Ove P – hvorfor?

Forside Fora AGF Ove P – hvorfor?

Viser 58 svartråde
 • Forfatter
  Indlæg
  • #140225
   oldgf
   Bruger

   Hvorfor kan/må vores angribere ikke afslutte?
   Hvorfor holder du Jens Gjesing ude efter at han i de sidste par kampe har afløst Pleidrup rigtigt godt?
   Hvorfor ændre på højre back – når det er højre kant vi mangler?
   Hvorfor skifter du ikke Williams ud – han var jo helt væk?

  • #140226
   vieri
   Bruger

   hvorfor stiller man med Krabbe overfor superligaens bedste spiller ?
   Hvorfor skifter man først Krabbe ud Da simon poulsen bliver skiftet ud?

   Ove P er efter min mening ikke manden der kan tage AGF videre . Håber inderligt man finder hans afløser snarest, inden det er for sent for en ny træner at vende billedet.

  • #140227

   [center]Helt enig, horfor er OP stadig i klubben, han udretter intet! OP RAUS![/center]

   :k:k

  • #140228

   fordi sådan er tingene bare i agf… jeg hader at elske den klub……

  • #140229
   momento
   Bruger

   6 mål i 11 kampe, så blir man ikke i suppen. Der mangler ideer, selvtillid og evner i vores angreb. Vi lukker egentlig ok af midt på banen, så forsvaret ikke står med det hele, men denne defensive fokusering koster fremad.

  • #140230
   Malling
   Bruger

   hold nu op med det pjat.

  • #140231
   FORZA_GF
   Bruger

   Nu må vi altså lige tage den med ro gutter!! i havde vel for fanden ikke forventet at vi ville tage point mod FC Muuh.. vi er altså en klub der kæmper om at holde os i suppen, hvilket hele tiden har været vores primære mål. jeg vil være mega tilfreds med en 10. plads, for vores hold skal bygges op.. og i første sæson gælder det altså for os om at holde os oppe!

   Synes ikke vi kan tillade os at starte så'n en hetz mod OP, for han har fandme tilført os meget synes jeg.. Men altså GF's fans er meget kræsne og så'n har det været i mange år.. og det er jo forståeligt når man ser på de trænere der gennem de sidste mange år har ført os an.. Men fans er jo også de bedste trænere så vidt jeg kan forstå på os herinde? [think]

   VI SKAL NOK KLARE DEN GUTTER!!

   Forza GF

  • #140232
   Ballantines
   Bruger

   Hvorfor så ligegyldigt indlæg?

   Hvad har Ove P. med vores angriberes formåen at gøre? Intet…
   Og hvad er det lige Gjesing har tilført de sidste 3 kampe han har startet inde? Fin insats i Randers, Meget dårlig mod FCN og udskiftet i halvlegen mod Thisted. Desuden spillede Lars P fornuftigt i dag, for der var langt mere tempo i hans spil end der tidligere har været.

   Valencia var småskadet, hvis du har fulgt med i optakten, inden dagens kamp. Og desuden har Ove udtalt, at Krabbe er en af de bedste Mand-til-mand spillere i truppen. Hensigten var at lukke Simon P. ud af kampen. Fair nok, det lykkedes ikke – men det er altså en a-landsholdskandidat vi snakker om. Krabbe er ikke den første som har haft en dårlig dag over for Simon P.

   Så slap nu af. Vi faldte ikke igennem i dag – på trods af, at det er ligaens stærkeste offensiv vi var oppe imod i dag.

   Og selvfølgelig er Ove P. manden. Var det ikke tilfældet, havde Brian Steen allerede taget konsekvensen

  • #140233
   whatslife
   Bruger

   gab!! for at være helt ærlig

   hvad pokker forventer i af et oprykkerhold?

  • #140234

   Mener også stadigvæk at OP er manden for AGF. Der er dog nogle ting der skal arbejdes med inden næste weekend:

   – Vores indlæg
   Kan ikke huske nogle kvalificeret indlæg idag og der mangler i de fleste situationer lige det sidste for at det bliver farligt.

   – Afleveringerne
   Synes også her at lige det sidste mangler for at afleveringerne bliver gode.

   – Flere afslutninger udefra
   Pånær et par stykker så er det som om at spillerne skal helt ind til målet for at komme med en afslutning. Flere skud og chancer.

   Er nogle af de ting der skal ændres lidt på men ellers så det fornuftigt ud idag indtil 2-0 scoringen. Dejligt med noget fight!!

  • #140235
   Always AGF
   Bruger

   …lad dog Ove P blive…der er så absolut ingen andre som vil/kan få det tandløse hold til noget som helst… 🙁

  • #140236
   nr27
   Bruger

   Leon IS the king skrev:
   Mener også stadigvæk at OP er manden for AGF. Der er dog nogle ting der skal arbejdes med inden næste weekend:

   – Vores indlæg
   Kan ikke huske nogle kvalificeret indlæg idag og der mangler i de fleste situationer lige det sidste for at det bliver farligt.

   – Afleveringerne
   Synes også her at lige det sidste mangler for at afleveringerne bliver gode.

   – Flere afslutninger udefra
   Pånær et par stykker så er det som om at spillerne skal helt ind til målet for at komme med en afslutning. Flere skud og chancer.

