Transfer-strategi: Indkøb af 20-25 årige betaler sig

Forside Fora AGF Transfer-strategi: Indkøb af 20-25 årige betaler sig

Viser 0 svartråde
 • Forfatter
  Indlæg
  • #201194
   Dichio
   Bruger

   Transfer-strategi:

   Indkøb af 20-25 årige betaler sig

   Mit store håb i dette og kommende vinduer er at vi henter spillere ind på max 25 år som har udvilingspotentiale. Så det er slut med at hente “okay gode” spillere ind som bare tjener 30-50% mere i løn i AGF end de ville have gjort i deres middelmådige klubber de kom fra. Vil vi videre tror jeg primært 21-25 årige er vejen frem. Tilsat enkelte over det, og naturligvis helt unge talenter.

   Eksempler 20-25 årige indkøb med succes

   Synes tilgangene af stage, amini, grabara, tingager, munksgaaard, højer, bundu, blume (lige fyldt 26 da han kom) har vist de yngre sagtens kan tage ansvar og være profiler. Junker og Jova spillede også gode kampe og gav os gode transfers.

   25+ har ikke givet samme succes rate og potentiale

   Modsat flere af de ældre døjet med skader, form, nedgang i kvalitet og generelt ikke alle i samme omfang har givet os et løft, selvom mange af dem har været okay:
   kanstrup, spelman,Sverrison, Riel m.fl. af dem der sagt farvel.
   Dem vi har i truppen pt: YT (minus form), Sana/JJ (visse mangler), Backman (ofte skader), Guira/Anker (begge tog længe om af genfinde niveau og visse mangler)

   Læg dertil at ingen af de ældre næppe giver en nævneværdig transfer, selvom der blev talt om 15 mio for Sana i efteråret.

   Modsat gruppen af unge – hvor der nok skal komme gode transfers fra flere af dem.

   Okay at købe enkelte over 25 – men det bør begrænses. Så hellere satse med en yngre.

Viser 0 svartråde
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.