Surt opstød ovenpå en ellers fremragende oplevelse!

Forside Fora TIFO/Fanscenen Surt opstød ovenpå en ellers fremragende oplevelse!

Viser 4 svartråde
 • Forfatter
  Indlæg
  • #186505
   Superskurk
   Bruger

   Åh, hvor var det en dejlig kamp i går – fantastisk stemning, både visuelt og vokalt.. Godt gået allesammen!

   Der er dog noget jeg SLET ikke kan forstå eller holde ud:
   Hvorfor i ALVERDEN skulle der tyres fadøl ned mod vores spillere ved de tre mål – mest ved det første… Det er jo direkte tåbeligt.. Det var jo ikke LIGE i scoringsøjeblikket, at der “hovsa” blev kastet øl i begejstring, men var tyren direkte mod spillerne.. Nogen der kan hjælpe mig med, at forstå meningen i dette?

   Og så til det allermest meningsløse: Hvorfor HELVEDE giver man sig til, at SPYTTE efter Horsens-spilleren der tager indkast til sidst???? Ja, jeg så det, og ja det var helt bevidst TO gange fra samme person.. Foran 5-1.. Og mod en spiller der ikke har gjort noget som helst for at pisse nogen af.. Kunne lidt bedre forstå det (lidt!), hvis Horsens havde været foran, og spilleren havde scoret og jublet provokerende ud mod os.. Men det her var bare hjernelamt.. Hader at jeg som AGF-fan er sat i bås med sådanne typer.. Føj!

  • #186506
   Stev
   Bruger

   Jeg tænker ikke, at øl er blevet kastet bevidst EFTER en AGF-spiller, men derimod, at man bare kaster øllen i begejstring op i luften? Det mener jeg personligt er helt i orden, og en del af det at stå i et stemningsskabende område. Der skal man altså ikke få ondt i røven over at få lidt øl på jakken i min verden.

   Det med spyttet har jeg aldrig set eller oplevet, men det er selvfølgelig helt uacceptabelt, hvis det har fundet sted.

   • #186508
    zcml
    Bruger

    @ Stev

    Det er aldrig i orden at kaste med øl. Især ikke når man tænker over, hvad det tynde “sprøjt” koster til sådanne kampe 😉

   • #186526
    Luke2000
    Bruger

    “Jeg tænker ikke, at øl er blevet kastet bevidst EFTER en AGF-spiller, men derimod, at man bare kaster øllen i begejstring op i luften? Det mener jeg personligt er helt i orden, og en del af det at stå i et stemningsskabende område. Der skal man altså ikke få ondt i røven over at få lidt øl på jakken i min verden.”

    Jeg så selv det her fra et andet sted på stadionen, og det var meget øl og det var kastet direkte i hovedet på spillerne, stod selv og grinede af hvor dumt det var.

  • #186519
   Norden
   Bruger

   Jeg står aldrig i stemningsområder netop fordi jeg ikke gider få øl i nakken. Det lugter, og det er i øvrigt ikke fedt at blive smurt ind i øl en kold november aften.

   Det er direkte stupidt at kaste med øl eller andre våde varer og det hører ingen steder hjemme.

  • #186522
   Negreanu
   Bruger

   Jeg står altid stemningsområdet fordi jeg elsker at mit tøj lugter af øl – og specielt i November. Jeg plejer også at finde en kæderyger at stille mig tæt på.

  • #186530
   Stev
   Bruger

   Du skulle have hentet en voksen.

   • #186531
    Negreanu
    Bruger

    Haha 😀 Booodil de kaster med øøøøl.

Viser 4 svartråde
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.