   – Bedre tæmninger
   Det kommer bag på at proffesionelle fodboldspillere ikke kan tæmme eller tage en flad bold til sig? Ser flere gange idag at der kommer en udmærket aflevering til vores midtbane eller angribere, og de kan simpelthen ikke finde ud af at tage den til sig!?

   – Mere selvtilld
   Det virker som om at vores spillere er bange for at prøve noget med bolden og bare prøver at skille sig af med den, hvilket medører mange dumme afleveringer som ender skidt. Jeg savner at der kommer nogle løb i dybden, om bag modstandernes 4-back kæde. Vi har lige fortaget det dyreste indkøb i agf, i form at Williams, og der hvor han er bedst er når han får bolden i løb.

   Jeg ved godt at vi idag stod overfor kandidater til mesterskabet, og derfor mener jeg eller ikk man kan forvente at få point. faktisk synes jeg vi gjorde det udemærket. Ovenstående er ikke udelukkende set ud fra kampen idag.

   Jeg har fuld tillid til Ove P.

  • #140237
   Odonten
   Bruger

   whatslife skrev:
   gab!! for at være helt ærlig

   hvad pokker forventer i af et oprykkerhold?

   At man som minimum vinder over et lortehold som LFC på hjemmebane, og at man spiller MINDST lige op med fodvorterne ude.
   Og at Ove snart viser resultater med det materiale han trods alt har!

  • #140238
   shevchenko2
   Bruger

   Synes ikke udelukkende det er angrebets skyld. De er ganske enkelt helt alene op foran. Der er jo stort set kun en med indeover hver gang. Derudover er vores midtbanen ganske enkelt for defensive. De kan jo ingenting fremad! Vi har jo intet kontraspil fordi vi ikke har en Grahn-type på den offensive midt. Vi mangler en på midtbanen der kan skabe noget selv. Synes det er tydeligt vi mangler White i dag.

  • #140239
   vieri
   Bruger

   Ove P har intet tilført til AGF …
   Skal jeg remse hans resultater som superliga træner for AGF igen for alle der ikke har forstået det endnu
   På hjemmebane 0 sejre 3 uafgjorte og 9 nederlag:k

   superliga ialt 3 sejre 5 uafgjorte og 17 NEDERLAG:k
   rystende statestik!
   Jeg forventede intet resultatmæssigt af kampen idag og det i sig selv er sørgeligt at måtte indrømme. Men at OVE P starter med Krabbe over simon poulsen (superligaens bedste) er et kæmpe sats . Og at den matchup var en katastrofe fra første fløjt er ikke overraskende for nogen med bare en lille smule indsigt i fodbold. Krabbe var ofte overmatchet på den position i 1 division hvad kan man forvente. Men at Ove P ikke reagerer og skifter Krabbe ud og rykker lindquist derned , der er en væsentlig bedre back og kender Simon poulsen's spil fra deres fælles tid i FCM er en gåde[shock].
   Han skifter først krabbe ud da simon p bliver skiftet ud og skaden var sket[think].
   Dog som sagt forventede jeg intet resultatmæssigt idag , men vi er som hold helt uden selvtillid og ofte (dog ikke idag) uden fight og vilje .
   Vi kan ikke fyre holdet kun træneren og det må være et tema nu . Jeg har intet imod Ove P personligt jeg var glad da han blev træner for AGF ,men han har skuffet mig enormt og den taktiske brøler idag er bare dråben . Ingen mand over klubben AGF skal videre og uden OVE efter min mening

  • #140240
   Ballantines
   Bruger

   Det er vel også spillernes statistik

   At han overto' et lortehold efter Åkeby og at der ikke har været tur i den på hjemmebane i denne sæson er jo ikke kun Ove P.'s skyld.

   Hvorfor ikke bare glæd dig over, at vi har en god udebane statistik – hvilke tidligere trænere har haft det?

   Folk spiller fandme så kloge. Vi har ikke haft så god en træner i mange mange år – men at SPILLERNE ikke leverer tilfredstillende præstationer på hjemmebane har ikke en skid med Ove p. at gøre. Sådan er livet bare

  • #140241
   Kasper
   Bruger

   Jeg må altså også erkende, at jeg efterhånden har, mere eller mindre, mistet troen på Ove P og hans projekt…

   Jeg synes faktisk, at vi har et udmærket hold med dygtige spillere, både defensivt og offensivt. Vi har ikke materiale til et top4 placering, men kvaliteten er langt højere end til en 11. eller 12. plads. Vores spil har faktisk været glimrende i flere af sæsonens kampe, hvor specielt pasningsspillet har flydt godt.
   Men der mangler altså de sidste 10 %, og det har de gjort i alt for mange kampe, hvor vi har tabt eller spillet uafgjort til dårligere modstandere. Kloge mennesker siger, at træneren er den vigtigste person i hele klubben, og når vi altid mangler de procenter, så må Ove P altså også snart til at tage noget ansvar – i stedet for at bruge dommere, spillere eller lavtflyvende måger som undskyldning.
   Der er altså mange problemstillinger, som han kan arbejde direkte med, men det virker ikke sådan.

   Vores standardsituationer bliver overhovedet ikke udnyttet, og vi er stort set ikke farlige på vores hjørnespark mere. Budtz, Madsen og Arnason er altså store folk, og vi bør kunne skabe muligheder her… det gør vi bare ikke, og det skal der simpelthen arbejdes med, Ove.

