Vi har brug for jeres idéer, tanker og meninger

Forside Fora AGF Vi har brug for jeres idéer, tanker og meninger

Viser 5 svartråde
 • Forfatter
  Indlæg
  • #189560

   Kalder alle AGF-fans,

   Vi ønsker at inddrage alle jeres idéer, tanker og meninger om sidens struktur og indhold, så denne tråd er ment til jer.

   Vores mål er, at skabe indhold som i gider læse og som i efterspørger, derfor vil vi gerne opfordre jer til at skrive jeres tanker om sidens fremtidige udvikling, så vi, efter bedste evne, kan forsøge at imødekomme jeres ønsker, idéer, tanker og krav. I skrivende stund har vi skaffet akkreditering til Superliga-kampe, så der i den nærmeste fremtid vil komme LIVE-indhold, interviews mm. fra stadion. Hvis i har idéer til interviews, debatindlæg eller sjove indspark, så tager vi glædeligt i mod dem her.

   Hilsen redaktionen

  • #189561
   gffan17
   Bruger

   Alt der er dybdegående er for mig interessant læsning. Sjove artikler der går tæt på nogle spillere eller emner man ikke hører så meget om. Dengang Jeremiah White spillede her lavede han et video interview hvor han viste rundt nede på træningslejren i Portugal.
   Ting som det, eller artikler om hvordan det er at komme til som balkan dreng (Dino, Jovanovic) eller hvordan udviklingen går for de unge talenter og hvad vi kan forvente.

   Kreative sjove vinkler og dybdegående interviews, mere af det!

  • #189562
   Stev
   Bruger

   Gerne noget med noget dybde. Så er det i mine øjne ligegyldigt om det er video eller artikler. Bare ikke de der videoer AGF selv poster, hvor en tilfældig spiller udtaler sig i 1-2 minut efter en kamp. Det er gammeldags og totalt intetsigende.

   Kig gerne på Eurosport/Discovery. De har selvfølgelig et større budget end siden her, men de formår at lave indhold der rent faktisk gør en klogere.

  • #189572
   Masada
   Bruger

   Har i fjernet twitter-feedet i bunden af siden?

  • #189587

   Tak for jeres input, det er en stor hjælp!


   @masada
   det skulle fortsat gerne være at finde i bunden.

  • #192456
   Per Leth
   Bruger

   Kunne også være interessant at sætte fokus på de politiske problemstillinger, der forhindrer os og de andre provinsklubber, i at deltage i suppen på jævnbyrdig vis. Her tænker jeg på DBUs uheldige placering på Brødnby Hovedgade.
   At de udliciterer beslutningerne om f.eks. kamptidspunkter til de FCK og Brøndbyfans der sidder på de andre TV stationer i København, ligner bestilt arbejde, og ethvert barn der kan tælle, kan jo se at fordelingen stadig er skææææv. Mærkeligt at jydske folketingspolitikere bosat i KBH. tillader det?

Viser 5 svartråde
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.
Vi søger frivillige - vil du med på holdet?