Ny målmand søges!

Forside Fora AGF Ny målmand søges!

 • Dette emne har 240 svar og 93 stemmer, og blev senest opdateret for 12 år siden af jepske.
Viser 240 svartråde
 • Forfatter
  Indlæg
  • #178886
   petersen100
   Bruger

   Det er en skændsel at se på Steffen Rasmussen. Med så ringe en målmand, så kan vi glemme alt om en topplacering.

   Han tåger ud af feltet flere gange, hvoraf den ene koster et mål. Kaster boldene lige ud til modstanderne, hvilket i dag koster to mål og er i alt totalt til rotterne og rystende usikker.

   Nu hvor han ellers endelig viste lidt stabilitet, men ak nej! Han er bare ikke god nok, hvis vi vil være tophold.

  • #178887
   xhxn
   Bruger

   Hold kæft han er ringe i dag…. Er skyld i 3 mål…… 🙁

  • #178888
   Agger
   Bruger

   What are you talking about.
   Han har utallige gange, denne sæson og de tidligere, reddet os fra en ordentlig omgang

  • #178889
   Jespervonm
   Bruger

   Det er skammeligt ringe. Hans bundniveau er jo lavere end Hyldgaards.

  • #178890
   mabee
   Bruger

   Hold nu op. Der er ingen tvivl om, at han dummer sig i dag, men giv ham nu lige en chance.

  • #178891

   Han spillede en dårlig kamp, det gør alle.

   Næste gang, så tag dig lige sammen. Kom ned på jorden, og vent et par timer efter kampen, istedet for vi skal hører på dine vredesudbrud.

  • #178892
   Beikes
   Bruger

   Ja lad os give ham en præmie

  • #178893
   Flamsted
   Bruger

   Tag lige en slapper. Man fyrer ikke sin målmand (navnligt ikke sin kaptajn) efter én dårlig kamp. Han havde en dårlig dag idag, men det har alle fodboldspillere på et tidspunkt.

  • #178894

   FYI:
   Jeg har ændret overskriften på denne tråd

  • #178895
   Thomashl
   Bruger

   Steffen spiller en virkelig dårlig kamp idag – måske den dårligste jeg overhovedet kan huske…
   men generelt synes jeg han er en af de mest stabile spillere vi har. Så kritikken er lidt usaglig i mine øjne…

  • #178896
   jesperkk
   Bruger

   øhhh nu vil jeg godt lige sige …. jeg syntes også staff skulle ud, hans bund niveua er simpelhen for dårligt.
   også vil jeg skide på hvor godt han har spillet i andre kampe, det kunne andre målmænd også have præsteret.

   det var så pinligt at se ham idag, og jeg må nok sige at klart vores forsvarskæde står dårligt når man har staff som bagerste mand.
   ØV ØV ØV ØV !!!

  • #178897
   majon
   Bruger

   Utroligt man igen sviner vores målmand til. Han spillede elendigt i dag. Men det er godt nok længe siden han har lavet fejl der har kostet! Op med hovderne og lad os så få en sejr i Esbjerg!!!

  • #178898
   agf-dresen
   Bruger

   Rolig nu. rolig nu. Det var jo også hele holdet der havde en kollektiv nedtur.
   Men kønt var det ikke 🙁

  • #178899
   Budtz4ever
   Bruger

   Hvad fabler du om?
   Ja han spiller elendigt i dag – Hvem gør ikke det kan man spørge?
   Steffen er stadig en af ligaens bedste målmænd – Selvom han spiller en dårlig kamp!

   Og jo jeg er præcis ligeså fucking skuffet og sur over indsatsen – Men Steffens niveau er ikke faldet så drastisk jo!

  • #178900

   I kan sige hvad I vil, men Steffen koster 2 mål i dag! Og det er begge KÆMPE hjerneblødninger.

   Og derfor pisser det mig af, at han ikke tager personligt ansvar: http://www.bold.dk/nyt/Rasmussen-Ved-ikke-helt-hvad-der-sker….

  • #178901
   petersen100
   Bruger

   Skod keeper!

  • #178902
   RehnAGF9
   Bruger

   Steffen rammer ikke dagen i dag, men det er der ikke mange der gør… Som der også bliver sagt har steffen reddet os utallige gange og han skal nok komme igen… Ham og kure koster en hver og en i fællesskab, derudover kan davit ikke se sig fri for en katastrofal opdækning ved det ene mål. De eneste der kan være indsatsen bekendt er Dan t, Nando og Jakob P….

  • #178903
   Kaluzny
   Bruger

   PIS MIG I ØRET! DU er pivringe Steffen! smut nu til Thisted! der spiller i, i det mindste på samme niveau!

  • #178904
   petersen100
   Bruger

   Hørt! Hvis RFC rykker ned, så lad os nappe Sturhr-Ellegaard og så må Brabrand få Rasmussen gratis. Men indtil da skal Rasmussen blive inde på stregen og aldrig igen forsøge udkast.

  • #178905
   zacatecas
   Bruger

   Rolig nu! Manden har ifølge rygterne været meget tæt på at være udtaget til landsholdet. Ja på et meget tyndt mandat.

   Men han er da fin! Der er jo ingen penge til at hente en anden målmand der når Steffen til sokkeholderne!!

  • #178906
   Beikes
   Bruger

   Nu har jeg fået pustet lidt ud, og skal prøve sagligheden af herefter 😉

   MEN, selvfølgelig kan en målmand have en off-day, og ganke rigtigt er Steffen forholdsvis stabil. Men det bundniveau han viser i dag, må ikke engang ske i 2.division! Det er så stygt, at jeg mener det bør koste ham pladsen. Om det så skal være som oversidder i næste kamp, eller om man skal kigge efter en målmand et niveau eller to højere, det ved jeg ikke rigtig.. Men helt nøgternt, så mener jeg ikke Steffen er materiale til et top-4 hold, uanset hvad Morten Olsen måtte have sagt. Som vi alle ved, er der meget langt fra hvad Morten Olsen siger, til hvad han vitterligt mener.

  • #178907

   Det, som er pinligt, er jer hoveder, som sviner vores keeper til. I skulle skamme jer. Manden har reddet masser af points for os, og har for nyligt med rette været omtalt i forbindelse med landsholdet. Tag en slapper og undskyld herinde, når Staff i nærmeste fremtid igen har stået en brandkamp. Øv, hvor er I forudsigelige og kortsynede…:@

  • #178908
   Beikes
   Bruger

   Jeg undskylder gerne. Men fodbold er følelser for mig, og efter sådan en omgang, skal man af med noget 'luft' – og det er jo hvad sådan et forum er til for 😉

   Een ting er hvad han HAR gjort – og ganske rigtigt har han reddet røven på holdet mange gange før. Men det undskylder bare ikke det serie 5 niveau han viser i dag (og her mener jeg et absolut bundhold i serie 5).

  • #178909
   petersen100
   Bruger

   på landsholdet min bare røv… hvorfor blev Brian Jensen så indhentet som reserve og ikke Steffen Rasmussen ??? Jeg giver intet for den landsholdssnak, for han er slet slet ikke dygtig nok til det.

  • #178910
   playztation
   Bruger

   jeg ville helt ærligt også nødigt sætte min lid til Steffen Rasmussen mod fx Sverige. Landsholdet er helt urealistisk. Blot en eufori-snak MO lod sig spinne med på. Dem, han et eller andet sted virkelig regner med i sin (store) bruttotrup af emner, vil han jo typisk ikke kommentere på. Jo, han præsterer indimellem, eller måske endda tit mesterlige redninger, og de redder også point, men er man fuldstændig tryg ved manden? Som dengang med Troels Rasmussen fx? Nej. Muligt topniveauet er højt, men det går bare ikke i længden, hvis bundniveauet er helt ikke-eksisterende. Det er jo ikke bare to mål mod FCM. Det er også mentale konsekvenser af usikkerhed som pludselig forplanter sig til resten af holdet. Det er ikke godt nok. Hellere lidt færre tv-redninger eller pludselige geniale indfald og så mere stabilitet og spørgsmålet er om manden til det er Steffen Rasmussen. Jeg har aldrig rigtig ment det.

  • #178911
   Kasper
   Bruger

   I, der sviner Staf til, er kraftedme en flok tumper. Jeg håber, at det indestængt galde, og at I bliver klogere at høre på i morgen, ellers er det eddermame hamrende pinligt. Og jeg vil i så fald råde jer til at søge læge!

   Det, der var mest pinligt i dag, var kraftemde den måde, hvorpå en – heldigivis lille – flok begyndte at buhe af vores kaptajn. En kaptajn, der har været en fremragende kulturbærer på holdet, ligesom Staf altid har været en spiller, der har givet alt for klubben! Og jer, der hyler op som små 13-årige, kan jo passende finde nævne et par kampe, hvor de mener, at Staf har kostet os sejren? Dummere er sådan udsagn, når man synes, at Ellegaard skal til klubben. Har du nogensinde set en fodboldkamp med det omvandrende drop? Nej, åbenbart ikke. Staf er en af de keepere i suppen, der laver færrest drop! Og det er kraftedme mangel på respekt at angribe en spiller, der i så en lille grad fortjener det. Staf kostede i dag, men det er skammeligt at se en sådan reaktion for så mange herinde. I lyder jo som FCK-kræmmere, der hyler op om nye indkøb og en udskiftning af den halve trup ovenpå et nederlag. Stram op!

  • #178912
   bandit2
   Bruger

   Fokus er rettet mod steffen men ærlig talt kan jeg slet ikke forstå hvorfor. Manden laver et par fejl, okey konge drop, hvilket kan ske for en hver agf'er. Vi havde en dårlig dag og det lå i luften at midtjylland ville vinde meget meget snart. Desværre over vores hold.

   Jeg forstår slet ikke Erik rasmussens reaktion efter 1-2 målet i 39. minut.
   Hvorfor sætter man ikke dioh williams ind lige efter pausen, istedet for at vente til 68. minut og håbe på et mirakel indtil. FCM sad på kampen. Og vi kan slet ikke være tilfredse med at tabe 2-4 på hjemmebane. Savner en satsning, nu vi alligevel var bagud det meste af kampen.
   Farvel førsteplads…..

  • #178913
   Kaluzny
   Bruger

   Kasper du lukker så meget lort ud :P.. Steffen var pisse ringe i dag, folk skal ud med deres agressioner, og så er det klart han står for tur! Forhåbentlig står han en brand kamp næste gang, men igen FUCK hvor var han ringe i dag!

  • #178914
   LL86
   Bruger

   Ny hjerne til trådstarter søges…

   Hvor er alle de pubertære tosser der nu råber op, når Steffen gang på gang redder vores røv med fantastiske redninger, og stabilt spil?

  • #178915
   agf-dresen
   Bruger

   Ja Steffen var uheldig i dag. Men skal vi nu ikke lade være med at gøre som BIF´s fans?? Hver gang de taber, så råber de, at Kent skal skride og når de vinder, så er han ok.

   Stop nu det der. Er der nogle der har det dårligt nu, så er det da helt klart Steffen…!!

  • #178916
  • #178917

   Fatter ikke dem der siger at han har stået gode kampe før og at han er kaptajn – blah blah blah. Latterlige argumenter for ikke at kritisere ham. Men ok. Kan I så ikke i det mindste svare på hvornår det er legitimt at kritisere ham? Hvor mange dårlige kampe skal man spille før det er legitimt at kritisere ham? Må man slet ikke kritisere en kaptajn?

   Selvfølgelig må man kritisere ham. Er enig i at det kan være usagligt at kritisere ham i en kamp og så i den næste hylde ham. Men for mit eget vedkommende vil jeg bare sige at jeg ikke synes han er god nok til at vi kan blive top tre. Og det fastholder jeg selvom han spiller en brandkamp næste gang.

   Kan I fatte det?

  • #178918
   chilli
   Bruger

   @Ebeltofttribunen.

   Ja ja, jeg tror vi har forstået dig, selvom jeg ikke syntes du er særlig nuanceret i din vurdering. Steffen var ringe igår, helt vildt ringe, men han har da omvendt reddet holdet mange gange tidligere, hvad med i parken f.eks. ? Når en målmand har en dårlig dag/kamp, har det som regel noget større konsekvenser end når en angriber har det samme. Hverken graulund eller Nando var specielt gode igår forøvrigt.

   Det der bekymre mig mest er ikke steffen, men derimod at vi nu har spillet 5 hjemmekampe, og vi har reelt kun spille/kæmpet godt i den ene, og det var mod OB. Resten har været en ørken vandring, hvor vi har været rimelig heldige. HBK-SIF-AAb og tildels OB.

   Bagklog ja, men jeg regnede faktisk med at vi ville tabe mod fcm, men at det skete pga. absolut ingen gad at løbe for hindanden, og en meget negativ holdning havde jeg ikke forventet. Omvendt vil det overhovedet ikke undre mig, hvis holdet tager til Esbjerg og vinder 2-0, så kender vi holdet igen. :o)

  • #178919
   cv
   Bruger

   Hvis Lumb, Poulsen, Nando, Williams, Graulund eller Feilhaber bare EN gang levere en lige så dårlig præstation som Steffen igår, så skal de sættes af holdet permanent og sælges til først bydende uanset pris!!!!

  • #178920
   pinka666
   Bruger

   HAN ER DET VÆRSTE DER ER SKET AGF… 🙁

  • #178921
   Fanoe
   Bruger

   pinka666 skrev:
   HAN ER DET VÆRSTE DER ER SKET AGF… 🙁

   Han er bestemt ikke det værste der er sket AGF. Vi kan allesammen blive enige om at han havde nogle meget uheldige indgreb og udkast som førte til lette scoringen for fcmuh. Men det er jo ikke hver gang han laver det lort.. I kampen hvor vi meget uheldigt taber 1-0 til bundby laver staff jo fantom redninger gang på gang og holdte os inde i kampen, at Graulund så ikke kunne ramme bolden i den kamp er jo en anden sag…

   Staff spillede til 03 imod fcmuh
   Normalt spiller han jo til et 9-11 tal.

   Han skal bare op på hesten igen og så laver han og resten af holdet en super indsats igen imod fiskerne, hvor selvfølgelig kun en sejr tæller.

  • #178922
   nbngf
   Bruger

   Nu er det ikke fordi jeg mener at Staff skal væk.
   Han har sku reddet mange kampe for os. Specielt i dette efterår.
   Men når dnne tråd nu er der, så var dette vel en mulighed.
   Casper Ankergreen er blevet bet om at finde en ny klub til jul.

   http://www.bold.dk/nyt/Ankergren-kan-forlade-Elland-Road

  • #178923
   zcml
   Bruger

   Generelt syn's jeg at Seffen er blevet en ganske stabil målmand, men han har da stadig nogle mindre gode kampe (det har alle), og selvom jeg stadig ikke vil klandre ham for OB-kampen i foråret, så ser en målmand aldrig for heldig ud når han skal hente bolden ud af målet 6 gange i samme kamp.

   Kampen igår er dog den dårligste jeg kan mindes fra Steffens side. Og jeg forventer på ingen måde at se noget lignende igen fra ham.

   Og hvis vi skulle ha' en ny, så ville Kevin Stuhr da ikke være et trin op.

  • #178924
   HvidIhjertet
   Bruger

   [X] Synes petersen100 burde tage sig sammen og finde en anden klub, når han ikke engang kan søtte vores egen målmand som har reddet 100 gange flere point end han har tabt.

   [ ] Synes petersen100 har ret..

   Hvor gammel er du ??

  • #178925
   Elpapsi
   Bruger

   Steffen står en virkelig, virkelig ringe kamp i går. Men man må ikke glemme at han før har reddet røven i agf, og alle har jo en off-day. Men måske lidt for tit…?

   Men mener egentlig at vi skal hente en målmand alligevel, selvom økonomien ikke er til det pt. både for, at måske en der er bedre en steffen, for må sige at han lidt for tit laver noget lort, men også for at give ham noget konkurence, som måske kan udvikle ham endnu mere. Som det ser ud nu, er han jo sten sikker på startplads, når vi har A. Rasmussen og Rask som de eneste andre keepere. han føler sig måske for sikker på pladsen, og føler måske at ligegyldig hvad han gør, så starter han også i næste uge. Måske vi skal have en større konkurrent, som kan udfordre ham, og få ham til at tænke at han skal give den røven ud af bukserne hver eneste gang han træder ind på banen.

  • #178926

   Det mindste man kan gøre hvis man har: "Han har jo reddet os før" holdningen, er at fortælle hvor længe han kan leve højt på det? Hvornår går kontoen i nul – eller sagt med andre ord hvor mange dårlige kampe skal han spille før de gode er glemt?

   Og så lige for at slå en anden ting fast. Jeg har ikke noget bud på en afløser og siger heller ikke det er nemt at finde en. Jeg siger bare min mening at Steffen ikke er en klasse målmand. Det vil hverken to mega dårlige eller to mega gode kampe lave om på.

  • #178927
   sorensen
   Bruger

   i må simpelthen stoppe. i kan da ikke mene vi skal anskaffe os en ny målmand efter en dårlig præstation? er stort set enig med agger, han har virkelig også reddet vores røv!

  • #178928
   stjernen
   Bruger

   Det er jo barnligt det her. Alle kan lave fejl, er bare glad for at de kom i en kamp hvor [u]ALLE[/u] spillede dårligt ! Så lad os komme videre og se noget prængende fodbold imod Esbjerg

   Steffen er jo en super målmand og kan ikke se hvem der skal kunne erstatte ham (af spillere der ligger til AGF's pengepung) og hvis man havde de penge ville det stadig være ren idioti.

