fbpx

Spillerrygter

Forside Fora AGF Spillerrygter

Viser 203 svartråde
 • Forfatter
  Indlæg
  • #177632
   Eraticator
   Bruger

   Hej alle medfans.

   Først og fremmest tillykke til alle med oprykningen.

   Ved ikke om jeg er for tidligt ude, men det kunne være interressant at høre om der er nogle der ligger inde med noget insider viden om hvem vi går efter, til at forstærke holdet med.

   Der har jo været nævnt en del navne i pressen, men ved ikke om det blot er gætterier, bortset fra Kim Aabech som det jo er blevet bekræftet vi har lavet en forespørgsel på.

   Er der nogle der har flere navne at tilføje, enten nogle vi forhandler med, eller blot nogle som GF er interesseret i?

  • #177633
   vieri
   Bruger

   Vandrørerne på Fredensvang er blevet en del tættere de senere år så der slipper ikke så mange rygter ud mere , hvilet på en måde er lidt kedeligt men reelt set nok er meget godt for klubbens muligheder for at agere fornuftigt på transfermarkedet.

  • #177634
   axelaxel
   Bruger

   SP bliver brugt i både højre og venstre, så evt endnu en hurtig fløj?

  • #177635
   Ceres
   Bruger

   Det der taler imod Aabech som en spiller vi seriøst forhandler med er, at BSN direkte har udtalt, at vi går efter spillere fra øverste hylde, og af samme kaliber som f.eks. Feilhaber, og i den forbindelse har han jo også direkte nævnt Nando og Poulsen, som de klassespillere han ønsker, at finde erstatninger for…

   Aabech er langt fra en spiller af samme kaliber som Nando, Poulsen og Feilhaber, der jo alle har spillet på et højere niveau i udlandet og også har landskampe på CV'et… En enkelt god sæson på Superliganiveau af Aabech, er altså ikke noget der gør ham til en en spiller fra øverste hylde…. At BSN har lavet en forespørgsel på ham, er ikke det samme som, at han overhovedet er i nærheden af, at være første- eller andenprioritet…

   Faktisk vil det jo ligne BSN rigtigt dårligt, at fortælle hvilke spillere han håber på, at hente til klubben, så mon ikke Aabech er et røgslør, der skal dække over, at vi har større fisk på krogen.. Spillere der vil få os til at juble over, at BSN ikke valgte at hente Aabech.
   .
   .

  • #177636
   BergMania
   Bruger

   Håber sandelig du har ret.. Øverste hylde, indebære jo ikke rigtigt en Kim Aabech 😛

  • #177637
   Henze05
   Bruger

   Jeg ser nu stadig Aabech som en ganske god signing, men som i andre siger, ikke en fra øverste hylde. Håber han finder nogle spændende spillere, som vi ikke hører så meget om. Nando var det jo kun få der kendte her fra, inden han kom til og spillere man ikke kender, synes jeg altid er lidt mere interessante. Ligeledes kendte mange jo heller ikke Feilhaber som sådan, inden han kom til klubben 🙂

  • #177638
   kAze
   Bruger

   Altså nu har der jo os været folk ude og kommentere at folk som Zidan, Lumb og Duncan skulle ligge på en kontarkt, kun oprykningen stod dengang i klemme for dem, men jeg ved nu ikke helt om det er til at stole på..
   Zidan må siges at være fra øverste hylde, men jeg tror sku ikke helt på den mand skulle komme til Århus..

   Spørgsmålet er vel lidt hvem vi har råd til, der er en del transferfrie spillere til sommer, efter min mening burde vi forstærke os med en eller to frie spillere og så bruge penge på en eller to…. syntes det er lidt svært at spå om..

   I Dag I Morgen ALTID AGF !!! B)

  • #177639
   Eraticator
   Bruger

   kAze skrev:
   Altså nu har der jo os været folk ude og kommentere at folk som Zidan, Lumb og Duncan skulle ligge på en kontarkt, kun oprykningen stod dengang i klemme for dem, men jeg ved nu ikke helt om det er til at stole på..
   Zidan må siges at være fra øverste hylde, men jeg tror sku ikke helt på den mand skulle komme til Århus..

   Spørgsmålet er vel lidt hvem vi har råd til, der er en del transferfrie spillere til sommer, efter min mening burde vi forstærke os med en eller to frie spillere og så bruge penge på en eller to…. syntes det er lidt svært at spå om..

   Jeg ved ikke hvor meget Zidan har spillet for Dortmund i år, men ser ham heller ikke som realistisk. Heller ikke hans fortid taget i betragtning, men omvendt hvem havde så set Erik Rasmussen lande i GF en dag…

   Synes også vi skal gå efter spillere fra øverste hylde og her må jeg nævne Duncan. Han scorer altid mål i superligaen. Er der nogle der ved om der stadig er en investorgruppe i ryggen på AGF til eventuelle spillerindkøb, eller skal det finansieres gennem den seneste emission?

   Synes Kim Aabech er at foretrække frem for både Kenneth Fabricius og Jesper Lange som også har været nævnt. Det er begge middelmådige spillere til bundholdene, og ikke noget jeg mener AGF skal bygge deres fremtid på..

  • #177640
   vieri
   Bruger

   Spillere fra øverste hylde fås ikke lige til spotpris eller transferfrit . Jeg tror vi skal indse at pengene uden playersponsorater er relativt små i AGF og os fans derfor bør have realistiske forventninger til hvem vi kan hente til klubben.
   Jeg tror bestemt at BSN og peter Sørensen er interesseret i Kim Aabech og med god grund , da han har fået sit store gennembrud i år . Dertil kommer at han muligvis kan hentes meget billigt.

   Spillere som Lumb, duncan og Nordstrand kommer kun til AGF hvis nogle eksterne investorer køber dem til os , og hvis vi overhovedet får stablet sådan et sponsorat på benene , så bliver det højst sandsynligt kun et af slagsen .
   Derfor skal vi nok ikke forvente mere end en forstærkning fra det folk kalder øverste hylde , resten skal med vores anstrengte økonomi in mente komme fra de lidt lavere hylder samt den transferfrie af slagsen.

  • #177641
   Eraticator
   Bruger

   Men hvis rygtet taler sandt om Kim Aabech og en frikøbsklausul på 650.000 så er det vel en pris hvor vi kan være med.

   Derudover har BSN jo også formodet at hente gode transferfri spillere de sidste par vinduer, og det er måske mere der man skal kigge. Vil da i hvert fald vurdere at en Hjalte Bo er fra øverste hylde, mens Søren Berg og Stephan P er fra hylden under.

  • #177642
   Ceres
   Bruger

   Man melder jo ikke ud i pressen, at man går efter afløsere for Nando og Poulsen, fra øverste hylde og af samme kaliber… for så bare, at forhandle kontrakt med Aabech… det giver jo ingen mening, og derfor kan Aabech heller ikke været øverst på indkøbslisten.
   .

  • #177643
   vieri
   Bruger

   Aabech behøver skam heller ikke være øverst på indkøbslisten , han kan bare være den der er mulighed for at forhandle om at hente lige pt. En duncan eller Nordstrand aka spillere fra øverste hylde har vi ikke råd til at hente selv . Her skal vi først finde nogle mennesker med løse kontanter før vi kan gå i forhandlinger med deres respektive klubber. Kim Aabech derimod er en spiller vi måske kan hente meget billigt for egne penge og derfor er han tilfældigvis den første forstærkning vi forhandler med.

  • #177644
   Mp-GF
   Bruger

   Kim Aabech er sku da en spiller fra øverste hylde. Har i ikke set superliga i år? Manden har scoret 12 mål for Lyngby ! Han er sku da langt bedre end Nordstrand, som ikke kan noget på egen hånd. Langt hellere Aabech end Nordstrand !

  • #177645
   Nielsen10
   Bruger

   Der er altid mange rygter. Håber egentlig på Aabech frem for alt det andet revl og krat. Derudover håber jeg virkelig ikke, at man lejer Duncan og Lumb – de er alt for dyre og vi kommer aldrig til at tjene så meget som en krone på dem, da det jo er dyr leje. Aabech er billig og har absolut kvaliteter! i stedet for at leje Dunke, hvorfor henter man så ikke Simon Christoffersen fra Køge – 2 meter høj og et perfekt match med Aabech eller Gravhunden. Jeg vil bare hellere, at man bruger de midler – som AGF ikke har – på noget der rent faktisk kan kaste et afkast fra sig.B) Det er tid til, at bysterelsen, ledelsen mv. tager skeen i den anden hånd – køb nu ind med omtanke, så økonomien igen ikke sejler helt vild.

  • #177646
   Ceres
   Bruger

   Mp-GF skrev:
   Kim Aabech er sku da en spiller fra øverste hylde. Har i ikke set superliga i år? Manden har scoret 12 mål for Lyngby ! Han er sku da langt bedre end Nordstrand, som ikke kan noget på egen hånd. Langt hellere Aabech end Nordstrand !

   BSN har jo tidligere udtalt hvad der er "øverste hylde"… Nando, Poulsen og Feilhaber … og fælles for dem er, at de alle har spillet på et højere niveau i udlandet og har landsholdserfaring, selv om det i Nandos tilfælde "kun" var fra det tyske U21 landshold.

   Aabech har spillet en enkelt rigtig god halvsæson på Superliganiveau, men har ellers været ret middelmådig, hvilket han da også var i Lyngbys 1-2 nederlag mod AaB, så han kan jo ikke engang betegnes som en stabil superligaprofil, og slet ikke som en spiller fra øverste hylde…
   .

  • #177647
   zcml
   Bruger

   Simon Christoffersen kunne være en spændende angriber at tage med op (har også selv nævnt Danni König som et andet bud), men spørgsmålet er om han er god nok her og nu?

   Der er self. tale om en type angriber som vi kun har til dels i Davit, men vi skal bruge en angriber som kan tage lidt af presset a Graulund nu, og ikke med tiden. Og kunne levere målene, hvis Graulund skulle blive skadet igen.

   Duncan ville være en optimal løsning, men er nok for dyr (ikke kun at købe fri, men også i løn).
   Nordstrand virker som en mere realistisk løsning, omend han nok heller ikke er helt billig.
   Problemet er bare, at jeg ikke helt kan se ham som makker til Graulund, i hvert fald ikke en optimal makker. Og hvem af dem skal så på bænken?
   Nordstrand ville dog være fin at ha' når Graulund takker af, eller begynder at trappe ned.

  • #177648
   MrLarsen86
   Bruger

   Hvilke spillere der skal hentes afhænger vel meget af systemet?

   I en 4-2-3-1 mener jeg at vi mangler en type som Aabech der kan spille rollen som målfarlig fløj eller 10'er + en rendyrket målscorer ( Fx Nordstrand eller Duncan)

   I en 4-4-2 mangler vi nok mere en fløj der kan iscenesætte angriberne med sine indlæg (Fx Anders Due) samt en målscorer eller targetman. (Fx Nordstrand eller Duncan)

   Håber vi stiller om til 4-2-3-1. Synes vi har nogle spændende 10'er typer i Davit, Sloth og Diasamidze (Som bliver rost meget for sine offensive talenter)

  • #177649
   Anonym

   MrLarsen86 skrev:
   Hvilke spillere der skal hentes afhænger vel meget af systemet?

   I en 4-2-3-1 mener jeg at vi mangler en type som Aabech der kan spille rollen som målfarlig fløj eller 10'er + en rendyrket målscorer ( Fx Nordstrand eller Duncan)

   I en 4-4-2 mangler vi nok mere en fløj der kan iscenesætte angriberne med sine indlæg (Fx Anders Due) samt en målscorer eller targetman. (Fx Nordstrand eller Duncan)

   Håber vi stiller om til 4-2-3-1. Synes vi har nogle spændende 10'er typer i Davit, Sloth og Diasamidze (Som bliver rost meget for sine offensive talenter)

   Aabech er for langsom som fløj. Han er stort set låst fast i en 10'er rolle – og som du har nævnt har vi rigeligt med talenter og gode spillere (Davit) på den position. Aabech ville være en fejlsigning af rang – især hvis lønnen ligger tilnærmelsesvis i nærheden af hvad han kunne have fået i Randers.

   Anders Due derimod kunne være rigtig god. I gårdagens kamp mellem Aab og Lyngby viste han sig også at han kan arbejde defensivt. Duncan ville stadig være drømmesigningen. Lumb kan jeg ikke rigtig se i AGF. Dyr – og vi har allerede Eckersley og Kierkeskov som backup til venstre back. Lumb skal ikke spiller fløj!

  • #177650
   MrLarsen86
   Bruger

   Slojder skrev:
   Aabech er for langsom som fløj. Han er stort set låst fast i en 10'er rolle – og som du har nævnt har vi rigeligt med talenter og gode spillere (Davit) på den position. Aabech ville være en fejlsigning af rang – især hvis lønnen ligger tilnærmelsesvis i nærheden af hvad han kunne have fået i Randers.

   Hvad har du hørt lønnen var i Randers? Vil helt klart mene han er interessant på baggrund af sin pris. Men er han møgdyr i løn kan det være bedre at betale 2 mio for en spiller til lavere løn.

   Er ikke enig i, at en fløj SKAL være hurtig. Specielt ikke hvis det er en fløj i 4-3-3 eller 4-2-3-1 hvor de i situationer kan agere mere som angriber hvis man har en aggressiv back.

  • #177651
   Ceres
   Bruger

   MrLarsen86 skrev:

   Slojder skrev:
   Aabech er for langsom som fløj. Han er stort set låst fast i en 10'er rolle – og som du har nævnt har vi rigeligt med talenter og gode spillere (Davit) på den position. Aabech ville være en fejlsigning af rang – især hvis lønnen ligger tilnærmelsesvis i nærheden af hvad han kunne have fået i Randers.

   Hvad har du hørt lønnen var i Randers? Vil helt klart mene han er interessant på baggrund af sin pris. Men er han møgdyr i løn kan det være bedre at betale 2 mio for en spiller til lavere løn.

   Aabechs løn i Randers var 1,9 mio. kr. om året i 3 år + et sign-on fee på 1 mio. kr. og en transferudgift på anslået 650k… altså en samlet udgift på spillerbudgettet, på lige omkring de 2,5 mio. kr. om året i snit.
   .

