Skriv under mod racisme

Forside Fora AGF Skriv under mod racisme

Viser 65 svartråde
 • Forfatter
  Indlæg
  • #153491
   Sopy
   Bruger

   Hej AGF'ere

   Har lige lavet en underskrifts-indsamling. Det har jeg gjort fordi jeg hader racisme og vil gøre alt for, at holde AGF uden for vold og racisme…

   http://www.agf-imod-racisme.underskrifter.dk

   Håber du vil hjælpe mig med denne lille idé…

   Alle idéer kan bruge lige nu…

   Mvh Sune

  • #153492
   Jonas S
   Bruger

   Er gjort!!

  • #153493
   ibber
   Bruger

   Kanon ide! Er gjort!! :k:k:k

  • #153494
   dksauron
   Bruger

   @Sopy

   Folk vil sikkert kalde mig ovenud kritisk for dette, men forstår simpelthen ikke, hvorfor du opretter denne såkaldte underskriftsindsamling.

   Uanset om medierne blander WP og ÅC sammen med AGF eller ej, så hjælper den underskriftsindsamling da intet på dette. Tror heller ikke, at den hjælper noget som helst til, at bekæmper racisme i AGF eller nogen som helst andre steder for den skyld.

   Hvor var din opbakning til bekæmpelsen af racisme, før de tumper overfaldte de udlændinge på tankstationen? Muligt at den har været der, kender dig ikke, men at tage et emne op, og råbe vagt i gevær, blot fordi det er oppe i tiden / medierne, kalder jeg dybt useriøst.

  • #153495
   Maradona
   Bruger

   Meget enig med the ring, dog er dette et meget vigtigt og vil altid være det. Et forslag til en aktion eller et banner til foråret eller hved ved jeg.
   Men hvis der ligger en plan bag underskriftsindsamlingen, skriver jeg gerne under.

  • #153496
   Sopy
   Bruger

   Jeg skal gerne uddybe, hvorfor jeg mener jeg gør dette…

   Det er bare denne situation, som har fået bægeret til at flyde over…

   Har selv haft mine skæmydsler med WP tidligere og går hårdt ind for kampen mod racisme i fodbold…

  • #153497
   Maradona
   Bruger

   Og hvad er det så lige denne indsamling skulle hjælpe. Har du en bagvedliggende idé om hvad denne skal bruges til, for ellers er det jo nærmest spild af tid. Ikke at jeg ikke synes det er et væridgt emne, eller at der ikke burde gøres næsten alt for at komme det til livs, men dette hjælper jo desværre ikke noget.

  • #153498
   Harboe
   Bruger

   De her underskriftsindsamlinger er da den dårligste ide. Den nytter intet, da folk efter alle de ligegyldige underskriftindsamlinger er fuldstændig ligeglade med dem. Medierne og agfs ledelse går jo ikke ind og ser om der står noget som de kunne bruge. Den hjælper virkelig intet for den vil ikke komme ud.

   Synes klart det er et stort problem, men hvis AGF-fans vil have et budskab ud skal det være ved et banner eller andet. Ved godt der ikke er kampe, men synes det er den eneste måde hvorpå ledelsen, medierne osv kan få øje på hvad virkelig gf'er er

  • #153499
   Laudrup
   Bruger

   Er generelt også også meget imo underskriftsindsamlinger, da de ikke flytter noget som helst. Dog har jeg alligevel skrevet under, da der i det mindste ligger en ret stor signalværdi i det hvis fx 20.000 GF-fans skrev under, så kunne offentligheden i det mindste se at det er et fåtal af AGF-fans, hvis man kan bruge det ord i denne forbindelse, der går ind for vold og racisme.

  • #153500
   Sopy
   Bruger

   Som Laudrup skriver, så er det signalværdien i det, som jeg prøver at skabe…

  • #153501
   Harboe
   Bruger

   Men der kommer max 200 underskrifter og sikkert nogle idioter som skriver noget lort som der altid er

  • #153502
   dksauron
   Bruger

   Sopy skrev:
   Som Laudrup skriver, så er det signalværdien i det, som jeg prøver at skabe…

   Signalværdien i hvad? Underskrifter på internettet? Hvem havde du tænkt dig, at skabe dette signal for? Os AGF fans?