  • #178929
   HB
   Bruger

   Der er vist ingen der tvivl om at være keeper er/kan være lidt af en urias post. Helt den ene dag skurk den anden. MEN det er jo det han selv har valgt, og jeg håber da ikke for Staff at der var scouts på lægterne i mandags.
   Min holdning til Ham over de år han har stået indtil nu:
   1. Han er landets bedste på stregen
   2. Bedste halvdel af dk's målmænd i mand mod mand situationer
   3. Altid villig til at deltage i diverse arrangementer

   På trods af disse kvaliteter er jeg altid lidt nervøs ved hjørnespark og andre dødbolde da hans indgreb er lidt "bop bop". Det irretterer mig lidt da jeg mener Staff er og bliver den eneste keeper for AGF til trods for en håbløs mandag.
   Nak nu de skidtfisk på mandag så vi kan være stolte igen

  • #178930

   petersen100

   Please. please, please hold kæft. Manden var tæt på landsholdet. 3. valg I danmark og du synes alt det er væk efter en ringe kamp eller hvad?

   Alle spillere har offdays. Du ser det bare meget tydeligere når en målmand har det. Råbte du op sådan her om Graulund efter Bundby-kampen?

   Vi er så heldige at have en målmand der næsten aldrig har offdays. Betydeligt mere sjældent end langt de fleste målmænd i suppen.

  • #178931
   Rasmus_P
   Bruger

   GIV NU MANDEN EN CHANCE.

   han bliver da i hvertfal ikke klar til næste kamp hvis han satte sig til at læse det her !

   hold nu ved

   BLÅ og hvid til jeg dør
   og steffen er sku også en af de blå og hvide !

  • #178932
   Bjarne V
   Bruger

   Ingen tvivl om Staff var pinlig mod FCM, men hvad jeg synes er endnu mere pinligt, er, at frem for at fokusere på emnet, så er halvdelen af denne tråd brugt på, at svine hinanden til!

   Hvor pokker er vi henne, hvis man ikke må ytre sin holdning, om det er den ene eller anden om Staff??

   At jeg ikke er enig med meget af det der skrives i tråden, burde da ikke resultere i, jeg går til personangreb på den jeg er uenige med, eller???

   Må være tegn på manlgende intelligens, at man skal ned på så lavt et plan, fordi man er uenige…

   Ontopic : Synes han var direkte pinlig og viser manglende evner som anfører, når han udtaler det er holdet der fejler og ikke ham selv personligt, pinligt synes JEG.

   Han har reddet os flere gange i denne sæson, og kommer forhåbentlig til det endnu flere gange, især de første 10 min af 2 halvleg, som vi er ved at få til vane at være pivelendige…

   Kan ikke se hvorfor vi skal ud og hente en ny målmånd, fordi han har en enkelt rigtig dårlig kamp. Ingen tvivl om han har nogle svipsere med udspark, returbolde i denne sæson, men alt i alt har han gjort det godt…

  • #178933

   @ Bajrne V

   Helt enig!

   Kan ikke passe at man ikke må mene at GF skal lede efter en ny målmand eller omvendt. I stedet for at kritisere at man kritisere ham burde man komme med modargumenter. Hvad pokker er dette forum til for hvis man ikke må kritisere AGFs spillere – også dem der tidligere har spillet godt?

  • #178934
   zcml
   Bruger

   Tja! Steffen har da ret i at hele holdet fejlede (eller i hvert fald næsten hele holdet), men eftersom han gav FCM chancen ved 3 af deres mål (den ene dog med hjælp fra Kure), så må han nu også tage størstedelen af skylden for nederlaget på sine skuldre.

  • #178935
   agf fan
   Bruger

   HEY !!!!!:@

   Da vi vandt 0-2 i Farum var det kun Staff der holdt os inde i kampen med flere super redninger. Og han har også reddet os mange andre gange i denne sæson 🙂 vi må bare sige at det var en off day og komme igang med at tage den første plads tilbage til århus hvor den høre hjemme 😀

   KOM SÅ HVIII B)

   PS Alle mand til Esbjerg og se GF slå de fiskerB)

  • #178936

   Jo, det vil være en god ide at finde en ny målmand

  • #178937
   petersen100
   Bruger

   Steffen Rasmussen får aldrig debut på landsholdet, det er fakta. Han er alt for langt nede i køen og vil altid være det. 6.-7. valg mere er han ikke.

  • #178938
   Sandmoe
   Bruger

   Først og fremmest: Hvor er det pinligt, at AGF-fans ter sig som BIF-tilhængere ved i dén grad at sidde og svine sit eget hold til. Hold dog kæft, en bunke medløbere!
   Når det er sagt, så forstår jeg ikke, at der ikke er nogen der hoster over, at Lindkvist udtaler, at han gerne vil forlænge samarbejdet med AGF. Selvfølgelig vil han det. Han er jo så pivringe, at der ikke er nogen der vil have ham. Og jeg håber ved min død ikke, at vi forlænger med ham.
   En anden spiller man kunne hoste højt over er Gjesing. Han træffer alt for mange både halve og dumme beslutninger og ser ud som om han er bange for at sætte sig igennem i en duel.
   Min pointe er, lad Staff blive i kassen, og lad de to andre tegninger gå i stedet. Og kør hetz på dem, de har i højere grad fortjent det, hvis der er nogen der har!

  • #178939
   lurifax
   Bruger

   Sandmoe skrev:
   Først og fremmest: Hvor er det pinligt, at AGF-fans ter sig som BIF-tilhængere ved i dén grad at sidde og svine sit eget hold til. Hold dog kæft, en bunke medløbere!
   Når det er sagt, så forstår jeg ikke, at der ikke er nogen der hoster over, at Lindkvist udtaler, at han gerne vil forlænge samarbejdet med AGF. Selvfølgelig vil han det. Han er jo så pivringe, at der ikke er nogen der vil have ham. Og jeg håber ved min død ikke, at vi forlænger med ham.
   En anden spiller man kunne hoste højt over er Gjesing. Han træffer alt for mange både halve og dumme beslutninger og ser ud som om han er bange for at sætte sig igennem i en duel.
   Min pointe er, lad Staff blive i kassen, og lad de to andre tegninger gå i stedet. Og kør hetz på dem, de har i højere grad fortjent det, hvis der er nogen der har!

   Du synes ikke selv, du er en hykler? Først beklager du dig over folk, der er medløbere og sviner holdet, og så får du lige kaldt Lindkvist og Gjesing for "tegninger", Lindkvist for "pivringe", samt du opfordrer til at køre hetz på dem, der har fortjent det…

   Fjols.

  • #178940

   Jeg synes han ser skidt ud igen i dag. Ikke drops. Men alligevel en indsats under middel – efter min mening.:(

  • #178941
   Sandmoe
   Bruger

   lurifax skrev:

   Sandmoe skrev:
   Først og fremmest: Hvor er det pinligt, at AGF-fans ter sig som BIF-tilhængere ved i dén grad at sidde og svine sit eget hold til. Hold dog kæft, en bunke medløbere!
   Når det er sagt, så forstår jeg ikke, at der ikke er nogen der hoster over, at Lindkvist udtaler, at han gerne vil forlænge samarbejdet med AGF. Selvfølgelig vil han det. Han er jo så pivringe, at der ikke er nogen der vil have ham. Og jeg håber ved min død ikke, at vi forlænger med ham.
   En anden spiller man kunne hoste højt over er Gjesing. Han træffer alt for mange både halve og dumme beslutninger og ser ud som om han er bange for at sætte sig igennem i en duel.
   Min pointe er, lad Staff blive i kassen, og lad de to andre tegninger gå i stedet. Og kør hetz på dem, de har i højere grad fortjent det, hvis der er nogen der har!

   Du synes ikke selv, du er en hykler? Først beklager du dig over folk, der er medløbere og sviner holdet, og så får du lige kaldt Lindkvist og Gjesing for "tegninger", Lindkvist for "pivringe", samt du opfordrer til at køre hetz på dem, der har fortjent det…

   Fjols.

   Du har ret. Indlægget er skrevet i et øjebliks frustration. I min ophidselse får jeg egentlig også bevæget mig lovlig langt fra emnet i tråden. Jeg "tabte hovedet" og giver mig selv en udvisning.
   Tak for irettesættelse/hjælp til at se tingene fra en anden vinkel, efter at have hidset mig lidt ned.

  • #178942
   Replay
   Bruger

   Det er første gang, jeg nogensinde har set nogen "give sig" og erkende en fejl på Internettet…^^ ^^

   😮

  • #178943
   Sandmoe
   Bruger

   Replay skrev:
   Det er første gang, jeg nogensinde har set nogen "give sig" og erkende en fejl på Internettet…^^ ^^

   😮

   Uanset hvor ophidset og frustreret jeg var, da jeg skrev indlægget, så gør det det jo ikke mere rigtigt at skrive som jeg gør. Desuden synes jeg at have læst indtil flere "debatter" her på sitet, der mere eller mindre ender med at gå efter manden i stedet for bolden, og det synes jeg faktisk ikke der er nogen grund til at støtte. Jeg mener, det er vel ikke derfor, folk besøger mtac.dk hver dag?

   Derudover er det røvdårligt formuleret…! 😉

  • #178944
   ace
   Bruger

   Der er en rigtig god grund til at AGf i mange år har ligget i bunden. Alt for mange "lette" mål lukkes ind igen og igen og igen. Der er kun 1 forklaring på dette, da forsvarskonstallationerne har været utallige og det er Steffen Rasmussen simpelhen ikke er god nok og har været den gennemgående synder og figur i forsvaret.

   Hvor længe skal vi leve med en målmand der endda er anfører der igen og igen går forkert ud i feltet, og ikke eller sjældent formår at få høje bolde væk og kun lever på hurtige raktioner på stregen eller ved utallige håndboldmålmands udfald og fuígurer i luften uden nytte.?

   Har egentligt bare givet op og har "levet" med de 1,5 mål i snit i SÅ mange år efterhånden, men lige som så mange andre er det ved at være nok. Igen i lørdags så vi hvor sårbare AGF er overfor dødbolde, da der måske mangler et par hovedstødsstærke folk mere på holdet for at rydde op efter Steffens mange fejlindgreb. De 3 sidste kampe har Steffen vel været medskyldig i de fleste af de 8 mål der er blevet lukket ind. De 3 imod FMC var ihvertfald hans alene.

   Argumentet med at Steffen har reddet os så og så mange gange holder altså bare ikke mere. Læretiden er for lægst forbi og som anfører og såkaldt KULTURBÆRER, må man da forvente et vist bundniveau.

   Desværre så vi imod FCM at Steffen ikke har noget bundniveau. Der har værer forbedringer siden 1 division ja, men der begåes stadig alt for mange simple fodfejl ved hjørne og frisspark i nærheden af vores målfelt. Det samme gentog sig imod EFB og igen mod Søndertyske.

   Jeg frygter egentligt at vi bare må nøjes med en halvgod målmand der ikke engang er i top 8 i DK de næste mange år. Men kritikken bliver jo ved med at komme igen på diverse fora, fordi det er så indlysende at der bliver sluppet alt for mange mål ind i AGf og har gjort det i mange år efterhånden. Svært når angriberne altid skal score mindst 2 mål bare for at få point.

   Min bøn kunne være at prøve Anders Rasmussen af, men det sker jo nok ikke. Ellers burde man måske hente en rutineret målmand der ikke bare skulle sidde på bænken? Argumentet har igen og igen været nej nej. Steffen har udviklet sig SÅ meegget. Men i virkeligheden har han vel stået lidt stille siden 1 div. hvor modstanderne måske ikke var så fysisk stærke og store som i Suppen.

  • #178945
   frederikh
   Bruger

   lad os se i øjene at den eneste grund til at staff står er fordi han er århus dreng ..

  • #178946
   aske
   Bruger

   Eller også fordi han er den bedste på pladsen, uanset hvordan man prøver at tale ham ned, hvilket Ace gør rigtig meget for, så kommer man ikke udenom at han bestemt ikke har fået noget foræret, og hvis man påstår andet, så synes jeg man skal studere AGF historie lidt mere.

   2 gange har andre trænere hentet folk ind, de forventede skulle overtage og 2 gange har Steffen vippet dem af pinden, det er altså høj klasse.

   Så kan man debattere styrker og svagheder, og den debat stopper nok aldrig. For en målmand er altid til debat, men jeg synes at man nogengange har en tendens til altid at fokusere på fejlende. Eks. er argumentet at Steffen koster et mål på dødbold, ok det er så det, men han hiver også en fremragende redning op af ærmet, bliver den så krediteret på samme vis? Nej det gør den ikke, den ryger i bunken af selvfølgeligheder, også synes jeg det er tydeligt at Steffen hos kritikerne fremstår usikker og uden evner.

   i min bog er der plads til både fejlgreb og formnedgang, det ser man hos alle målmænd, og jeg synes man skal vurdere både de gode kampe og de dårlige lige meget, også når man vel også frem til samme resultat som BSN, ER, Ove, Åkeby og hvem der ellers har trænet AGF, nemlig at Steffen bare er en rigtig god målmand, og som er på niveau med andre målmænd i suppen.

   Og må jeg minde om at vi herinde trods alt er Mandagstrænere, og selvom flere synes noget, så er vi stadig kun Mandagstrænere 😀

   mvh.

   Aske

  • #178947

   Jeg har tænkt meget over, at det faktum at vi dækker op i zoneopdækning og så Steffens svagheder i luften er en MEGET MEGET dårlig kombination!!

   Imod SE rammer de overliggeren og scorer til 2-1 fem minutter før tid i situationer der begge udstiller AGFs defensive problem ved dødbolde. Og jeg er egentlig ligeglad med, om det skyldes opdækningen, Steffens manglende evner i luften eller hvad det er, men Steffen har sin del af skylden, og det er der ingen vej udenom!

   Er en del af løsningen at gå væk fra zoneopdækning? For grunden til at vi benytter os af det, er det at steffen er på mål? Lige siden han kom på kassen har vi stort set benyttet os af det!!

  • #178948
   Bjarne V
   Bruger

   ace skrev:
   Der er en rigtig god grund til at AGf i mange år har ligget i bunden. Alt for mange "lette" mål lukkes ind igen og igen og igen. Der er kun 1 forklaring på dette, da forsvarskonstallationerne har været utallige og det er Steffen Rasmussen simpelhen ikke er god nok og har været den gennemgående synder og figur i forsvaret.

   Hvor længe skal vi leve med en målmand der endda er anfører der igen og igen går forkert ud i feltet, og ikke eller sjældent formår at få høje bolde væk og kun lever på hurtige raktioner på stregen eller ved utallige håndboldmålmands udfald og fuígurer i luften uden nytte.?

   Har egentligt bare givet op og har "levet" med de 1,5 mål i snit i SÅ mange år efterhånden, men lige som så mange andre er det ved at være nok. Igen i lørdags så vi hvor sårbare AGF er overfor dødbolde, da der måske mangler et par hovedstødsstærke folk mere på holdet for at rydde op efter Steffens mange fejlindgreb. De 3 sidste kampe har Steffen vel været medskyldig i de fleste af de 8 mål der er blevet lukket ind. De 3 imod FMC var ihvertfald hans alene.

   Argumentet med at Steffen har reddet os så og så mange gange holder altså bare ikke mere. Læretiden er for lægst forbi og som anfører og såkaldt KULTURBÆRER, må man da forvente et vist bundniveau.

   Desværre så vi imod FCM at Steffen ikke har noget bundniveau. Der har værer forbedringer siden 1 division ja, men der begåes stadig alt for mange simple fodfejl ved hjørne og frisspark i nærheden af vores målfelt. Det samme gentog sig imod EFB og igen mod Søndertyske.

   Jeg frygter egentligt at vi bare må nøjes med en halvgod målmand der ikke engang er i top 8 i DK de næste mange år. Men kritikken bliver jo ved med at komme igen på diverse fora, fordi det er så indlysende at der bliver sluppet alt for mange mål ind i AGf og har gjort det i mange år efterhånden. Svært når angriberne altid skal score mindst 2 mål bare for at få point.

   Min bøn kunne være at prøve Anders Rasmussen af, men det sker jo nok ikke. Ellers burde man måske hente en rutineret målmand der ikke bare skulle sidde på bænken? Argumentet har igen og igen været nej nej. Steffen har udviklet sig SÅ meegget. Men i virkeligheden har han vel stået lidt stille siden 1 div. hvor modstanderne måske ikke var så fysisk stærke og store som i Suppen.

   Så kom dagen også hvor jeg gav dig ret Jonas:)

   Må sige jeg ikke kan være mere enig i det du skriver, og skræmmende Steffen har så meget snor, som han åbenlyst har. Hvis det ikke hindrede Graulund i blive sat af, at være anfører, hvorfor skal det så hindre Steffen?

  • #178949
   petersen100
   Bruger

   Her et par uger efter kan jeg blot konstatere, at jeg ikke er ene om at være negativ/skuffet omkring vores målmands manglende evner… Men jeg accepterer også at nogle herinde betragter ham som en af landets bedste keepere.

  • #178950
   Anonym

   Jeg er enig med mange herinde kan jeg se at Steffen virkelig har nogle problemer. Jeg ser især problemet ved hjørnespark hvor Steffen slet ikke dominere det lille felt. Målet mod SønderjyskE demonstrere det meget godt. Omvendt har Steffen også sine forcer og redder os bestemt også nogle 100% chancer fra SønderjyskE i den kamp. Jeg er dog sikker på at BSN og ER ser de samme fejl – og gode ting – som vi som fans også ser. Problemet er vel bare at en målmand i en klasse over Rasmussen ikke er billige og med vores økonomi i menté har vi valgt at forstærke os på andre positioner hvor vi var svagere besat end lige på målmandsposten. Angrebet har fået et gevaldigt løft siden oprykningssæsonen, det samme har forsvaret med Howard og DanT og ikke mindst midtbanen med Poulsen og Feilhaber. Derfor ser jeg det også som en naturlig ting at man kigger på målmandsposten i næste omgang.

   Men hvem skal vi hente som erstatning? Her ser jeg ikke nogle oplagte spillere på nær Kevin Stuhr når han rykker ned med Randers. Men er vores økonomi overhoved gearet til dette? Hvis vi er heldige kan vi måske sælge Steffen til udlandet (Sverige?) men jeg er ikke sikker på dette er muligt finanskrisen taget i menté. Derfor har jeg nok heller ikke den store forventning til at vi henter en ny målmand og betaler kassen for denne. Når det så er sagt – jeg vil blive alvorligt skuffet hvis vi ikke henter Stuhr hvis Randers rykker ned!

