Gåsehud: AGF hylder John Stampe med egen plads og jubilæumstrøje

Skrevet den 12. oktober 2017 - 09:47 af

AGF er en af Danmarks absolut ældste klubber, og med den titel følger som oftest også en håndfuld legender. Spillere der har tjent klubben i mange år, repræsenteret de hvide farver på bedste vis og for enkeltes vedkommende endda også stået øverst på sejrsskamlen med et Danmarksmesterskab i favnen.

Én af de absolut største er den nu afdøde kamprekordholder, John Stampe. I 444 kampe kæmpede han med AGF-logoet på brystet – kulminerende med en DM-titel i 1986.

Og nu hyldes han i stor stil af sin tidligere klub. Først bliver pladsen foran Ceres Park navngivet “John Stampes plads” inden kampen mod Lyngby, og når spillerne så løber på banen er det i en specialdesignet Stampe-trøje.

Trøjen kan købes i et begrænset omfang på nettet – således er produceres der kun 444 af slagsen. Desuden kan spillernes trøjer købes efter kampen på auktion – overskudet går til AGF’s tifoarbejde.

 

 banner
+ Få 100% i bonus på første indbetaling
+ Få op til 1000 kr. i bonus
+ De største indenfor betting
+ Høje odds på lokale kampe
+ Live og almindelige odds
banner
+ 50 kr. gratis ved oprettelse
+ Op til 10.000 DKK i bonus
+ Live og almindelige odds
+ 50 free spins til casinoet (spilleautomater)
+ Alle sportsgrene

Kommentarer

  1. Nu har AGF vist ikke meget at skulle ha’ sagt ifm. navngivning af veje og pladser m.m. Så det er nu nok nærmere Århus Kommune, der hylder John Stampe med hans egen plads.

    Ok. Det er jo så nok på anledning af AGF, eller folk deromkring, der har indstillet ham til denne hyldest, men beslutningen er i sidste ende ene og alene kommunens.

Skriv et svar