   For at ændre noget, må du vel gøre noget aktivt for at flytte folks overbevisning om AGF's fans. Dette gør du bestemt ikke, ved at lave underskriftsindsamlig, som ikke kommer ud til nogen andre end os brugere på dette site.

   Jeg synes såmænd at din tanke er ok, Soby – men det du gør, er bare spild af tid, for det ændrer intet. Hvis du vil ændre noget, må du gøre noget aktivt, du må lave en handlingsplan for dette og finde en måde at markedsføre denne idé, så den bliver synlig for andre en blot brugerne på ForeverAGF.dk. Kan du gøre dette, kan vi tale om, at du har skabt noget signalværdi.

   Signalværdien i denne underskriftsindsamling er lig nul.

  • #153503
   BOND-AGF
   Bruger

   Stem for satan – STEM!!!!!
   jeg har stemt og vi er oppe på 47 underskrifter nu!!
   fortsæt det gode arbejde!

  • #153504
   dksauron
   Bruger

   BOND-AGF skrev:
   Stem for satan – STEM!!!!!
   jeg har stemt og vi er oppe på 47 underskrifter nu!!
   fortsæt det gode arbejde!

   Ja 47 underskrifter skal nok flytte bjerge

  • #153505
   BOND-AGF
   Bruger

   dksauron skrev:

   BOND-AGF skrev:
   Stem for satan – STEM!!!!!
   jeg har stemt og vi er oppe på 47 underskrifter nu!!
   fortsæt det gode arbejde!

   Ja 47 underskrifter skal nok flytte bjerge

   – den er jo kun lige startet og det går sku hurtigt!!!
   SÅ SSSSTEM!!!! :k

  • #153506

   BOND-AGF skrev:
   Stem for satan – STEM!!!!!
   jeg har stemt og vi er oppe på 47 underskrifter nu!!
   fortsæt det gode arbejde!

   Stem på hvad?

   Sorry:) Men det er altså ikke en afstemning, der er en underskriftsindsamling, og i den forstand er det ikke noget man stemmer på.

   Men jeg har da skrevet under, da det ikke skader nogen eller noget. Og det tager alligevel kun 10 sek, at skrive sit navn mm der.
   Så hvorfor ikke bare gøre det?

  • #153507
   andersholm
   Bruger

   I forbindelse med afsløringen af Rudy Frederiksen sexmisbrug af mindreårige piger, valgte hen mod 100.000 danskere at skriver under på en Internetafstemning med henblik på at sætte Rudy i fængsel.

   Underskiftindsamlingen kunne ikke sætte ham i fængsel, kun beviserne, men det var stærkt at så mange mennesker tog afstand fra ham. Projektet kom også i tv op til flere gange.

   Jeg synes det er helt i orden at vi ÆGTE Agf fans får mulighed for at tage afstad fra bøllerne, så jeg kan kun opfrodre folk til at stemme.
   Dog giver jeg jer andre ret. Skal indsamlingen have en effekt er det ikke nok med 47 underskrifter, så Sopy, sørg for at underrette agf.co.dk, foreveragf og andre relaterede sider, så kommer der snart et langt højere tal.

   Dét at vi sender et signal er det vigtigste!!!

  • #153508
   lurifax
   Bruger

   Skriv nu bare under, for fanden. Lad dog være med at stille jer med hænderne i siden og sige, at det jo alligevel ingenting hjælper. Det er præcis den attitude der gør, at det ingenting hjælper. Tommel op for initiativet.

  • #153509
   Sopy
   Bruger

   Det er korrekt, at dette ikke kan dømme racisterne til noget som helt, men det kan sende en signalværdi om, at vi tager afstand fra det…

   Det er også korrekt, at det skal ud til et bredere publikum… Det er netop sendt henvendelser til både AGF.co.dk og AGF-Fanclub.dk, andre sider???