  • #178951

   Kunne have været sjovt at se hvordan folk havde reageret hvis Stuhr havde lavet de fejl for AGF som han har lavet for RFC med for lette "returer". Men i luftrummet er han suveræn sammenlignet med Staff..

  • #178952
   warnerbe
   Bruger

   Jeg er helt enig med dig Stig.

   Når folk lister mulige målmænd, så tænk Jer om. Kevin Stuhr har en formnedgang, der får Steffen til at ligne van der saar. Hvorfor kaste penge efter ham??
   Zaza kan ikke lokkes væk fra Aab med Vores midler, og er egentlig meget samme type som Steffen. Bare lidt mere rutineret, men bliver nok næppe bedre, hvilket Steffen jo klart har vist, at han kan.
   FCK betalte vist den store kasse for Wiland, og han har vel ikke engang helt overbevist endnu.

   Folk bør anerkende Steffens udvikling og så også erkende at alle målmænd (ligesom) spillere, render ind i små dyk. Steffen kostede dyrt mod FCM, og spillede sin ringeste kamp længe, men lavede heldigvis en gratis fejl mod SE. Men han stod eksempelvis glimrende mod Esbjerg, så se nu om han ikke er på vej mod toppen igen…. Og de der ikke mener vi kan blande sig i toppen af superligaen med en keeper som ham, slynger jo blot påstande ud…. Som aske siger: Mandagstrænere 😉

  • #178953
   Anonym

   Korrekt at Kevin Stuhr har haft en formnedgang – det får alle spillere i tide og utide – og det samme har Steffen haft på det seneste. Jeg mener dog at Stuhr er langt mere komplet målmand hvis topniveau er over Steffens. Men lad os nu se om Steffen ikke forbedre sig det sidste lille stykke og for styr på boldene i det lille felt så denne diskussion forstummer. Det tror jeg alle vi håber.

  • #178954
   alpha232
   Bruger

   ace skrev:
   Der er en rigtig god grund til at AGf i mange år har ligget i bunden. Alt for mange "lette" mål lukkes ind igen og igen og igen. Der er kun 1 forklaring på dette, da forsvarskonstallationerne har været utallige og det er Steffen Rasmussen simpelhen ikke er god nok og har været den gennemgående synder og figur i forsvaret.

   Hvor længe skal vi leve med en målmand der endda er anfører der igen og igen går forkert ud i feltet, og ikke eller sjældent formår at få høje bolde væk og kun lever på hurtige raktioner på stregen eller ved utallige håndboldmålmands udfald og fuígurer i luften uden nytte.?

   Har egentligt bare givet op og har "levet" med de 1,5 mål i snit i SÅ mange år efterhånden, men lige som så mange andre er det ved at være nok. Igen i lørdags så vi hvor sårbare AGF er overfor dødbolde, da der måske mangler et par hovedstødsstærke folk mere på holdet for at rydde op efter Steffens mange fejlindgreb. De 3 sidste kampe har Steffen vel været medskyldig i de fleste af de 8 mål der er blevet lukket ind. De 3 imod FMC var ihvertfald hans alene.

   Argumentet med at Steffen har reddet os så og så mange gange holder altså bare ikke mere. Læretiden er for lægst forbi og som anfører og såkaldt KULTURBÆRER, må man da forvente et vist bundniveau.

   Desværre så vi imod FCM at Steffen ikke har noget bundniveau. Der har værer forbedringer siden 1 division ja, men der begåes stadig alt for mange simple fodfejl ved hjørne og frisspark i nærheden af vores målfelt. Det samme gentog sig imod EFB og igen mod Søndertyske.

   Jeg frygter egentligt at vi bare må nøjes med en halvgod målmand der ikke engang er i top 8 i DK de næste mange år. Men kritikken bliver jo ved med at komme igen på diverse fora, fordi det er så indlysende at der bliver sluppet alt for mange mål ind i AGf og har gjort det i mange år efterhånden. Svært når angriberne altid skal score mindst 2 mål bare for at få point.

   Min bøn kunne være at prøve Anders Rasmussen af, men det sker jo nok ikke. Ellers burde man måske hente en rutineret målmand der ikke bare skulle sidde på bænken? Argumentet har igen og igen været nej nej. Steffen har udviklet sig SÅ meegget. Men i virkeligheden har han vel stået lidt stille siden 1 div. hvor modstanderne måske ikke var så fysisk stærke og store som i Suppen.

   Fuldstændig enig.. Alle andre målmænd har da også redninger der gør at de får point med hjem men på den måde at nedjustere staffs fejl ved at kompensere for andre gange er komplet til grin.

   Faktum er at vi har en målmand med et alt for lavt bundniveau. Der er absolut ingen respekt for steffen blandt vores modstandere og det er jo et kæmpeproblem!

   Som anfører bør man, som Ace skriver, gå forrest til træning, kamp og ta de tæsk der kommer når man fejler. Jeg føler på ingen måde at steffen burde bære bindet for os.

   Jeg savner i den grad en anføre med lidt kant. Hvornår ser man en hidsig Steffen råbe højt? Hvornår ser man noget frustration over egne såvel som holdets ringe indsats?

   Jeg synes at det er bekymrende, at man som anfører efter Fcm kampen kan gå rundt og gi pænt hånd til sine modstandere mens man pænt smiler til alle og enhver som havde man vundet.

   Nej, en anfører som Stig eller Brian ville sgu pynte!!

  • #178955
   Spinner
   Bruger

   Nej, nej, så hellere 2 nye angribere der bare kan score flere end vi lader gå ind..

  • #178956
   warnerbe
   Bruger

   @alpha (sur som altid)

   Fuldstændig enig.. Alle andre målmænd har da også redninger der gør at de får point med hjem men på den måde at nedjustere staffs fejl ved at kompensere for andre gange er komplet til grin.

   Så du siger at alle målmænd laver redninger, så derfor tæller hans redninger ikke. Pjat, han har netop mange redninger.
   Steffens styrke er 1 mod 1, udkast (dog ikke mod fcm) og hurtige reaktioner og han udvikler sine svage sider. Han har fået mange anerkendende skulderklap for sine præstationer de sidste år af folk, der ved væsentligt mere om fodbold end dig.

   Faktum er at vi har en målmand med et alt for lavt bundniveau. Der er absolut ingen respekt for steffen blandt vores modstandere og det er jo et kæmpeproblem!

   Ingen respekt…. hvad snakker du om. Tåbelig kommentar!!!
   Men derfor vil man vel altid prøve at ramme modstanderen der hvor de er svagest. Særligt hvis man er SE, Silkeborg eller lignende, hvor man sætter spillestilen efter modstanderen. Men det er vel ikke kun Steffens skyld at SPILLET ikke har kørt mod disse hold??

   Jeg savner i den grad en anføre med lidt kant. Hvornår ser man en hidsig Steffen råbe højt? Hvornår ser man noget frustration over egne såvel som holdets ringe indsats?

   Synes da tit han råber…… Måske er Dan T en mere oplagt anfører på sigt, men lige nu er der vel ikke andre mulige??

   Nej, en anfører som Stig eller Brian ville sgu pynte!!

   Tøffe er netop ikke en anførertype. Ved du egentlig hvad en anfører laver. Han er bindeled mellem de forskellige grupperinger på holdet og træneren. Han skal derfor være rimelig vellidt og også have lidt mellem ørene. Tøffe regerede qua sin fysik og udstråling, men synes netop ikke han var anførermateriale (for det er jo helt vildt anføreragtigt at love unge spillere tæv til julefrokosten)… Brian havde måske lidt mere anfører over sig, men han er jo stoppet.

   @slojder

   Synes jo netop det er grotesk at foreslå Kevin Stuhr, når han allerede i foråret var for nedafgående, og nu bare ligner en stenstøtte uden selvtillid og med brædder på hænderne. Skal vi endelig have ny målmand (og det mener jeg ikke) skal det være kvalitet og selvtillid og alt det andet i den fede pakke. Og som med Wiland, så er den slags bare slet ikke gratis. Så selvfølgelig findes der bedre målmænd end Steffen, men her har vi en spiller der stadig udvikles, og det koster KASSEN at få en bedre…

  • #178957
   aske
   Bruger

   Jeg synes også det er logisk at man spiller på holdende svagheder, og AGF´s er høje indlæg, hos andre hold er det noget andet. Men tag nu Kevin Stuhr, som er mange´s ynglingsmålmand, jamen der handler det ikke om høje indlæg, men om at placere bolden nede under ham, lur mig om man ikke prøver at spille ham på den måde. Han har jo vist store svaghedstegn ved hårde skud tæt på kroppen, om det skyldes manglende evner til at holde bolden, eller om han fysisk bare har en svaghed ved den type bolde kan jeg så ikke vurdere.

   Men faktum er at manglende højde kan man kompensere for, ved at købe spillere ind som dækker den del rimeligt af. Men manglende evne til at holde skud sparket tæt under mål kan du ikke gøre så meget ved.

   Og derfor er Zaza et rigtig godt eksempel, han er ikke noget fyrtårn, men en meget dygtig målmand, han er driftsikker og laver få fejl. Og tilsidst når man har indrettet forsvaret efter det, er det ikke uden grund at han har stået fremragende de sidste 10 år af hans karriere. De første 10 år var dog præget af usikkerhed, og mange tvivlede på hans evner. Der er måske et par unge herinde som ikke kan huske hans start, for dælen han blev heglet ned af FCK´s fans dengang, det lignede meget den her hetz imod Steffen, med FCK´s mange målmandsproblemer in mente før Jesper C., tror jeg nok mange har skævet misundeligt til SIF, OB, BIF og AaB hvor Zaza har stået yderst stabilt og vundet mesterskaber til klubberne.

   Jeg synes Steffen ligner Zaza på mange områder, og heldigvis er vi begyndt at se potentialet. Jeg ser med stor sindsro og glæde frem til at have Steffen på mål de næste mange år, han er på vej ind i en fase, hvor han er allerbedst, og hvis en landsholdstræner siger Steffen er i absolut topklasse, så må det være det tydeligste tegn på at han er god nok.

   Og jeg synes det er lidt synd, at rigtig mange ikke vil give ham den kredit, jeg finder det besynderligt. Og desværre steg det til nye højder, da han blev offer for en pibekoncert, det er bare ikke godt nok imo.

   mvh.

   Aske

  • #178958
   warnerbe
   Bruger

   @ alpha

   ….. men vil da forøvrigt gerne sige at diskussionen omkring vores anfører finder jeg langt mere relevant end om Steffens evner. Hvis der er udsigt til at Dan T bliver hos os nogle år, virker han umiddelbar som en oplagt kandidat, men har han ikke lige udtalt, at han godt kunne tænke sig at komme til udlandet.
   Lumb smutter, Kure og Krabbe har ikke pondus, Howard snakker ikke dansk og er for ny. Poulsen og feilhaber bliver heller ikke længe, povlsen for ung og for rar. Lucena råber slet ikke…. Nandoog dioh duer ikke, og Graulund er snart for gammel….
   Steffen vurderes nok som stabil de næste år, og med mest pondus af de der er der….

  • #178959
   zcml
   Bruger

   Hvis man er den rette type til at være anfører, så handler det ikke så meget om, hvilket sprog man taler (self. skal man kunne kommunikere med sine medspillere) eller, hvor længe man har været i klubben. Det er da ofte set, at en spiller er blevet udnævnt som anfører fra første kamp.

  • #178960
   alpha232
   Bruger

   warnerbe skrev:
   @alpha (sur som altid)

   Fuldstændig enig.. Alle andre målmænd har da også redninger der gør at de får point med hjem men på den måde at nedjustere staffs fejl ved at kompensere for andre gange er komplet til grin.

   Warnerbe (en stor misfoltolkelse)

   Hvis du en dag lære at tolke det jeg skriver i mit indlæg kan det svare sig at tage en diskusion med dig. Som jeg åbenlyst skriver, er det til grin at kompensere for steffens inmplicering i min. 5 af de sidste 8 mål ved at sige at han så redder os andre gange. Det gør alle andre keepere også men deres bundniveau er sgu ikke så lavt som Staffs. Han er alt for svingende.

   Og med hensyn til vores anføresnak så har jeg på intet tidspunkt sagt, at jeg ville have en brian eller tøffe til anføre. Dog nævner jeg, a t de har noget af det der ifølge mig skal til. Jeg nævner at steffen som bagerste mand og som anføre SKAL have noget kant og en vindermentalitet ud over det sædvanlige. Og på det punkt virker steffen ikke som den rigtige for mig. Tværtimod kan han efetr fcm kampen gå rundt og smile mens han takker for kampen.

   Og når jeg skriver at der ingen respekt er omkring steffen blandt vores modstandere, mener jeg selvfølgelig i kampens hede. Som du selv skriver så udnytter modstandere vores svagheder, hvilket man også ser på dødbolde og det er så her jeg mener at man som hold bør have en målmand som andre er bange for at slå sig på og ikke omvendt!

   Du udstiller åbenlyst din manglende intelligens ved på den måde at gå efter manden. Læs dog hvad det er jeg skriver, måske 2 gange endda.

   Fint du ikke er enig men man kan vel forvente at du læser hvad jeg reelt skriver?

   FJOLS!

  • #178961
   Replay
   Bruger

   Efter kampen mod SønderjyskE, var han på weekendens hold. Han ligger med på EB's målmandstop-liste.

   Jeg begynder at tro, at han har sagt eller gjort et eller andet mod en bestemt person der skriver her..

  • #178962
   warnerbe
   Bruger

   @ alpha

   At jeg skriver at du er sur som altid får du da flot underbygget. Den kommentar kan vel ikke få dig til at mene at jeg går efter manden… jeg argumenterer jo netop, mens dit bedste argument er ordet "FJOLS" med store bogstaver. Forøvrigt et af de få ord du har stavet korrekt….

   Omkring det første med steffen er min pointe klar. Ja, alle målmænd har redninnger, men nogen har flere og vigtigere end andre. Jeg vil mene at Steffens redninger ligger til den rigtig gode side, og jeg vil mene at hans styrker kompenserer for at han ikke er den højeste målmand i verden.
   Læs forøvrigt Askes kommentar om Zaza og måder at hjælpe en målmand på, som jeg er meget enig i.
   Stefens bundniveau er netop ikke generelt lavere end andre målmænds i SAS-ligaen, men derfor var det stadig en forfærdelig kamp han stod mod FCM. Èn forfærdelig kamp!!! Synes bestemt de sidste kampe har vist, at han er på vej op på hesten igen og fortsætter med det høje niveau, som han ellers har vist, og som har fået mange med en vis fodboldviden til at rose ham. Forøvrigt lavede bold.dk noget statistik på målmænd, hvor han lå godt til, og eksempelvis Kevin Stuhr, som mange synes er god, var totalt bundprop. Bak dine udagn op med statistik….

   Og når jeg skriver at der ingen respekt er omkring steffen blandt vores modstandere, mener jeg selvfølgelig i kampens hede. Som du selv skriver så udnytter modstandere vores svagheder, hvilket man også ser på dødbolde og det er så her jeg mener at man som hold bør have en målmand som andre er bange for at slå sig på og ikke omvendt!

   Du har jo ingen ide om, hvor vidt vore modstandere har respekt for Steffen….. du slynger blot negative udsagn ud. Men hvis de har læst på lektien ved de at vores zone nogen gange sejler, og med en ikke alt for høj målmand, giver det selvfølgelig nogle chancer. Jeg mener blot vi skal arbejde på at blive bedre som hold på de defensive dødbolde, og hvis du ser på det sidste år, har netop Steffen forbedret sig markant på dette område, og han virker aldrig bange…. Så måske er det opdækningen i feltet, der mangler noget.

   Og angående anførerhvervet læser du da vist slet ikke hvad jeg skriver (men du skal nok læse det 2 gange….). Jeg åbner netop op for en debat om dette emne, men jeg har svært ved at [small][/small]se hvem det skulle være. I modsætning til zcml mener jeg man skal passe på med at gøre en helt ny mand til anfører. Det sker også oftest i klubber der kæmper for overlevelse, hvor der er behov for nyt input. Vi skal bruge kontinuitet. Her er Steffen vurderet som det bedste bud af træneren/ledelsen, men for min skyld måtte han også gerne have lidt mere kant. Jeg har bare svært ved at se hvem i truppen, der skulle afløse ham, hvis ikke Dan T, og det kræver nok en kontraktforlængelse…. At han ikke sparker til journalister og vandflasker efter FCM, ser jeg ikke som noget skidt. Og han er som regel fornuftig at høre på når han udtaler sig. Hvor er dine bud alpha?? og hvorfor??
   Forøvrigt sjovt at du skriver at

   Og med hensyn til vores anføresnak så har jeg på intet tidspunkt sagt, at jeg ville have en brian eller tøffe til anføre

   Når du i dit forrige indlæg skriver

   en anfører som Stig eller Brian ville sgu pynte!!

   Nå, men jeg kan jo ikke læse og forstå dine indlæg siger du jo.

  • #178963
   alpha232
   Bruger

   warnerbe skrev:
   @ alpha

   Du har jo ingen ide om, hvor vidt vore modstandere har respekt for Steffen….. du slynger blot negative udsagn ud. Men hvis de har læst på lektien ved de at vores zone nogen gange sejler, og med en ikke alt for høj målmand, giver det selvfølgelig nogle chancer. Jeg mener blot vi skal arbejde på at blive bedre som hold på de defensive dødbolde, og hvis du ser på det sidste år, har netop Steffen forbedret sig markant på dette område, og han virker aldrig bange…. Så måske er det opdækningen i feltet, der mangler noget.
   du jo.[/quote

   Haha.. Nu må du simpelthen tage dig sammen.. JA det et vores forsvars skyld når steffen vælter ud som en blind i feltet. Du får ret- jeg får fred..

