Strømlinet Tromme/megafon under kampene.

Forside Fora TIFO/Fanscenen Strømlinet Tromme/megafon under kampene.

Viser 0 svartråde
 • Forfatter
  Indlæg
  • #187274
   Allanhyl
   Bruger

   Vi fans har muligheden for at præge kampene udenfor og måske indenfor stregerne meget mere end vi allerede gør fint i dag.

   Forestil dig, at alle de syngende fans ved præcis hvad der skal råbes/gøres ved hvert eneste hjørnespark, frispark udenfor feltet osv.

   Jeg er lidt træt af, at de ellers så vigtige folk med trommen og megafonen ikke lige er mere koordineret, eller har en 3 mand, der koordinere tingene der sker på banen.

   Når vi har hjørnespark, skal der ikke være en eller anden sang vi er igang med allered og som kan være en af de lidt mindre knald på sange.. nej det skal da være et eller andet totalt hype agtigt, der virkelig lader egne og modstanderens spillere vide, at nu sker der sku noget.. en måde kunne være taktfaste klap, der stiger mere og mere.. eller den der islandske hooosh ting..

   Så når der er hjørnespark.. afbrydes nuværende sang og skifter direkte til ovenstående.. Det vil skabe en masse.. hvis vi vælger klap.. så vil hele stadion efter få kampe, og måske hvis det annonceres i blad og speaker de første kampe, så være noget man ser som en event flere gange i kampen..

   Det vil få alle de ikke-syngende fans til at føle sig med i kampen og vupti er vi på et helt andet plan a la AJAX, hvor jeg oplever denne slags samhørighed.

   Hvad synes I om en mere strømlinet koordinering ved dødbolde?

Viser 0 svartråde
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.