  • #153510
   Webmaster
   Bruger

   Jeg har netop skrevet en nyhed om underskriftsindsamlingen på forsiden.

  • #153511

   done

  • #153512
   jkjaers
   Bruger

   Godt initiativ

  • #153513
   Slesvigeren
   Bruger

   Hvem får mere at vide, at der er en underskriftsindamling igang? Er det kun AGFere? Så er ideen dårlig. Initiativet godt nok. Hvad med et læserbrev i formiddagsaviserne, hvor AGFfans tager stor afstand fra det der skete i Ringsted?
   Tror desværre, at underskriftsindsamlingen inddirekte kæder os sammen med de hjernedøde. Har selvfølgelig skrevet under, men nogen burde nok gøre en avis opmærksom på, at undersamlingen er igang.

  • #153514

   I skrivende stund er den nu allerede oppe på 270 underskrifter!…

   Keep 'em coming… Lyt ikke til De som siger, at den slags ikke nytter noget! De har TOTALT misforstået pointen.

   I dette medie-ræs skal ALLE muligheder benyttes!

  • #153515
   Harboe
   Bruger

   SAFH -> selvom jeg ikke tror det hjælper noget, har jeg da skrevet under. Det er jo ikke fordi det tager lang tid, men det er netop det med mængden som kommer til at være afgørende og der skal være mange flere end 270 før det hjælper med signal

  • #153516
   HrNielsen
   Bruger

   jeg synes det er godt at se et initativ, folk siger det ikke hjælper noget… Men det hjælper vel endnu mindre ikke at gøre noget OVERHOVEDET.

  • #153517
   Puyol
   Bruger

   Om denne slags underskriftindsamling har den store effekt ved jeg ikke, men hvis dette bliver fulgt op af f.eks. bannere på stadion og andre tiltag, så ville den være en del af en afstandtagen fra rascisme som vi virkelig har brug for at vise omverdenen. Jeg ville da også umiddelbart tro at hvis indsamlingen blev stor nok, så ville medierne måske også kunne se en nyhedsværdi i at bringe den, men altså kun hvis det virkeligt er et markant antal underskrifter. Så hvis du er imod rascisme jamen så skriv dog under, og lad os så håbe at nok skriver under og at der også bliver fulgt op fra Sobys side. Hvis der kommer mange underskrifter så prøv f.eks. Bold.dk, og som sagt ville historien kun blive bedre hvis også andre tiltag blev kombineret som f.eks. bannere og lign.
   Istedet for at diskutere så meget om denne indsamling hjælper, så burde alle være igang med at diskutere hvordan man så kunne gøre noget der kunne bekæmpe rascismen i vores elskede klub.

  • #153518

   Så er der 425 der har skrevet under! :k:k:k:k

  • #153519
   CasperT
   Bruger

   Man kunne jo evt. starte en underskriftindsamling, hvor AGF'ere kunne skrive under hvis de synes racisme er godt, og så sammenligne den liste med den Sopy har startet her. Lur mig om den procentvise forskel ikke skulle være så stor, at man havde noget at smide i hovedet på journalisterne, næste gang de automatisk kæder AGF-supportere sammen med racisme. Noget i stil med '99,5% af alle AGF-fans er imod racisme'.

  • #153520
   Aller
   Bruger

   Well, man har jo før set at andre online-medier bruger ForeverAGF.dk som kilde, så hvis de ser den kan det da være de reagerer på det 😉

  • #153521
   Sopy
   Bruger

   455 underskrifter… Det begynder squ at ligne noget 😀

  • #153522
   CasperT
   Bruger

   Men hvad med anti-anti-racismeindsamlingen? Sopy, Kan du ikke sætte en op? Jeg aner ikke hvordan man gør….