   Du er bare en ud af mange der er så evigt naive. Ta og se tingene ovenfra og ikke udfra at det er en AGF spiller der bliver vurderet, i dette tilfælde negativt. Vi er nogle der sætter krav og som ytre sig i et åbent forum. Hvorvidt du kan lide det eller ej.

   Du skal bare ikke komme med dit pis, når det er dig der fare ud og angriber mit indlæg.

   Man kan kun undre sig over at der efterhånden er så mange der ikke deler dit synspunkt.!

   Fis tilbage til din 1 værelses i brabrand!

   FJOLS!

  • #178964
   warnerbe
   Bruger

   quote]warnerbe skrev:
   @ alpha

   Du har jo ingen ide om, hvor vidt vore modstandere har respekt for Steffen….. du slynger blot negative udsagn ud. Men hvis de har læst på lektien ved de at vores zone nogen gange sejler, og med en ikke alt for høj målmand, giver det selvfølgelig nogle chancer. Jeg mener blot vi skal arbejde på at blive bedre som hold på de defensive dødbolde, og hvis du ser på det sidste år, har netop Steffen forbedret sig markant på dette område, og han virker aldrig bange…. Så måske er det opdækningen i feltet, der mangler noget.
   du jo.[/quote

   Haha.. Nu må du simpelthen tage dig sammen.. JA det et vores forsvars skyld når steffen vælter ud som en blind i feltet. Du får ret- jeg får fred..

   Du er bare en ud af mange der er så evigt naive. Ta og se tingene ovenfra og ikke udfra at det er en AGF spiller der bliver vurderet, i dette tilfælde negativt. Vi er nogle der sætter krav og som ytre sig i et åbent forum. Hvorvidt du kan lide det eller ej.

   Du skal bare ikke komme med dit pis, når det er dig der fare ud og angriber mit indlæg.

   Fis tilbage til din 1 værelses i brabrand!

   FJOLS!

   Men lille ven dog, der er vist nogen der har tisset på din sukkermad idag. Som du skriver er forum åbent, og så har jeg og andre vel lov at diskutere det du udgyder…..??
   Hvis du læser mine indlæg forsøger jeg faktisk at argumentere, men det er svært når dit eneste argument er at du ved bedst og alle andre er naive….

   Synes det er fint at du sætter krav, men skulle det ikke være til dig selv først!!

  • #178965

   Warnerbe: Jeg er enig med dig i, at Alpha er lige lovligt nedladende og frembrusende.

   MEN, jeg er enig med ham i, at Steffen er elendig ved de indlæg. Og når du skriver at han blot har haft ÉN elendig kamp, så er det måske rigtigt. I hvert fald hvis man, som dig, accepterer, at han mod EFB havde stor aktie i deres udlignende mål og er komplet væk imod SøE ved scoringen og overligger-situationen med flere. Det er ikke iorden ikke at vedkende sig dette, såfremt man skal diskutere steffens evner.

   Dog kan jeg sagtens forstå dig, når du skriver, at det hele ikke er Steffens skyld, og at forsvaret burde dække bedre/anderledes op!?

   Jeg forstår simpelthen ikke, at vi så stædigt holder fast i zoneopdækning ved dødbolde når vi har den type målmand vi har. Jeg tror, at det vil fjerne MANGE af de farlige situationer som Steffen er medvirkende til at skabe, såfremt vi skifter opdækningsmetode!! Hvad siger I? For alle kan vel være enige om, at Staff har begrænsninger i luften.

  • #178966
   warnerbe
   Bruger

   @Stig

   Jeg ønsker ikke at negligere at han indimellem kan koste et mål på den konto. Som jeg skriver er hans styrke ikke dødboldene, men jeg synes dog man kan ane en generel forbedring og ihvertfald er han blevet bedre til at komme ud i feltet (indimellem rammer han den så ikke, men sådan er det for alle målmænd). Det vigtige for mig er, at han forsøger at dominere luftspillet og så forbedrer timingen.

   Når jeg skriver èn kamp (FCM) er det fordi han der spillede helt i skoven. Mod Esbjerg er det ikke helt godt nok ved det udlignende mål, det giver jeg dig gerne, men der er flere ting, der går galt og også lidt uheld. Ellers stod han en god kamp, og havde mange gode indgreb. Mod SE er jeg helt enig i at han trak sig og kostede målet, men igen stod han ellers en god kamp og tog et par store chancer (som jeg ikke bare synes man automatisk kunne forvente), og målet koster ikke, hvorfor det er ligemeget for mig, når det vigtige i den kamp var pointene. Jeg tror stadig der er lidt usikkerhed efter kampen mod FCM og fordi de havde tabt 3 i træk. Forhåbentlig er det væk i næste kamp, nu hvor vi fik 3 points.
   Synes bare det er forkert at snakke om et generelt dårligt bundniveau når han netop har holdt et højt niveau længe. Og mange af de målmænd som er nævnt i de mange tråde om emnet, har haft lange bølgedale, hvor deres niveau har været langt under steffens, ligesom jeg synes det er vigtigt at han stadig udvikler sig!

   Min generelle pointe lægger sig op af din. Dødbolde mod os bliver ofte farlige, også de der ikke ligger inde ved Steffen, så vi må gøre noget forkert…. Og jeg ser det bestemt ikke som bare Steffens skyld. Måske er det zonen, jeg så ihvertfald gerne personlig opdækning igen. Især fordi vi tit ser en eller 2 modstandere fri på andenboldene, hvilket betyder at vi ikke kan holde zonen

  • #178967
   Anonym

   @Warnerbe

   Generelt, dejligt med en ordenlig tone igen!

   Jeg tror vi alle gerne vil have færre mål imod os uanset om det skyldes forsvaret eller målmanden. Zoneopdækningen er vel især mindet på Steffens svage side – at dominere feltet ved indlæg og hjørnespark. Zoneopdækningen lægger vel op til at forsvaret skal kunne cleare bolden hvis den ender i deres zone modsat mand-til-mand der vel mere satser på at markere angrebsspillere ud og satse på at målmanden for bokset. Men når bolden ender i det lille felt vil det altid være farligt hvis målmanden ikke når bolden – uanset opdækningstype.

   Du nævner selv at Steffen har været skidt igennem de sidste kampe. At du så mener at SEs mål er ligegyldigt forstår jeg slet ikke! Vi skal forbedre os på alle måder hvis – også selvom vi vinder – for at holde i det lange løb. Det drejer sig jo om at finde holdets svageste punkt og forbedre dette ved evt. spillerindkøb og som du selv nævner har Steffen haft stor andel af målene der er gået ind i de seneste kampe. At det så kan skyldes en lille formnedgang håber vi da alle – men jeg synes det generelt har været et problem gennem længere tid at Steffen har haft det svært ved dødbolde! Steffens topniveau er dog rigtig godt og vi kan da håbe at han finder tilbage og forbedre sig endnu mere – men som jeg ser det går der mindst nogle år før han når et tilstrækkeligt fast niveau.

   Ang. Stuhr synes jeg det er lidt sjovt at du kritisere ham for en formnedgang – når han tidligere har vist stor klasse – vel lidt den samme argumentation du bruger hos Steffen! Stuhr mener jeg dog i høj grad også er blevet solgt af et utroligt ringe forsvar i Randers og en forfejlet taktik fra Faxes side. Jeg anser – formnedgang eller ej – Stuhr som en målmand der i gennemsnit (hvis vi ikke kigger på pt. formnedgange) er bedre end Steffen – men ikke mindst med et langt større potentialle!

  • #178968
   ace
   Bruger

   Enig med Stig mfl. i at zoneopdækningen også kan være et problem!

   Syntes dog ikke jeg taler Steffen evner ned, men hvis man som Aske ikke kan fejlene er man da vist blind. tror nærmere at han er blevet talt op til at være bedre end han er. At han skulle være i nærheden af landsholdet er mig helt ubegribeligt, men det var Jim Larsens udtagelse også 😉

   Jeg har bare haft svært ved at se en stabil udviklig til det bedre lige som mange andre GF fans. Dødbolde er og bliver en akilleshæl og det har det været uanset trænerne i 6-7 år. Så argumentet med at diverse trænere har kunnet se kvaliteterne holder ikke Aske mfl. Problemet er ganske enkelt at man har nåtte nøje med Stfeffen, da målmandsposten ikke har været prioteret i hvert vindue. Hvis man selv ha spillet som målmand er det tydeligt at der er for mange junior fejl der går igen.

   En spiller som casino alias Den hvide abe, er jeg helt sikker på ville være en gevinst på kort sigt, men som sagt tvivler jeg på Steffen nogensinde stopper i AGF pga. at han er rigtig GF'en, anfører og kulturbærer og blah blah blah.

  • #178969
   Replay
   Bruger

   Han har også narret EB med hans djævle facon nu. Han ligger med i deres målmands TOPLISTE.

   De så ham tydeligvis ikke mod Herfølge dengang han droppede.. Jaja Allan Nielsen var stadig aktiv, men stadigvæk.. Og så den famøse EFB kamp….. AF MED HANS HOVED!!!!!!!

  • #178970

   Det kan godtvære han har nogle redninger men der er alt for mange drops

  • #178971
   alpha232
   Bruger

   Jaja så skete det igen! Men han redder vel også en friløber så det er okay eller hvad! Warnebe hva siger du??

   Jeg er så pisse træt af den keeper efterhånden. Man kan IKKE ha en dværg på måll i en sas kamp!

   Nu må de snart se sig om efter en ny keeper.

   nu har han kostet IGEN!!!!!

   RAUS!

  • #178972
   Fanoe
   Bruger

   Se dog for fanden da kampen før i skriver noget lort om Staff..
   Krabbe mangler på sin plads og staff går ud som han skal for at forsøge at redde krabbes røv… det lykkes ikke.. længere er den ikke.. hvis i skal gi skylden til nogen så giv den til ham som glemmer hvor hans plads er….

  • #178973
   alpha232
   Bruger

   HOLD NU KÆFT MAND!!

  • #178974
   Fanoe
   Bruger

   Så hvis der blir scoret så er det målmandens skyld… hmm ja okay det kan jeg godt se… helt fair… jamen så syntes jeg da bare vi skal spille med 10 angribere hvis hverken midtbane eller forsvar har nogen funktion.

  • #178975
   HvidIhjertet
   Bruger

   Fanoe har ret!.

   Krabbe var fanme elendig i dag !. Holder ikke sin plads i flere situationer, f.eks kort inden målet hvor han sjovt nok også mangler, og Sønderyske har en kæmpe friløber… Hvem redder os der. STEFFEN. Han rydder op for krabbe der, men ikke bagefter…

   Steffen havde fanme nogle kanonredninger, og når vi ikke selv score kunne vi ligeså godt have tabt 4 eller 5, 0 med de chancer de havde !

  • #178976
   Thomas K
   Bruger

   Ingen tvivl om, at det her mål ENE OG ALENE er Steffen Rasmussen skyld.

   Havde han ladet Bergtolt løber videre ned mod baglinien, så skal Bertolt have sparket på mål fra ca 1-2 graders vinkel eller lagt den inden over til Kenneth Fabricius, der så havde været alene mod 5 forsvarer OG en målmand!!!!! Nu var Kenneth Fabricius alene mod 5 forsvarer og ingen målmand!

   Det gode er da, at han som en rigtig anfører skyder skylden på angriberne bagefter og ikke starter med at feje for egen dør (sarkasme kan være anvendt)

  • #178977
   Onkel Kurt
   Bruger

   synes klart man skal køre en "kevin stur" på staff….og så lade Anders Rasmussen starte inde mod fcn.

  • #178978
   alpha232
   Bruger

   så det folk siger er`at så længe han redder os 1 2 3 gange er det okay han laver en fejl som koster et nederlag? Fanoe ta dig sammen med dit dårlige forsøg på sarkasme. jeg synes personligt du skulle begynde at forholde dig til fakta. Sidste 3 kampe har steffen kostet. sjovjt nok er flere og flere begyndt at kunne se det.. Forhåbentligt gør erik også snart

  • #178979
   Zizou1
   Bruger

   Har længe nydt at Faxe fik så lang snor i Rend'os, men hvorfor f….. skal vi så have en Faxe-kloning på vores hold. Håber sgu at ER tager ansvar når Staff ikke vil, og fyrer anføreren. Eneste ulempe er så at Agerskov får et målmands problem.

  • #178980
   Fanoe
   Bruger

   alpha232 skrev:
   så det folk siger er`at så længe han redder os 1 2 3 gange er det okay han laver en fejl som koster et nederlag? Fanoe ta dig sammen med dit dårlige forsøg på sarkasme. jeg synes personligt du skulle begynde at forholde dig til fakta. Sidste 3 kampe har steffen kostet. sjovjt nok er flere og flere begyndt at kunne se det.. Forhåbentligt gør erik også snart

   Se nu målet 1 gang mere… og kig på krabbe.. nårh nej han er der jo ikke.
   Vi kan sagtens blive enige om at Staff kunne ha handlet anderledes men nu gjorde han som de fleste målmænd gør stormer ud og forsøger at afværge, det lykkedes desværre ikke. Men det kunne være undgået hvis Krabbe havde holdt sin mand og plads.

  • #178981

   Endnu et drop
   Staf bevidste – endnu engang – at han ikke har superliganiveau.
   Vi har 15-16 fantastiske spiller der gør det fantastisk gang på gang.
   Men endnu engang koster han point – og står bagefter og giver angriberne skylden for det.
   Send ham til Sjælland! Og lad os få Kevin Stuhr, Johan Wiland eller en anden målmand med superligaklasse.
   Eller sæt bare Anders R. på banen.

   Venlig hilsen
   Thomas

  • #178982
   MrLarsen86
   Bruger

   SR laver mamge fine ting i løbet af en kamp.. Men ikke mere en mange andre superliga målmænd gør..

   Tilgengæld har han et ufatteligt antal af udfald i løbet af en kamp. Og så glimrer han ved fraværet i feltet…

   Der må sq være bedre alternativer til fornuftige penge..

  • #178983
   alpha232
   Bruger

   Jeg er da enig at krabbe igen stinker men det ændre da ikke på at staff dropper! så kan det godt være at krabbe skal være der men steffern kunne sagtens ha nappet det indlæg! DROP og de der ikke ser det har simpelthen ingen forstand på fodbold. Alle siger det selv poul hansen og JP!

   Så drop nu de

  • #178984
   Thomas K
   Bruger

   Manden har simpelthen ikke niveau til et wanne-be tophold i ligaen, der er så mange bedre målmænd end ham. Selv i klubber der en under os, eller som vi "prøver" at måle os med. Bl.a. Kevin Stuhr, Arek Onyszko, Karim Zaza og Lars Winde.

   Nogle af klubberne over os, bl.a. OB, Brøndby og FCK har målmænd der er en 3-4 klasser over Steffen Rasmussen og FCK har sågar en reserve der også er.

   Som Steffen udtalte ifbm hans kamp nummer 200, så vil han gerne prøve til udlandet på et tidspunkt, og jeg håber derfor at en klub der ikke har råd til scouts ville voerveje at betale et karton Blå Kings for ham, så vi kunne rykke lidt fremad i tabellen.

  • #178985
   Thomas K
   Bruger

   Nu blander Jakob Poulsen sig også, og kalder det en "klokkeklar" fejl af Steffen Rasmussen

   "Deres mål er en klokkeklar fejl. Længere er den ikke. Steffen gik forkert af den, og så lægger de den ind over, og så scorer, siger en tydeligt skuffet Jakob Poulsen til TV 2 Sport."

   …er sikker på, at mange af dem der lige har forsvaret Steffen Rasmussen nu vil begynde at svine Jakob Poulsen til for den her kommentar . Nærmest som en spiral….

  • #178986
   petersen100
   Bruger

   Steffen Rasmuusen tager på endnu en skovtur og rammer slet ikke bolden (minder desværre utroligt meget om de seneste episoder med ham). Det er bare ikke godt nok, længere er den ikke.

   Men hvad værre er, så indrømmer han ikke sine fejl. Det vil virkelig klæ ham som anfører.

  • #178987
   seven4
   Bruger

   det er da på tide med en ny målmand der er en i Leeds casper ankergren

  • #178988

   Problemet er sådan set ikke at SR går galt af bolden, men det at han virker svag, ufocuseret og nonchalant idet han går ud til bolden.
   Og det faktum at han ikke selv kan se når han kvajer sig, betyder at han ikke kan ændre og forbedre sig hvilket igen resulterer i at fejlene sker igen og igen.
   Det holder ikke at have ham som anfører og det skal hurtigst muligt ændres, og så vil jeg forresten skide på om han er kulturbærer eller hva det nu er de bavler om.
   En anfører er en MAND der går forrest og er til at stole på og dem har vi masser af på holdet så vi mangler ikke emner.
   Steffen er en god dreng, men han indgyder ikke respekt og ro og er i mine øjne ikke egnet til anførerhvervet.
   Og det kan jo desuden være at han kan løfte sit spil hvis han ikke har det at koncentrere sig om.

  • #178989
   petersen100
   Bruger

   100 % enig.

   Hvis GF skal det sidste stykke op, så kræver det en bedre målmand. Han har kostet nogle vigtige point i dette efterår.

  • #178990
   lurifax
   Bruger

   Det VAR en klokkeklar fejl af Staff. At andre så også begik fejl, det ændrer ikke noget ved, at målet ikke ville have været et mål, hvis ikke Staff havde lavet den fejl. Og det er nu engang en målmands lod, at hans handlinger ofte er definitive. Forstået på den måde, at enten redder han holdet – eller også sælger han det.

   Staff gjorde begge dele i dag, men set over de forgangne seneste kampe, så har han ærligt talt udvist en uheldig tendens til at sælge fremfor at redde. ALLE målmænd redder deres hold tit og ofte. De bedste målmænd sælger sjældent holdet. Det har Staff gjort for tit – ikke mindst på det seneste -og derfor er kritikken helt berettiget.