  • #177652
   Ceres
   Bruger

   Til sammenligning, så har vi en udgift i snit på knap de 1,9 mio. kr om året på Hjalte (sign-on fee inkluderet) og 1,5 mio. kr. på MJ.
   .

  • #177653
   MrLarsen86
   Bruger

   Ceres skrev:
   Aabechs løn i Randers var 1,9 mio. kr. om året i 3 år + et sign-on fee på 1 mio. kr. og en transferudgift på anslået 650k… altså en samlet udgift på spillerbudgettet, på lige omkring de 2,5 mio. kr. om året i snit.
   .

   Tjah.. Altid svært at vurdere. Fx vil han være billigere end Nando var. Laver han ovenikøbet flere mål uden at være angriber + kan hjælpe os med at etablere os i den øvre halvdel, så er det vel ikke så galt? Salgsmuligheden efter 1-2 år vil jo også være til stede. Dine udregninger går jo på at han smutter gratis efter 3. år.

   Hvis vi køber 3 spillere der samlet belaster budgettet med 8-10 mio i løn og det betyder at vi bliver nr. 5 og ikke 10, så tror jeg nok de ekstra mio spenderet på løn er tjent ind igen. http://ekstrabladet.dk/sport/fodbold/dansk_fodbold/superligaen/fc_koebenhavn/article1448761.ece Hvis disse 3 indkøb er afgørende for om vi bliver nr. 6 eller 10 hentes der i runde tal 4 mio ekstra i tv om året + merindtjening på stadion osv.

   Det hele er selvfølgelig behæftet med usikkerhed – underordnet hvilke spillere der købes og til hvilken pris.

  • #177654
   MrLarsen86
   Bruger

   Ceres skrev:
   Til sammenligning, så har vi en udgift i snit på knap de 1,9 mio. kr om året på
   Hjalte (sign-on fee inkluderet) og 1,5 mio. kr. på MJ.
   .

   Men Hjalte er jo også skader. Så penge lige ud af vinduet. Han er et eksempel på usikkerheden. Isoleret set har det været en dårlig forretning at give ham 1 mio for et halvt år når han ikke spiller.

   Omvendt er han en afgørende brik efter sommerferien og er kraftigt hjælpende til en højere placering, så er det ikke så skidt.

  • #177655
   Ceres
   Bruger

   MrLarsen86 skrev:
   Tjah.. Altid svært at vurdere. Fx vil han være billigere end Nando var. Laver han ovenikøbet flere mål uden at være angriber + kan hjælpe os med at etablere os i den øvre halvdel, så er det vel ikke så galt? Salgsmuligheden efter 1-2 år vil jo også være til stede. Dine udregninger går jo på at han smutter gratis efter 3. år.

   Om to år har Aabech rundet de 30, og har derfor næppe et salgspotentiale der rækker ud over Danmarks grænser, især ikke på baggrund af det halvsløje CV, og når man tænker på, at Lyngby jo heller ikke har kunne få ham afsat da han var yngre …. og hvad angår hans målsnit, så bør man måske lige overveje, at Aabech samlet set kun har scoret 15 mål i 59 Superligakampe (Dioh scorede 12 mål i 62 kampe, og er derfor ret sammenlignelig) og de fleste af Aabechs mål er faldet på en enkelt halv-sæson, medens han resten af tiden har været middelmådig. Så der er intet i hans fortid der tyder på, at han vil blive den nye målkonge i AGF…

   Man kan altid "danse en sommer", som Niels-Christian Holmstrøm så klogt har sagt… og det er lige præcis hvad Aabech har gjort, med en fantastisk ½-sæson, og så eller ikke ret meget mere på Superliganiveau.
   .

  • #177656
   Ceres
   Bruger

   MrLarsen86 skrev:

   Ceres skrev:
   Til sammenligning, så har vi en udgift i snit på knap de 1,9 mio. kr om året på
   Hjalte (sign-on fee inkluderet) og 1,5 mio. kr. på MJ.
   .

   Men Hjalte er jo også skader. Så penge lige ud af vinduet. Han er et eksempel på usikkerheden. Isoleret set har det været en dårlig forretning at give ham 1 mio for et halvt år når han ikke spiller.

   Omvendt er han en afgørende brik efter sommerferien og er kraftigt hjælpende til en højere placering, så er det ikke så skidt.

   Skader kan man aldrig sikre sig mod… Olof Persson havde stort set aldrig været skadet før han kom til AGF, men er vel det dyreste flop i klubbens historie, når man tænker på, at han aldrig fik så meget som en eneste ligakamp for klubben.
   .

  • #177657
   zcml
   Bruger

   Ser mere og mere, at vi hellere henter Anders Due end Aabech. Og så et stort skrummel til angrebet (hvis ikke Duncan, så en anden af samme type).
   Problemet er blot, at nu, hvor det ligner at AaB redder sig, vil de nok holde på Due, men man kan da håbe, at BSN kan bruge sine overtalelsesevner til at få Due til at rykke syd på (hvis han da overhovedet bor i Ålborg?) fremfor at forlænge.

  • #177658
   Ceres
   Bruger

   zcml skrev:
   Ser mere og mere, at vi hellere henter Anders Due end Aabech. Og så et stort skrummel til angrebet (hvis ikke Duncan, så en anden af samme type).
   Problemet er blot, at nu, hvor det ligner at AaB redder sig, vil de nok holde på Due, men man kan da håbe, at BSN kan bruge sine overtalelsesevner til at få Due til at rykke syd på (hvis han da overhovedet bor i Ålborg?) fremfor at forlænge.

   Due har kontraktudløb og vil gerne prøve noget andet. Han er efter sigende også for dyr i drift for AaB, som tingene står lige nu, men det betyder ikke, at han vil tynge spillerbudgettet mere end f.eks. Aabech vil gøre. Det er nok nogenlunde samme prisklasse vi taler om.

   … og ja, Due har spidskompetencer der er klasser over Aabechs, og efter min mening gør ham til en profil på højde med en Grønkjær, når altså Due rammer sit topniveau, for det skal lige med, at han har en tendens til, at falde ud af kampe (som en Feilhaber og Aabech) mod mindre hold, hvor der ikke er så mange tilskuere og ikke er så meget på spil. Men han havde jo tydelig Champions League klasse for AaB, og var klart deres største profil i den succes-sæson de havde i Europa, hvor han stod for en betydelig del af mål og assists (på samme måde som Grønkjær også gør det for FCK, når det rigtigt gælder)… Et par highlights, for lige at opfriske hukommelsen :

   Manchester United – AaB 2-2 (to Due assists) :

   AaB – Villareal 2-2 (mål af Due):
   http://www.youtube.com/watch?v=38w_-myOwuE

   AaB – Deportivo La Coruna 3-0 (2 mål af Due):
   http://www.youtube.com/watch?v=t9K8755Y2F0
   og
   http://www.youtube.com/watch?v=VVaBiAtvNAc

   Deportivo La Coruna – AaB 1-3 (to "halve" assists) :
   http://www.youtube.com/watch?v=-J2cGqxkjvA

   Med andre ord, så er Due måske lidt en luksusspiller man måske gør klogt i, at lade sidde over i en udekamp i Haderslev, hvor motivationen nok ikke er helt i top. Men spiller man for 10.000 tilskuere på hjemmebane, mod FCK i Parken, eller Europa cup, så er Due en spiller der så absolut ofte er den afgørende forskel… Spørgsmålet er nok om vi allerede nu har råd til "flødeskum på lagkagen" ? og har råd en klassespiller der nok (også som en Grønkjær) bør få nogle pauser i løbet af en sæson.
   .

  • #177659
   zcml
   Bruger

   Due vil nok være en luksus-spiller, men det vil Aabech også. Og Due har vist niveau over længere perioder end Aabech, der når man tænker over det kun har præsteret over 2 halvsæsoner.

   Jeg har selv været forblændet af flotte præstationer i efteråret, og nogle kampe i foråret, hvorimod jeg har været bange for at Due ville være for meget en luksus-spiller til fløjen. Og da også har haft en periode, hvor tingene ikke kørte for ham (derfor udlejningen tilbage til FCN), men syn's han er kommet stærkt igen.

   Skal der kæmpes, så har vi Berg, og Stephan, der har lært at yde en arbejdsindsats (så måske kunne PS også forbedre Due på det punkt), men derudover er vi tyndt besat på kanten.
   Vi har Davit, der kan bruges, men som tingene er nu, så skal han spille i angrebet.
   Og ja, vi har da også andre muligheder, men de er enten for unge, og ikke rigtigt skolet som fløje endnu, eller bare ikke gode nok. Her tænker jeg bl.a. på Lucena, der er blevet brugt et par gange, men han er altså fejlplaceret på fløjen.
   Så viste Eckersley mere potentiale idag, selvom spillet aldrig kom til at flyde, men han skal bruges på backen.

   Så min konklusion er; ja, hvis vi har råd til at aflønne Due, så har vi "råd" til det selvom han er en luksusspiller.
   Han vil dog også blive klart mere værd, hvis vi også fik en targetangriber, der kunne stå inde i fletet og tage imod hans indlæg.

  • #177660
   stolteAGF
   Bruger

   Vi skal have Jesper Lange til AGF!

  • #177661
   Ceres
   Bruger

   zcml skrev:
   Due vil nok være en luksus-spiller, men det vil Aabech også. Og Due har vist niveau over længere perioder end Aabech, der når man tænker over det kun har præsteret over 2 halvsæsoner.

   Så min konklusion er; ja, hvis vi har råd til at aflønne Due, så har vi "råd" til det selvom han er en luksusspiller.
   Han vil dog også blive klart mere værd, hvis vi også fik en targetangriber, der kunne stå inde i fletet og tage imod hans indlæg.

   Personligt vil jeg også være glad hvis vi henter Due og Duncan… og selv om Due er en luksusspiller, så skal man ikke glemme, at AaB næppe havde tjent i omegnen af de 120 mio. kr. på deres Europa Cup eventyr, hvis ikke det lige var for Dues mange mål og assists, så han har rigeliget betalt sig hjem… Hvilket han naturligvis også kan, hvis AGF skulle komme i Europa cuppen med Due på holdet.

   AaB har dog næppe råd til en luksusspiller lige nu, og derfor får han næppe forlænget sin kontrakt, da de nok hellere vil bruge de de begrænsede midler på en ny angriber.
   .

  • #177662
   Anonym

   zcml skrev:
   Due vil nok være en luksus-spiller, men det vil Aabech også. Og Due har vist niveau over længere perioder end Aabech, der når man tænker over det kun har præsteret over 2 halvsæsoner.

   Skal vi ikke lige blive enige om at Aabech har præsteret en halvsæson. Foråret har været sløvt for Aabech… 3 mål indtil videre taler altså ikke for stor klasse! Ellers er jeg enig:

   Due og Duncan for the Win.

  • #177663
   Jonashojriis
   Bruger

   Jeg synes faktisk Aabech præsterer mere end han får kredit for. Han spiller for Lynby, som ikke har særligt mange gode spillerer !! Her er han den klart bedst og Lyngby ligger pt. over stregen pga. deres flotte angrebs fodbold !! Jeg ved godt at Peter Madsen og Bajram Fatai er kommet til men det er bedst ikke kun dem som præsterer. Jeg vil meget gerne se Aabech i den hviie trøje.

   Due og Duncan ville være udemærket!

   Jesper Lange – Hvis vi vil have en mand der kan tage over efter Graulund, så har vi da en af samme støbning der !! Fatter ikke hvordan man synes Nordstrand skulle kunne tage over !! Lange vil jeg gå ud fra er langt billigere en Nordstrand der trods alt har 8 landskampe !

   Der er mange der snakker om øverst hylde, men vi er jo ikke engang i nærheden selv at være på øverst hylde – Hvordan kan i så være så kritiske!! Det handler bare om overlevelse fremfor poleret fodboldt !

  • #177664
   Todi
   Bruger

   Så er Tommy Bechmann på plads i AGF, velkommen til..:-)

  • #177665
   MC
   Bruger

   Er det et gæt eller fakta?

  • #177666
   Todi
   Bruger

   Det er fakta, har det fra pålidelig kilde…Han bliver præsenteret i løbet af denne uge..:-)

  • #177667
   MC
   Bruger

   Er det ham fra Tipsbladet igen?:)

  • #177668
   Todi
   Bruger

   Ne,j den kilde er desværre ikke tilgængelig mere, da jeg har skiftet job.
   Og kan ikke røbe denne kilde, da det vil bringe hende i problemer!.

  • #177669
   Sylvester
   Bruger

   Gitte Rasmussen???
   Rikke Thorninger???
   Nadia Gulborg???

   😀 😀 😀

  • #177670
   Konfi
   Bruger

   Hej allesammen, her kommer lige en lille teaser:)!!!
   Jesper Grønkjær har købt hus i Århus og konen er allerede flyttet… Det bliver offentligtgjort om 14 dage. Kunne det være en ny kant i første sæson i suppen? Tror ikk selv på det på grund af løn osv., men kunne da være sjovt. Tror simpelthen han stopper karrieren på højeste niveau, men han er jo stadig genial på banen. Det kan jo være Martin Jørgensen har været ude og lokke lidt med ham:D

  • #177671
   vieri
   Bruger

   Ikke overrasket mht Tommy "Gun" Bechmann og AGF , det har jeg nævnt som en helt naturlig og meget realistisk forstærkning i meget lang tid.

   Grønkjær skal da være meget velkommen i AGF . Jeg kan bare ikke se perspektiverne i sådant et skifte fra Grønkjærs synspunkt, men han ville da helt sikkert være en enorm forstærkning af vores hold også selvom han nok kun har et par år som aktiv i sig endnu.

  • #177672
   Konfi
   Bruger

   Nej det kan jeg heller ikk, men de har åbenbart familie i Århus. Jeg så ham selv i Maliing omkring juletid. Men som sagt så kan det være fordi han stopper.

  • #177673
   zcml
   Bruger

   Slojder skrev:

   zcml skrev:
   Due vil nok være en luksus-spiller, men det vil Aabech også. Og Due har vist niveau over længere perioder end Aabech, der når man tænker over det kun har præsteret over 2 halvsæsoner.

