Spilletidspunkter…

Forside Fora AGF Spilletidspunkter…

Viser 1 svartråd
 • Forfatter
  Indlæg
  • #191611
   Roger
   Bruger

   Jeg bliver mere og mere irriteret over de spilletidspunkter der dikteres af TV kanalerne.

   Som det ser ud nu, skal AGF-OB spilles søndag kl 12, men der er ikke nogen af superliga kanalerne der har den på programmet. Hvis kampen ikke skal sendes direkte, hvorfor så ikke spille på et mere tilskuervenligt tidspunkt senere på dagen, f.eks. kl 15 eller 16? Nåh ja, den største kamp i superligaen skal jo også spilles der, og så er alt andet uinteressant. Min udokumenterede påstand er, at ved at flytte kampen til lidt senere på eftermiddagen, vil der komme minimum 2-3000 tilskuere flere, end ved at holde fast i kl. 12. Og dem der kommer, vil prioritere denne kamp live, selvom der er New firm i TV. Og skulle der alligevel være en kanal der viser kampen, vil dem der følger AGF og OB vælge den kamp fremfor københavnerkampen, uanset om det er kl 12 eller 16.

   Spilletidspunkterne fredag- og mandag aften er ikke attraktive for hverken tilskuere eller TV-seere, medmindre man er hardcore fan. Lørdag eftermiddag kl 16 er fint for tilskuere, men for den almindelige TV-seer skal man være dedikeret fan for at vælge at se Horsens spille mod Lyngby, når TV-alternativt er en kamp fra Premier league.

   Hvis Superligaen skal fastholde sin markedsværdi som et attraktivt underholdningsprodukt, skal der nytænkning til. Ved at samle runden søndag eftermiddag – måske med en sen topkamp men ellers med simultane kampe med DONG osv som i gamle dage, vil tilskuertallene på stadion stige væsentligt. Som TV produkt går trenden mere og mere mod streamingtjenester. Hvis Superligaen ser på hvordan NFL dækkes, kan der laves et lignende setup, måske endda med en “red zone kanal” der zapper mellem de forskellige kampe og viser højdepunkter. Tænker man yderligere ud af boksen, vil man med Viasat som primær operatør kumme lave en samlet pakke med norsk og svensk topfodbold.

   Som en bonus ved at vi slipper for fredags- og mandagskampene, får vi en mere fair sportslig afvikling af ligaen – alle hold får samme vilkår for at tiltrække tilskuere og sponsorer ved at have samme spilletidspunkter.

   Hvad synes i, er det en attraktiv fremtid, eller er i tilfredse med det nuværende setup?

  • #191631
   bamsefar
   Bruger

   12:00 AGF – OB Superligaen Logo for TV3 Sport 1

Viser 1 svartråd
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.
Vi søger frivillige - vil du med på holdet?