  • #178991
   Kima
   Bruger

   Må nok også sige at jeg synes sgu at Steffen koster for mange mål denne sæson. Ikke at han kan klandres for alle modstandermål, men der er altså gået noget Bruce "Droppelar" over ham, han redder nogle store, men bummer på mange små (ca. 2 situationer pr.kamp de sidste mange kampe)…..Enig i at der mindst er en 4-5 målmænd over ham ift. f.eks landsholdet vil jeg mene pt:(

  • #178992
   Stoei
   Bruger

   Jeg må desværre indrømme jeg er hoppet på bølgen over folk der gerne ser en ny keeper i truppen, Steffen har simpelthen kostet så mange kasser nu.. Kan godt være han også har redninger, men det har alle målmænd sku da, se bare sønderjydskes… Det er simpelthen så dårligt!!

  • #178993
   MrLarsen86
   Bruger

   At man har nogle gode redninger kan virkelig ikke forsvare at han er så usandsynligt ringe med fødderne, i feltet og at han laver nogle sindsyge hjerneblødninger.

   Steffen har ikke nogle redninger som mange andre keepere ikke har. Men til gengæld kan han koste point som de andre ikke kan.

   Vi mangler en målmand som tager ansvar i feltet, som fx Ousted idag. En målmand som tager det man forventer, og ikke har nogle komplet håbløse indgreb.

   Nu må SR snart se på sig selv og acceptere at han har meget at arbejde med. Mest af alt er jeg for at købe en ny keeper: SR, du er bare ikke god nok til en topklub!

  • #178994
   vieri
   Bruger

   Jeg må desværre også sige at Steffens minimum 5 kæmpe drops de sidste 4 kampe, der alle har kostet mål , endegyldigt har overbevist mig om at vi må tage målmandspladsen op til overvejelse senest til vinter.

   Jeg har en klar fornemmelse af at SR's til tider håbløse ageren i feltet smitter af på resten af holdet og især på forsvaret. At han så i interviewet efter kampen kun har fokus på angribernes manglende skarphed som årsag til nederlaget og ikke sit eget kæmpedrop er stærkt kritisabelt især når man tænker på at han er angriber.

   Selvfølgelig mangler vi skarphed oppe foran idag , men vi havde fået mindst det ene point med idag , hvis ikke Steffen igen igen havde dummet sig . Dette burde han havde taget på sin kappe istedet for at placere ansvaret oppe foran.

  • #178995
   ove pedersen
   Bruger

   Giver Vieri ret.

   Steffen har haft de samme børnesygedomme altid, han spiller med okay bundniveau. Men han laver de store fejl der koster point hver gang han fejler. Han skal snart udskiftes for vi bliver sku aldrig bedere når vi smider de lette point på simple målmands fejl…

  • #178996
   snoen
   Bruger

   Staff ville gøre det meget nemmere for sig selv ved at sige; Ja, det var min fejl, jeg droppede. Dejligt at høre Jacob Poulsen placere skylden (i Fodbold For Fan)

  • #178997
   OvePstyrer
   Bruger

   Jeg synes slet ikke, at det er fedt, at Jakob Poulsen står i Fodbold for Fan og siger, at skylden for at AGF ikke vinder er Steffen Rasmussen. Det er en dårlig holdkammerat, der siger sådan. For sandheden er jo, at der er flere involveret i det mål: Krabbe dækker ikke sin plads – 3 mand inde midt på dækker ikke fabricius.
   Steffen skal selvfølgelig også tage sin del og det er usympatisk, at han ikke gør det, for det er selvfølgelig ham, der kikser mest i situationen. Men han har også 3-4 store redninger, så skylden for nederlaget ligger ikke kun på ham, men på hele holdet, der ikke scorer nok! Inkl. Jakob Poulsen.

   Jeg synes Jakob Poulsens udtalelse vidner om dårlig teamspirit, og var jeg Erik R. ville jeg tage fat i kraven på ham og fortælle ham, at man bakker op om resten af holdet.

  • #178998
   Steen6372
   Bruger

   Ja, jeg studsede også en del over Jakob P.s udtalelse. Det er muligt at han mener hvad han sagde, men det hjælper ikke holdet at sige det. Men han var selvfølgelig pissesur.

   Jeg synes ikke man kan kalde Steffens aktion i går for et drop. Selv her dagen efter, kan jeg være i tvivl om det var rigtigt eller forkert at gå ud, som han gjorde. Bertolt var fri derude. Steffen skulle træffe en beslutning i et splitsekund, og eftersom han ikke kunne nå bolden, viste det sig at være den forkerte beslutning han traf.

   Når det så er sagt, så er Steffen da et af holdets svage punkter. I hvert fald hvis vi har ambitioner om top-3. Men det samme kan vel siges om vores højreback, vores højrefløj og halvdelen af vores midterforsvar.

   Kendsgerningerne er bare, at vi ikke har råd til at gå ud at købe forstærkninger på de her pladser. Det eneste vi derfor kan gøre er, at bakke op om de spillere vi nu engang har.

  • #178999
   Tommymr
   Bruger

   "Steffen skulle træffe en beslutning i et splitsekund"
   Netop det der er tegn på en god keeper er at personen er kan træffe hurtige beslutninger!!
   Jeg mener helt klart at AGF skal prøve at være lidt konsekvente overfor staff.! Kan godt være han er anføre osv. Men han har SÅ mange mangler.. 1. Han sparker bolden i stress op til 1 angriber som står med 4 mand omkring sig, og derfor et sikkert bold tab. 2. han stress kaster bolden afsted og ofte for fødderne af en modspiller.. 3. han er superligaens dårligste sparker, han kan intet i fødderne 4. Han er for lav – og kommer slet ikke ud i feltet og viser ikke vildskab! 5. han har ikke spil forståelse han ved simpelthen ikke hvornår han skal tage det med ro. !!!! – det var tingene som jeg ser det.!

   Ja han er god på stregen, men skulle han så ikke stå på mål i Århus GF i stedet.. En målmand i dagens SASliga er en boldspiller..!!

  • #179000
   Steen6372
   Bruger

   Tommymr:
   Min pointe er, at når man skal træffe en beslutning i et splitsekund, så bliver det let en 50/50-situation. Fremragende målmænd er selvfølgelig bedre til det end andre. Men man ser altså også de bedste målmænd havne i den slags situationer fra tid til andet, hvor de ser dumme ud, fordi deres forsvar har svigtet dem.

   Sjovt nok har jeg tidligere været stor SR-kritiker. For 3-4 år siden mente jeg ikke at han havde niveau til SAS-ligaen. Det mener jeg at han har i dag. Men det gør ham ikke til en top-5 målmand. Jeg forholder mig bare til den realitet, at vi ikke har råd til at købe en væsentligt bedre målmand.

   Jeg ser denne sæson som lidt atypisk for klubben. Lige nu har vi spillere i truppen, som simpelthen bare er bedre end det forventede niveau. Spillere, som uden problemer kunne gå direkte ind i FCKs opstilling. Jakob P., Feilhaber, Dan T., Lumb og Nando kunne alle være en del af et mesterhold. Men klubben er altså ikke økonomisk gearet til at vi kan have 11 af den slags spillere. Det er BSNs og betyrelsens opgave at finde den rigtige balance. Det er da lidt bittert at skulle erkende, at vi ikke er til mere end top 6, selvom vi har så mange kvalitetsspillere på holdet.

   Næste år tror jeg vi får en mere almindelig trup igen, hvor det generelle niveau kommer til at ligge lige midt i rækken. Og så passer Steffen igen ind.

  • #179001
   Flathon
   Bruger

   Igen må vi desværre se vores målmand være særdeles mangelfuld, i både højde og dømmekraft. Jeg ved snart ik om vi ka være bekendt at have ham som førstevalg. Måske man bare skulle ta Anders Rasmussen mere ind omkring førsteholdet og gi Staff noget konkurrence. Det blir han selvfølgelig ik højere af, men måske han ku ta sig lidt sammen.

   Drømme scenariet er at Kevin Stuhr Ellegaard blir træt af det elendige hold han spiller for og måske til vinter ku komme til AGF. Efter min mening en af de bedste danske målmænd.

   Det gik jo så godt… både med indkøb af spillere og deres præstationer. Nok har Staff været med længe, men ingen skal ha lov at kalde sig Mr. GF med den præstation. Det ville nok være det bedste for holdet hvis vi fik en fremragende ny målmand som netop Kevin Stuhr Ellegaard

  • #179002
   mrvertigo
   Bruger

   Det er sgu den samme svada hver gang Staff ser uheldig ud. Med lidt held havde han slået til den så Bertholt ikke havde fået bolden og så havde alle rost ham, for han stod sgu solidt i går og hev 2-3 rigtig redninger op af ærmet især Aggers store 1 mod 1 chance.

   Målet i går hænger i ligeså høj grad på Krabbe, som ikke følger sin mand ind i feltet og Dan Thomassen, som hænger i markeringen af Fabricius i det lille felt.

  • #179003

   At folk vil fralægge Steffen skylden fatter jeg simpelthen ikke. Det var igen hans mål og det ville klæde ham hvis han indrømmede det, det gør de andre tit, når de fucker op.
   Steffen er fremragende mand til mand ved jorden og på stregen, men han behersker altså bare ikke feltet særligt godt og som spillende målmand har han også vidst mangler. Det koster og sådan er det bare.

   Steffen er en målmand med superliga klasse, men heller ikke meget mere end det. Pt er der desværre ikke råd til en anden, men skal AGF helt i top, bliver de nød til at have en top 3 målmand og det er Steffen ikke. Så som midterhold er han en helt ok målmand, men det kommer an på klubbens ambitioner.

  • #179004
   jepske
   Bruger

   Jeg fatter ikke den hetz der kører mod Steffen for tiden. Det er korrekt at han i situationen igår ikke slipper ret godt fra at gå ud af feltet. Men var han blevet på stregen, ville de personer der endnu engang sviner ham, have brokket sig mindst lige så højlydt! Sagen er, at de folk der har set sig sure på Steffen, er så unyancerede, at de uanset hvad han gør, vil svine ham. Hvis man ikke kan se, at målet igår skyldes Krabbes inkompetence, så mener jeg helt oprigtigt, at man har et problem. Steffen bliver TVUNGET til at gå frem, fordi Krabbe sælger ham i situationen. Det er muligt, at Steffen ikke gør det ret godt, men at han bliver sat i situationen er og bliver Krabbes skyld.
   Jeg er helt enig i det der i øvrigt nævnes herinde. At vi har et budget, der tillader enkelte klassespillere. Men som på ingen måde giver os mulighed for at have 11 klasse spillere. Steffen er i min verden, sådan helt overordnet set, en rigtig god keeper. Ikke blandt ligaens bedste, men rigtig god mand til mand, og lidt ringere i feltet. Men alt i alt har han altså klasse til at klare sig i suppen. Og hvad er alternativet? At bruge mange penge på at hente en anden keeper? det vil jo betyde færre penge til en god midtbanespiller eller back – er det vejen frem?
   At man i ramme alvor kan foreslå Kevin Stuhr som alternativ, er dagens joke. Så I ikke kampen i Randers? Hvis ikke vil jeg gerne lige genopfriske…I første halveg sparker AGF på mål 4-6 gange. Og Kevin giver returer på dem ALLE!! Der er ingen tvivl om, at Kevin Stuhr er blandt ligaens bedste i feltet, men han har nogle helt udtalte mangler – bl.a. mand mod mand og på langskud – Manden kan altså ikke holde en bold! Er det så en bedre løsning at have en mand, der giver returer på stort set alle skud på mål? og som er en del ringere end Steffen mand mod mand? Nej. det mener jeg faktisk ikke det er! Som vi spiller nu, står vores bagkæde så højt, at det ofte vil give vores modstandere kontra lignende situationer, hvor de måske kommer alene med målmanden, eller kommer til skud i omstillingsfasen. Og er det så en fordel, at have en målmand der er god i de situationer, eller en der er god i feltet?
   You do the math…Jeg foretrækker Steffen!

  • #179005
   mkj
   Bruger

   Mht. episoden i går, ja Steffen laver en fejl, men han laver den kun fordi vores forsvar sejler helt vildt i den situation. Så giv lige Krabbe og styrmand Dan T lidt af skylden også. 4 mand om at dække en ikke særlig høj Fabricius op var ikke engang nok. Det er da en større fejl end Steffens i mine øjne.

   Steffen redder os i flere situationer i kampen, og han har min fulde opbakning.

   Vi kan da også give Graulund skylden for ikke at sparke os foran. Eller Davit for at aflevere til ham i stedet for at skyde selv.

  • #179006
   zcml
   Bruger

   Syn's generelt at Steffen har et ganske fornuftigt niveau, men af og til laver han nogle dumme ting, der koster mål. Og på det seneste har der været lidt for mange af slagsen.
   Jeg mener dog stadig at fejlen igår var Krabbes, men Steffen træffer måske ikke den bedste beslutning efterfølgende.

   Jeg bliver også mere og mere fortaler for at lade Anders Rasmussen starte inde et par kampe. Som en hentydning til Steffen om at han skal til at "stramme balderne".
   Derudover har jeg iøvrigt aldrig ment, at Steffen var den rette til anfører-hvervet.

  • #179007

   Nu har jeg set målet en 7-8 gange og jeg synes stadig at overskriften på dette link passer bedst http://tv2sport.dk/node/42192

   Men Steffen skal nok presses lidt mere til dagligt, så lad os få noget mere konkurrence på pladsen. Det er sundt.

  • #179008
   Emilfu
   Bruger

   Nu støtter jeg Steffen Rasmussen, indtil han ikke er der længere, så dette skal ikke forståes som utilfredshed med Steffen. Da jeg personligt mener at han i flere tilfælde (eksempelvis i 1-0 sejren i Parken) har reddet vores røv.

   Men, Casper Ankergreen er utilfreds i Leeds, og kunne da formentlig have interesse i fast spilletid i en top 5-6 klub i Superligaen. og kan nok erhverves for noget der ligner 0kr.

  • #179009
   don marisco
   Bruger

   Jeg har forsøgt at holde mig uden at denne diskusion, da jeg mente at det ikke var fair at diskutere Steffen Rasmussens kvaliteter på baggrund af en kamp, selvom han så skidt ud i flere situationer.

   Jeg indtræder nu alligevel i debatten, da jeg mener at der nu er noget om snakken og egenglig mener at det er et seriøst problem.

   Eftergårsdagens klare fejl, er der ingen tvivil om at dett er vores svageste led, og hvis vi skal op og dominere tabellen, ja så skal vi altså have forstærket denne plads.

   Samtidigt undrer det mig at hverken BSN eller ER har været ude i pressen og bakke SR op. Måske har BSN og ER erkendt at for at få AGF i toppen af dansk fodbold, så skal vi have en bedre målmand.

   Anførerbindet kan sagtens gives til Dan Thomassen, da han ligner et perfekt valg.

   Hvilken målmand skal så erstatte SR. HVad med Kim Christensen i IFK Goteborg, Kevin Stuhr, Casper Aggergren eller en helt 4 mulighed.

   Hvis vi ikke få forstærket os på målmandspladsen, kommer vi ikke op hvor det bliver sjovt

  • #179010
   Kima
   Bruger

   Synes at han KLART er faldet i niveau, særligt det sidste halve år (det virker lidt som om jo flere kampe des dårligere går det)….alt for mange skovture og ikke velovervejede handlinger, der koster mål næsten hver gang de sidste mange kampe. Han skal ihvertfald stramme balderne, som der også tidligere bliver nævnt her i tråden….

   Og så bør han vel reelt set fratages anførerrollen, at være anfører så skal han jo gå forrest, og vise vildskab!….og det lever han ikke helt op til denne sæson….og ikke heldigt at begynde og frasige sig ansvar og bortforklare. Derfor ligger en Dan T, Lumb eller Graulund til at kunne overtage efter min bedste overbevisning:D

  • #179011
   Stoei
   Bruger

   Tror sku ikke du skal regne med at Lumb får anførerbindet.. For det første er han for ung til at være en styrmand i mine øjne og for det andet er han højst sandsynligt fortid i klubben til sommer, hvis han altså begynder at præsterer lidt bedre igen 🙂

  • #179012

   Som en person har sagt på et andet forum:

   "Det er ikke Steffens skyld at vi ikke vinder, men det er fandme hans skyld at vi taber."

   Og bedre kan det vel ikke siges…

  • #179013

   håber ER sætter staff af så kan i såkaldte fans se hvor god han er til hans usle lån. uden staff havde vi tabte mere men det kan i blinde høns ikke se.

  • #179014
   Zizou1
   Bruger

   ceres33 skrev:
   håber ER sætter staff af så kan i såkaldte fans se hvor god han er til hans usle lån. uden staff havde vi tabte mere men det kan i blinde høns ikke se.

   Hvad bygger du din påstand på Ceres?

   Der er scoret 17 mål imod os, og Staff har kostet 6 af dem. At han ene mand koster 35% af målene imod os er svært at overgå, selv for en blind høne.

   Ja han redder utroligt nok også en bold i ny og næ men mange af redningerne er lige så meget udtryk for dårlige afslutninger og det får Staff så æren for, så må han vel også få kritik når han dropper. Da vi vandt 3-2 i Rend'os havde de 2 skud inden for målrammen. Han stod godt mod Bundby og FC Rødvin, det gav os 3 point, og han har kostet os 6-8 point, så kan ikke se han er en værdifuld spiller, men det kan du jo åbentbart, så vil du ikke forklare mig hvordan han er værdifuld for holdet, ud over han ikke får så meget i løn?

  • #179015
   Ays
   Bruger

   ace skrev:
   … Der er kun 1 forklaring på dette, da forsvarskonstallationerne har været utallige …

   Held og lykke som målmand på højt plan ikke at kende sit forsvar og have aftalerne på "rygraden"

  • #179016
   RaDok
   Bruger

   Han har et utrolig lavt bundniveau som kommer til udtryk alt for ofte, det kan ikke bruges hvis vi vil være et tophold, og det er langt fra først gang dette er oppe og vende.

