Fournais: Transferbudgettet bliver ikke ændret

4

Igår kunne AGF præsentere en vellykket aktie emission, hvor man fik tilført 51 millioner kroner i klubkassen. Det er bestemt positivt, at AGF kan formå at få så stor en sum i kassen efter en lidt blandet oplevelse mht. resultater i efteråret. Men blot fordi man havde en succesfuld aktie emission, er det ikke ensbetydende med at sportschefen får flere midler at gøre med i vinterpausen lyder det fra bestyrelsesformand Lars Fournais.

“Det her ændrer ikke noget på det økonomiske råderum, han har at bevæge sig indenfor i det kommende transfervindue. Han har fået et budget oplyst af Jacob Nielsen, og det ligger fast. Der bliver ikke noget med ekstra penge til nye spillere”, siger formand Lars Fournais til Aarhus Stiftstidende

Den nye sportschef har allerede brugt en del af budgettet for det kommende transfervindue, da han forleden hentede, den nu tidligere, FC Nordsjælland spiller Morten Nordstrand til klubben.

Er det okay, at bestyrelsesformanden ikke frigiver flere penge til transfers i vinterpausen?

Få notifikation
Notifikation ved
4 Comments
mest bedømte
nyeste ældste
Inline Feedbacks
View all comments
grind88
7 år siden

Ja. Vi kan hente spillere, der er langt gode nok til 1. division. Også uden at det skal koste flere millioner. Og desuden er jeg træt af, at de smider penge ud af vinduet, så vi altid skal høre om kæmpeunderskud og gå og være bekymrede omkring det. En transferfri Nordstrand er f.eks helt perfekt i mine øjne.

Bobbe78
7 år siden

Synes også det er en god udmelding… Keep on doing the good work…

don marisco
7 år siden

Transfer budgettet bliver helt sikkert anderledes når og hvis vi sikre oprykning.

Derfor giver det også mening at vente med at satse på spillere med 3 års kontrakter tilefter en oprykning er i hus.

habo95
7 år siden

Transfer-budgettet er intakt, Nordstrand er transferfri, og skydes der ingen spillere af i vinterpausen, vil det være løn-budgette, der belastes.