  • #153523
   Sopy
   Bruger

   Det kan jeg sådan set godt… Men mangler idéen til en tekst til afstemningen…

  • #153524
   Sopy
   Bruger

   Men kan kun opfordre folk til at gøre alt, hvad de kan for at få stoppet den negative omtale af vores KLUB og af os som FANS…

   Læserbreve, underskriftsindsamlinger, bannere, debatindlæg i diverse fora (også andre end AGF-sites) m.fl…

   Og skriver i nogen steder må i godt nævne:
   http://www.agf-imod-racisme.underskrifter.dk/

   For skal det her blive en succes, så kræver det omtale omkring den…

  • #153525
   Aller
   Bruger

   @Sopy: Er der en admin-del på underskriftssiden, hvor du eventuelt kan slette nogle underskrifter? Tjek nummer 461, hvis du ikke har set den….

  • #153526
   CasperT
   Bruger

   Kunne vi virkelig ikke – om bare så for at tilfredsstille mit analysebehov – starte en 'pro-racism'-indsamling? Sopy, igen, kan du smække en sammen?

   Endnu engang vil jeg gerne spørge (fordi jeg ved så lidt om det): de sære spetakler vi søger; er det a lá han fyren på TV? For han var da en lille, og nemt ordnet, rad…

  • #153527
   Sopy
   Bruger

   @Aller

   Har set den og vil arbejde på at få den fjernet…

   Sig gerne til, hvis I finder andre…

  • #153528
   CasperT
   Bruger

   Glad for at der er noget censorarbejde. Godt gået, Aller!

  • #153529
   Sopy
   Bruger

   Den pågældende underskrift er hermed slettet… Sig til, hvis I finder andre…

  • #153530

   andersholm skrev:
   I forbindelse med afsløringen af Rudy Frederiksen sexmisbrug af mindreårige piger, valgte hen mod 100.000 danskere at skriver under på en Internetafstemning med henblik på at sætte Rudy i fængsel.

   Hvad så med de resterende 4,9 mio. danskere? Går de så ind for misbrug af mindreårige eller er de bare ligeglade?

   Jeg er enig i at værdien af underskriftindsamlinger er lav, men hvis man ikke har de 10 sekunder til at skrive sit eget navn ind på listen, så er man enten af den modsatte opfattelse eller noget helt andet.

  • #153531
   Sopy
   Bruger

   Så har vi rundet de 500 underskrifter… :D:D:D:D

  • #153532
   Hornbek
   Bruger

   Har "skrevet under", men synes disse indsamlinger på nettet er vattet. Man får intet ud af det !

  • #153533
   Sopy
   Bruger

   Nu må vi vent og se, hvor mange der skriver under… Så tager vi den derfra…

  • #153534
   AhcAnders
   Bruger

   Nr. 519 – synes jeg du bør checke Sopy ..

   Btw. Godt initiativ :k

  • #153535
   Sebastian
   Bruger

   nr 556

   følte mig godt nok pinlig på arbejdet efter den episode i lørdags… håber de fjolser får evighedskarantæne på alle stadions…

  • #153536
   Allanamin
   Bruger

   Nu har jeg smidt en besked på hattrick-forummet. Det kan være det giver flere underskrifter.

  • #153537
   Sopy
   Bruger

   Det lyder super… Jo flere underskrifter, jo bedre…

   Har slettet nr. 519… Takker for hjælpen til at finde de useriøse…

   Keep up the good work…

  • #153538
   Kuhlmann
   Bruger

   Godt initiativ.

   Uanset om det kommer i landsdækkende medier eller ej, så sender det et positivt signal. Jo flere der skriver under, des mere positivt bliver signalet, og jo nemmere bliver det at få det ud.

   Ved ikke at foretage sig noget, er man ikke nødvendigvis enig med jubelidioter, som dem der raserede tankstationen. Men modsat en protest, eller modaktion, som denne, så ligger der en form for accept af tingenes tilstand i ikke at foretage sig noget. Specielt hvis man end ikke kan sætte 10 sekunder af til at skrive under, nu hvor muligheden er der.