  • #179017
   jepske
   Bruger

   Zizou1 skrev:
   Hvad bygger du din påstand på Ceres?

   Der er scoret 17 mål imod os, og Staff har kostet 6 af dem. At han ene mand koster 35% af målene imod os er svært at overgå, selv for en blind høne.

   Ja han redder utroligt nok også en bold i ny og næ men mange af redningerne er lige så meget udtryk for dårlige afslutninger og det får Staff så æren for, så må han vel også få kritik når han dropper. Da vi vandt 3-2 i Rend'os havde de 2 skud inden for målrammen. Han stod godt mod Bundby og FC Rødvin, det gav os 3 point, og han har kostet os 6-8 point, så kan ikke se han er en værdifuld spiller, men det kan du jo åbentbart, så vil du ikke forklare mig hvordan han er værdifuld for holdet, ud over han ikke får så meget i løn?

   Sjovt du anfægter andres påstande, og så i samme indlæg fremsætter så fladpandet et argument som ovenstående. Jeg har da sjældent læst magen til pladder!
   For det første er Steffen på ingen måde skyld i de 6 mål. Det er korrekt han har en andel i nogle af dem, men i flere tilfælde, spiller forsvaret mindst en lige så stor rolle.
   For at kunne vurdere en målmands præstation, er du da som minimum nødt til at tælle antallet af afslutninger og redninger med i din udregning. Hvis Steffen redder 2-3 100% chancer i hver kamp, og dropper en enkelt engang imellem, så er han vel overordnet set en succes. Hvis du ser kampen i mandags som eksempel, redder Steffen 2 friløbere, inden han laver en fejl – (jeg vil stadig påstå at fejlen skyldes, at forsvaret tvinger ham ud i en nederen beslutning.) men samlet set står Steffen dermed faktisk en rigtig god kamp, i og med han redder minimum 2 skud, som man ikke kan forvente en målmand tager. Nu ved jeg godt nogle vil påstå, at det bør man kunne forvente af en superligamålmand, men det må nu engang være sådan, at hvis modstanderne får en friløber, er det godt hvis målmanden tager den – men man kan ikke FORVENTE at han gør det. Det korte og det lange er, at Steffen samlet set er på plus. Havde han ikke taget friløberne, havde vi tabt kampen længe inden vi nåede til overtiden!

   Når det er sagt nævner du kampen i Randers. Så vidt jeg husker, var deres første mål et kanon langskud, som på ingen måde kan lastes Steffen. Ingen andre målmænd ville have nappet den. Du skriver at de havde 2 forsøg på mål, som begge gik ind. Men det kan da være 100% lige gyldigt hvor mange skud de har på mål. Hvis afslutningerne er kvalificerede nok, kan målmanden da ikke gøre noget!

   Min pointe er bare, at du på ingen måde kan tage en enkelt del af statistikken og bruge som grundlag – det er ganske enkelt for unyanceret! Det hele handler om helheden! Alt andet giver ingen mening.
   Hvis man skulle følge din logik, kan man jo påstå at Graulund ALDRIG scorer mod SønderjydskE. I hvert fald hvis man baserer sin logik på kampen i mandags. Men alle ved at han har scoret mod dem de seneste 3-4 gange vi har mødt dem. See my point? Man kan dreje statistik som man vil, men for at det overhovedet skal give mening, er man nødt til at se på helheden!

   Vi bliver nok aldrig enige mht Steffen. Jeg synes han samlet set gør det godt, og ville nødig betale det det koster i løn at hente en bedre målmand. Steffen har rigtigt mange gode redninger, men træffer desværre engang imellem en skidt en af slagsen. Det er vel i bund og grund ikke ret meget anderledes end alle mulige andre målmænd!
   Jeg vil gerne opfordre til at vi bakker Steffen op så længe han er her, og stopper den her tåbelige hetz mod manden. Det øger sgu nok ikke hans selvtillid og minimerer antallet af fejl, at buhe manden ud!

   Tag jer sammen og støt holdet!

  • #179018
   Holst
   Bruger

   Jepske…… Stor klap til dig.. Enig.. Jeg er ikke verdens største fan af steffen Rasmussen, men har svært ved at se mange alternativer i ligaen. Hvis der bare er nogen af dem som herinde der nævner Kevin Stur ellegaard og ser hvor mange fejl han har lavet.

   Steffens fejl kan se store ud fordi han satser på nogle og derfor begår tåblige fejl, men som jepske påpeger havde han også 2 100% chance redninger i mandags, og 2 som også så pænt svære ud at redde.

   Der er kun to målmænd i superligaen jeg hellere vil have en steffen og de spiller i henholdsvis, Bundby og FuCK, og spiller sådan set også på landsholdet.

   Der er alt for mange der kritisere steffen, der er nok en grund til han er anfører, og en grund til at han har spillet 200 kampe, og det må vi hobby trænere altså respektere at Ove P og Erik R ved lidt om!!

  • #179019
   aske
   Bruger

   Efter at have set først Dida fra Milan og Casillas fra Real lave 2 kæmpedrop igår i samme CL kamp, så er jeg nu stadig ganske fortrøstningsfuld, uanset hvor god en målmand man er, så bliver der lavet fejl, og Cassilas løbetur, får Steffens indgreb til at ligne vand i forhold. Iøvrigt lavede Butt fra Bayern også et af de mest klodsede straffespark jeg nogensinde har set igår, det var så 3 kæmpedrop på een aften i 2 CL kampe.

   Spørgsmålet er så bare om kritikere kan acceptere at målmænd laver fejl, eller det mere handler om at man er træt af at se navnet Steffen, jeg tror nok mest på det sidste, også er det svært at debattere på lige vilkår.

   mvh.

   Aske

  • #179020
   Zizou1
   Bruger

   @Akse

   Alle accepterer når en målmand laver fejl, det er naturligt. Hvad der ikke er naturligt er at Staff fejler kronisk, og bagefter giver andre skylden. Han kunne undgå meget af kritikken ved at tage ansvar, men det kan man jo nok ikke forvente af an anfører i din verden.

   Fordi Stalin og Hitler fejlede i deres syn på opbygning af samfund må andre også gerne gøre det samme eller hvad?

  • #179021

   Zizou1, den med hitler og stalin må stå for din egen regning, men jeg mener at det er en helt grotesk sammenligning..

   Nuvel. Jeg er enig i, at en målmand må lave en fejl såvel som markspillere må. Men når en målmand koster så mange farlige situationer som steffen gør når det kommer til indlæg og højre bolde i feltet, så fjerner det den tillid der SKAL være til en målmand. I bliver nødt til at acceptere, at der sidder tusindvis af fans og frygter det værste hver eneste gang den kommer derind. Simpelthen fordi han har kikset så mange gange..

   Det er jo ikke altid, at steffens fejl koster mål. Men her på det sidste har de kostet lidt flere, derfor den øgede fokus. Man kan ALDRIG få en fejlsikker målmand. Selv Peter Schmeichel droppede FÆLT i Man U i sin tid.. Men man havde aldrig en usikkerhed omkring ham. Tværtimod kunne man ånde lettet op hver eneste gang et hold smed bolden højt ind over.. Peter tog den 100 ud af 100 gange.. På samme måde havde en god målmand i luften ALDRIG ladet SøE få scoringen til 2-1 i Århus eller få scoringen til 1-0 i haderslev. Og det er fuldstændig uanset om i kan lide steffen eller ej. Det er uomtvisteligt er jeg tilbøjelig til at sige..

   Jeg er helt med på, at en målman får udstillet sine fejl mere en markspillere, men sådan er livet. Fodboldspillere generelt vs menigmand gælder jo det samme. Steffens fejl betyder ofte mål til modstanderen, og sådan er det…

   Men når Jepske og andre begynder at tale om, at man ikke kan forvente, at en målmand tager en friløber bliver jeg nødt til at spørge: Hvad fanden kan man så forvente???
   Alle målmænd har redninger.. Det er deres job for christ's sake.. Det jeg læser jer skrive er jo nærmest, at I mener at uden Steffen ville der gå FLERE mål ind på AGF end det er tilfældet nu. (og her snakker jeg ikke om nogle specifikke kampe)..

  • #179022
   Zizou1
   Bruger

   Stig, er helt enig i det er en grotesk sammenligning. Det groteske startede dog da Aske brugte Casillas og Dida til at sammenligne med Staff.

  • #179023
   aske
   Bruger

   Det var såmænd bare for at vise at alle laver fejl, men har man først set sig sur på en spiller, så er det meget let at lade sig overbevise om det hvergang der sker noget.

   Generelt vil jeg dog sige at jeg nok har det meget svært ved at fodboldfans generelt i DK, er begyndt at fokusere meget ensidigt og især meget negativt på sporten og især hold og spillere.

   Det jeg kalder en god debat om en spiller, udvikler sig meget hurtigt til en meget lidt konstruktiv for og imod, og endnu oftere til en debat efter hver kamp, hvis en spiller har gjort det godt eller skidt. Jeg har som sådan ikke noget imod en debat om en spiller, men jeg synes det tangere personforfølgelse i Steffens tilfælde, og når man AGF fan kan se at det påvirker spillerne, så mener jeg der er al grund til at dæmpe gemytterne lidt.

   Dernæst er der de sædvanlige floskler, og jeg er næsten ved at brække mig når jeg hører sætningen "lavt bundniveau", for det er pinligt når man bruger det som argument imod eks. Steffen.

   Jeg er helt enig med Stig i at en målmand er ansat til at redde bolde, og derfor skal man også vurdere det derefter, samt naturligvis de andre ting han har som ansvar for. Og derfor bliver argumentet hurtigt misbrugt, for Steffen stod sådan set fejlfrit i kampen imod Sønderjyske, han tog samtlige skud der kom imod ham, og ikke nok med det, han holdt dem også i favnen. Han ramte næsten altid en medspiller ved udkast, generelt var han meget sikker. Det er hvad jeg kalder et højt nivau for han gør det han skal og endda lidt over hvad man kan forvente. Dida´s drop på en let bold var et klassisk eksempel på hvad der sker når en målmand ikke holder bolden.

   Hvis Steffen skal undgå jeres kritik, så får vi også en dårligere målmand, og det er vel ikke det vi behøver. Eks. kan han undlade at sætte bolden igang med lange udkast, så slipper han for at modstanderen erobrer bolden, men vi mister så også måske den ene mulighed for at score en ekstra kasse på hurtigt omstillingspil.

   Han kan også undlade at sparke bolden ud til Devdariani, med farer for at den ryger ud over sidelinien, og istedet for hive den op i midterfeltet, hvor der så kan stå 5 forsvarsspillere og kæmpe med Graulund om bolden.

   Sidst og ikke mindst, så kan han bede midterforsvaren om ikke at bruge ham som afspil station når de lægger bolden tilbage, så undgår han at se dum ud, hvis bolden laver et uventet hop, men igen så må de smide bolden oftere ud til indkast.

   Hvis Steffen piller de 3 ovenstående eksempler ud af sit spil, så undgår han kritik fra os fans, men vi får også et dårligere hold, og vi mister noget af det vi er gode til.

   Jeg kan godt leve med et par dårlige udkast/udspark og istedet for måske får et par gode mål henover en sæson.

   Hvad siger I?

   mvh.

   Aske

  • #179024
   jepske
   Bruger

   @Zizou – hvor ser du de kroniske fejl fra Steffen? Jeg erindrer ikke nogle fejl i hele forårssæsonen…Jeg giver dig til dels ret mht. at give skylden til andre. Det ville klæde vores anfører, at gribe lidt i egen barm. Men så vidt jeg husker, er det sket 1-2 gange her på det seneste – så det kan vel næppe antages at være en tendens…I bund og grund tror jeg det er udtryk for at Steffen føler sig presset bl.a. fra Fansnes side!
   Den med Hitler og Stalin kan jeg ikke få øje på – men som Stig AKA skriver, må den sammenligning stå for din egen regning.

   @Stig
   AKA – Jeg er enig i at man som fan sidder med hjertet oppe i halsen ved indlæg osv. men det tror jeg i høj grad skyldes Steffens historie. For nogle sæsoner siden, var han sandt for dyden ringe i feltet – men i min verden har han udviklet den del af spillet helt enormt. I hjemmekampen mod Sønderjydske så han heller ikke for godt ud, men i kampen i haderslev havde han faktisk ret mange rigtigt gode indgreb på deres indlæg! Det er muligt han ikke er i superligaens top på indlæg, men han er altså heller ikke den værste! Derudover har Steffen nogle helt klare spidskompetencer, som ikke ret mange andre målmænd i Suppen har. Har er fantastisk reaktionsstærk på stregen og han er næsten uhyggelig mand mod mand.
   Mht. min påstand om at man ikke kan Forvente en redning på en friløber, holder jeg nu fast i denne. Hvornår er en målmand sidst blevet hængt ud i pressen for ikke at redde en friløber? Det er rigtigt at det er deres job, og det er fint når målmændene redder friløbere, men det ændrer ikke på, at man ikke kan forvente redninger på 100% chancer. Det svarer jo til at forvente en redning på et straffespark! Igen – det er rigtigt fint når målmænd redder straffespark – man kan bare ikke forvente det…
   Mht. din sidste kommentar, om AGF ville kassere flere mål med en anden målmand end Steffen, mener jeg faktisk Ja. Jeg har tidligere skrevet, at jeg mener Steffen passer rigtigt fint til den spillestil vi spiller nu. Med højt pres og en forsvarskæde der står højt, vil modstanderne helt naturligt komme til friløbere og skud som følge af omstillingsspillet. I de situationer, mener jeg som tidligere skrevet, at Steffen er en af de bedste i ligaen. Tag kampen i Sønderjydske som eksempel! Men med den nuværende spillestil, mener jeg helt oprigtigt, at Steffen er den rigtige målmand. Hvem skulle vi kunne købe, der kunne gøre det bedre?
   Jeg synes helt generelt, at dem der er Steffen-Haters mangler at forklare hvem vi skulle kunne købe, der kunne gøre det bedre? Og hvilke andre af de mangler holdet har, der skulle fortsætte som nu, for at få råd til en klasse målmand?
   Som jeg læser det, efterspørger I en målmand, der er bedre en Steffen i feltet, og som laver færre fejl på f.eks. indlæg. Hvilke målmænd der er til at købe for os, har de samme kompetencer som Steffen OG er god i feltet. Jeg går ikke ud fra, at I mener vi skal have en målmand der er god i feltet, men dårligere end Steffen f.eks. mand mod mand?

  • #179025

   Ankergreen, Jimmy Nielsen, Kevin Stuhr (som dog har en svaghed i at give returbolde), Zaza osv osv osv..
   Jeg vil med glæde bytte en målmand der er suværen i feltet/luften ud med steffen. Også selvom han er en anelse dårligere end steffen mand mod mand. Der kommer jo LANGT flere høje bold, indlæg osv end der kommer friløbere i en kamp. Og uanset hvem der skulle afløse steffen, så vil han jo også nuppe en friløber eller to i ny og næ 😀

   PS; Steffen kastede et udkast LIGE ud til en modstander i mandags også.

  • #179026
   Anonym

   Enig med Stig AKA FHIII. Der er mange målmænd jeg hellere så end Steffen pt. Steffen har bestemt et højt niveau når han topper men har desværre også en tendens mindst i en periode hver sæsonen at lave nogle fæle drops – som især kommer til syne nu. At 100% chancer ikke kan reddes hver gang forventer jeg ikke af nogen målmand. Steffen gør det bestemt godt her – og selvom jeg synes han redder flere end så mange andre målmænd – mener jeg ikke det er fordi han er SÅ meget bedre end f.eks. Jimmy, Stuhr eller Zaza. All-in-all mener jeg at Steffen koster flere mål pga. hans svagheder end han redder. Det gør at vi i den lange bane mister point (som mod SønderjyskE).

  • #179027
   warnerbe
   Bruger

   Så er der lige kommet 10 sider på siden jeg sidst blandede mig….

   Dejligt at se, at der trods alt er en del, der ikke ser sort/hvidt på sagen. Ingen forlanger at alle skal være enige om Steffen, men jeg ser rødt, når der kommer fuldstændig håbløse indlæg og oneliners om at han er uduelig.

   Steffen er temmelig kompetent målmand. Vi bliver næppe helt enige om præcis hvor hans niveau ligger, men jeg hæfter mig ved, at han har slået 2 målmænd af, som skulle udkonkurrere ham, at han har været i tæt konkurrence med stephan Andersen på u21, at han er blevet fremhævet af MO, og at han de senere år generelt har fået stadig bedre karakterer (selvom jeg blankt erkender at karakterer i aviser nogle gange er i skoven) og også er blevet fremhævet af nogle af de andre målmænd i ligaen (blandt andet af Kim Christensen inden han tog til Sverige).
   Der er altså en række fodboldkyndige mennesker der har set lyset i ham gang på gang, så helt skidt er det næppe.

   Han har nogle forcer og nogle svagheder. De er diskuteret til hudløshed, men jeg mener ikke det er helt fair, det der skrives. Steffen har forbedret sig markant i luften siden oprykningen, og det er helt fint hvis nogle sidder og er bange ved alle indlæg, men det er jeg ikke! Han har tydeligvis også trænet med fødderne, men bliver nok aldrig verdensmester her. Hans udspark ligger dog generelt bedre end for et par år siden. Nok om det.

