Spillertrup til sæsonen 2017/2018

Dette emne indeholder 92 svar, har 27 stemmer og blev senest opdateret af  akasharifin 6 dage, 4 timer siden.

Viser 15 indlæg - 1 til 15 (af 92 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #186724

  Thomas Senior
  Participant

  Angående kontrakter, så ser fremtiden for næste hele sæson ud som følger. I parentes er angivet eventuelt yderligere sæsoner hvor spilleren er på kontrakt.

  Jovanovic(+2), Hagelskjær
  Mikanovic(+1)
  Rask
  Backman(+1), Khodzahniyazon
  Juelsgård(+1)
  Pedersen, Hvidt(+1)
  Spellman(+1), Zacho
  Sverrison(+1), Stage(+1)
  Amini(+2)
  Bundu(+3), Gribenco
  Rasmussen(+1), Junker(+1)

  #186725

  Stev
  Participant

  Ja, kan vi så tilføje 3 spillere til “toppen” som PChar talt om, så begynder vi at kunne skabe noget solidt der bør have en realistisk chance for top 6 modsat denne sæson.

  Kunne godt tænke mig, at vi formede startformationen således:

  – – – – – – – -Jovanovic- – – – – –
  Juel/Dino – Backman – X – Juelsgård
  – – – – – – – – -DAP- – – – – – – –
  X – Spellman – X/Amini – X/Bundu
  – – – – – – – -Duncan- – – – – – –

  X’erne skal ses som de steder hvor jeg mener vi mangler kvalitet og spillere der kan skabe noget uventet, som fx Sisto, Rilwan og Sly gjorde det for FCM/Glen i guldsæsonen.

  Samtidig er jeg usikker på, hvorvidt Rask er en langsigtet løsning, og jeg ser gerne noget ungt/yngre her.

  Under alle omstændigheder er det i hvert fald skønt, at i har formået at binde vigtige folk som Backman på en længere kontrakt, da jeg ser stabilitet i truppen som det måske vigtigste parameter for at vi kan flytte os. Vi har været nødt til at skifte meget ud de seneste år, men det håber jeg meget vi kan undgå, og hvis en håndfuld af de nye spillere fra i sommer kan flytte sig, begynder vi at have en ganske fornuftig trup som blot skal forstærkes lidt i toppen og trimmes lidt i bundet (SP).

  #186726

  Simon G
  Participant

  Som truppen ser ud i skrivende stund, vil mit bud på en start 11 være:
  ——–Jovanovic
  Juel Backman Rask Juelsgård
  ——— DAP
  Dino Spellman Sverrison/Musti Bundu/Chris
  ——— Morten

  #186731

  Norden
  Participant

  Jeg synes vores centrale midtbane er vores klart svageste led pt. Vi har en masse spillere, men ingen der i min optik løfter sig rigtig udover middelmådigheden.

  Danny, Elmar, Amini, DAP, Spellmann, Sverrison er alle utroligt meget “meh” agtige. Det er stort set ligemeget hvem der spiller – det er en grå masse, hvor ingen skiller sig ud, og det synes jeg er et problem.

  På kanterne er vores trup også udfordret. Vi har en lottolejekupon i Oikonomides og et spændende talent i Bundu.

  Hvis jeg var PC ville min prioritetet være:
  1. Få ryddet op i den grå masse på midtbanen. Ud med løntunge spillere som Danny og Elmar og ind med en profil, der har nogle offensive kompetencer, hvad enten der er evnen til at sætte andre i scene, sætte en mand af og skabe overtal.
  2. Hente en etableret kantspiller
  3. Kigge efter afløser for Rask til midterforsvaret
  4. Erstatning for Duncan

  #186732

  luther
  Participant

  Hvad angår snakken om midtbanespillere, så er det bare at konstatere, at på nær DAP, Elmar (væk til sommer), SP (er vel reelt væk), så er resten (medregner ikke DO, da han uao. må anses for en GR-spiller) hentet/indlemmet i truppen i GRs tid her. Så, med forbehold for den transfer, jeg hørte om for et par uger siden, mit råd til PC er, at tage plads i hængekøjen og begynde at forberede sommervinduet og hvordan han kan gøre gavn med de lønkroner der i dag står SP, DO og Elmar på.

  #186741

  Steen6372
  Participant

  I forhold til GRs ønskede startformation til den kommende sæson, så tror jeg egentlig at forsvaret er på plads. GR har udtalt at Rask kommer til at være en ledertype på holdet og det indikerer vel, at han ikke er tiltænkt en plads på bænken. Tilbage er der bare en kamp om pladsen som højreback, såfremt man får forlænget med AJA. Ellers vil Dino sidde tungt på den plads.

