Til studerende på VIA i Ceres Byen

Forside Fora Off-Topic Til studerende på VIA i Ceres Byen

Viser 0 svartråde
 • Forfatter
  Indlæg
  • #188614
   projectc
   Bruger

   Der kommer lige et meget Off-topic emne.

   Hvis du læser på VIA i Ceres byen og ikke bruger bil som dette indlæg drejer sig om, så må du meget gerne dele på diverse intranet / Facebook grupper eller sider, eller med dem du eventuellet ved bruger bil eller gerne vil bruge bil.

   Opslaget må også gerne deles selvom du har en bil 😉

   Er du studerende på VIA i Ceres byen og bruger du, eller vil du gerne bruge, din bil hver dag, så deltag i vores lille undersøgelse og får et rigtigt godt tilbud på en billig parkerings plads meget tæt på via.

   Vi er i gang med en undersøgelse af de studerendes holdninger til kombinationen af studier og parkering i midtbyen. Det drejer sig om priser, forhold og villighed til at finde alternative løsninger i forhold til parkeringen ved skolen.

   Som en lille ekstra ting, har vi for hele 2018, i en meget fornuftig gåafstand til VIA, købt os ind på et begrænset antal p-pladser, som vi gerne vil bruge til at undersøge hvordan, hvor meget og hvornår studerende vil bruge disse pladser. Pladserne kan købes af os til halv pris af hvad de normalt koster. Læs mere i bunden af vores spørgeskema.

   Spørgeskema:
   https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdWmqcoYjf-z066DoUyT4e7r7RF5WMGlQodxqvL2JcIiOnghw/viewform?usp=sf_link

   Igen vil jeg lige skrive en bøn til at dele opslaget eller linket til spørgeskemaet, da vi ikke selv er studerende på VIA i Ceres byen eller på anden måde har vores daglige gang i området, og derfor ikke adgang til deres intranet og diverse facebook grupper.

   På forhånd tak

Viser 0 svartråde
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.
Vi søger frivillige - vil du med på holdet?