   Det interessante ved denne diskussion er 3 ting imo:

   1) Manglen på alternativer.
   Zaza er snart 35 år, Jimmy Nielsen er fyldt 32 år. Det er altså slut med at udvikle sig, og jeg mener ikke at deres niveau er højere end Steffens. Slet ikke Jimmy, der ikke var særlig god i sidste sæson.
   Kevin Stuhr er en saga for sig. Han har haft et konstant formdyk i snart 1 år, og er altså lidt af en lottokupon. Jeg så noget af kampen mod Aab, og han var rystende ringe!! Så er der nogen der siger: "jamen det er jo også forsvarets skyld", men det er sjovt nok de samme, som altid kun synes det er Steffens skyld, når han lades palle alene i verden….
   Jeg tror måske nok at Wiland er bedre end Steffen (men han havde da også lige et par udfald de første kampe), men det er jo ikke realistisk at købe hverken ham eller Casillas trods dennes drop.
   Casper Ankergren har jeg aldrig været fan af. Kæmpestor, men langsom og dårlig med bolden. Ikke så mærkeligt at Brøndby lod ham løbe.
   Lars Winde er 34 år (i december) og vel heller ikke bedre end steffen.
   Nenad Novacovic var hypet da OB købte ham, men har ikke ovebevist i nogen af sine klubber siden.
   Onyszko var super for 2 år siden, men han er snart 36 år og han har da ikke overbevist i fcm denne sæson.
   Forøvrigt har både Stephan Andersen og Jesper Christiansen haft nogle fæle kampe i denne sæson også…. og Bortset fra disse 2 og Wiland er der nok ikke nogen jeg lige vil bytte med (i min verden er steffen i den klump at målmænd der ligger som nummer 3-6 i dk).
   Jeg synes det er fint at nogle gerne vil have en ny målmand, men jeg er blot ikke enig med Jer i de forslag i har. Kan jeg få en buffon/casillas/schmeichel-klon gratis så slår jeg til, men det sker vist kun i drømmeland…..

   2) tidspunktet for denne "hetz" mod steffen. Han har stået stabilt godt i over et år, og spiller så lige 3-4 mere eller mindre dårlige kampe (fcm var virkelig ringe, mens esbjerg og hjemme mod sønderjyske var nogenlunde. Den sidste mod SE var han suveræn indtil 2 min i overtiden). Alle målmænd kommer i perioder til at lave fejl, men jeg ser en pil opad i de 4 kampe. Hvis han spiller som mod fcm i mange kampe, så kan vi sagtens skifte ham for min skyld – ingen er hellige. Meeeen kom nu lige ind i kampen og se objektivt på det istedet for at bedømme ham kun på et par kampe nu. Det virker som om en masse mennesker har siddet indebrændte og bare ventet på nogle fejl fra hans side.

   3) Anførerhvervet kan sagtens diskuteres. Jeghenviseer til mine indlæg i denne tråd på side 12-14.

   Forøvrigt så skal han altså krediteres for 92 suveræne minutter imod SE. Han tog mere end "man kan forvente" af en målmand, på trods af at han blev solgt af forsvaret et par gange. Lavede kun et dårligt udkast og tog det roligt på trods af flere hasarderede tilbagelægninger på en knoldet bane. Og læg især mærke til at han ikke giver returbolde de gange hvor angriberne kommer løbende og det ellers er svære skud. David Ousted gjorde det fint i luften, men gav feks en returbold som nando var milimeter fra at score på. Han havde det også let, for Krabbes mange indlæg var bløde og en halv meter for høje. Og de skud der var i feltet blev rettet af (nando og graulund) eller skudt ved siden af (lumb og nando), så her redder han altså ikke skuddene…

   Puha, det blev en lang smøre, og så fik jeg ikke engang sagt noget hånligt om Alpha…. Nå, der bliver nok en mulighed en anden gang 😉

  • #179028
   jepske
   Bruger

   Stig AKA Frank HeskjaerIII skrev:
   Ankergreen, Jimmy Nielsen, Kevin Stuhr (som dog har en svaghed i at give returbolde), Zaza osv osv osv..

   Uha…Så vidt jeg husker har både Jimmy og Zaza haft flere perioder hvor de droppede gang på gang. Jimmy i Aab og Zaza hos OB. Jeg husker i hvert fald, at Jimmy i en periode var så rystende usikker, at han nærmest droppede i hver kamp. Og så er der vel en grund til, at de ikke spiller i hverken OB, BIF eller FCK…men i stedet spiller i AAB, Vejle, Esbjerg og Randers…
   Der er ingen tvivl om, at de er gode målmænd. Jeg mener bare ikke at de er ret meget bedre end Steffen – og i mine øjne derfor ikke pengene/investeringen værd!

   Det der må kendetegne gode målmænd må være, at de rejser sig igen efter at have droppet. Det vil jo så vise sig om Steffen er en af dem 🙂


   @Warnerbe
   – TAK – kunne ikke være ret meget mere enig 🙂 Wiland, Stefan Andersen og Jesper C er interessante, men lad os se det i øjnene! De er uden for vores rækkevide økonomisk.

  • #179029
   Fedepeden
   Bruger

   Steffen er fucking ringe!!!

   1. mand mand – han kommer tonsende ud med lukkede øjne og hvis angriberne var lidt skarpere så lagde de bolden mellem benene på ham HVER gang!
   2. indlæg – han er 10 – 15cm for lav til at gribe noget farligt!

   Steffen redder ikke meget mere end så mange andre målmænd, til gengæld så koster han mål f.eks. fcm 2 – 3 mål (et drop og et kast ud i fødderne på en modstander og så i 2 – 2 målet hvor han ligger og roder rundt inde på stregen og leger sprallemand), så er der f.eks. sønderjødske 1 – 0 målet, kæmpe drop. Det er bare et par af de ting der koster!

   alternativer: Kevin stuhr, ankergren eksempelvis!

  • #179030
   warnerbe
   Bruger

   Så har vi fået en god diskussion, hvorefter Fedepeden lige sænker niveauet igen….. Flot, og du har tydeligvis ikke gidet læse de andre indlæg, men har bare lige noget galde, du skal af med.

   Og de mange udråbstegn forstærker da også din argumentation!!!!!!!!!!!!!!!

  • #179031

   http://www.bold.dk/nyt/Kevin-Stuhr-afventer-kontraktforhandlinger
   Det er jo alligevel lidt interessant at følge…

  • #179032
   Zizou1
   Bruger

   @Jepske

   Staffs kroniske fejl.

   Han er stadig yderst mangelfuld ved indgreb på indlæg, han har udviklet sig men har placeringsvanskeligheder i alle kampe og derfor ofte tøver hvilket giver usikkerhed i forsvaret.

   Han har ingen taktisks forståelse, og spæner ud af sit mål selvom han har opbakning fra forsvarerne.

   I medvind kan han lige sparke bolden op til midterlinien, og med den manglende teknik og præcision er modstanderen, han alt for ofte sparker den op til, få stationer fra mål så det giver farlige kontrastød. I bedste fald ryger bolden til indkast.

   Han kaster for mange bolde ud til modstandere igen pga manglende præcision/koncentration.

   Senest på stammen begynder Staff at snakke landshold og udlandsophold, mens holdet underpræsterer og han selv er ansvarlig for pointtab. Han er anfører og burde tage ansvar både for sig selv og holdet, og ikke koncentrere sig om at komme væk. (selvom han er hjertens velkommen til at spille i FK Torshavn eller FC Valetta).

   Ja Staff er god mand mod mand, men det er nok lige så meget udtryk for at han er så pivringe at angriberne allerede tror de har scoret når chancen byder sig.

   Casino Jimmy eller Kevin ville pynte i målet eller søg om dispensation og hent Lene Rantala hjem, betonlebben over dem alle har sikkert også større "boller" end Staff.

   En sikker sidste skanse giver forsvarerne ekstra tryghed, da de ikke er bange for at begå fejl, den styrke bidrager Staff ikke med til holdet.

  • #179033
   warnerbe
   Bruger

   @zizou

   Staffs kroniske fejl.

   Han er stadig yderst mangelfuld ved indgreb på indlæg, han har udviklet sig men har placeringsvanskeligheder i alle kampe og derfor ofte tøver hvilket giver usikkerhed i forsvaret.

   Fuldstændig uenig. Han har ikke placeringsvandkeligheder overhovedet. Og han tøver normalt ikke, men kaster sig ud (klar over at målet til 1-2 hjemme mod SE skyldes tøven, men det er vel undtagelsen der bekræfter reglen), og er idag langt mere aggressiv i feltet end tidligere.

   Han har ingen taktisks forståelse, og spæner ud af sit mål selvom han har opbakning fra forsvarerne.

   Skrev du ikke lige at han ofte tøvede….. Han skal netop være aggressiv og komme ud, idet han skal dække af for det høje pres vores forsvar praktiserer.

   I medvind kan han lige sparke bolden op til midterlinien, og med den manglende teknik og præcision er modstanderen, han alt for ofte sparker den op til, få stationer fra mål så det giver farlige kontrastød. I bedste fald ryger bolden til indkast.

   Ironi er godt og overdrivelse fremmer forståelsen, men derfor er det alligevel forkert. Han har et rygte for at være skidt med fødderne, men prøv feks at se kampen mod SE igen. Han rammer David stort set hver gang (og sparker den pænt over midten), ligesom han i flere tilfælde får hasarderede tilbagelægninger, som han behandler fint. Han bliver aldrig nogen zaza, men de gange hans driblinger har kostet mål, har Aab´s fans nok også været trætte af dem.

   Han kaster for mange bolde ud til modstandere igen pga manglende præcision/koncentration.

   Han havde nogle fæle udkast mod FCM, og et mindre skævt mod SE. Ellers er det netop noget af det han er meget stærk til og har fået megen kredit for gennem tiden.

   Senest på stammen begynder Staff at snakke landshold og udlandsophold, mens holdet underpræsterer og han selv er ansvarlig for pointtab. Han er anfører og burde tage ansvar både for sig selv og holdet, og ikke koncentrere sig om at komme væk. (selvom han er hjertens velkommen til at spille i FK Torshavn eller FC Valetta).

   MO snakkede om landshold, og så er det da klart han bliver glad og drømmer lidt. Dan T har også netop udtalt at han gerne vil til udlandet, men derfor kan han blive en fin anfører… Er enig i at han burde stå frem og sige at han havde fucked op efter FCM og til dels målet mod SE (hvor han ellers var god), men han føler sig nok også lidt presset i øjeblikket.

   Ja Staff er god mand mod mand, men det er nok lige så meget udtryk for at han er så pivringe at angriberne allerede tror de har scoret når chancen byder sig.

   Tåbelig oneliner. Så når schmeichel var så god mand mod mand, kunne det også være derfor. Han har en god statistik mand mod mand fordi han netop er hurtig og aggressiv.

   Casino Jimmy eller Kevin ville pynte i målet eller søg om dispensation og hent Lene Rantala hjem, betonlebben over dem alle har sikkert også større "boller" end Staff.

   Tåbelig oneliner igen…. Og Jimmy nielsen var ringe sidste år (men du har sikkert set alle vejles kampe iår), mens Kevin har været det i et år snart….. Så dem vil du hellere have end en, der har spillet 1 dårlig og 3 småringe kampe, men ellers præsteret stabilt. Virker ikke rigtig som om du sigter efter top 6…. Nok en grund til at casino er i 1. div og at Randers er bundhold…..

  • #179034
   Kanibalen
   Bruger

   Jeg ser gerne en kontrakt med Kevin. Der er mange påstande om, at hans niveau er faldet voldsomt det seneste år og det tyder tabellen d også på. Min påstand vil være, at Kevins niveau ikke er faldet, men de mange mål imod ham, primært skyldes, at Randers har spillet uden brugbart forsvar. I alle RFC's kampe, har deres forsvar fået en over nakken, så er det ikke let at være målmand.

   Kevin har vist, at han har internationalt niveu, så hvis lejligheden byder sig, synes jeg AGF skal tage imod ham med åbne arme og sende Steffen til Frankrig, hvor han jo mener han passer perfekt ind!
   Alternativt kan vi nappe Wiland fra FCK, nå nu flødebollen kommer sig over sin ømme arm!

  • #179035
   jepske
   Bruger

   @Warnerbe – Tak!

   Budet med Johan Wiland kan jeg simpelthen ikke tage seriøst! Manden er uden tvivl en klasse keeper. Men jeg kan simpelhen ikke forstå, hvad der får jer til at tro, at AGF har midlerne til at hendte en svensk landsholdsmålmand i FCK. Jeg ved godt, at han kun har spillet 2 landskampe, men det ændrer ikke på at FCK har haft den store pengepung fremme for at tilknytte en landsholdsmålmand på en 5 årig kontrakt. Uden jeg præcis kender talllene, ved jeg da, at en målmand som ham på en 5 årig kontrakt koster kassen alene lønmæssigt! Og så er FCK jo ikke just kendte for at lade deres spillere gå til andre klubber billigt! Så han ville uden tvivl koste os en solid overgangssum oveni! Nå ja – og så skal han jo i øvrigt selv lige have lyst til at komme til Århus efter at have spillet 200 kampe i den svenske liga, og været under 1 år i FCK.
   Hvor skulle vi få de penge fra? USERIØST! det er i hvert fald min mening!
   Mht. Kevin Stuhr kunne han givet vis lokkes til Århus. Men han koster os 100 % sikkert mere i løn end Steffen får. Randers hentede ham i Herta Berlin – så han tjener uden tvivl en fed hyre deroppe. Mht. hans fandende niveau tillader jeg mig at holde fast i denne påstand. Jeg synes uden tvivl at hans niveau er faldet betragtelidt siden han kom tilbage til ligaen. Han var god engang – men så igen…Der er jo nok en grund til at Herta og de andre klubber han har været i i udlandet ikke ville benytte ham! Og så synes jeg han gennem en længere periode har været decideret blottet for selvtillid – og det er sgu bestemt ikke et plus som målmand!

  • #179036
   Zizou1
   Bruger

   @Jepske

   Jeg bøjer mig. Staff er en fantastisk målmand med et kanon bundniveau, der er sublim i alle spillets facetter. Han passer ind på ethvert tophold i superligaen… Bare underligt at han i 170 af hans 200 kampe har spillet på et bundhold i superligaen, eller 1. div. Vores hjerte banker begge for GF men vores øjne ser ikke de samme ting 😉 men altid godt at have noget at debattere.

   Ps. Hvis staff føler sig presset af fansene og derfor underpræsterer er det vel blot udtryk for at han ikke er den rette anfører og kulturbærer. For i mine øjne forpligter den rolle, og kan han ikke klare at andre har holdninger til alt hvad han foretager sig bør han nok finde en ny branche.

  • #179037
   vieri
   Bruger

   Forventer at Anders Rasmussen får chancen i målet mod FCN . Steffen trænger i den grad til en tur på bænken efter katastrofale fejl i de sidste 4 kampe . Hvis ikke det skulle give vores 2 målmand chancen i buret så er der vel intet der gør , og så kunne vi så ligesågodt spare de lønkroner. Hvis spillere ikke leverer i mange kampe i træk må man en tur på bænken , dette gælder også anføreren .

  • #179038

   Har det på samme måde Vieri.. Men problemet er vel NETOP, at staff er anfører!?

   Der skal RIGTIG meget til for at en træner sætter holdes anfører af når han tilmed er målmand. En plads som jo er kendt for at skulle beskyttes..

  • #179039
   aske
   Bruger

   Det tror jeg så bare ikke på, hvis Anders Rasmussen var den bedste, så spillede han også. Man får ikke friplads pga. anførerbindet, det har man set i et hav af klubber, og hvorfor skulle det være anderledes i AGF?

   Hvis Steffen står på Mandag, så er det pga. han er den bedste på posten, også er den bare ikke længere.

   mvh.

   Aske

  • #179040

   Aske, hvis to spillere spiller den samme plads er det vel naturligt, at ham der normalvis har pladsen kommer en tur på bænken hvis han oplever et formdyk??

   Hvorledes er det du mener at det er umuligt at forestille sig på målmandsposten???

  • #179041
   aske
   Bruger

   Ja han kommer på bænken, hvis den anden målmand er bedre, en træner stiller altid med det stærkeste hold, så når Steffen står, så er det fordi han er bedst.

  • #179042
   Stoei
   Bruger

   Angående ny målmand hvis der skulle hentes en ville jeg pege på Kim Christensen eller Ankergren.

  • #179043

   Stoei skrev:
   Angående ny målmand hvis der skulle hentes en ville jeg pege på Kim Christensen eller Ankergren.

   Kim Christensen får nok problemer med at få succes i superligaen, da de fleste danske mål er fastforankret i jorden. Her er en video af et trick han har benyttet i lang tid til at gøre målet mindre: http://www.youtube.com/watch?v=geDvCC2kegM.

   Han er i øvrigt 1.85 cm høj, hans kontrakt udløber med udgangen af 2011 og hans klub ligger til at blive svenske mestre. Jeg tror han bliver svær og dyr at lokke til Århus:

   http://www.transfermarkt.co.uk/en/spieler/22851/kim-christensen/profil.html

   Casper Ankergrens kontrakt udløber til sommer 2010 og i øjeblikket står han ikke på mål fordi Shane Higgs har overtaget pladsen. Det største spørgsmål er om AGF har råd til at betale den løn han forlanger og om Casper vil hjem til DK allerede nu (Leeds ligger til oprykning til Championship League i øjeblikket, så det er nok forholdsvist nemt for Leeds at lokke ham til at indgå en kontraktforlængelse med udsigt til en lønforhøjelse og mulig spilletid i ligaen lige under Premier League):

   http://www.transfermarkt.co.uk/en/spieler/15046/ankergren-casper/profil.html

   Man kunne vel overveje at snakke med Rune Pedersen som er udlejet fra Lyngby til OB indtil slutningen af 2009 (jeg smider forslaget på bordet udelukkende for at tilfredsstille højdefascisterne):

   http://www.transfermarkt.co.uk/en/spieler/22915/rune-pedersen/profil.html

   Han har tidligere spillet for AGF og det kan være at BSN har glemt at Rune var en af de spillere som tog i byen efter et nederlag til AaB og at han nægtede at betale bøden for det:

   http://www.dr.dk/Templates/NewsArticle.aspx?NRMODE=Published&NRNODEGUID=%7B4461C124-7DA9-49CB-8734-46B5BBE54DAF%7D&NRORIGINALURL=%2FSporten%2FFodbold%2FSuperliga%2F2005%2F05%2F09%2F160124.htm%3F&NRCACHEHINT=Guest

   Hvis BSN har tilgivet Rune kunne han initielt tilbydes tjansen som 2. målmand og tage over efter Anders Rasmussens kontrakt udløber med udgangen af året.

