Stemningen i går

Forside Fora AGF Stemningen i går

Viser 13 svartråde
 • Forfatter
  Indlæg
  • #94992
   schade
   Bruger

   Hey

   Sidder normalt på familietribunen med mine unger, og har derfor glæden af at nyde fanclubbens stemning fra en anden vinkel end hvor de fleste står.

   Undrede mig dog noget over i går, hvor det virkede noget rodet? Det var svært at ramme den rigtige sang osv. det virkede meget forvirrende, i forhold til hvor meget styr der har været på det i de tidligere kampe.

   Er der ikke faste personer der står for trommer osv, eller hvordan styres det?

  • #94993
   Kim L
   Bruger

   Læs på GH forum, der står der meget mere om det halløj

   http://www.galehusetagf.dk/forum/viewtopic.php?t=5908

  • #94994
   Fyrst
   Bruger

   schade:

   Det er normalt også bedre synes jeg. Men igår stod en eller anden klaphat med fanklubbens megafon og råbte og skreg i den hele tiden [censored] Derudover kørte der nogen sange igår i C2 ved galehuset som kun de kender.

  • #94995
   BOND-AGF
   Bruger

   Ja, Synnes også at det lød meget forkert og rodet:(:(, selv om jeg sag på C5.
   hvad gik der galt???[think][think]

  • #94996
   J
   Bruger

   Jeg bemærkede allerede før kampstart at der var en mærkelig stemning på lægterne. Tror det har noget at gøre med at folk forventede en sejr – at der ikke skulle arbejdes for den. Det er farligt, men typisk AGF, at tro på guld og grønne skove efter 2 flotte sejre med godt spil. Det var på papiret en overkommelig opgave, men hvor mange gange har AGF ikke chocket mod et bundhold? God stemning og høj vokal opbakning er ikke noget der kommer af sig selv, det skal der arbejdes for. Det er altid lettere at skabe stemning på en away, for der er 99% opsatte på at synge/råbe, men det var bare synd at en så flot kulisse skulle have så fesen en opbakning fra os fans.

   Plus det at ham det ternet fjols ville ødelægge stemningen da han "overtog" "sid ned – stå op" chanten. Oven i hatten råbte han også i ssin megafon "GF er en nazi-klub" [censored]

  • #94997
   Lasseh
   Bruger

   Jeg synes nu stemningen var fed nok til tider i kernen af C2.. På trods af ham AC klaphatten.

  • #94998
   Casper P
   Bruger

   Det var fordi en Fra Aarhus Casuals ødelagde det hele, der hvor der bliver startet sange fra normalt blev ødelagt af ham, også under super hvide århus!

  • #94999
   Fyrst
   Bruger

   Til gengæld fedt da vi anden halvleg sang den der, hvor vi vender os om med ryggen til og synger GF og vender sig om mod banen igen. Mange var med på den. Fedt :k

  • #95000

   Ja og nu har Kim været væk fra trommen i en måneds tid nu pga. brækket ben. Han har dog fået gipsen af igen, men han var ikke til stede i går. På noget tur med sit arbejde.

   Stemningen i går var ikke noget at skrive hjem om, men kampen var også pænt uinteressant. Det var en enlig svale, og det skal nok blive bedre.

  • #95001
   Zyxel
   Bruger

   Spænd da hjelmen..

   Synes sq ikke ac ødelagde ret meget..

   Alle var da med på den med Hvorfor er alle fra brabrand på bistand.. GRINER NOK!

   Grinede sq meget af det og det var der også andre der gjorde..

  • #95002
   Fyrst
   Bruger

   Du har ret Zyxel. Ingen kan bestemme hvad der skal synges. Jeg ved heller ikke om der kan bestemmes over han står med en megafon. Men jeg synes det var ret trist at opleve.

   Det med brabrand på bistand er næsten også det eneste eksempel der ikke var ret grov. Men alt det med GF er en Nazi klub, Casual styrer Speakers Corner osv osv er noget fis. Jeg vil vædde med at mininum 90% var træt af ham med megafonen!

   Tror han var ved at gøre klar til at holde sin tale til sin konfirmation næste år og derfor tog sig mod til at råbe/skrige i 90 min i en megafon. Håber bare ikke næste år, at han lyder ligeså nedtur foran alle gæsterne til hans konfimation. Med mindre de selvfølgelig er på samme niveau..

  • #95003
   Aller
   Bruger

   Fyrst skrev:
   Til gengæld fedt da vi anden halvleg sang den der, hvor vi vender os om med ryggen til og synger GF og vender sig om mod banen igen. Mange var med på den. Fedt :k

   Det så fandme fedt ud fra hvor jeg sad! :k

  • #95004
   DunkenOnTour
   Bruger

   Aller skrev:

   Det så fandme fedt ud fra hvor jeg sad! :k

   Men det stiller sgu ellers nogen krav til ens kondition! 🙂

  • #95005
   Zyxel
   Bruger

   sefl skal han ikke det.

Viser 13 svartråde
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.
Vi søger frivillige - vil du med på holdet?