   Skal vi ikke lige blive enige om at Aabech har præsteret en halvsæson. Foråret har været sløvt for Aabech… 3 mål indtil videre taler altså ikke for stor klasse! Ellers er jeg enig:

   Nej, det skal vi ikke blive enige om!
   Sidst Lyngby var i ligaen havde han også en god efterårssæson.
   Efterår 2007 + efterår 2010 = 2 halvsæsoner

  • #177674
   zcml
   Bruger

   Hvis der er hold i rygtet med Bechmann, så håber jeg dæl'me at man i kontrakten på én eller anden måde har taget højde for, at man køber katten i sækken (kunne evt. være en præstationsbetinget kontrakt).
   Han har mere eller mindre været konstant skadet de sidste par år. Og har slet ikke spillet i denne sæson.
   Så, hvis han overhovedet kommer igang igen, så er det ikke til at vide, hvilket niveau han er på.

   Grønkjær håber jeg ikke på!
   Ja, han er god, men selv hvis han går med til en kraftig lønnedgang, vil han nok stadig være ret dyr i løn. Og vi har nok af spillere, der sandsynligtvis ikke har mere end højst et par år tilbage af deres karriere.

  • #177675
   vieri
   Bruger

   Tror helt sikkert at en evt kontrakt med Bechmann er på max 3 år måske endda med det sidste som et optionelt år. Men hvis folk kaldte Nando Rafael en spiller fra øverste hylde så er Bechmann som minimum i samme klasse/hylde og vil i mine øjne være en rigtig god signing uanset om han er tænkt som kantspiller eller angriber.

   Grønkjær ville være en drøm , måske nok en kortvarig en af slagsen . men en forstærkning i den klasse ville jo gøre overlevelse i superligaen næste år nærmest en formalitet.

   Dog tror jeg ikke på den da jeg overhovedet ikke kan se perspektiverne i det skifte fra grønkjærs side . Gå ned i løn , spille på et noget lavere niveau og for knapt så mange mennesker og vink farvel til CHL fodbold . Det regnestykke kan jeg ikke få til at gå op.

  • #177676
   ACDC
   Bruger

   Jeg hverken tror eller håber på Grønkjær!!
   Lad os signe yngre spillere med videresalgspotentiale.
   Det andet ville være kamikaze med den økonomiske situation in mente!
   Anders Due, Oliver Feldballe, Kim Aabech… Eller????
   Min søn gætter på Peter Nymann som højre back…???

  • #177677
   Emilfu
   Bruger

   Peter Nymann kunne godt være en potentiel signing, men ikke som højreback 😉

  • #177678
   Ownfield
   Bruger

   For en god måned siden så jeg Jesper Grønkjær nede i Busgaden. Ja vi fulgtes faktisk ad. Han ved det bare ikke. B) Det fik mig altså ikke straks til tasterne med et rygte om, at han nok var på vej til AGF.

   Herregud Aarhus er landets næststørste by og det er nok ikke helt sjældent, at mennesker fra hele landet besøger byen. Det gør vel ikke automatisk, at alle dem der kan spille fodbold på et vist niveau, er her for at forhandle kontrakt med AGF.

  • #177679
   Masterfuck
   Bruger

   Nu forholder det sig sådan at Grønkjærs datter bor hos sin moder i Mårslet og har gjort det i nogle år(jeg har været deres nabo), så derfor opholder Grønkjær sig temmelig meget i Aarhus. Jeg tror ikke vi skal lægge mere i det!

  • #177680
   Martin1309
   Bruger

   Jeg syntes at vi taler for meget om spillere som HAR toppet!
   Vi skal have brunget nogle yngre spillere på banen…

   Selvfølgelig lyder det da fedt med spillere som Tommy Bechmann og Jesper Grønkjær.
   Men kom nu! Vi skal have spillere med et stort talent som f.eks. Davit, Aron, Stephan P.,
   Spillere som ikke har toppet endnu, og som stadigvæk bliver bedre og bedre.

  • #177681
   BergMania
   Bruger

   Vi snakker jo også Nordstand, som hverken er helt ung eller gammel endnu

  • #177682
   stolteAGF
   Bruger

   Alexander Fischer som vores nye højreback!

  • #177683
   vieri
   Bruger

   Vi har sgu nok ikke råd til at hyre flere højre backs lige med det samme (Sorin, Lucena ,Krabbe ,Anders Nielsen )

   Nordstrand er jo desværre nok også usandsynlig hvis vi sakl tro Schouby's udmeldinger idag. Han vil nok være temmelig dyr at købe fri i FCN og den slags penge har vi ikke og kan måske heller ikke skaffe dem fra eksterne investorer , ihvertfald ikke ifølge Jan Schouby.

  • #177684
   Emilfu
   Bruger

   Han vil nok være temmelig dyr at købe fri i FCN

   Det tror jeg sgu ikke, eftersom det er FCK der ejer ham 😉

   (Men ved nu godt hvad du mener)

  • #177685
   Bubber
   Bruger

   Om Grønkjær skiftede til klubben, ville jeg afklæde mig og koge mig rød og mør i pis …

   KAN SIMPELTHENT KLARE TANKEN!

  • #177686
   Henze05
   Bruger

   Bubber@ Jeg starter en indsamling til fordel for en Grønkjær transfer, for det der, vil jeg sgu ikke gå glip af ! 😉

  • #177687
   mstarks
   Bruger

   Efter Anders Rasmussens exit i AGF, kan det være at Emil Ousager fra OB er vores nye målmandsreserve, efter han fornylig har meldt ud at han snart skriver kontrakt med en klub der skal spille i superligaen i næste sæson?

  • #177688
   anyoneofus
   Bruger

   Både PS og BSN arbejder tilsyneladende med et maks på 18 kvalificerede spillere i "kamptruppen". Træningstruppen suppleres af en håndfuld unge talenter som bare er glade for at få lov at træne og udvikle sig sammen med "the big guns" og så spille nogle reservekampe. Derfor er det urealistisk med både ny keeper, højre back, midterforsvarer, kant, central midt og angriber. 6 nye betyder jo at vi kun beholder 12 af de nuværende og det er dælme da en størrre udrensning jeg ikke ser behov for.
   Så jeg tror på maks. en ny angriber + 1 markspiller mere og så den nye reservekeeper istedet for AR. Det er så spændende hvordan man håndterer spillere som Casper Sloth, Anders Nielsen, Sanel, Kure og måske Kasper Povlsen og Mikkel Kirkeskov, som efter min mening sidder på nogle af de yderste mandater i 18 mands truppen. Hvis man henter 2-3 nye ind så skal nogle af disse spillere vel væk for at holde sig på maks 18 mand??

  • #177689
   Sylvester
   Bruger

   Aarhus fremad kan få lov til at leje nogle af de spillere. :p

  • #177690
   Ceres
   Bruger

   Det burde vist efterhånden være tydeligt for de fleste, at Duncan kommer til AGF i sommerpausen, hvis BSN kan få lokket nogle investorer med på et playersponsorat.. Der arbejdes tydeligvis på sagen, og det er ikke lønnen der skiller parterne, men selve transferbeløbet kan AGF ikke selv betale.
   .

  • #177691
   zcml
   Bruger

   Kan godt være at jeg har misforstået det, men skifter Ousager ikke væk fra OB for at få spilletid?
   Så giver det jo ikke så meget mening i at tage til AGF for at være reservekeeper, men det kan jo self. være at han vil vurdere at muligheden for at erobre en startplads er større her?

   Jeg har stadig Jens Waltorp som ønske som reservekeeper, men han skal nok købes fri fra AB (er ikke lige klar over hans kontraktforhold. Og selvom der nok ikke vil være tale om det helt store beløb, så er det ikke sikkert man vil bruge det på en reservekeeper). Og han vil nok også foretrække spilletiden, selvom det er i 1. div.

  • #177692
   vieri
   Bruger

   Ceres skrev:
   Det burde vist efterhånden være tydeligt for de fleste, at
   Duncan kommer til AGF i sommerpausen, hvis BSN kan få lokket nogle investorer med på et playersponsorat.. Der arbejdes tydeligvis på sagen, og det er ikke lønnen der skiller parterne, men selve transferbeløbet kan AGF ikke selv betale.
   .

   Det store men er bare om der er nogle eksterne investorer der har 5-7 mill de ønsker ud i en investering , der i bedste fald er usikker .
   Tror også at der arbejdes på sagen , men det bliver nok meget svært at finde pengene er jeg bange for.

  • #177693
   vieri
   Bruger

   Jeg kender ikke noget til Ousager's niveau , men det vil være rigtigt godt med noget ordentlig konkurrence til Steffen .

  • #177694
   samle
   Bruger

   Mads Overgaard hvad med ham. han har banket 15 kasser ind nu og er nok billig hvis de ryger ned. og så en Aabech og angrebet er på plads med det der skal bruges der.. bare en tanke der lige kom ind.. 🙂

  • #177695
   Stoei
   Bruger

   Hvad synes i om Simon Makienok Christoffersen til AGF?

  • #177696
   vieri
   Bruger

   Kan ikke rigtig se nogle af de to spillere forstærke os .

  • #177697
   Emilfu
   Bruger

   Makienok er en glimrende spiller, og ikke mindre væsentligt en forholdsvis billig spiller.

   Derudover er han om ganske kort tid formentlig med i U21 Truppen.

   En til prisen helt fantastisk signing, og en spiller der passer HELT perfekt som makker til Graulund

  • #177698
   vieri
   Bruger

   Må sige til om Simon Christoffersen måske ikke er fra øverste hylde som folk gerne vi have spillere fra . Men han har meget potentiale og er en spillertype vi virkelig mangler . Så det er et fornuftigt køb men ændrer ikke på at vi mangler en ny "top angriber" mere til næste sæson .
   En spiller som Duncan er måske mere usandsynlig nu med et indkøb af et ordentligt rugbrød på 2 meter til angrebet . Jeg vil mene at en afløser for Graulund ala Nordstrand er mere sandsynlig nu.

  • #177699
   Stoei
   Bruger

   Måske Aron J har det der skal til for at blive arvtager fra Graulund. Tror umiddelbart der kunne være god fremtid i ham siden af en spiller som Simon Christoffersen! Konge, kom med en god midterforsvar der kan spille siden af Mark Howard. Sorin og Eckersley på højre og venstre 🙂

  • #177700
   xhxn
   Bruger

   Simon Makienok Christoffersen er en kanon signing. Fantastisk ungt talent.

  • #177701
   stolteAGF
   Bruger

   Jeg er stor tilhænger af en signing med Simon Makienok Christoffersen! Han er ung, spiller på U21 landsholdet, eftertragtet i mange klubber, formentelig billig i løn og tranfer!

   Så Kan kun se det som en positiv forstærkning, dog synes jeg AGF skal yderligere hente 2-3 spillere udover ham!

   Og den anden vej synes jeg vi skal af med.
   Frederik Krabbe – desværre kan godt lide ham, dog tjener vi forhåbelig nogle penge på ham.
   Anders Kure – Er bagerste i køen og har stort set ikke spillet den her sæson. Kunne måske tjene lidt penge på ham.
   Emil Scheel – Har ikke nogen mening om ham, vi kommer ikke til at tjene nogle penge på ham. Men han kommer ikke til at spille i AGF næste år.
   Sanel Kapidizic – Har aldrig været imponeret af ham, og synes AGF skal satse på Aron fremfor Sanel. Tror der er okay penge at hente ved et salg af ham.

   Og de penge vi formentelig for ved salg af disse spillere, kan så bruges på forstærkning af holdet!

  • #177702
   vieri
   Bruger

   Krabbe er kontrakt fri til sommer så ingen transfer sum hvis han smutter eller ikke får forlænget kontrakten .
   Kure , Scheel og Sanel kan vel til sammen give til rundstykker og kaffe til spillertruppen ved et salg , hvis de da overhovedet kan sælges i nuværende marked .
   De spiller der forlader os til sommer samt de der allerede har forladt os giver lidt plads i lønbudgetet til nye spilleres kontrakter .

   Bechmann er nok på vej sammen med ny anden keeper Ousager og derudover kommer der forhåbentlig en rigtig god angriber mere . Og hvis der er råd til mere så ser jeg gerne en ny midterforsvarer der kan holde Dan T og Kure på bænken det meste af tiden.

  • #177703
   Adamas
   Bruger

   Hvorfor skulle Makienok være billig i transfer?
   Efter hvad jeg har hørt (er self ikke sikkert at det passer) så har han kontrakt med HBK frem til 2013.
   Nu ligner det også en sikker tilbagevenden til Suppen for dem, så hvorfor i alverden skulle de lade guldfuglen flyve for peanuts?

   Forstå mio ret; Jeg synes at en Makienok signing kunne være klasse, og jeg håber meget at det kommer til at passe. Jeg ser ham nok bare som en forholdsvis dyr signing fremfor en billig. 😐

  • #177704

   En af mine kammerater er rigtig gode venner med Emil Ousager, og han bekræfter, at Ousager har fået tilbud fra AGF, og at det med al sandsynlighed bliver hans nye klub.

  • #177705
   Henze05
   Bruger

   Og Søren P's historie kan bekræftes. Ousager har selv udtalt til Mtac, at han er tæt på et skifte til AGF. Nyheden kan ses på forsiden 🙂

  • #177706
   Unknown99
   Bruger

   Hvad med en spiller som nikola saric? Har aldrig set ham i aktion, men har hørt at han skulle være et stort talent, og så har vist spillet en del kampe for liverpool resererne. En del skadet, men skulle være dem kvit. Kontraktfri her til sommer, men er han realistisk i forhold til andre interesserede europæiske klubber?

  • #177707
   BergMania
   Bruger

   Han var et stort talent, men har været ENORMT meget skadet, og glasben i en tidlig alder, er ikke et særlig godt tegn..