   Så hiv fat i venner og bekendte, hvis vi vil have dette budskab ud, bør vi alle tage en smule ansvar.
   En idé kan være at skrive linket til siden med underskrifter, som sin personlige meddelelse på MSN.
   Og ellers er det jo bare at fortælle om det, og skrive på div. fora etc.
   Kontakten til medierne må jo først og fremmest være Sopy's ansvar, da han er ansvarlig, men kom da endelig med forslag her.

   Og så vil jeg lige tilføje at jeg er helt enig i at man bør lave div. aktioner eksempelvis på stadion i forbindelse med kampene. Hvis der er nogen der har gode idéer, er jeg forholdsvis sikker på, at klubben vil være interesseret i at støtte op, på den ene eller anden måde.

  • #153539
   Sopy
   Bruger

   Er via underskriftsindsamlingen blevet kontaktet af én fra journalist-højskolen, som vil lave et interview omkring det…

   Ved ikke, hvor det kommer hen af, men det er da en start…

  • #153540
   Sopy
   Bruger

   658… Det går jo fremad… :D:D:D

  • #153541
   Sopy
   Bruger

   700 underskrifter… Det ser squ godt ud… 😀

   Er i dag forresten blevet radio-interviewet ti journalist-højskolen omkring denne underskrifts-indsamling…

   Vil selvfølgelig forsøge at kontakte lidt større medier… Men det er da en start 😉

  • #153542
   Sopy
   Bruger

   En lille reminder for dem, der endnu ikke har skrevet under… :k

  • #153543
   Anonym

   Uanset om det er på baggrund af medie skabt opmærksomhed eller ej, så synes jeg det er et fint initiativ at starte en underskriftindsamling imod racisme.

   AGF har siden midten af 90'erne været omtalt som en klub støttet af bl.a. de racistiske hooligans WhitePride, hvilket er yderst uheldigt. Racisme hører ingen steder hjemme, heller ikke i fodbold. Fodbold er en noget man bør samles om, ikke for at bekrige eller diskriminere folk på baggrund af deres hudfarve, men for i fællesskab at få det bedste ud af sporten. Der er ikke noget i vejen med, at opbygge et hold udelukkende med spillere fra Nordeuropa, da det kan styrke den overordnede spillestil, men det skal ikke være en beslutning baseret på hudfarve, da fodbold f.eks. aldrig havde været det samme uden ikoner som brasilianske Pelé og Ronaldinho.

  • #153544
   Anonym

   Det er stadig ikke en afstemning, det er en underskriftindsamling, men ellers har du måske ret – resultatet kommer ikke nødvendigvis til at gøre den store forskel!

  • #153545
   binzers
   Bruger

   dksauron skrev:

   @Sopy

   Folk vil sikkert kalde mig ovenud kritisk for dette, men forstår simpelthen ikke, hvorfor du opretter denne såkaldte underskriftsindsamling.

   Uanset om medierne blander WP og ÅC sammen med AGF eller ej, så hjælper den underskriftsindsamling da intet på dette. Tror heller ikke, at den hjælper noget som helst til, at bekæmper racisme i AGF eller nogen som helst andre steder for den skyld.

   Hvor var din opbakning til bekæmpelsen af racisme, før de tumper overfaldte de udlændinge på tankstationen? Muligt at den har været der, kender dig ikke, men at tage et emne op, og råbe vagt i gevær, blot fordi det er oppe i tiden / medierne, kalder jeg dybt useriøst.

   nej nej nej…

   Hvordan kan nogen kritisere at man starter en underskriftindsamling imod den stigende racisme og stadigt megen vold uden for stadion?

