Tv2 østjylland d. 18 maj kl. 12.10

Forside Fora Off-Topic Tv2 østjylland d. 18 maj kl. 12.10

Viser 10 svartråde
 • Forfatter
  Indlæg
  • #57624
   bew
   Bruger
  • #57625
   str84ward
   Bruger

   Fantastisk klip 🙂

   Hr. Nielsen tænder helt af haha!!! 😮

  • #57626
   Anonym

   Jeg synes sgu der er noget om snakken. Stiften træder på en mand der allerede ligger ned. Men omvendt er jeg realist. Overskriften sælger!

  • #57627
   Mugabe
   Bruger

   hahaha, nu har Jan Schouby spillet smart og klappet ryg i alt for lang tid. Han har godt af at blive opdraget lidt, selvom jeg er enig i at Erik bør fyres.

   Om ikke andet virker randers-direktøren faktisk som en sympatisk fyr, og man må give ham, at de har fået samlet en slagkraftig trup med få midler.

   Jeg kan stadig huske da vi havde BSN og Tøffe som spillere, og Tobias Grahn debuterede mod Randers i deres første sæson i suppen i mange år. Hvordan fanden de har overhalet os med deres elendige udgangspunkt (igen og igen) er mig sgu en gåde.

  • #57628
   lurifax
   Bruger

   Jacob Nielsen tænder af, fordi han gennem længere tid har oparbejdet et had til og frustration over Jan Schouby. Fordi han har været negativt indstillet over for Randers. Samtidig er Nielsen tilpas smart til ikke at tænde af i den forbindelse – fordi han ved, at det får ham til at fremstå som et forurettet barn og dermed svag.

   Nu fik han chancen for at spille forarget på andres vegne og få afløb for sit personlige raseri. Smart, og sandsynligvis i nogen udstrækning velovervejet.

  • #57629
   Ras88
   Bruger

   Den skulle vist ligge i Off tropic!!

   Men synes ikke der er noget galt med den avis forside. Det er ingen hjemmelighed at de støtter AGF, og de tænker vel det, som alle fans gør lige nu.. Tror Jacob N, er lidt pige sur over, de i Randers ikke har flere aviser, som støtter dem.

  • #57630
   Castro-AGF
   Bruger

   Det kunne jo måske også tænkes, at Jacob Nielsen rent faktisk synes det er usmageligt!
   Jeg vil ikke kommentere den pågældende avisforside.

   Jeg vil dog tilkendegive min respekt for Jacob, da jeg synes han lyder ganske reel i hans måde at reagere på. I mine ører lyder det overhovedet ikke som om der ligger noget bag (eller at han er pigesur), men derimod virker han blot stødt over nutidens amoralske og uetiske måde at "dyrke" journalistisk på.

   Respekt til hr. Nielsen,

  • #57631
   AstonVilla
   Bruger

   Ja, tænk hvis vi havde fået ham som direktør for år tilbage i stedet for Randers FC. Han har skabt alt det, vi ikke har: Overskud på økonomien, europæisk fodbold i gennemsnitlig hver tredje sæson, sejr i pokalturneringen og ikke mindst et hold, der også spiller i Superligaen efter sommerpausen… Og når de får bygget den sidste tribune på stadion, har de også et – efter min mening – bedre stadion end os.

  • #57632
   Castro-AGF
   Bruger

   Utroligt at man skal kigge nordpå med et misundeligt blik, på en virksomhed der for få år siden hed Randers Freja! =)(/&%¤#"¤%&/() AGF!!

  • #57633
   Hornbek
   Bruger

   @Aston Villa.
   Kan kun give dig ret. Ærgeligt at vi ikke kan formå at køre det på samme måde som i Rendos. Han har gjort et flot stykke arbejde, ingen tvivl om det.

   On topic: Klippet viser vel egentlig bare hvor inkompetent en rygklapper han egentligt er?

  • #57634
   Agadez
   Bruger

   Schoubys fjæs efter den sviner han får af Nielsen, er priceless! På tide spaden blev sat på plads, og jeg er helt enig med Nielsen.

Viser 10 svartråde
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.