   Og så er der Ove P's til tider underlige dispositoner omkring opstilling og indskiftere, hvor Krabbe måske er årets bedste eksempel. Han burde være skiftet ud, men bliver det ikke, og man kan kun undre sig hvorfor. Da Lindkvist kæmpede med sin direkte modstander (kan ikke huske kampen… sry) og tabte flere dueller, skiftede OP prompte Krabbe ind og forklarede efterfølgende, at det var praksis. Det var skam glimrende, men derfor virker det endnu mere underligt, at han ikke forsøger det samme, da Krabbe slet ikke får fat i dagens kamp

   – Og jeg kan ærlig talt ikke forstår, hvor gruppen af "Graulund-kritikere" kan fortsætte deres unauncerede kritik af ham efter dagens kamp, hvor han både kæmper og har vores bedste forsøg….

   – undskyld, at jeg har postet denne to steder, det var en fejl

  • #140242

   Okay. Ove har min fulde opbakning og tillid!
   Vi rykkede ned (Åkebys forarbejde) og hvem fik os op igen?? Det gjorde OVE for fan. Jeg forstår ikke kritikken. Han forklarer gang på gang at AGF stadig er i en opbygningsfase, og er ved at sammentømre det her hold, som har et stort potentiale. Men det tar jo TID! Og hvis vi fans ikke har tålmodigheden til at støtte op om det og være tålmodige med vores dygtige og rutinerede træner + ledelsen, så går det da helt galt!!

   Og med hensyn til at Ove skifter forkert ud, som nogen siger.. Skal vi ikke regne med at Ove har lidt mere erfaring for spillet end os fans, og stole på at en mand som er sammen med holdet hver dag, laver noget fornuftigt? Det synes jeg ville være på sin plads!

   Ove – du har den største opbakning :k

  • #140243
   RaDok
   Bruger

   Mage til sofa_træner / fodbold_specialister skal man satme lede længe efter, WAKE UP VI ER ET BUNDHOLD, på en god dag taber vi kun med et mål mod FCM. det er sådan nogen som jer der gør det svært at være AGF fan, i driver debatterne frem og kræver sejr hver gang, det er sku surt at læse indlæg efter indlæg fra selv_fede fodbold_specialister der har den ene mening efter den anden om hvilket hold der skal stilles med.

   Ove er træner, Over stiller holdet ud fra dem han finder bedst, så må vi tage det der fra og konkludere at vi bare ikke er andet end et bundhold, der skal kæmpe for at undgå at ryge en tur ned igen næste år.

   Så stop jeres frebrilske happy_slapping af Ove og Gravlund efter hver kamp, de gør det ikke alene!

  • #140244
   Indersiden
   Bruger

   Whatslife skriver: "hvad pokker forventer i af et oprykkerhold?"

   Det skal jeg sige dig: Man må forvente at vores trænerteam har lært noget af at spille i 1. div og at man død og pine skial væk fra bunden. Man må forvente at en træner i AGF kan tilføre de kompetencer der kræves for at skabe resultater på banen og ikke mindst i tabellen.

   Med en O.P statistik på hjemmebane med: 0 sejre 3 uafgjorte og 9 nederlag og en superliga statistik på ialt 3 sejre 5 uafgjorte og 17 nederlag skal der ske mirakler for at O.P kan redde os i Superligaen.

   Min mor kunne have gjort det bedre: NY TRÆNER NU!!

  • #140245
   vieri
   Bruger

   Nej ove du har ikke den største opbakning .
   Netop fordi han har været sammen med det hold i snart 2 år og har det bedste spillermateriale AGF har haft i mange år så skriger det til himlen hvor lidt han har fået ud af det
   Folk spiller fandme så kloge. Vi har ikke haft så god en træner i mange mange år – men at SPILLERNE ikke leverer tilfredstillende præstationer på hjemmebane har ikke en skid med Ove p. at gøre. Sådan er livet bare

   Sikke noget vrøvl selvfølgelig har spillernes konstante utilfredsstillende præstationer da alt med træneren at gøre – det er ham der er øverst ansvarlig for det sportslige sådan er livet nemlig…[shock]

   Hvilke trænere kan ikke siges at være fyringstruet efter 14 point i 25 superligakampe ?????[shock]

  • #140246
   vieri
   Bruger

   RaDok skrev:
   Mage til sofa_træner / fodbold_specialister skal man satme lede længe efter, WAKE UP VI ER ET BUNDHOLD, på en god dag taber vi kun med et mål mod FCM. det er sådan nogen som jer der gør det svært at være AGF fan, i driver debatterne frem og kræver sejr hver gang, det er sku surt at læse indlæg efter indlæg fra selv_fede fodbold_specialister der har den ene mening efter den anden om hvilket hold der skal stilles med.

   Ove er træner, Over stiller holdet ud fra dem han finder bedst, så må vi tage det der fra og konkludere at vi bare ikke er andet end et bundhold, der skal kæmpe for at undgå at ryge en tur ned igen næste år.

   Så stop jeres frebrilske happy_slapping af Ove og Gravlund efter hver kamp, de gør det ikke alene!

   Du kan sgu selv være en selv fed fodboldspecialist Vær venlig at argumenter uden at nedgøre folk med en anden mening end dig selv .