   Tror på ingen måde vi kan hamle op med fx Partizan Beograd der har følere ude efter ham

  • #177708
   vieri
   Bruger

   Synes det er lidt underligt at vi slet ikke har været rygtet sammen med nogle potentielle forstærkninger til det centrale forsvar . Peter Sørensen siger jo selv at han er usikker på konstellationen i det centrale forsvar , selvom Howard jo nok er sikker på den ene plads . Men Sorin , Dan T og Kure er vel som bedst anvendelige som reserver, men vi trænger efter min mening til en fast stabil makker til Mark Howard.
   Hvad med en Bo Svensson der vel snart har kontraktudløb i Mainz . jeg kender hans kone der er århusianer fra gymnasietiden , så de har da noget tilknytning til byen .
   Håber virkelig vi har penge til også at kigge på forsvaret selvom angribere selvfølgelig har 1 prioritet.

  • #177709
   chilli
   Bruger

   @Vieri

   Enig, jeg ser også vores forsvar, som den pt. største udfordring at klargøre til suppen. Højre back, og min. 1 ny centerforsvar. Mig bekendt er der mange spillere kontrakt fri til sommer, så mon ikke der sker noget.

  • #177710
   Moller
   Bruger

   Problemet er jo, at vi selv hænger på nogle dyre kontrakter i midterforsvaret.

   Jeg tvivler på, at vi ser nogen forstærkninger af midterforsvaret, før fx Dan T's kontrakt udløber.

   Forsvaret har været bedre end længe i denne halvsæson, men midterforsvaret er ikke vores stærkeste punkt – og med tanke på, at Dan T og Howard begge har høje skadesfrekvenser kan vi komme i problemer.

   Umiddelbart tror jeg dog, at vi en højreback står foran en midterforsvarer.

   Hverken Krabbe, Lucena eller Sorin har overbevist på den position.

  • #177711
   Steen6372
   Bruger

   vieri skrev:
   Synes det er lidt underligt at vi slet ikke har været rygtet sammen med nogle potentielle forstærkninger til det centrale forsvar . Peter Sørensen siger jo selv at han er usikker på konstellationen i det centrale forsvar , selvom Howard jo nok er sikker på den ene plads . Men Sorin , Dan T og Kure er vel som bedst anvendelige som reserver, men vi trænger efter min mening til en fast stabil makker til Mark Howard.
   Hvad med en Bo Svensson der vel snart har kontraktudløb i Mainz . jeg kender hans kone der er århusianer fra gymnasietiden , så de har da noget tilknytning til byen .
   Håber virkelig vi har penge til også at kigge på forsvaret selvom angribere selvfølgelig har 1 prioritet.

   Enig. Udover en goalgetter vil en erfaren central forsvarsspiller være den der kan tilføre mest værdi til holdet.

   Brian Steen var også tidligere på året ude med nogle antydninger om at midterforsvarerne var til en slags eksamen her i foråret: http://www.morethanaclub.dk/news.php?readmore=13856

   Her taler han godt nok om at der blot skal være færre midtforsvarere, men jeg tror at både PS og BSN er meget usikre på den kvalitet vi har i den bagerste kæde. Det var jo også en parodi at se på vores forsvar i forrige sæson – hvilket selvfølgelig også hang meget sammen med en general mangel på organisation på holdet.

   Men skal man tage BSNs ord fra februar for troende, vil han forsøge at skille sig af med mindst én midtforsvarer i det kommende vindue. Og så er tilbagevendte Anders Nielsen jo slet ikke nævnt i den sammenhæng.

  • #177712
   Steen6372
   Bruger

   For mig at se ville det ideelle være, hvis vi kunne skippe Dan T. og Sorin (meget løntunge) afsted og købe en erstatning med landskampe på cv'et. Så kan Kure og Anders Nielsen være backups.

   Gjesing og Krabbe er vel også fortid, hvilket betyder at vi for at gøre forsvaret komplet må hente en ny højreback med kvalitet.

   Om vores økonomi så også er til den omstrukturering, er til gengæld tvivlsomt.

  • #177713
   Jonashojriis
   Bruger

   Nu siger jeg bare noget lyn hurtigt !! Lars Jakobsen !!

  • #177714
   vieri
   Bruger

   Tror hans lønkrav er meget meget høje .Og jeg tror der bare her i DK er 4 hold foran os i køen til Lars jakobsen hvis han altså vil hjem. Mit gæt er at FCK og OB er bedste danske bud på en ny dansk Lars Jakobsen arbejdsgiver. Men mon ikke han kan finde en ny klub i udlandet , det tror jeg også er hans 1 prioritet.

  • #177715
   nuclearcola
   Bruger

   Det må vel være angriber, reserve målmand, fløjspiller og først derefter mulige forstærkninger til forsvaret, hvor vi har mange middelmådige.

  • #177716
   BergMania
   Bruger

   Lars Jacobsen vi snakker om?

   OB har Ruud.. og FCK står pt og skal have en højreback, derfor er FCK nok klart at foretrække for ham ;

  • #177717
   Simon G
   Bruger

   BergMania skrev:
   Lars Jacobsen vi snakker om?

   OB har Ruud.. og FCK står pt og skal have en højreback, derfor er FCK nok klart at foretrække for ham ;

   FCK har købt Johnny Thomsen, så de mangler vel heller ikke som sådan.

  • #177718
   vieri
   Bruger

   Johnny Thomsen er efter min mening et fejlkøb af FCK . Han er slet ikke god nok til dem hvis de ønsker succes i CHL næste år. Så får FCK muligheden for at hente lars Jakobsen så tror jeg de gør det og lader Johnny Thomsen varme bænken.

  • #177719
   BergMania
   Bruger

   Nå ja, de har købt ham.. 😀

   Haha, det sidste halve år har han godt nok været ringe i Sønderjyske.. Kæmpe fejlkøb

  • #177720
   Emilfu
   Bruger

   Så får FCK muligheden for at hente lars Jakobsen så tror jeg de gør det og lader Johnny Thomsen varme bænken.

   Eller tilbyde SønderjyskE og Johnny Thomsen at lade salget gå retur – Evt med lidt kompensation til begge parter.

   Det vil unægteligt være i alle 3's interesse.

  • #177721
   BergMania
   Bruger

   Johnny Thomsen får garanteret også en kæmpe salær i KBH, hvilket han nok ikke gør i SE 😉

  • #177722
   Emilfu
   Bruger

   Deraf kompensationen

  • #177723
   krag94
   Bruger

   De er vist i forbindelsen med en 34 årig angriber fra Le mans
   Kan man læse på bold.dk 😀

  • #177724
   BergMania
   Bruger

   og eb.dk og jpaarhus

  • #177725
   BergMania
   Bruger

   Thostein Helstad match stats…. Ligue 2
   Kampe 32
   Kampe fra start 31
   Ind- og udskiftninger 1 / 19
   Spilletid 2501 min. (78 min. pr. kamp)
   Gule kort 1
   Røde kort 0
   Mål 18
   Målgennemsnit 0,56 pr. kamp / 139 min. pr. mål
   Topscorerliste (hold) Nr. 1
   Topscorerliste (turnering) Nr. 3

  • #177726
   Baboon
   Bruger

   I følge dette link er han rimelig skarp i denne sæson.. 16 skud, 16 mål..:-) Velkommen i GF, siger jeg..:-) http://soccernet.espn.go.com/player/_/id/69271/thorstein-helstad?cc=5739

  • #177727
   vieri
   Bruger

   Thorstein Helstad lyder bestemt interessant . Godt nok må han ses som en kortsigtet løsning med sine 34 år , men vi har hårdt brug for en goalgetter til at sikre overlevelse i suppen til næste år , og såvidt jeg ved er Helstad også stærk i luften og kan på den måde fint komplimentere Graulund i angrebet.

  • #177728
   MrLarsen86
   Bruger

   Vi skal på ingen måde tænke videresalg næste gang vi køber angriber. Det er gået helt galt med Dioh og Nando. Der skal købes en angriber med mål i støvlerne. Helstad har vist at han kan lave mål, og kan ikke se, hvad der skulle hindre ham i at lave 12-15 mål pr sæson hos os??

   Personligt håber jeg på Nordstrand. Hvis han kommer i gear kan han helt sikkert være manden der laver 15 kasser for os.

  • #177729
   Prinz
   Bruger

   Første spiller i hus.

   Ousager til AGF – velkommen

  • #177730
   Sloth
   Bruger

   Det er nu ganske vist ikke et rygte, men jeg tænkte om AGF ikke kunne finde midlerne til at kunne købe en Emil Larsen i Lyngby?

   Han er en utrolig spændene spiller, der både kan spille på kanten samt i 10´er positionen.

  • #177731
   Replay
   Bruger

   Lars Jacobsen til AGF

   Kilde: Stoke i replikboksen.

  • #177732
   xhxn
   Bruger

   lige nøjagtig – Go Stoke.

  • #177733

   Er det blevet slettet igen for kan ikk lige umiddelbart finde det?

   Hva skrev manden? 🙂

  • #177734
   Sloth
   Bruger

   jeg ledte også men kan ikke finde den….

  • #177735
   Sloth
   Bruger

   men uanset hvor fedt det ville være med Lars Jakobsen, så tror jeg ikke vi har pengene til ham – manden har sikkert hævet små 3-5 mill pr. år i udlandet, og han virker ikke som Søren Larsen som typen der er klar til at finde til ro….men man kan da håbe at Jørgensen og Larsen kunne snakke ham til rette.

  • #177736
   Replay
   Bruger

   Han skrev det igår i replikboksen.

  • #177737
   d0nN
   Bruger

   En Twitter-konto der skriver rygter om dansk fodbold har skrevet for 2 timer siden, at AGF kigger efter en ny venstreback, og at Jan Frederiksen skulle være i kikkerten.

   [url=http://twitter.com/#!/FodboldRygterDK/status/101385416753692672]Kilde

  • #177738
   Henze05
   Bruger

   Det må være en stor joke og beviser formentlig, at den twitterkonto er fuld af fis. Hvorfor hente en venstreback? Vi har en super spiller i Eckersley og en back up i Kirkeskov. Hvis vi skal hente flere spillere, bør det uden tvivl være den spiller som Peter Sørensen efterlyser, en ny Feilhaber.

  • #177739
   kimBo
   Bruger

   bullshyt mand! hva faen sku vi bruge en venstre back til
   højreback er kant! Tak

  • #177740
   vieri
   Bruger

   Replay skrev:
   Lars Jacobsen til AGF

   Kilde: Stoke i replikboksen.

   Lars Jakobsen ville være en fantastisk spiller at få fingrene i for AGF , men Stoke har jo ikke ligefrem været korrekt med sine seneste rygter , så jeg vil se LJ iføre sig AGF trøjen på et pressemøde før jeg tror på det.

  • #177741
   vieri
   Bruger

   d0nN skrev:
   En Twitter-konto der skriver rygter om dansk fodbold har skrevet for 2 timer siden, at AGF kigger efter en ny venstreback, og at Jan Frederiksen skulle være i kikkerten.

   [url=http://twitter.com/#!/FodboldRygterDK/status/101385416753692672]Kilde

   Vi henter ikke jan frederiksen med mindre vi er ved at sælge Adam Eckersley , det tør jeg godt garantere . Vi har ikke råd til at have 2 start kaliber venstre backs gående , når vi har langt større mangler på højre back og midtbanen.
   Men det er jo heller ikke utænkeligt at en pengestærk engelsk klub kunne være ude efter Eckersley . Han har jo nok stadigvæk et godt navn i England grundet sit cv .

  • #177742
   Replay
   Bruger

   http://www.morethanaclub.dk/infusions/shoutbox_panel/shoutbox_archive.php?rowstart=120

   Her kan Stoke's kommentar ses lidt endnu, inden den skifter side, fordi der bliver skrevet i replikboksen.

  • #177743
   vieri
   Bruger

   Jeg giver bare ikke ret meget for Stoke's rygter . De sidste mange gange han er kommet med rygter er der intet sket . Og den her famøse twitterside har idag skrevet at OB er ude efter lars Jakobsen. Desuden har BSN jo klart afvist at vi er interesseret , men den slags udtalelser kan selvfølgelig også bare være spin fra hans side.

  • #177744
   mikhede
   Bruger

   Kom nu bare med jonas kamper og Lars J (:!!!!!

  • #177745
   mikhede
   Bruger

   kom nu bare med Jonas Kamper og Lars J

  • #177746
   salling23
   Bruger

   Vieri: den twitter-side er lige til at lukke op og sk… i:

   FodboldRygterDK
   Brøndby IF har tilbudt den senegalesiske angriber Makhete "Pako" Diop en kontrakt for de næste 10 måneder, som han har takket ja til! (tirsdag d. 9/8 kl 14)

   http://www.bold.dk/nyt/Broendby-dropper-Diop samme dag
   Så meget for troværdigheden for den twitter profil 😉

  • #177747
   vieri
   Bruger

   Efter min mening er den der famøse twitter profil bare en eller anden Bundby fan der sidder og gætter lidt i øst og vest måske baseret på rygter han læser på andre fan fora.

  • #177748
   Konfi
   Bruger

   Ang. de to forstærkninger vi kigger efter, så må det jo være en til forsvaret og en fløj.
   Sad og så AC-FCK idag hvor Bergvold fik de sidste 5min.
   Tror det var for han kunne sige farvel til fansene med lidt sved på trøjen.
   Kunne det være vores nye fløj? Vi har været ude efter ham før. Han er venstrebenet, hvilket vores nye mand på midtbanen skal være efter min mening.
   Ved ikke om han har niveauet, men mon ikk…

  • #177749
   zytex92
   Bruger

   undskyld mig men der er jeg kritisk… jeg synes ikke at bergvold kan gå lige ind… så der ser jeg nu heller en Lorenzen eller Rieks. men du har garanteret ret med det ham.. det vil bare ærge mig vildt meget 🙁

  • #177750
   Di Stefano
   Bruger

   Der kommer to nye spillere. En hvor man tænker, hvem er det? Og så en – selvfølgelig. Sådan er GF lige nu. Men truppen var jo også blevet for smal. Men pengene var kun til at vente til sidste øjeblik. Udtagelsen var jo erfterhånden enhver der var spilleklar. Desværre også mod Brøndby.

  • #177751
   vieri
   Bruger

   Så længe den ene kvalitetsspiller er en højreback så er jeg glad. Lars Jakobsen er jo desværre nok urealistisk .
   Den anden spiller måtte meget gerne være Søren Rieks . Håber bare vi får lidt troværdige rygter de næste par dage 🙂

  • #177752

   Di Stefano, det var samme bud jeg havde. En Rieks/Lorentzen og så en "who?".. 😀

   Men lad os se. Ingen lader til at have hørt noget.