   Hvordan kan nogen syntes at det er en dårlig idé at sende det signal at vi fandme ikke gider finde os i alle de halvhjerners hærgen ude i byen før/efter kampene? At de ødelægger AGF's ry uden for Århus… [censored][censored][censored]

   Hvordan kan nogen være utilfreds med at vi siger FRA overfor Racisme, med de små midler vi har? Ligemeget hvor lille en indsamling de laver, så gør de da hvad de kan for at få ignoranternes fordomsfulde ord manet til jorden… At resultatet så ikke bliver noget synderligt, det er der ikke noget at sige til, det er jo ikke et proffesionelt opstartet projekt eller en kampagne imod Racisme, ligesom den AGF's spillere viste på et banner i en af hjemmekampene i sidste sæson i suppen, da de gik ind på grønsværen… Det initiativ kan vi tilgengæld alle være enige om, var et fantastisk ét af slagsen, mere af det tak. :k

  • #153546
   MASK
   Bruger

   Hvem sender man et signal til? Hvem er det der tror at alle der holder med AGF er racister? Det er Hr. og Fru. Danmark. Har de set underskiftsindsamlingen? Næppe.

   Præcis derfor har jeg ikke den store fidus til sådan nogle underskiftsindsamlinger. Det gælder dog ikke underskiftsindsamlingen mod underskiftsindsamlinger og kampen for at forbyde selleri.

   /Martin

  • #153547
   binzers
   Bruger

   JO! Jeg HAR set underskriftindsamlingen, jeg underskrev den lige inden jeg skrev her i indlægget, så kom ikke her og spil bedrevidende…

   Jeg tvivler også på at den gør nogen stor forskel i dagens Danmark, men den gør hvad den KAN, det er bedre at lave sådan en underskriftindsamling, end slet ikke og bare sidde på sin flade røv på sit værelse foran computerskærmen og brokke sig over GF's ry eller at de udenlandske spillere bliver behandlet forkert uden at gøre noget ved det, uden at give sin mening til kende via en underskriftindsamling eller en aktiv aktion/kampagne eller lign…

   Det er for tyndt!

  • #153548
   Josef Olesen
   Bruger

   @MASK
   Der er mange andre og mere vigtige kampe at ta' op i disse triste tider, jeg har netop lige startet min egen underskrift indsamling, jeg håber på forståelse og støtte da dette fænomen burde forbydes ved lov.

   http://www.foreningen-imod-stavgang.underskrifter.dk/

  • #153549
   romario_873
   Bruger

   Godt og se at også Alan Shearer støtter kampagnen, måske knapt så godt at både Pia og hendes mand (negerne skal skydes) gør det.:D:D

  • #153550
   Pleidrup
   Bruger

   Skulle lige til at brokke mig over dit indlæg, indtil jeg fandt ud af hvad du egentlig mente. Men hvis der skulle være andre der er lige så tungnemme som mig: Sopy, nr 777 (og 780) kan da vist godt lige klare en tur i skraldespanden…

  • #153551
   Sopy
   Bruger

   Det ordner jeg lige… 😉

  • #153552
   Puyol
   Bruger

   781

  • #153553
   Sopy
   Bruger

   Det er hermed gjort!!!

  • #153554
   Don Tomasino
   Bruger

   nr 719 er måske heller ikke den mest seriøse

  • #153555
   OnlyAGF
   Bruger

   Syntes da sådan set det er fint nok at man skriver under mod racisme, og så alligevel ikke…

   Det er vel sådan set inbegrebet af sofamani at man laver en underskrift indsamling mod racisme… Medierne ved jo godt at WP og ÅC, intet har med AGF at gøre… Derfor er det også ret ligegyldigt om der er 10.000 eller 2 der skriver under..

   Der er jo sådan set ikke noget nyt i at mange ikke kan lide WP… Det eneste underskriftindsamlingen gør godt for, er at man kan tælle hvor mange der lige blev grebet af en inpuls og skrev under i kedsomhed..

   Totalt håbløs tråd!

  • #153556
   Aller
   Bruger

   Mon ikke også det mere er en manifestation af, at vi altså synes racisme er noget lort.

   Ligefrem at kalde tråden for "totalt håbløs" – er det ikke at gå lidt for vidt?

Viser 65 svartråde
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.
Vi søger frivillige - vil du med på holdet?