   Ja vi er et bundhold der var svineheldige med at rykke op fra 1 div , det er vel rimeligt at lægge en betydlig del af skylden på en træner med et spillermateriale der er til mere end 8 point i 11 kampe

  • #140247

   Jeg synes det er lamslående hvordan folk kan forvride faktum. Hvad har Ove tilført os som Superliga træner??? Ikke ret meget. Men det kunne vel for fanden skyldes at manden ikke har haft ansvaret for os en hel superliga sæson endnu?????? Hvad har manden udrettet for os som 1. divisionsklub? Hovsa!!! HAN FIK OS OP IGEN!
   Jeres latterlige "fyr træneren" argument hjælper jo ikke en skid. I skriger på kontinuitet, men efter hvert nederlag vil i fyre træneren?! Kom nu ind i kampen lads! Det har ikke været særlig overbevisende endnu, men det kan efterhånden kun gå 1 vej:)

   Husk nu lige! Vi er danske mestre i IKKE at rykke ned:p (1 ud af 28 er da en udemærket statistik:D)

  • #140248
   Lars Elstrup
   Bruger

   Indersiden skrev:
   Whatslife skriver: "hvad pokker forventer i af et oprykkerhold?"

   Det skal jeg sige dig: Man må forvente at vores trænerteam har lært noget af at spille i 1. div og at man død og pine skial væk fra bunden. Man må forvente at en træner i AGF kan tilføre de kompetencer der kræves for at skabe resultater på banen og ikke mindst i tabellen.

   Med en O.P statistik på hjemmebane med: 0 sejre 3 uafgjorte og 9 nederlag og en superliga statistik på ialt 3 sejre 5 uafgjorte og 17 nederlag skal der ske mirakler for at O.P kan redde os i Superligaen.

   Min mor kunne have gjort det bedre: NY TRÆNER NU!!

   ØHH… Ja,for vi er jo ikke midt i en opbygning af holdet.. At man taber idag er absolut ikke noget der skulle udløse en trænerfyring..!

   SLAP NU AF – Som flere allerede har pointeret så er vi oprykker og et hold i udvikling… Kig lige lidt mere langsigtet ik?;)

  • #140249
   vieri
   Bruger

   jeg går også ind for kontinuitet bare ikke hvis det skal forstås som 3 point i 12 kampe på hjemmebanen eller 3 sejre i 25 superligakampe.
   Skal vi ikke bare blive enige om at vores år i 1 division der endte med oprykning nok i ligeså høj grad skyldtes vores modstanderes selvdestruktion end poleret inspireret AGF fodbold eller har folk glemt det i oprykningsrusen.
   Jeg synes Ove P har fået chancen nu er det tid til forandring . Lad os få en træner der kan få AGF til at vinde i superligaen igen – det er den slags kontinuitet vi skal have

  • #140250
   vieri
   Bruger

   At vi taber idag havde jeg regnet med , så det er ikke det der får mig til at ville af med OVE . Det er det med den håbløse taktiske brøler med at sætte Krabbe til at dække Simon P op , og så ikke reagere på at Krabbe var overmatchet i samtlige 65 min Simon P var på banen – Rystende dårlig coaching . Og har vi alle glemt FCN indsatsen sidste uge eller ude mod Viborg , hjemme mod lyngby og jeg ku blive ved.

   Træneren er den øverst ansvarlige for det sportslige ergo er det ham der må gå nu . Han har stået i spidsen for AGF i 55 kampe nu , han har haft chancen

  • #140251
   Ballantines
   Bruger

   Du kan umuligt mene det der, vieri.
   Se bort fra den første halvsæson – holdet var jo allerede dødsdømt.

   Som tidligere sagt, hvad har han så tilført? Oprykning! Så du spiller materiallet? Reelt set et hold hvor kun tre havde superliga erfaring (Graulund, Steffen og Sand)
   Det er kun i Århus at tilskuerne være utilfredse med ikke alene kræver oprykning, men samtidig vil have poleret fodboldsspil
   og storsejre.

   At man allerede efter 11 kampe, på trods af at vi som oprykkerhold ligger over stregen, ALLIGEVEL vil have træneren fyret er jo galskab.

   Indtil i dag havde vi en bedre udebane statistik end FCM, så hvad er der at brokke sig over?

  • #140252
   Meloveyou
   Bruger

   Ballantines skrev:
   Du kan umuligt mene det der, vieri.
   Se bort fra den første halvsæson – holdet var jo allerede dødsdømt.

   Som tidligere sagt, hvad har han så tilført? Oprykning! Så du spiller materiallet? Reelt set et hold hvor kun tre havde superliga erfaring (Graulund, Steffen og Sand)
   Det er kun i Århus at tilskuerne være utilfredse med ikke alene kræver oprykning, men samtidig vil have poleret fodboldsspil
   og storsejre.

   At man allerede efter 11 kampe, på trods af at vi som oprykkerhold ligger over stregen, ALLIGEVEL vil have træneren fyret er jo galskab.

   Indtil i dag havde vi en bedre udebane statistik end FCM, så hvad er der at brokke sig over?

   hvad med kigge lidt kritisk på det.. Målet af Tulle jo hamrende heldigt, sejren i Rendos ikke overbevisende, så vi skal op på mærkerne, føler Bif er kommet igang

  • #140253
   Ballantines
   Bruger

   Hvorfor ikke se lidt positivt på det, og glæde os over, at vi er over stregen?

  • #140254
   hinge88
   Bruger

   Havde heller ikke regnet med 3 point, havde måske håbet på 1 enkelt.