   Eneste jeg har hørt er, at vi har både Lorentzen, Rieks, Bergvold samt flere i kikkerten (læs: som folk der følges, ikke folk der forhandles om nødvendigvis)

  • #177753
   T-Knogle
   Bruger

   Odonkor og Jan Frederiksen? iflg. http://twitter.com/#!/fodboldrygterdk

  • #177754
   Simon G
   Bruger

   Jeg kan heller ikke se behovet for Jan Frederiksen, det er højreback, der er vores problem

  • #177755
   vestpeder
   Bruger

   Jan Frederiksen ville da være tåbeligt at hente til klubben. Derudover synes jeg ikke helt om ideen med Odonkor, det kan både blive en pige og en dreng. Bergvold ved jeg ikke hvad kan, det er ganske enkelt for længe siden , jeg har set ham spille, og Rieks ser jeg ikke som en decideret direkte forstærkning af holdet, som Peter Sørensen jo har proklameret, at en eventuel ny spiller ville være.
   Kasper Lorentzen ville derimod være god at hente ind, men spørgsmålet er bare, hvor realistisk det er.

   Der er jo heller ikke nogen, der siger, at det er en spiller man har hørt om før.

  • #177756
   vieri
   Bruger

   Jeg tror ikke man skal lægge nogen form for vægt på den der twitter konto , det er bare en eller anden Bundby fan der sidder og skyder lidt i øst og vest.

   Jan Frederiksen ville ihvertfald være en tåbelig spiller at hente og ikke en forstærkning , da jeg mener Eckersley er bedre på venstre back end ham.

  • #177757
   Schmidt
   Bruger

   Vi har en fin midtbane det er forsvaret der halter, forstå det nu BSN og Peter S. Hvis vi skal styrkes et sted udover forsvar er det i angrebet, da vi også der er sårbare overfor skader, samt det faktum at Larsen åbenbart er langt væk fra startopstillingen.

  • #177758
   Ceres
   Bruger

   Schmidt skrev:
   Vi har en fin midtbane det er forsvaret der halter, forstå det nu BSN og Peter S. Hvis vi skal styrkes et sted udover forsvar er det i angrebet, da vi også der er sårbare overfor skader, samt det faktum at Larsen åbenbart er langt væk fra startopstillingen.

   Nej, vi mangler mere fysik og målfarlighed på midtbanen og delvis i angrebet… MJ spiller flot men scorer ingen mål, Povlsen har scoret et enkelt mål i omkring 80 liga/divisions kampe, Stephan P svinger fra piv elendig i nogle kampe, til top-klasse i andre, Sloth og Aron arbejder hårdt, men er talenter med manglende rutine og erfaring, og løber derfor ind i blindgyder der gør, at de ikke bliver rigtigt målfarlige … altså er det op til Berg, Graulund og en rusten Larsen at score stort set alle vores mål, hvilket ikke holder…

   Så vi mangler en klassespiller til midtbanen, som både kan score mål og arbejde sten hård offensivt og defensivt… mit forslag er derfor Celso Borges, der kan spille Sloth's rolle i den 4-5-1 som, PS tilsyneladende fortrækker på udebane og mod de (på papiret) stærkeste modstandere.
   .

  • #177759
   salling23
   Bruger

   Helt enig Ceres, men vi har vel aldirg været uenige om at Celso Borges kunne være en god spiller for AGF.
   Derudover så jeg gerne en 'rigtig' højre back. Alternativt en spiller, der har spillet som højre wingback

  • #177760
   zcml
   Bruger

   Vi mangler en midtbanespiller, der kan sætte vores angribere i spil med nogle ordenlige indlæg eller på anden vis aflevering og frispilninger. For pt. ser det sgu ikke for godt ud.
   Martin er den eneste der lykkedes nogenlunde, men fra en position på den defensive midtbane bliver det ofte til lange bolde frem i angrebet fra hans side.

   Eckersley, der ellers brillierede med flotte indlæg i 1. div. ser man heller ikke så meget til.
   Jo, han kommer frem af banen som man kan forvente, men syn's ikke der kommer så meget ud af det.

  • #177761

   zcml, den håber jeg selv du fortrød, da du postede forrige indlæg. Eckersley er blandt holdets bedste stort set hver gang. Han gør jobbet for hans foran-læggende midtbane spiller SÅ meget lettere. Han er super stabil defensivt, og samtidig kan vores kant spille bolden ud i overlappet hver gang, da Adam gang på gang kommer i de gode løb!
   Han er den GF spiller der har overrasket mig mest, da jeg i starten ikke vidste hvilket niveau han rummede, men jeg må sige at jeg mener han er blandt de aller bedste backs i suppen lige pt! En ønskespiller for Peter Sørensen, med den formation, og det spillesystem han praktiserer..

  • #177762
   zcml
   Bruger

   Næj, jeg har ikke fortrudt nogen, men det kan være du har set noget, som jeg ikke har lagt mærke til.

   Jeg mener bestemt ikke at Eckersley har været skuffende, tværtimod.
   Jeg syn's bare at vores indlæg har været ret skuffende indtil videre i sæsonen. Og Eckersley, der ellers var én af de bedste på den front i forrige sæson syn's jeg heller ikke har været prængende.

   Kan godt være det bare er mig, der har negative briller på mht. indlæggene, men det er det indtryk jeg sidder tilbage med efter de første kampe.

  • #177763

   Det må jeg ha' gjort så. Nu ved jeg ikke om du så kampen i går?? Spillede man bare bolden i blinde til venstre, kunne man vide sig sikker på at der vil komme en rødhåret englænder fræsende, snuppe bolden til baglinien og smække en god bold ind foran kassen. Men hov, hvor er vores angribere henne? Hvem søger den bold ved forreste stang, og hvem tager løbet mod fjerneste?

   Flere gange i går er opspillet til UG, vi kommer godt ud over kanterne, og indlæggene ligger faktisk hvor de skal, stort set hver gang – så havde han selvfølgelig også et par kiksere, I know! Men da indlæggene blev slået, kom Graulund luntende ind i halvbuen, Sloth løb forvirret rundt et helt andet sted og Stephan P søgte aldrig den bageste stolpe, hvor der ellers var flere farlige bolde, der kunne angribes. Han havde én enkel episode, hvor han netop kom ind og trykkede på, og det var ved at udvikle sig til en god chance!

   Jo, jeg synes indlæggene er der, men det er vores angribere som skal finde målnæsen frem, og være en tand mere aggresive i modstanderens felt – derfor savnede jeg også en Søren L inde langt før i går, da jeg tror han ville gøre rigtig ondt på BIF's forsvar!

  • #177764
   Schmidt
   Bruger

   Helt enig men Graulund kan ikke være alle steder, og han var vores eneste angriber i en lang periode.

  • #177765

   Synes man burde stille nogen udvalgte kvinder til rådighed til Graulund, Berg, Howard osv som bare kunne blive brugt som "avls maskiner" :D.. De drenge der bliver født der ville jo ikke koste en krone når de blev gamle nok til holdet men de ville stadigvæk have en masse talent.. Så kunne man træne dem hele livet så de blev ekstra gode.. Giver ordet talentudvikling en helt ny betydning 😉

  • #177766
   Thomas K
   Bruger

   Nu handler denne tråd efterhånden mere om hidtidige præstationer mere end rygter, men vil da gerne lige kommentere lidt på dem også.

   Jeg er til dels enig i, at vi endnu ikke har været farlige nok, men det skyldes i høj grad Søren Larsens dårlige form.

   Angrebsspillet under Peter Sørensen er bygget op om sideskift, hvor bl.a. Kasper Povlsen og Martin Jørgensen skal flytte bolden hurtigt fra side til side for, at finde rum hvor modstanderens organisation ikke er på plads. Det synes jeg de to gør rigtig godt. Ydermere synes jeg også, at Sloth og Johannson i perioder har været gode til, at sætte kanterne i scene.

   Dertil skal de to backs også med i overlap (for at skabe overtal), og her synes jeg så at Adam Eckersley er den bedste af de to backs vi har p.t.

   Så det (i mine øjne vigtige er), at de to centrale midtbanespillere er gode til, at få bolden flyttet. Dét fungere fint synes jeg. De to kanter skal flytte med ind i feltet nr indlægget kommer fra den anden side. Dét fungere også. Desværre kræver det også, at minimum én frontangriber fylder i feltet, og det er her at vi mangler Søren Larsen på 100 pct.

   Så jeg er ikke ligeså bekymret for det offensive. Specielt når man tænker på, at den hængende angriber kunne være en Devdariani. Så kommer der altså noget tynge og fysik iboksen, når Stephan Petersen smækker den indover til Søren Larsen, Søren Berg og Devdariani.

   Korte af det lange – jeg er ikke så nervøs for vores offensiv, som jeg er for defensiven. Ville utroligt gerne have en højre back.

  • #177767
   xhxn
   Bruger

   Kommer Lars Jacobsen hvis OB ryger ud af CL……….. spændende spændende

  • #177768
   Kaad
   Bruger

   xhxn skrev:
   Kommer Lars Jacobsen hvis OB ryger ud af CL……….. spændende spændende

   Tror det næppe når klubber i Tyskland, England og Spanien også vil have ham, vil næsten garantere at lønnen er bedre i de lande 😉

  • #177769

   Ceres: Jeg er da 100% på Borges selvom jeg ikke tror på at vi kan lande ham.
   Tjek hans stats I ligaen de sidste par år.
   2009: 24 kampe 8 mål.
   2010: 28 kampe 17 mål.
   2011: 20 kampe 13 mål (so far)…

   Det er sgu en målfarlig herre! Vi kan umuligt være de eneste der kigger efter ham!

  • #177770
   Beikes
   Bruger

   Raul Ruidiaz er rygtet til AGF! Men det er godt nok også det sjoveste og mest urealistiske rygte jeg nogensinde har hørt, i min tid som AGF fan 😀 INGEN hold i superligaen ville kunne skaffe ham hjem, så hvorfor og hvordan det rygte er opstået, er mig en gåde. Ja vi er vel bare helt tilfældigt blevet en del af noget spin, da Ruidiaz skal videre i systemet nu her, da de helt store klubber har meldt deres interesse.Men alligevel, hvordan skulle et rygte til AGF kunne presse nogen somhelst?

   Godt nok en syg joke, men gennemført det er den, da der jo har været en hel historie om det i den lokale peruvianske avis, om at Brian Steen har været på besøg, og han skulle være klar til at overbyde Twentes bud etc. Men også den måde man citerer BSN lyder helt hen i vejret, for sådan ville han aldrig udtale sig om nogen.

   Jeg hader faktisk sådanne rygter, da man altid kommer til at dagdrømme "sæt nu han virkelig VAR på vej til Aarhus!?", og så bliver jeg sgu arrig over, at AGF og fansene skal blandes ind i et eller andet latterligt spil for at få Gladbach og Villareal til at smide 20 mio efter ham.

  • #177771
   grind88
   Bruger

   @Beikes
   Nu skal du ta nej-hatten af, og tage ja-hatten på.

  • #177772
   vieri
   Bruger

   grind88 skrev:

   @Beikes

   Nu skal du ta nej-hatten af, og tage ja-hatten på.

   Enig 😉

   Ruidiaz rygtet er godt nok næsten for godt til at være sandt . Men har vi eksterne pengestærke investorer med inde over vil jeg bestemt ikke afvise at vi har mulighed for at skrive med så stort et talent som han tilsyneladende er.

  • #177773
   Beikes
   Bruger

   Seriøst? Vil I vædde? Prøv lige at tage ønskehatten af et øjeblik og træk vejret. Nej vel

  • #177774
   vieri
   Bruger

   tidligere på sommeren lød rygterne jo på at eksterne investorer var parat til at købe Duncan og betale hans løn i 4 år (samlet udgift på 18-20 mill ) Hvi seksterne investorer er villige til at satse et beløb i den størrelsesorden er Ruidiaz nok ikke helt så usandsynlig som du påstår.

   Dermed ikke sagt at jeg tror det er særligt realistisk at vi henter ham , men jeg vil bestemt ikke afvise at vi har muligheden . Man skal jo også huske på at han jo kun skal betale 25 % i skat af den løn vi tilbyder ham , det er ihvertfald en skatteprocent der er konkurrencedygtig set ifht resten af Europa.

  • #177775

   Beikes skrev:
   Seriøst? Vil I vædde? Prøv lige at tage ønskehatten af et øjeblik og træk vejret. Nej vel

   Præsidenten virker ellers ret sikker på at have en aftale med BSN i dette videointerview (jeg går ud fra at han siger ca. det samme som Google Translate siger der står i artiklen):

   http://translate.google.com/translate?hl=da&sl=auto&tl=da&u=http%3A%2F%2Felcomercio.pe%2Fdeportes%2F1163882%2Fnoticia-u-acepto-vender-70-pase-raul-ruidiaz-al-agf-aarhus-danes

  • #177776
   Olvier23
   Bruger

   Hej alle GF-fans, dejligt at være tilbage på fastlandet, efter en lækker ferie på Bahamas-øerne 😉 – hvilket er årsagen til at jeg har været "fraværende" på sitet i et stykke tid.

   Jeg blev på min ferie ringet op af min kollega, som fortalte mig om en ny spiller fra Peru, som var på vej til AGF. Jeg undersøgte selv sagen, og fik det senere bekræftet. Det er dog noget tid siden efterhånden, så forhandlingerne har stået på et stykke tid.

   Kan se at rygtet om Raul endelig er nået til medierne. Det er skam sandt nok, og jeg tror inden længe at vi kan kaste vores hvide trøje over hovedet på ham! Interessen fra de andre klubber, skulle eftersigende ikke være så konkrete som BSN's, og Raul ser det som en god mulighed for at falde ind i den europæiske fodboldverden, ved at starte i DK.

   Skal nok gi lyd når jeg hører mere…

  • #177777
   foreveragf19
   Bruger

   Spændende Oliver, spændende.:) Glæder mig til nyt fra dig.

