletid til venstrebacken og det bliver utroligt spændende endelig at se ham i aktion. Selv er David Nielsen påpasselig overfor lilleput-holdet fra Ærø:

– Vi ved, at Marstal/Rise er et hold, der især er gode på hjemmebane, hvor de har fået deres bedste resultater. Og der kommer givet til at være masser af intensitet fra starten af, og vi skal være klar på, at de kommer til at gøre alt, hvad de kan for at gøre det svært for os. Så det bliver hårdt arbejde for os, og det kan godt gå hen og blive en kamp, hvor vi får mere at se til, end de fleste på forhånd måske regner med, siger cheftræner David Nielsen til AGF.dk

Få notifikation
Notifikation ved
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments