Warning: Parameter 2 to wp_hide_post_Public::query_posts_join() expected to be a reference, value given in /var/www/morethanaclub.dk/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 307

Warning: Parameter 2 to wp_hide_post_Public::query_posts_join() expected to be a reference, value given in /var/www/morethanaclub.dk/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 307
Ny sæson, træningskampe - Morethanaclub.dk

Ny sæson, træningskampe

Forside Fora AGF Ny sæson, træningskampe

Viser 2 svartråde
 • Forfatter
  Indlæg
  • #57030
   Steen6372
   Bruger

   I morgen, fredag den 9. juli, starter den nye sæson for alvor når Peter Sørensen tiltræder i klubben. Og allerede på mandag (dårlig planlægning?) den 12. juli, spilles første træningskamp mod AaB – kl. 17 i Energi Nord Arena i Aalborg. En kamp der sikkert bliver svær, fordi det er AaBs sidste afpudsning inden superligastart.

   Derefter hedder programmet indtil videre:

   16. juli: AGF – FC Fredericia
   23. juli kl. 18.30: AGF – Aarhus Fremad (Fredensvang)
   1. august: AGF – Hobro

   Hvilke spillere har vi overhovedet til rådighed til kampen mod AaB på mandag? Man må vel gå ud fra at spillere som JP, Benny og Nando på et tidspunkt må skulle indgå i planerne for den kommende sæson, hvis ikke der står nogen klubber klar til at tage over?

   Det må stille Peter Sørensen i en vanskelig situation i forhold til at sammenspille sin idealopstilling forud for sæsonstarten. Vil jo være tåbeligt at stille med de tre spillere i træningskampene, hvis de ikke er til rådighed når sæsonen starter i august. Det er heller ikke usandsynligt, at det først er på de sidste dage af transfervinduet i slutningen af august at de sidste brikker falder på plads.

   Under alle omstændigheder bliver det spændende at se, hvilken opstilling PS vælger på mandag. Hvilke midtbanespillere bliver foretrukket, og i hvilke roller?

   Er der nogen der har et bud på hvad manden vælger?

  • #57031
   don_jensen
   Bruger

   vel det bedste hold han har til rådighed på givet tidspunkt.

  • #57032
   Steen6372
   Bruger

   Det mest interessante ved dagens kamp var vel at vi (på papiret) spillede 4-4-2, med Graulund og Dioh på toppen. Og med Sanel på den ene fløj. Lægger man dertil at Stephan P. og Sloth også var i startopstillingen, virkede det faktisk som en offensiv opstilling.

   I forsvaret var det interessant at Kure blev benyttet i sin (meget) gamle rolle som venstreback. Kan det blive løsningen i år?

   Og så bemærkede man at Sorin blev siddende på bænken, da Krabbe blev skadet, hvilket tyder på at han lige nu kun er 3. valg. Men måske er formen ikke den bedste.

Viser 2 svartråde
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.