   Vi nødig joine den flok der vil have Ove ud, og vil ikke hænge enkelte spiller op på nogen af kampenes udfald.
   Men alle dem der snakker om at Ove skal have tid osv. vi er under udviklning…

   Hvis der er nogen der har set hvad det helt specifikt er der har udviklet sig, så vil jeg utrolig gerne høre det!
   Mener ikke at vi har været svære at spille imod på noget tidspunkt.
   Og vi har i hvert fald haft marginalerne på vores side! især mod FCN og FCM

  • #140255

   @Meloveyou

   Fodbold handler sjovt nok osse om held… Så ja Tulles mål var heldigt, og sejren i Randers var ikke overbevisende, men hey… det var overbevisende NOK, for vi fik sgu sjovt nok 3 point;)

  • #140256
   Indersiden
   Bruger

   Lars Elstrup skriver: "SLAP NU AF – Som flere allerede har pointeret så er vi oprykker og et hold i udvikling… Kig lige lidt mere langsigtet ik?"

   Jeg får sgu mavesår af sådanne udtalelser:

   SLAP NU AF – At slappe af er natruligvi ikke vores mission vel. Med den statistik O.P. har præseret kan vi ikke tillade os at slappe af.

   Et hold i udvikling – Hvor kan vi se det..? I tabellen..?

   Kig langsigtet på det – Der er sgu grænser for hvor langsigtet du kan se for vi er snart halvvejs gennem sæsonen og pilen peger sgu nedad hr. Elstrup og O.P.´s resultater har ikke givet os troen på at han er manden der skal stabiliserer AGF i Superligaen.

  • #140257
   Meloveyou
   Bruger

   Zodiac skrev:

   @Meloveyou

   Fodbold handler sjovt nok osse om held… Så ja Tulles mål var heldigt, og sejren i Randers var ikke overbevisende, men hey… det var overbevisende NOK, for vi fik sgu sjovt nok 3 point;)

   Ja og det rigtigt frdt, er stadig "sur" over Horsens held mod os

  • #140258

   @Indersiden

   Det er altså kun de 2 nederste hold der rykker ned;) Vi ligger stadig nummer 10:)

  • #140259
   vieri
   Bruger

   Ballantines skrev:
   Du kan umuligt mene det der, vieri.
   Se bort fra den første halvsæson – holdet var jo allerede dødsdømt.

   Som tidligere sagt, hvad har han så tilført? Oprykning! Så du spiller materiallet? Reelt set et hold hvor kun tre havde superliga erfaring (Graulund, Steffen og Sand)
   Det er kun i Århus at tilskuerne være utilfredse med ikke alene kræver oprykning, men samtidig vil have poleret fodboldsspil
   og storsejre.

   At man allerede efter 11 kampe, på trods af at vi som oprykkerhold ligger over stregen, ALLIGEVEL vil have træneren fyret er jo galskab.

   Indtil i dag havde vi en bedre udebane statistik end FCM, så hvad er der at brokke sig over?

   Så du de andre holds spillermateriale hvor bla andet semi profferne fra Fredericia var ved at rykke op på vores bekostning? sammenlignet med samtlige hold havde vi klart den største trup , fuldtidsproffessionalisme og et hold fyldt med spillere med superligaerfaring oprykningen burde på den baggrund havde været væsentlig mere sikkert opnået

   Vi kan ikke i længden hænge vores hat op på Brøndby i nedrykningsstriden . Kig mere på hvor Viborg ligger . 2 point foran os og med tanke på , at vi konsekvent taber til dem , så skal vi måske ud og finde 5-8 point ifht. Viborg resten af sæsonen.

   Hvad er der at brokke sig over ???? ja hvad med 14 point i 25 superligakampe , 6 mål i 11 kampe , 3 mål i de sidste 9 kampe, et point i 5 hjemmekampe , en træner der glimrer med sine taktiske brølere og jeg ku blive ved . Men det er måske ikke noget vi skal brokke os over eller forholde os kritiske til ??

   Jeg vil lige slå fast jeg er der hvis muligt hver gang på Århus Stadion og elsker AGF enormt højt . Men som sagt før ingen mand over klubben og Ove P har efter min mening efter 55 kampe som cheftræner for AGF ikke bragt holdet til et sted vi kan eller bør være tilfredse med . Men det har man selvfølgelig lov til at være bevares . Jeg har bare større forventninger til hvad en træner med vores gode spillermateriale skal kunne præstere

  • #140260
   Ays
   Bruger

   HUrraaaah lad os komme tilbage til ny træner og bestyrelse to gange om året .. jeg glæder mig allerede – tror i Sören Åkeby er ledig ?

  • #140261
   samle
   Bruger

   der skal bare til og øves på total offensivt spil og afslutninger ude fra da de slet ikke har noget i den stil nu de er jo elendige i angrebet. de ser slet ikke hinanden og midtbanen skyder jo slet ikke ude fra. man ser jo gang på gang i de større ligaer mange og flotte mål fra distancen så KOM IGANG MED OFFENSIV TRÆNING FOR SATAN.:(

  • #140262
   Beikes
   Bruger

   Hmm.. Overdrivelse fremmer forståelsen.

   Jeg synes godt nok vi har materiale til mere, men denne kamp kan ikke bruges til så meget – Ingen havde kalkuleret med piont i dag.

   De taktiske dispositioner overraskede mig, men jeg blev alligevel overbevist til sidst.

   Dioh Williams skal arbejde lidt med koncentrationen og Graulund er snart ladet helt op. Ikke flere bekymringer om angrebet. Der skal til gengæld arbejdes med selvtillid.

   Dødbolde? Dét har der vist ikke været tid til at træne med [lol] Hold da kæft.. 😮

  • #140263
   vieri
   Bruger

   Ays skrev:
   HUrraaaah lad os komme tilbage til ny træner og bestyrelse to gange om året .. jeg glæder mig allerede – tror i Sören Åkeby er ledig ?

   Jeg tror ikke vi behøver at gå i administrativ opløsning fordi vi finder en ny træner der kan vinde fodboldkampe . Men når vi nu debatmæssigt har nået dette niveau skal vi så ikke give OVE P en 100% lønforhøjelse og en livstidskontrakt :k :k;)

  • #140264
   Eksil
   Bruger

   Ays skrev:
   HUrraaaah lad os komme tilbage til ny træner og bestyrelse to gange om året .. jeg glæder mig allerede – tror i Sören Åkeby er ledig ?

   Det er han snart:

   http://www.bold.dk/nyt/?vis=73751&rss=true

   skal vi så skifte til 4-3-3 igen???

   ***********steffen************

   lindkvist**Budtz Persson*****Lumb

   *******Kari********Gjesing****
   *********** Lucena***********

   Alex(White)*****Gralund(Dembélé)
   ***********Dioh*************

   Nåh… spøg til side

  • #140265
   whatslife
   Bruger

   ahahah Indersiden du er sgu ikke sådan at løbe om hjørner med

   skal vi tage samtlige indlæg fra dig siden du tilmeldte dig sitet og opsummere

   "Jeg kan ikke lide OP"
   Nøj! Virkelig, du har på intet tidspunkt kommet med bare et realistisk eller bare lidt fremadrettet bemærkning.

   En trænerfyring er endnu det mest latterlige man kan finde på i den nuværende situation

   det er sjovt nok folk som dig der i ÅREVIS har råbt det samme pis om og om igen første gang i klubbens "prof" historie at der bliver handlet langsigtet er det heller ikke godt nok

   og dem der argumenter med at han skulle få mere ud af det spiller materiale. Åben venligst øjnene ikke det er et halvt ynglinge hold og overskudsspillere. Det er sku imponerende at de rykkede op med det hold.
   og bevares en Islandsk landsholdsspiller, dog uden den store klasse [i]efter min bedste overbevisning er han og Madsen de svageste led på det hold de laver dumme frispark og mister bolden hver anden gang de har den[/i]

  • #140266
   Replay
   Bruger

   gf af hjertet skrev:
   Okay. Ove har min fulde opbakning og tillid!
   Vi rykkede ned (Åkebys forarbejde) og
   hvem fik os op igen?? Det gjorde OVE for fan. Jeg forstår ikke kritikken. Han forklarer gang på gang at AGF stadig er i en opbygningsfase, og er ved at sammentømre det her hold, som har et stort potentiale. Men det tar jo TID! Og hvis vi fans ikke har tålmodigheden til at støtte op om det og være tålmodige med vores dygtige og rutinerede træner + ledelsen, så går det da helt galt!!

   Og med hensyn til at Ove skifter forkert ud, som nogen siger.. Skal vi ikke regne med at Ove har lidt mere erfaring for spillet end os fans, og stole på at en mand som er sammen med holdet hver dag, laver noget fornuftigt? Det synes jeg ville være på sin plads!

   Ove – du har den største opbakning :k

   Den oprykning fik vi kun fordi køge fik trukket point væk og at SønderjydskE fuckede det op for sig selv. En gave af rang, som kun sker hvert 100 år… Det var sku' ikke ove's fortjeneste. Og det var stadig kun med nød og næppe.

   Der skal altså snart komme et resultat fra Ove nu…

  • #140267
   Tommymr
   Bruger

   Hey drenge… Vil sige at Jeg bakker en mand som ove 90% op! for manden er en person som har en finger med ialt!? men jeg er efterhånden begyndt at stille spørgsmålstegn ved hans evner som Chef træner.. Jeg mener måske at han skulle ansættes som Talent træner.. og så simpelthen hente en HÅRD træner til klubben. muligvis en med vildskab i øjnene, som kan sætte spillerenes kampgejst på plads? !

   Make any sense?

  • #140268
   nlg
   Bruger

   Det var dog en taktisk fejl af dimensioner at sætte Krabbe til at passe på Simon Poulsen. Det havde helt klart været bedre at satse på at lukke af for ham med Lindkvist, som kender ham rigtig godt og samtidig var spillet ind i forsvaret. Simon Poulsen er nøglen til at få succes mod FCM, da ham stort set er med i alle de farlige situationer som fører til mål for FCM. Jeg havde hellere valgt en opstilling med Lindkvist som back og det så havde kostet lidt på højre wingpladsen, således at vi var kommet fra kampen med et point. En taktisk fejl af Ove, som ellers er kendt for at være stærk taktisk.:(

  • #140269
   Ballantines
   Bruger

   @Replay

   Så når det går godt, er det alle andres skyld?
   Og når det går dårligt er det alene Ove's skyld?

   Hvor nuanceret….[think]

  • #140270
   Replay
   Bruger

   Ballantines skrev:

   @Replay

   Så når det går godt, er det alle andres skyld?
   Og når det går dårligt er det alene Ove's skyld?

   Hvor nuanceret….[think]

   Det er et FACT!