  I en 4-1-4-1 eller 4-4-1-1 er der næppe heller nogen tvivl om at Duncan er 1. angriber. Jeg håber dog virkelig at man vil give Junker chancen fremadrettet. Han virker til at være inde i en god udvikling. I interviewet på Mediano.nu antydede Glen da også at der kan blive plads til både Duncan og Junker i startopstillingen. Bare ikke i en 4-4-2 opstilling. Det må næsten betyde, at Junker skal prøves af som fløj, da han nok næppe er “tung” nok til at være 10’er i en 4-4-1-1. Den opstilling kan dog nemt ændres til 4-4-2 i løbet af en kamp og det kunne altså være lækkert at opleve. Jeg respekterer dog at Glen ikke mener at holdet har brug for at der laves mere om i spilsystemet lige nu. En forudsætning for at både Duncan og Junker skal spille må dog være, at Bundu viser sig at være en brugbar reserve/joker at sætte ind i slutningen af kampene. Ellers bør vi styrke truppen med en angriber mere. Det mener jeg i øvrigt at vi bør gøre under alle omstændigheder. Eller allerbedst: En ekstra spiller, som både kan spille fløj og angriber.

  Midtbanen er stedet, hvor vi mangler at finde den rigtige konstellation. Jeg synes at Spelmann fungerede godt som 8er/10er i slutningen af efteråret. Han har netop den tyngde der skal til og han virkede fejlcastet på fløjen. Amini har ikke overbevist mig, men han er ung og han er ny i klubben, så jeg har ikke opgivet ham. Han har i glimt vist, at han har et godt blik for at finde sin medspillere med giftige dybe afleveringer, men han har meget brug for at hæve bundniveauet. Sverrison har jeg svært ved at vurdere. Danny har et stykke tid været under niveau og DAP har i efteråret kæmpet noget med at komme tilbage efter sin skade. Følgeskader satte ham tilbage, lige som man troede at han nu var der. Men fælles for dem alle er, at jeg tror at de kan vise mere fremadrettet end det vi har set i efteråret. Chris er det store spørgsmål. Hvis Glen ikke har opgivet ham, så bliver de første 5-6 kampe en slags eksamen. Hvis ikke vi ser klar fremgang, så skal vi ikke benytte frikøbsklausulen, men lede efter et andet alternativ til fløjen. Man kan sagtens argumentere for at den beslutning bør være taget allerede, men det afhænger sikkert også af hvilket beløb der er tale om at vi skal lægge for ham.

  I foråret/næste år venter jeg at vi stiller med en midtbane der ligner dette
  DAP (Sverrison)
  Ikonomidis Amini Spelmann Junker (hvor fløjene sikkert skifter side under kampen)

  eller
  Ikonomidis DAP Amini/Sverrison Junker
  Spelmann

  Vi mangler klart flere alternativer på fløjene. Bundu kan også komme i spil og vi kan vælge at forlænge med Bjarnason (hvis han selv vil), men det er ikke klart for mig, at GR virkelig ønsker at bruge klassiske løb-til-baglinjen-fløje.

  #186742

  Steen6372
  Participant

  Til midtbanen skal da også tilføjes, at jeg stadig håber på at Jens Stage slår helt igennem. Jeg synes at vi lige nu har mange spillere med et ok niveau, men at vi lige mangler at nogen løfter sig til topniveau. Konkurrencen er der, så hvorfor skulle spillere som Stage, DAP og Amini ikke kunne tage et step yderligere op?

  #186750

  Thomas Senior
  Participant

  Udfordringen på midtbanen er, at man har Amini, Sverrison, Olsen, Stage, Bjarnasson og til dels Spellman der er bedst på de to midterste offensive pladser. Jeg mener ikke Spellman har gjort det specielt bedre på midten end på kanten, men Amini virker klart bedst på midten efter min mening.
  Til fløjen har man Ikonomidis, Bundu og Junker, der som jeg ser det alle kunne spille som angrebsmakker eller tilbagetrukken angriber lige så godt som de kan spille fløj.
  Der er således nogle ubalancer i truppen, som desværre har betydet, at 4-1-4-1 har været meget rodet og ufarlig, med en del kampe hvor et fysisk overtag ikke har ført til mål.
  Afgang af de mest ufarlige Olsen og Bjarnasson i sommerpausen vil ikke betyde meget, da man stadig til de to pladser har Amini, Sverrison og Stage. Så kan man vurdere om Spellman fremover skal være på fløjen eller centralt, og ud fra det markant forstærke den plads, hvor man ikke vil stase på Spellman.