  • #177778
   kimBo
   Bruger

   Vigtig!

  • #177779
   vieri
   Bruger

   Jeg håber godt nok at disse rygter taler sandt ellers bliver jeg sgu skuffet . Jeg må sige at jeg tror mere på det idag end jeg gjorde i nat , men det virker stadig næsten helt surrealistisk at vi skulle være i stand til at hente så stort et talent til klubben.

  • #177780
   Steen6372
   Bruger

   Hvis vi lander den, må man give BSN at han virkelig har et stort ambitionsniveau. Her drømmer vi om danske nedrykkerprofiler ala Rieks og Lorentzen, og så går han imens efter et internationalt navn. Selvfølgelig er Raul ikke en verdensstjerne endnu, men han er dog et talent som har fået international opmærksomhed.

   Om han så i sidste ende vil bringe mere til AGF-holdet end en type som Rieks er vel tvivlsomt, men han bliver klart et stjernenavn i pressen og en tilskuerkæledægge med de ting han kan med en bold. Virker som en krydsning af de bedste egenskaber hos White og Dioh, hvis vi skal sammenligne ham med noget vi tidligere har set i klubben. Altså en White med teknik, eller en Dioh med eksplosivitet.

   Men der er altså langt fra Peru til Danmark. Vi taler sprog, vejr, taktisk disciplin og i det hele taget helt nye omgivelser for en ung gut på 21.

  • #177782
   Beikes
   Bruger

   Ja jeg tror vi alle har det sådan.. Det har været en lang nat, og en endnu længere dag, og noget siger mig vi ikke er færdige med nye rygter endnu. Men vi må nok også regne med at det fucker med os, rent mentalt. Vi tror mere og mere på det, og har sværere og sværere ved at se objektivt på det. Det er en god omgang psykologiske virkemidler der har været på spil det sidste døgns tid.

   Men jeg er ikke desto mindre klar til endnu en nat med peruvianske udmeldinger 😀

  • #177783
   Agadez
   Bruger

   Olvier23, har du hørt noget nyt? Tør ikke håbe på så vanvittig en signing, før blækket er sat. Håber snart på en afklaring..

  • #177784
   zcml
   Bruger

   Jeg kender nada til Raul Ruidiaz, men han skal da være et ret stort talent, hvis en klub reelt uden penge skulle betale godt 5 mill. for ham i disse tider.

   Det er der dog også noget, der kunne tyde på at han er. Og efter forlydende og noget urealistisk at han skulle ende i AGF. Og til den pris.

   Jeg er dog noget betænkelig ved det, da jeg ikke helt ve, hvor let/svært sådan en spiller fra Peru vil ha' det med at tilpasse sig spillestilen i Danmark?
   Vi havde for et par år siden en spiller fra Guatemala i truppen (Gustavo Cabrera). Og så vidt jeg husker krævede det noget tilvænnig for ham.
   Og i sidste ende besluttede man at han alligevel ikke var god nok.

   Jeg syn's også at små vævre spillere ofte får det svært i ligaen.
   Og rent fysisk vigner Raul da også en spiller, der vil få det svært.
   Spørgsmålet er så bare om teknikken og hurtigheden er stor nok til at undgå nærkampe med modstanderne?

   Dog ingen tvivl om at, hvis han kommer, så skal stadionspeakeren øve sig på at råbe "goooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool" til Rauls første må hjemme.
   Eller måske skulle det være et råb fra publikums side?
   Problemet er bare, at det nok vil "kollidere" lidt med Radetzky March.

  • #177785
   vieri
   Bruger

   Hvis Ruidiaz kommer til AGF vil han helt givet skulle bruge noget tid på at tilvænne sig et nyt land , sprog og kultur. Samt en helt anden måde at spille fodbold på taktisk . Så der er helt klart en risiko for at det ikke vil lykkes en spiller som ham at få succes . Omvendt har vi jo set FCM og FCK have til tider ekstrem stor succes med at bruge spillere fra eksotiske nationer , så jeg vil mene at der er en betydelig Upside på den risiko vi evt tager med rauldiaz .

   Han har potentialet til at blive en kæmpe profil og et kæmpestort salgsobjekt for AGF og derfor mener jeg også at det er værd at tage sådan en chance . Og så må AGF jo strække sig meget langt for at imødekomme hans behov når og hvis han vælger at skrive under med os. Dvs vi skal sørge for at han falder til med bolig , fritidsinteresser , tolk osv .

  • #177786
   vieri
   Bruger

   http://www.libero.pe/trato-hecho-representante-de-aarhus-de-dinamarca-se-reunio-con-julio-pacheco-2011-08-24

   Ja BSN er i Peru det beviser dette billede da. 🙂

   Google translate af artiklen

   På vej vil passere af Raul Ruidiaz Europa. I går mødte Brian Steeng, leder af AGF Aarhus af Danmark, med faderen i "Flea" med Rep Jose Moreno og Julio Pacheco. LIBERO udelukkende fanget håndtryk af hovedpersonerne.

   Samtalen varede 2 timer og 15 minutter og bare mangler nogle detaljer til at raffinere forlade Universitet fra sin stjerne. Og den danske Steeng aftes vendte tilbage til deres land at formalisere forslag, når og realisere den.

   "Vi er nødt til at vente endnu. Jeg vender tilbage til mit land og i de kommende dage vil der være et svar, "sagde han til klubbens repræsentant LIBERO Århus.

   Jose Moreno, lederen af ​​denne mulighed, talte også om "Steeng forlader, hvad du beder om det 'U'. I løbet af de næste par dage vil have et svar. "

   Hvor langt er der kaldes "U" for dem, der tilbydes af Århus, spurgte jeg og det sagde: "Det er ikke så langt, er meget tæt, de er bare detaljer."
   Pacheco, chefen fløde, og talte tydeligt. "Den danske instruktør vende hjem for at formalisere forslaget. Udgangspunktet er, at vi bo med passet procent, "sagde han.

   "I to eller tre dage vil vi allerede har de formelle tilbud. 900 $ 000 er en meget vigtig figur Ruidiaz. "Konkluderede han.

  • #177787
   HomerS
   Bruger

   Se det giver jo fin mening vieri, det lyder som noget Ørgård kune have lukket ud LOL

  • #177788
   chilli
   Bruger

   Hold kæft det er sjov læsing på en trist og grå torsdag morgen.

   "Jeg vender tilbage til mit land" – det lyder som taget ud af en western film.

   Hvis bare BSN virkelig kunne begynde at tale sådan til daglig så ville
   det fanmde sæte kulorit på tingene. :O)

  • #177789
   Di Stefano
   Bruger

   Jeg refererer lige til det jeg skrev på side 20 den 20.8.:
   Lige nu kunne de to godt ligne Raul og en der hedder Lars.
   Spørg Brian Steeng. Det kommer først på plads i 11. time.
   Mon han egentlig langt ude er i familie med den anden Sting ;)?

  • #177790
   xhxn
   Bruger

   Ingen grund til forvirring. Spilleren er på vej og præsenteres på et pressemøde formentligt mandag eller tirsdag. Aftalen gælder fra jul………. Præcis som BSN sagde

  • #177791
   Agadez
   Bruger

   Jeg sidder pludselig og får den tanke, at vi er en brik i klubbens store spin-puslespil, hvor vi skal agere lokkedue for at andre, meget større klubber kommer på banen og smider penge efter ham. Det er ikke noget jeg hele tiden har tænkt, men når der bliver sagt så mange forskellige ting fra alle mulige steder (BSN, Rauls to agenter, præsidenten etc.), så er det fordi de hver især har hver deres dagsorden. Det virkede også for godt til at være sandt, at han gad spille for en oprykker klub i den danske liga.. Jeg sidder egentlig og føler mig lidt dum lige nu. Ved ikke om jeg overreagerer..

  • #177792
   Replay
   Bruger

   +1 ^^

  • #177793
   vieri
   Bruger

   Brian Sting har styr på det drenge det er jeg sikker på 🙂

  • #177794
   vieri
   Bruger

   For a better future to my house would appear to be the Ruidiaz said Raul, who spends hours after difficult week in the directive cream lock your pass abroad since had offers of Twente Borussia Mönchengladbach and Dutch.
   However, the striker has returned to faith after emigrating and emphasize to Leon de Huanuco in the Monumental and score a goal, an emissary of the club AGF Aarhus of Denmark said his name highlighter and could in the coming hours the long-awaited leap to Old Continent.

   Brian Steen, manager of the Danish first division club, witnessed the encounter and was amazed by the actions of Ruidiaz.

   "It's an unbelievable player, he scored a great goal and from Monday (today) or Tuesday we should close the signing. Everything will be official in the coming hours, we have even spoken to the player's father. Have long been following it," he said.

   The offer would be for $ 900,000 for the total spend, money that would be useful for policy cream to update their players, they do not charge for two months. On Mar. 31 closes the passes free Europe.

   Word of the 'Flea'

   "Hopefully, this offer is realized in Denmark, although I prefer to be silent to close everything. They were difficult days the last because there was much talk of my going abroad, but the directive does not accept the money offered.

   So I was a little annoying. My departure can greatly help to overcome the difficult economic times of the club. I want to help, "said the 'Flea' and then said that" what matters is being in Europe, there I can go to a better league. "

   On selecting said: "It's always an extra motivation. I achieved in Argentina has made us look different from outside. Each call makes me happy," added the striker still cream in the coming hours would pack their bags to go in search a better place. "I hope the fan I also understand," he concluded.

   Oversat med google translate . Men som jeg kan forstå er klubben i økonomiske vanskeligheder og har ikke betalt deres spillere løn i 2 måneder . dette kan måske være årsagen til at de så gerne vil acceptere 900.000 $ fra os nu i stedet for at miste ham gratis om 6 måneder .

  • #177795
   xhxn
   Bruger

   Hvis Raul er i Århus – hvordan kan han så være på bænken for sit hold i aften i Peru…..?

  • #177796
   xhxn
   Bruger
  • #177797
   vieri
   Bruger

   Det er da et godt tegn at Ruidiaz sad på bænken . Universitario ønsker jo nok ikke at deres handel går i vasken pga en skade .

   Jeg tror personligt han er eller meget snart bliver sat på et privatfly og fløjet til Danmark for at få foretaget et lægetjek og underskrive en kontrakt med os . Og det er jo ikke svært at gætte sig til at vi kan forvente et pressemøde et eller andet tidspunkt mellem imorgen mandag og onsdag eftermiddag.

  • #177798
   Olvier23
   Bruger

   Brian har virkelig taget mig med storm! Er du gal en forhandler han har været i denne her, efterhånden, spændingsroman med Raul i hovedrollen. Han har presset den lige til det yderste, og et øjeblik var jeg overbevist om at handlen ville falde til jorden, men han kan godt nok nogle tricks.

   Vi kan som fans være stolte, og glæde os, men samtidig også passe på vores forventninger til denne spiler. Vi snakker selvfølgelig om en kanon teknikker osv, men en helt anden fodboldkultur VIL komme til at sætte sit præg, så vi skal være tålmodige.

   Angående LJ, ligger den langt væk – desværre. Tror ikke vi skal regne med en dobbeltsigning, da denne forhandling har taget masser af tid, men forhåbentlig det hele værd

  • #177799
   vieri
   Bruger

   Håber altså at vi har en højreback på bedding også ellers kommer vi altså i problemer med Lucena som fast mand på den plads.

   Mht Ruidiaz så er jeg ikke i tvivl om at det er en fantastisk dygtig spiller vi får , men som du siger skal han lige have tid til at vænne sig til taktik og tempo . Men jeg er ikke i tvivl om at han bliver et kæmpe plus og uvurderlig våben i det offensive og især i omstillingsspillet.

  • #177800
   Always AGF
   Bruger

   Fuck jeg har været herinde og tjekke mange gange idag for at se om der er indkaldt til pressemøde… !!! nogen som har fingeren på pulsen eller noget andet sladder vi kan bruge… ???

  • #177801
   bangstar
   Bruger

   Olvier23, hvad kan du fortælle om Raul?
   du har tidligere haft nogle udmeldinger som har holdt vand, men kan du sige noget om Raul om det er faldet til jorden eller den lever endnu og hvormeget den lever?

  • #177802
   Always AGF
   Bruger

   http://www.bold.dk/nyt/Jacobsen-maa-saenke-standarden…

   Det kunne være SÅ godt at få ham i den hvide trøje…

  • #177803
   xhxn
   Bruger
  • #177804
   xhxn
   Bruger

   Får vi ingen forstærkninger eller hvad sker der…. flot!!!

  • #177805
   vieri
   Bruger

   BSN har indtil torsdag kl 23.59 før transfer vinduet lukker for danske klubber , så der er stadig tid nok til at der kan ske noget , hvilket jeg da også klart forventer at der gør.

  • #177806
   jj
   Bruger

   @xhxn Der sker vel bare det, at jeg får flere tilhængere i min "sportsdirektør ja tak, bsn nej tak" klub;)

  • #177807
   vieri
   Bruger

   hvem ville du hellere fortrække som sportsdirektør i AGF og her tænker jeg på realistiske kandidater . Ingen sportsdirektør før BSN har formået at sælge så mange spillere for så mange penge som BSN .

  • #177808
   jj
   Bruger

   AGF havde ikke nogen sportsdirketør før BSN.

   Kan man ikke mene at en angriber er dårlig uden at komme med navnet på en anden?
   Det er jo ikke mig der er direktør i AGF 🙂

   Jeg kender slet ikke noget til hvem det kunne være. Jeg synes bare at han er uduelig, men lad os da håbe han lærer det. Ledelsen kan åbenbart ikke finde en der er bedre. Jeg har intet mod ham som person, men synes bare ikke han er lykkedes særlig godt. Jeg er også sikker på at han gør sidst bedste. Men var han i min virksomhed, med det ansvar og de resultater, så var han fyret for længe siden…. Så måske er mit svar: hvem som helst 🙂

  • #177809
   vieri
   Bruger

   Jeg vil nu mene at BSN har gjort det overvejende godt med de midler eller manglende midler han er blevet stillet til rådighed af uduelige direktører og bestyrelser i sin tid i AGF . Det er jo ikke BSN skyld at ledelser i AGF har for vane at præsentere pæne tocifrede million underskud hvert år.