   Ove står med ansvaret. Jeg har altid bakket ham op, men hvis Lindkvist lige pludselig først ved han skal spille fløj 5 min før kampstart er der noget galt. Ligesom det er galt når Krappe skal spille over for Poulsen.

   Ligesom at spillerne konstant trækker ud på kanten, for at smække bolden ind i feltet… Har vi en targetmand?

  • #140271

   Er Ove ansvarsløs fordi han prøver andre kombunationer?! Som træner må man jo prøve hvad der virker bedst, og eftersom Lindkvist i forvejen er offensiv og Krabbe er talentfuld kan jeg da ikke se problemer i det.

  • #140272
   vieri
   Bruger

   gf af hjertet skrev:
   Er Ove ansvarsløs fordi han prøver andre kombunationer?! Som træner må man jo prøve hvad der virker bedst, og eftersom Lindkvist i forvejen er offensiv og Krabbe er talentfuld kan jeg da ikke se problemer i det.

   Der er sådan set ikke noget i vejen med at satse på Krabbe som back til at starte med . Det var et kæmpe sats som enhver ku se ikke fungerede fra første sekund . Hvorfor reagerer OVE P ikke med at skifte Krabbe ud senest til halvleg og sætter UL derned som kender Simon P og faktisk har rutine og en stigende formkurve. Istedet bliver vi bare ved med det der ikke fungerer indtil det går endegyldigt galt med 0-2 målet:(

  • #140273
   warnerbe
   Bruger

   Jeg synes det er helt fint at diskutere OP og hvorvidt en fyring er vejen frem. Personligt har jeg mine tvivl omkring manden, men han har vel ikke fået det gode navn hos diverse spillere for ingenting. En fyring nu, er dog hul i vejret, da der ikke umiddelbart går bedre træneremner omkring, og vi skal IKKE have en lottokupon som træner – så hellere satse på kontinuiteten ved OP.

   Når det er sagt, laver han indimellem nogle taktiske hjerneblødninger af rang…. det gør mange trænere, men det er skidt, at han ikke selv ser fejlen under kampen, og detgør ondt i ørene at høre ham stå og forsvare dem bagefter, og fortælle at det faktisk var bedre med krabbe på backen! Han er nødt til at kunne se sine egne fejl for at blive en dygtigere træner og skaffe os flere point.

   Ting der skal trænes bedre:
   Tæmninger: tæmninger skal være retningsbestemte og helt ind til kroppen. vores spillere virker til at have brug for et kursus – især angriberne, hvor bolden tit springer 2-3 meter væk.
   Dødbolde: Vi får intet ud af dødbolde – ikke engang farlige situationer, hvor man sidder og tænker på at det kunne give et mål. Og måske er vi det eneste hold, der ikke har en mand bagerst i feltet ved vore egne hjørnespark. Til gengæld er vi fuldstændig væk i flere af modstanderens dødbolde, hvor de ofte vader i chancer. Vi praktiserer zoneopdækning, men tilsyneladende er der nogle zoner, hvor modstanderen gerne må stå helt ugeneret inde i feltet………….
   Løbebaner: Spillerne spiller ofte bolden lige på eller bagved medspilleren – det er ikke godt nok på dette niveau, hvor man skal have bolden i fart, og hvor man skal kende hinandens løbemønstre.
   Afslutninger: Vi er et bundhold, men vi tror vi kan brodere bolden ind over stregen. Vi spiller den tit godt rundt om feltet, men ender med at blive tacklet, eller få en dårlig afslutning (der tit giver kontra) istedet for at søge de kvalificerede indlæg og afslutninger.

   Dette er alle sammen ting, som en træner har en stor del af ansvaret for fungerer (han kan selvfølgelig ikke få det til at blive bedre end spillerne er), og det er ting, hvor jeg ser alvorlige mangler for holdet. ERGO har OP en vis del af skylden for de manglende point og han har noget at arbejde med, og jeg kan kun sige "SÆT IGANG" :k

  • #140274
   cf baumann
   Bruger

   Vieri og Replay:

   Jeg er 100% enig. At nogen kan være tilfreds med den måde, oprykningen kom i hus er chokerende. Det var så ufattelig heldigt. Ove bør efterhånden være historie. Man kan jo også kigge på, hvor mange point, AGF havde op til stregen, da Åkeby smuttede “” og hvor mange der var, da vi endelig rykkede ned. Vi rykkede ned med 15 point op til stregen, mens vi ved Oves overtagelse kun havde to eller tre op til redningen.

  • #140275
   El Mundo
   Bruger

   cf baumann skrev:
   Vieri og Replay:

   Jeg er 100% enig. At nogen kan være tilfreds med den måde, oprykningen kom i hus er chokerende. Det var så ufattelig heldigt. Ove bør efterhånden være historie. Man kan jo også kigge på, hvor mange point, AGF havde op til stregen, da Åkeby smuttede “” og hvor mange der var, da vi endelig rykkede ned. Vi rykkede ned med 15 point op til stregen, mens vi ved Oves overtagelse kun havde to eller tre op til redningen.

   Hvordan skulle oprykningen så have foregået?

   Fakta: I efterårsæsonen i 1. division spillede vi med et hold hvor kun Graulund og Steffen var superligaspillere, resten var solgt for at undgå et veritabelt katastroferegnskab.

   I forårssæsonen fik vi Persson, Kari og White og tabte en kamp (så vidt jeg husker).

