Frederik Møller: Der skal en anden attitude til mod FC Nordsjælland

Skrevet den 13. september 2017 - 16:52 af

1-4. Det lød cifrene på, da AGF senest havde besøg af Randers FC på hjemmebanen Ceres Park i Aarhus.

Det var alt andet end det man håbede på fra AGFs side, da man havde holdt buret rent i tre runder i streg, og det langsomt begyndte at ligne et stabilt fodboldhold.

I den anden ende var der Randers, der lå på Superligaens absolutte sidsteplads, og som havde mere end svært ved at få spillet til at hænge sammen. Hænge sammen gjorde det dog mod AGF, hvor de kom ud som lyn og torden og dominerede det meste af første halvleg, ligesom slutningen af kampen, hvor de fuldstændig punkterede AGF.

På mandag gælder det så rækkens tophold, FC Nordsjælland, der på trods af salg af store profiler har formået at spille flot og effektivt fodbold.

Til kampen mod FC Nordsjælland fortæller Frederik Møller til AGF.dk, at det er nødvendigt at komme til kampen med en helt anden attitude, ellers ender det med endnu en røvfuld.

“Det bliver en svær kamp mod FC Nordsjælland. De er gode, især på deres egen bane. Vi skal være 100 procent klar fra start for at have en chance. Det handler først og fremmest om, at vi i forhold til Randers-kampen formår at vise et større energiniveau og en helt anden attitude”, lyder det fra Frederik Møller til AGF.dk.

Den unge Frederik Møller der blev hentet i AC Horsens, har spillet sig fast ind på AGF holdet, hvor han indtil videre står noteret for syv kampe.banner
+ Få 100% i bonus på første indbetaling
+ Få op til 1000 kr. i bonus
+ De største indenfor betting
+ Høje odds på lokale kampe
+ Live og almindelige odds
banner
+ 50 kr. gratis ved oprettelse
+ Op til 10.000 DKK i bonus
+ Live og almindelige odds
+ 50 free spins til casinoet (spilleautomater)
+ Alle sportsgrene

Kommentarer

  1. “I skal være 100% klar fra start” og en anden attitude end i Randers.” “Kloge ord”. Gu fanden skal I være klar og det til hver eneste kamp. En flok forkælede tøsedrenge, som hæver en fed og ufortjent hyre, og som ledes af en uduelig træner.
    Ingen af jer er pt. værdig til at bære trøjen.

  2. Vis mere og snak mindre – en dårlig indsats er og bliver en dårlig indsats. Har ligesom på fornemmelsen, at der har indsneget sig en teklub kultur i truppen – der evalueres, analyseres og snakkes, og ligemeget hjælper det. Få nu kigget i bukserne jf en nulevende direktør, og find ud af, om I er mænd eller mus!

Skriv et svar