   Og det er jo heller ikke hans skyld at Jakob Poulsen sagde nej til at skifte til Lazio selvom BSN havde forhandlet en aftale til 22 mill på plads

   Tilsidst skal vi heller ikke glemme et salg af Tullberg til 7,5 mill – den bedste handel af nogen dansk sportsdirektør nogensinde. 🙂

  • #177810
   jj
   Bruger

   Det er helt fint, at vi er uenige om BSN. jeg synes ham kunne jave gjort det meget bedre. Jeg synes han virker som en amatør, der har fået jobbet fordi han brændte for klubben, men ikke fordi han havde evnerne. Men jeg lover, at jeg vil pakke sammen og bukke, den dag han viser, at han har evnerne, og måske kommer den dag, hvor selv jeg kan se fidusen ved ham.
   Jeg synes han har bidraget til underskudene ved dårlige køb. Hvis han var en god sportsdirektør havde han solgt JP og scoret de 22m til klubben. Det gjorde han ikke.
   Tullberg salget var godt, det indrømmer jeg. Men solgte FCK ikke en forsvarsspiller uden fast spilletid for 30m for nogle år siden. Albrechtsen? Men okay han havde trods alt vist noget 🙂

   Hvornår startede BSN egentlig? 2004? topresultat nr 6 bundresultat nedrykning (2j ikke imponerende. Men det var tiden før han kom jo heller ikke, dog uden nedrykninger.

  • #177811
   Willow
   Bruger

   jyhne, hvordan skal han vise dig han har evnerne? Du skriver det jo selv, han solgte Tulle, en ukendt angriber, der havde scoret 1 mål. Han købte PG, angribern alle fans skreg på.
   Han købte en angriber med kæmpe potientiale, som på mærkelig vis ikke blev forløst (Dioh). Han har siden købt spillere med international erfaring til et hold der rykker ned. (Hjalte, MJ, Dan T, Jacob P)
   Han har skaffet profiler som White, talenter som Devdariani.
   Handlen med JP til Lazio, var det JP der sagde nej & ikke BSN.
   så definer lige hvad det er han gør forkert? Jeg kan ikke fordrage de her elendige indlæg hvor folk skriver deres mening. De er berettiget til at have den, men så må de satme også uddyde sagligt.

  • #177812
   vieri
   Bruger

   jyhne skrev:
   Det er helt fint, at vi er uenige om BSN. jeg synes ham kunne jave gjort det meget bedre. Jeg synes han virker som en amatør, der har fået jobbet fordi han brændte for klubben, men ikke fordi han havde evnerne. Men jeg lover, at jeg vil pakke sammen og bukke, den dag han viser, at han har evnerne, og måske kommer den dag, hvor selv jeg kan se fidusen ved ham.
   Jeg synes han har bidraget til underskudene ved dårlige køb. Hvis han var en god sportsdirektør havde han solgt JP og scoret de 22m til klubben. Det gjorde han ikke.
   Tullberg salget var godt, det indrømmer jeg. Men solgte FCK ikke en forsvarsspiller uden fast spilletid for 30m for nogle år siden. Albrechtsen? Men okay han havde trods alt vist noget 🙂

   Hvornår startede BSN egentlig? 2004? topresultat nr 6 bundresultat nedrykning (2j ikke imponerende. Men det var tiden før han kom jo heller ikke, dog uden nedrykninger.

   BSN havde solgt JP for 22 mill , det var JP der sagde nej men nok om det 🙂

  • #177813
   cabild
   Bruger

   Jeg mener BSN har gjort et rigtig godt stykke arbejde, og det er kun blevet bedre år for år. Han håndtere pressen bedre, køber spillere der passer bedre til spillestilen, og har trimmet truppen godt – hatten af for ham.

   Selvom BSN ikke fik JP til at underskrive med Lazio, skal man også huske at han altså fik solgt ham til en god pris til FCM, selvom han var skadet og skulle under kniven! At han så senere har vist sig som en godt køb af FCM kunne man jo ikke vide på det tidspunkt.

  • #177814
   BergMania
   Bruger

   Og, vi får jo også 25 procent når FCM sælger ham til 20 mio, haps haps haps, 5 mio ned i klubkassen

  • #177815
   cabild
   Bruger

   @BM Ja den havde jeg sgu helt glemt – endnu bedre 🙂

  • #177816
   Steen6372
   Bruger

   jyhne skrev:
   Det er helt fint, at vi er uenige om BSN. jeg synes ham kunne jave gjort det meget bedre. Jeg synes han virker som en amatør, der har fået jobbet fordi han brændte for klubben, men ikke fordi han havde evnerne. Men jeg lover, at jeg vil pakke sammen og bukke, den dag han viser, at han har evnerne, og måske kommer den dag, hvor selv jeg kan se fidusen ved ham.
   Jeg synes han har bidraget til underskudene ved dårlige køb. Hvis han var en god sportsdirektør havde han solgt JP og scoret de 22m til klubben. Det gjorde han ikke.
   Tullberg salget var godt, det indrømmer jeg. Men solgte FCK ikke en forsvarsspiller uden fast spilletid for 30m for nogle år siden. Albrechtsen? Men okay han havde trods alt vist noget 🙂

   Hvornår startede BSN egentlig? 2004? topresultat nr 6 bundresultat nedrykning (2j ikke imponerende. Men det var tiden før han kom jo heller ikke, dog uden nedrykninger.

   Det er ok at have en holdning til om BSNs køb og salg har været gode nok, men man kan som minimum være saglig. Og din kommentar demonstrerer mest af alt at du er imod BSN og så finder på din argumenter der fra.

   BSN blev ansat i 2005, på et tidspunkt hvor Kurt Andersen stadig var enevældig i klubben. At give BSN skylden for vores nedrykning i sæsonen 2005/06 er useriøst. Især når man tænker på at det var onkel Kurt der insisterede på salget af Duncan i den vinterpause.

   Nej, tværtimod fik man langt om længe lagt en sportslig strategi, som bl.a. indebar at man satsede mere på unge spillere, og fremfor alt holdt man op med at købe tilfældige svenskere man lige fik et godt tilbud på.

   Jeg tror også at det er de færreste, der forud for sæsonen 2009/2010 ville hævde at AGF-truppen ikke havde kvalitet til superligaen. Faktisk var alle vist enige i at holdet var bedre end sæsonen før, hvor man sluttede på 6. pladsen. Og det er vel truppens sammensætning, en sportschef skal vurderes på?

   Den chokerende nedrykning medførte at BSN igen skulle være brandslukker. Igen synes jeg at han løste denne svære opgave professionelt. Jeg påstår ikke at BSN er fejlfri, men jeg kan i hvert fald se at han gør det betydeligt bedre end nogle af de andre rundt omkring. Og frem for alt bliver jeg gang på gang imponeret over, hvilke typer spillere han er i stand til at trække til klubben. Uanset at vi selv synes AGF er verdens bedste klub, så er det nok ikke helt det billede omverdenen har, når man ser på klubbens resultater gennem de sidste 15 år. Spillere som Olof Persson, Kari Arnason og Jeremiah White (da vi var i 1. division), Peter Graulund, Jakob Poulsen, Benny Feilhaber, Dan Thomassen, Dioh Williams, Nando Raphael, Stephan Petersen, Martin Jørgensen, Søren Berg, Hjalte Bo Nørregård og senest Atle Håland og Søren Larsen er spillere som isoleret set burde kunne spille på bedre placerede hold. Samtidig har vi i BSNs tid fået unge spillere som Lumb, Tullberg, Povlsen, Kure, Gjesing, Krabbe, Sloth, Devdariani, Aron J. m.fl. ind i truppen. Men det har vist sig at være at langt sejt træk at gøre et talent til en superligaspiller.

   Det har da også været nogle fejlskud indimellem. Og vi har bestemt også været hårdt ramt af skader. Især har midtforsvaret været hårdt ramt, med ødelæggende knæskader til Olof Persson og Dan Thomassen, mens indkøbet Kim Madsen blev et flop. Jeg synes ikke at vi har haft mange flop-indkøb i BSNs tid. Men vi har en klub som er i mediernes søgelys, og hvor vores spillere er under stort forventningspres efter at opnå resultater.

  • #177817
   ACDC
   Bruger

   Hva dælen sker der for den sidste transferdag i GF???
   Ikke en skid at arbejde med!!
   Kom nu Lars Jacobsen eller noget!!!

  • #177818
   vieri
   Bruger

   Ja det her med de 2 mulige forstærkninger her til sidst var åbentbart bare en gang narrefisse 🙁

  • #177819
   Replay
   Bruger

   Åndsvagt at være ude efter Aabech og så ende med en angriber og en centerforsvar. Vi burde OGSÅ have den transfer som Aabech skulle have dækket. Eller bliver vi forblændet af en 0-3 sejr over Horsens, som blev kickstartet af en målmandsfejl?

  • #177820
   Beikes
   Bruger

   Jeg bliver i hvert fald ikke forblændet. Vores trup er da sikkert til overlevelse, men vi kommer sikker til at skulle spille ret meget om det, og vi rykker ikke væl fra bundstriden med den nuværende trup.

   Jo, der er nogen på vej tilbage fra skader, men alt i alt er vi stadig latterligt svage udover de første 12-14 spillere.

   Sløjt!

  • #177821
   vieri
   Bruger

   Den her dag har suttet røv fra ende til anden , jeg er rigtigt skuffet over de manglende forstærkninger især på højreback .

  • #177822
   jj
   Bruger

   Willow skrev:
   jyhne, hvordan skal han vise dig han har evnerne? Du skriver det jo selv, han solgte Tulle, en ukendt angriber, der havde scoret 1 mål. Han købte PG, angribern alle fans skreg på.
   Han købte en angriber med kæmpe potientiale, som på mærkelig vis ikke blev forløst (Dioh). Han har siden købt spillere med international erfaring til et hold der rykker ned. (Hjalte, MJ, Dan T, Jacob P)
   Han har skaffet profiler som White, talenter som Devdariani.
   Handlen med JP til Lazio, var det JP der sagde nej & ikke BSN.
   så definer lige hvad det er han gør forkert?

   Jeg egentlig, at du viser det meget godt.
   Tulle = supersalg ingen tvivl om det.
   PG = fint køb heller ingen tvivl om det
   Dioh = fik vi ikke meget ud af.
   HBN = har ikke spillet en kamp endnu
   DanT = spille de første kampe fint, men hold ikke i længden p.g.a skader
   JacobP = spillede godt, men blev først solgt da vi var rykket ned og derfor stod i en dårlig situation
   Martin J = det er næppe Brians evner der fik ham til at vælge GF
   White blev jo aldrig til det helt store
   Dev forventer jeg mig også meget af, men har han vist det endnu? Nej vel.

   Jeg vil meget gerne lave en lang liste (og den har været oppe at vende herinde en gang tidligere) over den kæmpe mængde af fejlkøb Brian har lavet i sin tid som sportsdirektør

   Jeg kan ikke fordrage de her elendige indlæg hvor folk skriver deres mening. De er berettiget til at have den, men så må de satme også uddyde sagligt.

   Det synes jeg faktisk også jeg gjorde. Lad os bare sige at første nedrykning ikke var BSN skyld. Men man kan da ikke komme udenom, at vi ikke har haft et hold, der leverede topplaceringer i al den tid han var været sportsdirektør. Eller er vi også uenige om det?

   Så kan vi selvfølgelig diskutere om det er hans skyld eller om det er den øverste ledelse. Men min påstand – og det kan jo ikke blive andet – er, at en god sportsdirektør kan levere, selvom ledelsen stiller dårlige betingelser op.

   Vi kan også diskutere, hvor store profiler, der er skaffet til klubben, og her indrømmer jeg gerne, at det er blevet bedre de sidste år. Men jeg tror vi taler de spiller, som er skaffet til klubben længere op end de er værd. Det mener jeg faktisk også resultaterne viser. Jeg kan gerne komme med eksempler, men det er nok også vigtig i denne sammenhæng, at huske at diskussion af potentiale og niveauer for spillere er et meget subjektivt emne. Der kan – som jeg lige har gjort ovenfor – ofte stilles spørgsmålstegn ved det meste folk mener/siger/føler. Men Nando, Dioh og White (bare for at nævne tre, jeg personligt synes var rigtig gode) slog jo aldrig igennem i superligaen på et niveau, hvor andre klubber sukkede efter, at købe dem. Hvor er vores HHA, Utaka og Fall? Den eneste jeg lige kan komme på er PG.

   Når alt det er sagt, så synes jeg, at vi er ved at få mere styr på truppens sammensætning. Købt af Atle og SL er godkendt. Men jeg er stadig dybt forbløffet over, at BSN udtaler at vi mangler en til at erstatte Feilhaber, mens han tager til Peru og bliver offer for et større cirkus dernede.

   Jeg synes også vi mangler en rigtig højre back, men Brian har ikke sagt, at han ledte efter en. Så enten ser han ikke problemet. Eller også har han ledt, men intet fundet. Det kan vi kun gætte på.

   Jeg prøver at støve listen op, så der kommer mere kød på. Men jeg tvivler på, at det får ret meget betydning i debatten, alt kan jo diskuteres 🙂

  • #177823
   jj
   Bruger

   Steen6372 skrev:

   jyhne skrev:
   […]
   Hvornår startede BSN egentlig? 2004? topresultat nr 6 bundresultat nedrykning (2j ikke imponerende. Men det var tiden før han kom jo heller ikke, dog uden nedrykninger.

   Det er ok at have en holdning til om BSNs køb og salg har været gode nok, men man kan som minimum være saglig. Og din kommentar demonstrerer mest af alt at du er imod BSN og så finder på din argumenter der fra.

   Nej hør nu, jeg skriver jo netop, at det resultaterne, jeg måler ham på
   12. 2.(1.div),10.,6.,11., 1.(1.div)

   Et sekund følte jeg, at vi var på Nationen, og jeg var udsat for en Troll 🙂

  • #177824
   Steen6372
   Bruger

   jyhne skrev:

   Nej hør nu, jeg skriver jo netop, at det resultaterne, jeg måler ham på
   12. 2.(1.div),10.,6.,11., 1.(1.div)

   Et sekund følte jeg, at vi var på Nationen, og jeg var udsat for en Troll 🙂

   Så længe BSN ikke har haft ansvaret for ansættelsen af trænere (vil dog tro at han har været med inde over beslutningen om PS), og vi samtidig i de 6 år har haft 5 trænere (Åkeby, BSN, OP, ER og PS), så vil jeg hævde at du ikke bare kan måle BSNs indsats ud fra de resultater.