   Hvordan man kan karakterisere det som held går ud over min fatteevne.

   Hvad angår vores nedrykning, så var de to væsentligste spillere for at undgå dette, Duncan og Grahn. Mod Oves vilje solgte man Duncan og Grahn blev langtidsskadet.

   Hvor mange point der var før og efter er dybest set irellevant. Det var de6-7 år der var gået forud.

  • #140276
   cf baumann
   Bruger

   El Mundo:
   De forudgående år er så helt rigtigt. AGF havde levet på lånt tid. Ikke desto mindre synes jeg, at der er en betydelig forskel rent pointmæssigt.

   Der var stadig tale om fuldtidsprofessionelle spillere og en trup, som på papiret burde være de andre i rækken klart overlegen. Jeg regnede hele tiden med, at holdet ville rykke op, men ikke med at det ville blive så ynkeligt at se på. Det var jo virkelig noget skodfodbold det meste af tiden.

   Men for at tage lidt af opmærksomheden væk fra træneren; tror du så på, at AGF overlever i i bedste række? Jeg tror det ikke, hvilket skyldes det nuværende spil og manglende resultater.

   Ser du noget, der tyder på, at spillet bliver bedre?

  • #140277
   El Mundo
   Bruger

   Der var stadig tale om fuldtidsprofessionelle spillere og en trup, som på papiret burde være de andre i rækken klart overlegen. Jeg regnede hele tiden med, at holdet ville rykke op, men ikke med at det ville blive så ynkeligt at se på. Det var jo virkelig noget skodfodbold det meste af tiden.

   Lad os nu blive enige om at der skal to hold til at skabe en god kamp. En sejr er en sejr uanset hvordan den kommer. Ikke at jeg på nogen måde klandrer Thisted og Brabrand for at spille lortefodbold, det er de i deres gode ret til. Men når det ene hold notorisk ikke vil noget, så bliver det sjældent kønt.

   Men for at tage lidt af opmærksomheden væk fra træneren; tror du så på, at AGF overlever i i bedste række? Jeg tror det ikke, hvilket skyldes det nuværende spil og manglende resultater.

   Ser du noget, der tyder på, at spillet bliver bedre?

   Jeg forholder mig altid til hvad fakta er nu, og fakta er at vi er over stregen. Så ved jeg godt at der er en masse herinde der vil komme med deres "hvad nu hvis og såfremt?" Det giver jeg, og undskyd udtrykket, ikke fem potter pis for.

   Om jeg har set en forbedring i spillet? Ja det har jeg. Vi har ikke spillet så godt fodbold i GF siden vi havde Rudbæk, problemet ligger i at vi har nogle spillere der ikke yder 100% og det er det kritiske i mine øjne. Kim Madsen og Lars Pleidrups tid mener jeg er overstået. Hvad Madsen kan, kan Kure gøre mindst lige så godt. Samtidig mener jeg også at det er relevant at snakke om, hvorvidt Graulund skal have pladsen i angrebet gratis. Vi har scoret seks sølle mål, og han har brændt flere chancer end Erik-Bo gjorde i hele sin karriere.

   Så ja, så længe vi er over stregen så forlanger jeg ikke mere, og jeg forventer mig ikke mere end at vi overlever.

  • #140278
   cf baumann
   Bruger

   Jeg tror aldrig vi bliver enige, El Mundo. Jeg kan virkelig ikke se, at vi spiller bedre fodbold nu, end vi eksempelvis gjorde i en periode under Åkeby. Da vi en kort overgang lå i den bedre halvdel, spillede vi klart bedre fodbold end på nuværende tidspunkt. Til tider spillede vi også rigtig pænt under både Ove C og Stampe (dog ikke særlig tit). Spillet er i dag hverken særlig underholdende eller effektivt. Fløje, der ikke kan slå indlæg, angribere, der ikke scorer og en generelt yderst stillestående midtbane “” det er virkelig deprimerende. For holdet burde være bedre placeret i forhold til spillermaterialet. Men vi kan blive enige om, at målet er overlevelse, intet andet. Jeg har heller ikke forventet andet i denne sæson, og var det f.eks. Viborg, der lå bag os lige nu, ville jeg heller ikke være så nervøs. De ligger så bare foran os og var mærkbart bedre end AGF i det indbyrdes opgør.

  • #140279
   Pingvinho
   Bruger

   Nu var Valencia jo ikke helt klar (Synes aldrig han er) så der var ligesom brug for en anden på højre fløj.

  • #140280
   Pingvinho
   Bruger

   men forstår ikke hvorfor Sarr aldrig får chancen

  • #140281
   Pingvinho
   Bruger

   og med hensyn til Williams skal man give ham snor men omvendt må han også forstå hvor grænsen er det kunne være spænende og prøve Høeg eller Vester

  • #140282
   My club
   Bruger

   Det kan godt være at det er Ove der lægger taktikken men det er altså inde på banen at det foregår. Siger ikke at Ove ikke har noget ansvar. Syntes bare at man skal se lidt mere nuanceret på det.

   Mener stadigvæk at Ove P. er manden.

  • #140283
   whatslife
   Bruger

   Pingvinho
   hvad snakker du om? hvor mange kampe har han lige spillet? ja hvor meget har han trænet med truppen før han blev kastet for løverne

   giv nu knægten en chance før du giver pladsen til ynglingespillerne 🙂

Viser 58 svartråde
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.