Frustrerende pointtab i Horsens

2
Superligaen AGF - AaB 19- 02-2017 19-02-2017 i Aarhus på Ceres ParkFoto: Jesper Zacho Elgaard

Tirsdag aften var AGF’s superligahold på besøg på CASA arena i Horsens til endnu en vigtig kamp i grundspillet. I en kamp der blev spillet under ekstreme vejrforhold var AGF sekunder fra at hive alle 3 point med hjem til Århus, men desværre lykkedes det for hjemmeholdet at udligne til 1-1 i sidste øjeblik.

David Nielsen havde skiftet ud på 4 pladser i forhold til Lyngby kampen. Jens Stage, Mustafa Amini, Kasper Junker og startdebutanten Magnus Kaastrup var nye i startformationen og de skulle hver især sætte deres præg på kampen.

På en sneglat bane der overlod en del til tilfældighederne var det nemlig Kasper Junker der fik tilkæmpet sig et straffespark efter bare 5 minutter. Det brændte Amini desværre, men efterfølgende kæmpede han sig til et hjørnespark og det sendte Casper Højer ind i hjemmeholdets felt hvor Jens Stage skramlede bolden i mål til 1-0 føring til de hvide.

Kasper Junker startede i det hele taget godt og aggressivt  og efter 13 minutter modtog han et gult kort.  Efter scoringen kom hjemmeholdet bedre med i kampen, men det til trods burde AGF være kommet på 2-0 men  Junker misbrugte alene med Jesse Joronen.

Efter et længere tilløb fik dommer Sandi Putros endelig gang i de gule kort til hjemmeholdet mod halvlegens slutning hvor Alexander Ludwig og Mikkel Qvist fik fortjente advarsler.

Fra anden halvlegs start virkede flere AGF’ere som om de lige skulle have gang i stængerne igen og det gav flere halvfarlige muligheder til hjemmeholdet. Hvordan Alexander Ludwig kunne undgå sit andet gule kort kan man undres over. Men kampens dommer vurderede tidsudtrækning som et værre element end de gentagne frispark som Ludwig begik. Eksempelvis som da han nedlagde dagens bedste AGF’er, Magnus Kaastrup på kanten af feltet.

Desværre kom Horsens tættere og tættere på og efter 75 minutter burde Simon Okosun havde udlignet da han pludselig stod fri ved bagerste stolpe, men han fik heldigvis ikke ram på bolden. Det gjorde Oliver Drost til gengæld lidt senere men et flot refleks af Jovanovic reddede AGF.

I 94. minut gik den desværre ikke længere. Jesse Joronen servede en lang violin op i AGF feltet og efter et par vundne Horsens dueller blev der afsluttet på mål. Jovanovic kunne ikke holde den og returen var Finnbogason hurtigst over og han udlignede til 1-1.

Dermed fik holdet og de imponerende mange medrejsende fans ikke de 3 point med hjem som de havde kæmpet så hårdt for.

Indskiftninger:

  • 72: Bundu ind – Junker ud
  • 83: Sverrison ind – Amini ud
  • 88: Rask ind – Kaastrup ud

Advarsler:

  • AGF: Juelsgård, Junker og Jovanovic
  • Horsens: Ludwig og Qvist
Tryk Log ind for at kommentere
  Få notifikation  
nyeste ældste mest bedømte
Notifikation ved
Fanoe
Bruger

Fuldt ud fortjent med pointdeling på en lorte bane i lorte vejr og med en dommer der havde glemt at reglerne gælder begge veje. Horsens må bruge 30+ sekunder på hver eneste dødbold, mens AGF får 2 gule for det samme? jeg mindes ikke at der er en regel for at holdet der er bagud må bruge længere tid end holdet der fører..
Mere Futsal dødboldsregler i dansk fodbold tak!

Unknown99
Bruger

plus et par gule kort der godt kunne ha brugt en makker samt en juelsgaard der nok ikke lige spillede sig ind i varmen (get it. 😉 )