Surt opstød ovenpå en ellers fremragende oplevelse!

Dette emne indeholder 7 svar, har 6 stemmer og blev senest opdateret af  Negreanu 1 år, 4 måneder siden.

Viser 8 indlæg - 1 til 8 (af 8 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #186505

  Superskurk
  Participant

  Åh, hvor var det en dejlig kamp i går – fantastisk stemning, både visuelt og vokalt.. Godt gået allesammen!

  Der er dog noget jeg SLET ikke kan forstå eller holde ud:
  Hvorfor i ALVERDEN skulle der tyres fadøl ned mod vores spillere ved de tre mål – mest ved det første… Det er jo direkte tåbeligt.. Det var jo ikke LIGE i scoringsøjeblikket, at der “hovsa” blev kastet øl i begejstring, men var tyren direkte mod spillerne.. Nogen der kan hjælpe mig med, at forstå meningen i dette?

  Og så til det allermest meningsløse: Hvorfor HELVEDE giver man sig til, at SPYTTE efter Horsens-spilleren der tager indkast til sidst???? Ja, jeg så det, og ja det var helt bevidst TO gange fra samme person.. Foran 5-1.. Og mod en spiller der ikke har gjort noget som helst for at pisse nogen af.. Kunne lidt bedre forstå det (lidt!), hvis Horsens havde været foran, og spilleren havde scoret og jublet provokerende ud mod os.. Men det her var bare hjernelamt.. Hader at jeg som AGF-fan er sat i bås med sådanne typer.. Føj!

  #186506

  Stev
  Participant

  Jeg tænker ikke, at øl er blevet kastet bevidst EFTER en AGF-spiller, men derimod, at man bare kaster øllen i begejstring op i luften? Det mener jeg personligt er helt i orden, og en del af det at stå i et stemningsskabende område. Der skal man altså ikke få ondt i røven over at få lidt øl på jakken i min verden.

  Det med spyttet har jeg aldrig set eller oplevet, men det er selvfølgelig helt uacceptabelt, hvis det har fundet sted.

  #186508

  zcml
  Participant

  @ Stev

  Det er aldrig i orden at kaste med øl. Især ikke når man tænker over, hvad det tynde “sprøjt” koster til sådanne kampe 😉

  #186519

  Norden
  Participant

  Jeg står aldrig i stemningsområder netop fordi jeg ikke gider få øl i nakken. Det lugter, og det er i øvrigt ikke fedt at blive smurt ind i øl en kold november aften.

  Det er direkte stupidt at kaste med øl eller andre våde varer og det hører ingen steder hjemme.

  #186522

  Negreanu
  Participant

  Jeg står altid stemningsområdet fordi jeg elsker at mit tøj lugter af øl – og specielt i November. Jeg plejer også at finde en kæderyger at stille mig tæt på.

  #186526

  Luke2000
  Participant

  “Jeg tænker ikke, at øl er blevet kastet bevidst EFTER en AGF-spiller, men derimod, at man bare kaster øllen i begejstring op i luften? Det mener jeg personligt er helt i orden, og en del af det at stå i et stemningsskabende område. Der skal man altså ikke få ondt i røven over at få lidt øl på jakken i min verden.”

  Jeg så selv det her fra et andet sted på stadionen, og det var meget øl og det var kastet direkte i hovedet på spillerne, stod selv og grinede af hvor dumt det var.

  • Dette svar blev ændret 1 år, 4 måneder siden af  Luke2000.
  #186530

  Stev
  Participant

  Du skulle have hentet en voksen.

  #186531

  Negreanu
  Participant

  Haha 😀 Booodil de kaster med øøøøl.

Viser 8 indlæg - 1 til 8 (af 8 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.