   Derudover vil jeg sige, at der kun er et resultat af de nævnte, som jeg vil kalde skuffende. Nemlig 11. pladsen i forrige sæson. Den var en katastrofe. Men når jeg ser på den trup vi havde, har jeg meget svært ved at pege tilbage på BSN og give ham skylden for det resultat. Jeg vil hævde at den trup vi havde der, var den stærkeste i klubben siden 1997.

   Det resultat satte os flere sæsoner tilbage fordi BSN på mange måder skulle starte forfra, men ellers har det været kendetegnende, at vi har bygget på fra år til år og hvert år har fået en stærkere trup end vi havde året før. Og det er det jeg bedømmer BSN ud fra.

  • #177825
   cabild
   Bruger

   Jeg synes faktisk Willov og Steen siger det meget godt. For selvom AGF er vores alle sammens hjerteklub, så har BSN altså hevet nogle store navne til klubben, som vel sagtens kun er os GF fans, som synes var realistiske.
   Og argumentet med at vi ingenting så til Dioh holder ikke helt vand mener jeg. Kan huske starten af hans AGF eventyr, der var han virkelig noget af det bedste jeg har set i klubben. Dog endte det ikke så positivt som det startede, men det viser vel bare at BSN leverede varen, men at det blev brugt forkert af div. trænere?

   P.S. nogen som kender nogen der ved om der overhovedet er snak om LJ på direktions gangen i AGF?

  • #177826
   Steen6372
   Bruger

   Dioh var da efter min mening klart holdets profil de første 1½ år han var i klubben. Og en væsentlig årsag til at vi overlevede det første år efter oprykningen. Vi var spillemæssigt på hælene i mange kampe, og det var meget væsentligt, at vi havde Dioh at spille bolden op til når vi erobrede bolden, og holdet skulle flyttes fremad banen. Desværre fik vi ham aldrig tilbage på niveau efter den akillessene sprang.

  • #177827
   cabild
   Bruger

   Var det virkelig halvandet år? Shit så sejler hukommelsen. Det er vidst lidt mere end bare starten på hans ophold i AGF.
   Nåh men det understreger vel også bare argumentet endnu mere 😛

  • #177828
   zcml
   Bruger

   Replay skrev:
   Åndsvagt at være ude efter Aabech og så ende med en angriber og en centerforsvar. Vi burde OGSÅ have den transfer som Aabech skulle have dækket. Eller bliver vi forblændet af en 0-3 sejr over Horsens, som blev kickstartet af en målmandsfejl?

   Kan heller ikke se, hvad vi skulle med Aabech?
   Syn's ikke han var den spiller vi manglede. Han er hængende angriber. Og der har vi i forvejen en fin en af slagsen i Davit.
   Aabech har måske et bedre skud, men Davit har nogle andre ting, hvor han er bedre.
   Davit har godt nok ikke helt opnået et endeligt gennembrud pga. skader, men Aabech har vel efterhånden vist at han er lidt af en døgnflue, der "blomstre" en enkelt sommer (eller en halvsæson) for så at falde ned i middelmådigheden de næste par sæsoner.
   At Lyngby klarede sig forrige sæson var nok langt hen af vejen pga. Aabech, men nu, hvor han ikke længere brilliere, så kører det rigtigt skidt for dem.

   Det vi manglede på det tidspunkt var angriber/e, og en fløj hvis force er sparketeknikken.
   Den sidste mangler vi stadig, og hvis ikke Aron snart begynder at score mål, eller Davit kommer tilbage og gør det, så syn's jeg stadig godt vi kunne bruge en ekstra angriber.
   Dog har det siden vist sig at højre back er der, hvor vi har mest behov for forstærkning.

  • #177829
   Steen6372
   Bruger

   Ingen tvivl om at vi godt kan bruge en højreback og en fløj mere. Men transfermarkedet er ikke et tag-selv bord, og BSNs opgave er jo at vurdere markedet og slå til når der kan hentes noget som tilfører værdi.

   Jeg synes at strategien om, at de spillere vi henter skal være bedre end dem vi allerede har, er den helt rigtige. Det betyder bare at udvalget ikke er ret stort for en lille pengepung som vores klub har. Vi har købt 4 rigtig fornuftige forstærkninger i 2011, hvor vi så har været lidt uheldige med den skade Hjalte løb ind i – men sådan er betingelserne jo.

   Det siger sig selv, at hvis vi kan forstærke vores startopstilling med 3-4 nye spillere hvert år, så må det sportsligt gå fremad. Og jeg synes at det er et højt tempo, men selvfølgelig er der fans som gerne ser at vi forstærker os endnu hurtigere. Jeg tror at vi kommer til at få de to manglende spillere i det næste vindue, og at vi ellers forstærker vores hold ved at spille de nye og gamle endnu bedre sammen henover sæsonen.

   Desværre bliver vi også ramt af nye skader, og så må alle de talenter vi også har i truppen begynde at slå til. Det er jo i virkeligheden det, som er vores største problem. At store U-landsholdstalenter som Sanel, Høegh, Danilo, Krabbe, Gjesing og mange flere har fået chance efter chance, men aldrig rigtig har slået igennem på superliganiveau.

  • #177830
   Willow
   Bruger

   jyhne skrev:

   Willow skrev:
   jyhne, hvordan skal han vise dig han har evnerne? Du skriver det jo selv, han solgte Tulle, en ukendt angriber, der havde scoret 1 mål. Han købte PG, angribern alle fans skreg på.
   Han købte en angriber med kæmpe potientiale, som på mærkelig vis ikke blev forløst (Dioh). Han har siden købt spillere med international erfaring til et hold der rykker ned. (Hjalte, MJ, Dan T, Jacob P)
   Han har skaffet profiler som White, talenter som Devdariani.
   Handlen med JP til Lazio, var det JP der sagde nej & ikke BSN.
   så definer lige hvad det er han gør forkert?

   Jeg egentlig, at du viser det meget godt.
   Tulle = supersalg ingen tvivl om det.
   PG = fint køb heller ingen tvivl om det
   Dioh = fik vi ikke meget ud af.
   HBN = har ikke spillet en kamp endnu
   DanT = spille de første kampe fint, men hold ikke i længden p.g.a skader
   JacobP = spillede godt, men blev først solgt da vi var rykket ned og derfor stod i en dårlig situation
   Martin J = det er næppe Brians evner der fik ham til at vælge GF
   White blev jo aldrig til det helt store
   Dev forventer jeg mig også meget af, men har han vist det endnu? Nej vel.

   Jeg vil meget gerne lave en lang liste (og den har været oppe at vende herinde en gang tidligere) over den kæmpe mængde af fejlkøb Brian har lavet i sin tid som sportsdirektør

   Jeg kan ikke fordrage de her elendige indlæg hvor folk skriver deres mening. De er berettiget til at have den, men så må de satme også uddyde sagligt.

   Det synes jeg faktisk også jeg gjorde. Lad os bare sige at første nedrykning ikke var BSN skyld. Men man kan da ikke komme udenom, at vi ikke har haft et hold, der leverede topplaceringer i al den tid han var været sportsdirektør. Eller er vi også uenige om det?

   Så kan vi selvfølgelig diskutere om det er hans skyld eller om det er den øverste ledelse. Men min påstand – og det kan jo ikke blive andet – er, at en god sportsdirektør kan levere, selvom ledelsen stiller dårlige betingelser op.

   Vi kan også diskutere, hvor store profiler, der er skaffet til klubben, og her indrømmer jeg gerne, at det er blevet bedre de sidste år. Men jeg tror vi taler de spiller, som er skaffet til klubben længere op end de er værd. Det mener jeg faktisk også resultaterne viser. Jeg kan gerne komme med eksempler, men det er nok også vigtig i denne sammenhæng, at huske at diskussion af potentiale og niveauer for spillere er et meget subjektivt emne. Der kan – som jeg lige har gjort ovenfor – ofte stilles spørgsmålstegn ved det meste folk mener/siger/føler. Men Nando, Dioh og White (bare for at nævne tre, jeg personligt synes var rigtig gode) slog jo aldrig igennem i superligaen på et niveau, hvor andre klubber sukkede efter, at købe dem. Hvor er vores HHA, Utaka og Fall? Den eneste jeg lige kan komme på er PG.

   Når alt det er sagt, så synes jeg, at vi er ved at få mere styr på truppens sammensætning. Købt af Atle og SL er godkendt. Men jeg er stadig dybt forbløffet over, at BSN udtaler at vi mangler en til at erstatte Feilhaber, mens han tager til Peru og bliver offer for et større cirkus dernede.

   Jeg synes også vi mangler en rigtig højre back, men Brian har ikke sagt, at han ledte efter en. Så enten ser han ikke problemet. Eller også har han ledt, men intet fundet. Det kan vi kun gætte på.

   Jeg prøver at støve listen op, så der kommer mere kød på. Men jeg tvivler på, at det får ret meget betydning i debatten, alt kan jo diskuteres 🙂

   Jeh jo så af den mening at de spillere her der ikke slog igennem må tilskyndes trænere…bsn sætter bare rammen & vi kan vel være enige at de fleste ovennævnte spillere har potientiale? Man kan vel heller ikke give bsn skylden for skaderne?

  • #177831
   Willow
   Bruger

   Jeg vil lige se om jeg kan huske flere handler:

   Devdariani – Taler for sig selv
   Aron – Man kan godt se potientialet synes jeg

   længere tilbage:
   -Christer George – Købt af rosenborg, brugt som wing, men var angriber, slog ikke til & blev solgt for nogenlunde samme beløb som han kostede.
   -Tobias Grahn – Han var sq egenligt en god spiller….bare ærgeligt hele holdet skulle bygges op omkring ham – Muligvis et fejlkøb, spillede bare for godt da han kun var lejet.
   -Oluf Persson – fik aldrig en kamp for Agf, udset til at være forsvars-styrmand
   – Der var ham nordmanden/svenskeren – Hansen/hanson e.l. – han gjorde det ok på den offensive midtbane, god pasningspiller, men ikke noget superkøb så vidt jeg husker.
   -Ulrik højreback – spillede stabilt i starten, men blev overhalet af Krabbe.
   -Chileneren fra Valencia/hobro – blev brugt som wing….hvilket vist også var der han gerne ville spille, men nu kan vi jo se han skulle have været angriber istedet.

   Spillere ud (udover ovennævnte):
   Kasper Kure
   Vester (angriber, skidegod i ungdomsårene)
   Dennis Høegh

   Så er der ham i Ajax, som vi ikke nåede at skrive kontrakt med, fischer…

   Jeg kan simpelthen ikke huske alle navnene…er sq ved at være for gammel

  • #177832
   vieri
   Bruger

   BSN blev ifølge en bruger på MTAC (IWE) åbentbart set med 2 herrer ved åen igår , hvor den ene lignede en spiller (med grydehår) og den anden en agenttype .
   Der skulle vel ikke være andre der har set BSN med de to mænd gå rundt i byen ? 🙂

  • #177833
   Heimark
   Bruger

   Det er en dødssynd ikke at tage billeder af sådan noget

  • #177834
   Balder
   Bruger

   Willow skrev:
   Jeg vil lige se om jeg kan huske flere handler:

   Devdariani – Taler for sig selv
   Aron – Man kan godt se potientialet synes jeg

   længere tilbage:
   -Christer George – Købt af rosenborg, brugt som wing, men var angriber, slog ikke til & blev solgt for nogenlunde samme beløb som han kostede.
   -Tobias Grahn – Han var sq egenligt en god spiller….bare ærgeligt hele holdet skulle bygges op omkring ham – Muligvis et fejlkøb, spillede bare for godt da han kun var lejet.
   -Oluf Persson – fik aldrig en kamp for Agf, udset til at være forsvars-styrmand
   – Der var ham nordmanden/svenskeren – Hansen/hanson e.l. – han gjorde det ok på den offensive midtbane, god pasningspiller, men ikke noget superkøb så vidt jeg husker.
   -Ulrik højreback – spillede stabilt i starten, men blev overhalet af Krabbe.
   -Chileneren fra Valencia/hobro – blev brugt som wing….hvilket vist også var der han gerne ville spille, men nu kan vi jo se han skulle have været angriber istedet.

   Spillere ud (udover ovennævnte):
   Kasper Kure
   Vester (angriber, skidegod i ungdomsårene)
   Dennis Høegh

   Så er der ham i Ajax, som vi ikke nåede at skrive kontrakt med, fischer…

   Jeg kan simpelthen ikke huske alle navnene…er sq ved at være for gammel

   Christer George var faktisk den første spiller i lang tid AGF tjente penge på. Hvis de gav noget var det symbolsk. Jeg kan huske at jeg læste, at han havde været til prøvetræning i Holland, og at han skulle videre til Djurgården i Sverige- hvis jeg huske rigtigt. Så gjorde jeg Brian Steen opmærksom på ham.- han kom til prøvetræning sammen med en canadisk landsholdsspiller; Dwayne De Rosario. Men han virkede langt bedre end ham, så Brian signede ham.

  • #177835
   zytex92
   Bruger

   Jeg synes det var skam at man aldrig brugte Emil Lyng og Viktor Palsson. Kæmpe talenter 🙂 og vi tjente da en smule hvad jeg huske på de 2 🙂

  • #177836
   zcml
   Bruger

   Mener det var lige under en mill. vi gav for Christer George. Og ifølge BSN fik vi samlet lidt mere ud af salget af ham og Roger Risholt end vi havde givet for dem.

   Af talenterne kunne Palsson nok godt begå sig i ligaen, og måske være mere værd end vi fik for ham, mens Emil Lyng virker til at være gået lidt istå.
   Alt i alt syn's jeg tiden har vist, at det var helt ok. at vi solgte dem dengang, til den pris.

Viser 203 svartråde
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.