  F.eks.
  Markant ny(+3), Zacho
  Sverrison(+1), Stage(+1)
  Spellman(+1), Amini(+2)
  Bundu(+3), Gribenco
  Rasmussen(+1), Junker(+1)

  • Dette svar blev ændret 1 år, 5 måneder siden af  Thomas Senior.
  #186752

  Unknown99
  Participant

  men hvorfor ikke rykke duncan ned på 10’eren, og så junker op på 11 postionen. Den konstallation havde vi da god succes med i midt 90’erne. med thorning og håvard flo.

  #186753

  Norden
  Participant

  Duncan har slet ikke nok løbekapacitet er teknik og overblik til at spille 10er.

  Han er klassisk frontangriber

  #186772

  T-Knogle
  Participant

  Efter træningskampen mod Vejle i dag, hvor to af klubbens U16 landsholdsspillere var i start 11’eren og gjorde det godt, kunne dette være et bud på trupsammensætningen i 2017-18:

  Thomas Hagelskær/Alexandar Jovanovic/Steffen Rasmussen
  Oscar Buur/Alexander Juul Andersen/Dino Mikanovic – Emil Christensen/Niclas Backman – Dzamaldin Khodzhaniiazov/Sebastian Hausner/Mikkel Rask – Daniel Thøgersen/Jesper Juelsgaard
  Benjamin Hvidt/Daniel A. Pedersen
  Nimo Gribenco/FORSTÆRKNING – Jens Stage/Martin Spelman – Michael Zacho/Björn Daniél Sverrisson – Mustapha Bundu/Magnus Kaastrup/FORSTÆRKNING
  Kasper Juncker/Morten Duncan

  Armini, Bjarnason, Danny O, Stephan P og Chris Ikonomidis har ikke potentialet til at være lønkronerne værd, så hellere tegne lange aftaler med de unge, forlænge med AJA og Staff samt hente et par markante kanter. (Hvis de førstnævnte ikke for et gennembrud i foråret).

  #186786

  Unknown99
  Participant

  jeg syntes nu at duncan har virket som en ok spilstation i de situationer hvor vi spiller hit and run fodbold. Hvor duncan altid er målet, og så skal han levere dem videre. Det har vi set i nogle kamper hvor junker netop blev skiftet ind, og spillede side om side med duncan. Ikke at jeg siger vi skal spille hit and run fodbold, men man kan vel ikke komme ud over at duncan er god til at placere sig korrekt, og heade. Hvorfor kan man ikke bruge det i kampene også?

  #186815

  starks
  Participant

  Jeg synes vi har en fin trup til den situation vi er i, nemlig nedrykningsspil. Fokus har været på at stabilisere defensiven. Det har man forsøgt at gøre med rutinerede Rask. Jeg kan godt lide at man, som det ser ud nu, kommer til at give spiltid til Bundu, Nimo og Zacho. Til sommer kan man rette truppen til frem mod den nye sæson.

  #187551

  Thomas Senior
  Participant

  I parentes er angivet eventuelt yderligere sæsoner hvor spilleren er på kontrakt. Opstillingen er 4-4-2

  Jovanovic(+2), Hagelskjær, Rasmussen

  Mikanovic(+1)
  Backman(+1), Rask

  Juelsgård(+1), Khodzahniyazon

  Spellman(+1), Zacho
  Pedersen, Hvidt(+1)
  Amini(+2), Sverrison(+1)
  Stage(+1), Gribenco

  Rasmussen(+1)
  Junker(+1), Bundu(+3)

  #187554

  DetlefsChr
  Participant

  PC får travlt til kommende sæson…!
  Der skal virkelig handles noget kvalitet ind på holdet.

  Jovanovic
  Dino-Backman-NY-Julle
  Spellman-Amini-DAP-NY
  Junker-Duncan

  Sverrison har bestemt ikke været den spiller, som man håbede på.
  Elmer er færdig i klubben.
  Danny er færdig i klubben (desværre).
  Rask ligner ikke den sikre bagspiller/offensivt som han var i VFF.
  Ikonomidis har ikke spillet sig på holdet.
  Juelsgård virker mere sikker i midterforsvaret end på backen, der skal muligvis ny VB ind.

  Tror der spillet flere unge spillere ind på holdet i sommerpausen – tror både Hvidt, Zacho, Emil Christensen, Gribenco banker på til 1. holdet. Finder man den rette plads (venstre back muligvis), er Stage tæt på de 11 startende.

Viser 15 indlæg - 1 til 15 (af 92 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.