   Jeg mindes ikke at have set nogle af målmændene i en kamp, så jeg aner ikke om de ville være i stand til at sætte Steffen på bænken.

  • #179044
   Stoei
   Bruger

   Mener bare jeg har hørt at Ankergren er langt fra tilfreds i Leeds, men kan godt være jeg bare tager fejl 🙂

  • #179045
   Lylle
   Bruger

   Rune skylder stadig 5.000 kr! ; )

  • #179046
   Stoei
   Bruger

   Ja, og faktisk en del mere hvis man tæller kreditdage 😀

  • #179047
   Kima
   Bruger

   Bliver spændende at se kampen i morgen, lad os håbe at anføreren går forrest, og bare har brugt kritikken til at sætte sig ekstra op og vil kæmpe for sin plads! I min verden skal INGEN føle sig for sikker, alle kan erstattes, også Steffen….særligt som han i stigende grad har kikset afgørende de sidste mange kampe, desværre. Sejr madag? Ja tak:D

  • #179048

   Stoei skrev:
   Mener bare jeg har hørt at Ankergren er langt fra tilfreds i Leeds, men kan godt være jeg bare tager fejl 🙂

   Det har du ret i, manageren har opført sig lidt underligt overfor Ankergren siden Casper var skadet i et par kampe i starten af sæsonen: http://www.bold.dk/nyt/index.php?vis=109161

   I september ønskede han i alt fald at blive udlejet resten af hans kontrakt (som løber til sommer 2010): http://www.bold.dk/nyt/Ankergren-kan-forlade-Elland-Road

  • #179049
   warnerbe
   Bruger

   Ankergren var ikke god nok i Brøndby. Han er stor men ikke særlig hurtig. Han er nu 2. målmand i den 3. bedste engelske række. Og han er sikkert ikke særlig billig i drift.
   Hvorfor skal vi dog kaste penge efter ham?

   Rune P blev slået af holdet af Steffen tidligere, og er vist ikke blevet bedre siden (+ bøden han ikke betalte gør, at han aldrig kan komme tilbage).

   Kim Christensen kan stilles op i køen af umullige indkøb….

   Regner med og håber at Steffen spiller i aften, da han er vores bedste målmand, og vi har ikke brug for en nervøs debutant i målet på en aften hvor 3 points er livsvigtige for at hænge på i toppen. Desuden har hans formkurve været opadgående siden FCM-kampen, så ind i målet med ham….

  • #179050
   Bjarne V
   Bruger

   warnerbe skrev:
   Rune P blev slået af holdet af Steffen tidligere, og er vist ikke blevet bedre siden (+ bøden han ikke betalte gør, at han aldrig kan komme tilbage).
   ….

   Rune blev ikke slået af, det kom helt af sig selv efter sagen med de 5000 kr i bøde, efter en by tur….

  • #179051

   Steffen står selvfølgelig i aften da han skal fejres som 200-kamps jubilar!

   Men hvis han kikser i aften også, så er der i min verden ingen vej udenom et skifte.. Så må og skal Anders Rasmussen have chancen. Alt andet ville være en direkte hån mod Anders…

  • #179052
   don marisco
   Bruger

   Måsek kan vi ikke direkte give SR skylden for målet til 1-0, men jeg mener at ahn ikke er chanceløs, da bolden kommer fra 30m og lige midt i målet.
   Igen vi holder aldrig nullet og dette er et problem, at vi skal score min 2 kasser hver kamp for at vinde.

   Vi skal have ny målmand.

  • #179053
   cv
   Bruger

   Skal vi ikke alle blive enige om at det er steffens skyld hver gang vi taber, uanset hvad!

  • #179054
   anti-fogh
   Bruger

   Synes mange af dem der skriver, at Steffen er en god målmand glemmer nogle vigtige ting omkring fodbold. Steffen er fremragende på reaktionerne mand/mand, men dem kommer der altså forholdsvis få af i løbet af en kamp. Til gengæld er han piv ringe på alle former for indlæg og dem kommer der desværre en hel del flere af i en kamp. Tror ligeledes mange ikke serde mål, som Steffen inddirekte er skyld i netop fordi han ikke kommer ud i feltet, ikke bokserlangt nok væk, eller når forsvarsspillerne ikke turde satse på at Steffen har bolden. Han skaber simpelthen for meget usikkerhed i det felt.
   Jeg tror heller ikke andet valget er bedre end Steffen, men så må AGF altså ud og finde en ny målmand. Gerne i vinterpausen, men senest til sommer!.

  • #179055

   don marisco skrev:
   Måsek kan vi ikke direkte give SR skylden for målet til 1-0, men jeg mener at ahn ikke er chanceløs, da bolden kommer fra 30m og lige midt i målet.

   Måske skulle du overveje at se målet igen siden du ikke har bemærket at det bliver skudt op i det ene målhjørne. Målet bliver vist et par gange fra flere vinkler efter 1. minut og 26. sekunder:

   http://tv2sport.dk/node/42665

   Hvis du vil klandre nogen for målet, burde det snarere være nogle af de spillere som stod i nærheden af målscoreren som ikke presser ham ret meget.

  • #179056
   warnerbe
   Bruger

   Måsek kan vi ikke direkte give SR skylden for målet til 1-0, men jeg mener at ahn ikke er chanceløs, da bolden kommer fra 30m og lige midt i målet.
   Igen vi holder aldrig nullet og dette er et problem, at vi skal score min 2 kasser hver kamp for at vinde.

   Vi skal have ny målmand

   Jeg tænkte egentlig at nu stoppede diskussionen nok indtil steffen laver en fejl mere, men der tog jeg da fejl. Lad os da nu klandre ham for ikke at lave egentlige fejl. Det er da tydeligvis fordi han som anfører ikke har sat holdet nok op, og fordi han ikke kommunikerer med sit forsvar at FCN kan score de 2 mål. Det har INTET med et passivt forsvar at gøre, eller at Søren C rammer den bold lige i r…. Det er da Steffens skyld!!!!!
   Der er sikkert en enkelt eller to målmænd i verden, der havde snuppet det skud til 1-0, så ham må vi da hente. Og burde Steffen ikke også have taget det andet mål – folk siger jo han er god en mod en, og det var vel sådan en situation…?
   Forøvrigt skal man passe på med at skrive når man er stiv – så er det nemlig svært at se forskel på midt i målet og hjørnet, og også svært at se forskel fra 15-18 meter og så 30….
   Og fantastisk konklusion med at vi skal have ny målmand fordi vi ikke holder nullet. Vi har faktisk holdt nullet 3 gange i denne sæson og kun to gange er der scoret mere end 2 gange mod os (den ene gang med en mand i undertal i en hel halvleg). Og scorede vi bare på lidt flere af vores chancer jvf http://www.bold.dk/nyt/AGF-dumper-paa-effektiviteten så havde vi ingen problemer. Det leder mig ikke frem til at vi skal købe 3 angribere eller et nyt forsvar næste sæson, men derimod se på hvor vi trænger til forstærkning. Dette er mest tiltrængt på venstre kant og en god gardering for Lumb, og så er der vist heller ikke penge til mere…..


   @anti-fogh

   Synes mange af dem der skriver, at Steffen er en god målmand glemmer nogle vigtige ting omkring fodbold. Steffen er fremragende på reaktionerne mand/mand, men dem kommer der altså forholdsvis få af i løbet af en kamp. Til gengæld er han piv ringe på alle former for indlæg og dem kommer der desværre en hel del flere af i en kamp. Tror ligeledes mange ikke serde mål, som Steffen inddirekte er skyld i netop fordi han ikke kommer ud i feltet, ikke bokserlangt nok væk, eller når forsvarsspillerne ikke turde satse på at Steffen har bolden. Han skaber simpelthen for meget usikkerhed i det felt.
   Jeg tror heller ikke andet valget er bedre end Steffen, men så må AGF altså ud og finde en ny målmand. Gerne i vinterpausen, men senest til sommer!.

   Så fik du da lige lært os allesammen nogle ting om fodbold…. Kommer der flere indlæg end 1 mod 1 situationer i en kamp. Tænk sig bare, det havde jeg og alle andre der forsvarer Steffen overset. Sælg ham straks og køb Jan Kollers fætter, for så er vi da sikre på at vinde alle kampe.
   De sidste 4 kamp er 2 ud af 7 mål mod os scoret efter indlæg (længere tilbare kan jeg ikke huske). Steffen har så vidt jeg husker taget 5 eller 6 1 mod 1 situationer i samme tidsrum. Dette er selvfølgelig ikke valid statistik, men demonstrerer meget godt problemerne i det du skriver. Du kan ikke bruge antallet af indlæg/andre situationer til noget, men du kan bedømme sammenlagt. Fair nok at du så ikke har tiltro til Steffen – men jeg mener omvendt ikke at der er usikkerhed grundet ham. Han er, som jeg har skrevet 100 gange, blevet langt dygtigere i feltet og er ikke bange for at komme ud.
   Også fair nok at de 2 mål på indlæg var Steffens, da han ikke har stået sine bedste kampe i de sidste kampe, men alle målmænd laver fejl nu og da. De beviser klassen ved at komme op på hesten igen, og der synes jeg klart man kan se en pil opad i de seneste kampe….

   Rune blev ikke slået af, det kom helt af sig selv efter sagen med de 5000 kr i bøde, efter en by tur….

   Var det ikke sådan at Rune Pedersen blev hentet ind og så blev slået af holdet af Steffen. Da Åkeby kom satte han så Rune på igen, men inden sagen med de 5000 kroner var det igen Steffen der spillede. Han stod ihvertfald de sidste kampe inden den famøse bytur (jeg kan finde et link til nogle artikler, hvis du ikke tror det).
   Flere spekulerede også dengang på om det var en måde at slippe væk, da han ikke ville være 2. keeper kan jeg huske.
   Forøvrigt sjovt med de 7 der gik i byen: Duncan, Shane, Kwedi, Tomek, Rune, Steffen og hvem var det nu den sidste var?

  • #179057
   zcml
   Bruger

   Kan godt være at jeg husker forkert, men mener at Rune var skadet da man startede op i foråret 2005, og derfor stod Steffen.
   Dog kan jeg ikke lige forklare, hvorfor man beholdt ham, da jeg husker nogle dumme kiks fra Steffens side i den periode, skal jeg ikke kunne sige, men jeg syn's nu bestemt at Rune var bedste af de 2 dengang. I dag er en anden sag.

  • #179058
   warnerbe
   Bruger

   @zcml

   Mener også han var skadet i en kort periode, men at han var kommet sig over skaden da de gik i byen, og at Steffen på det tidspunkt blev ved med at stå og havde "overtaget" i målmandsduellen. Men det er jo læææænge siden, så kan godt være jeg husker forkert 😉

  • #179059
   don marisco
   Bruger

   Peder Vendelbo Mikkelsen.

   Beklager, nu har jeg set det triste mål, 40 gange og kan stadig ikke se at den blev sparket op i hjørnet. Som SR kaster sig ser jeg stadig at bolden går over ham og ikke forbi ham.

   Wernerbe.

   Læs svar til PVM. Ok måske ikke 30 m, men 20 m er vi helt sikker op på.
   Samtidigt kan det godt være at du synes det er fantastisk at holde nullet i 3 kampe ud af 13. Det er jo lidt op til hvert individ at beslutte sine succeskriterier.
   Hvis vi sammenligner os med Aab, som liger under os i tabellen, så har nordjyderne holdt buret rent i 6 kampe ud af 13. De har ej heller vundet de sidste 5 kampe.

   Det er den usikkerhed at vi sjældent holder buret rent, som har forplantet sig til vores angreb. Vi kommer hurtigt på mellemhånd i vores angreb, og da vores angreb ikke er 100 %, for taber vi bolden kommer vi samtidigt på mellemhånd i modstanderens kontra, og derfor ser vi også skidt ud i forsvaret.
   Der er en tråd vedr Kasper Povlsen. Han kan faktisk være den balancespiller som kan hjælpe på dette problem.

   Det kræver bare ikke den store doktor grad at se at vi er meget svage i dødboldssituationer. Når Steffen ikke kommer ud og sikre bolden, bliver alle dødbolde en 50/50 bold, hvor der altid vil være fare på fære.

   Det er samtidigt rigtigt at vi score for få mål. 19 mål i 13 kampe er heller ikke ligefrem pragende. Desuden er det ydest sjældent at vi vinder med minimum to overskydende mål.
   Dette ser jeg også som et problem, da vi aldrig får den ro på holdet som skal til for at bygge ekstra selvtillid op . Vi spiller altid grænsen af point.
   Der er altid lette at acceptere at modstandenren score hvis vi føre 3-0. Men envher scoring fra modstanderen åbner kampen igen.

  • #179060
   warnerbe
   Bruger

   @don marisco

   Vil give dig at den ikke sidder i hjørnet. Men er stadig hamret ind og du kan ikke laste målmanden for det. Og ok med de 20 meter, men det er også længere fra 30 end 18 meter….

   Det er den usikkerhed at vi sjældent holder buret rent, som har forplantet sig til vores angreb. Vi kommer hurtigt på mellemhånd i vores angreb, og da vores angreb ikke er 100 %, for taber vi bolden kommer vi samtidigt på mellemhånd i modstanderens kontra, og derfor ser vi også skidt ud i forsvaret.

   Her er jeg til gengæld helt uenig, men det er også lidt svært forståeligt det du skriver. Du mener at fordi vi lukker mål ind (ikke flere end sidste år, som det skrives i en anden tråd), så kan vores angribere ikke score på kæmpechancerne?? Altså at det er Steffens skyld at vore angribere ikke scorer. Han må tage meget på sine skuldre må jeg sige. Har forøvrigt kommenteret på Kasper P. tråden, men jeg ved ikke om han er løsninger, jeg tror mere på at vi skal flytte JP tilbagepå fløjen, selvom det ene ikke udelukker det andet (men det er en anden diskussion).
   Det er rigtigt at vi taber bolden nogle uheldige steder indimellem i angrebet, men ligefrem at give Steffen skylden for det, er måske lidt overdrevet.

   Angående dødbolde, er de nu engang farlige. Vi har de sidste mange kampe givet dumme dødbolde på farlige steder, hvilket vi bør holde op med. Men at sige at Steffen ikke kommer ud, er jo helt forkert. Han er meget aggressiv i feltet trods sin lille højde (og jeg har set undtagelserne mod SE og EFB). Langt farligere er det, at det er zoneopdækning vi praktiserer, set fra mit synspunkt.

   Giver dig ret i at flermålssejre er en mangelvare, og at det er noget mentalt, der skal arbejdes med. Vi skal holde fokus i alle 90 minutter!

  • #179061
   don marisco
   Bruger

   @wernerbe.

   Selvfølgelig kan vi ikke give SR skylden for at Nando Rafael skyder forbi for frit mål. Det er heller ikke min pointe.

   Men lad mig forklare hvorfor jeg på den anden side ikke mener at SR er helt uskyldig i den eksisterende situation.

   Indtil mødet med FCM var vi i en rigtig god situation. I tabellen lå vi bedre end nogensinde og vores spil var faktisk rigtigt godt.

   De fejl som SR begik under kampen mod burde i realiteten ikke være mere end et par fejl i en enkelt kamp.

   Dog vil jeg tillade mig at sige at typen af disse fejl (udkast som bliver fanget når holdet er på vej frem) resultere i at vores midtbane og angribere ikke 110% stoler på at udkastet er præcist nok. Derfor bliver vores kontraangreb ikke så farlige, som de kunne have været. Vi mister den afgørende brøkdel, som gør os rigtige farlige.

   Samtidigt har vi set at modstanderen score alt for lette mål, dødbolde eller decideret svigt.

   Spørgsmålet er jo så, hvordan fanden dette kan påvirker vores angribere. Jeg er af den overbevisning, at dette faktum, at modstanderen altid vil score giver et ekstra pres på den eller de chancer som angriberne får i kampene. Den skal bare puttes ind, for ellers koster det point. Angribere har brug for meget selvtillid, (det er ders profil), også mere end midtbane eller forsvarsspillere. En angriber bliver målt på antal kasser. Derfor kan afslutningerne blive fabrilske, (se bare Nandos afslutning mod FCN) når chancen endelig kommer.

   Vedr.dødbolde til modtanderen, så bliver de altså lagt meget tæt på mål, hvilket sætter ekstra pres på forsvaret. SR har en svaghed her i højde, det ved vi og modstanderen. Vores aftaler for zoneopdækning i vores forsvar holder ikke 110 %. Forsvaret stoler ikke på at SR når bolden, og derfor kompansere de på deres egen zoner. Dette koster desværre bare et mål engang imellem, og den berømte spiral er startet.

   Som en lille sidebemærkning til SR, synes jeg han sender nogle forkerte signaler, på forkerte tidspunkter. Efter disse åbenlyse fejl, snakker han om landshold og udlandet. Mit spørgsmål er så hvordan dette bliver opfattet internt i truppen. Her burde han altså lige klappe hesten, og specilet som anfører.

  • #179062
   zcml
   Bruger

   warnerbe skrev:

   @zcml

   Mener også han var skadet i en kort periode, men at han var kommet sig over skaden da de gik i byen, og at Steffen på det tidspunkt blev ved med at stå og havde "overtaget" i målmandsduellen. Men det er jo læææænge siden, så kan godt være jeg husker forkert 😉

   Sådan husker jeg det også, men kan så ikke lige finde ud af, hvorfor han ikke var kommet tilbage på mål, da jeg ikke husker Steffen som værende ret heldig i den periode.

  • #179063
   warnerbe
   Bruger

   @don marisco

   Det er dit synspunkt, men er jo blot et postulat. Jeg kan vende det om og sige at angriberne delvis er skyld i forsvarsfejl og Steffens fejl, da de bliver nervøse fordi de ved at angriberne ikke kan score og at vi så taber, hvis der bliver scoret….. Lige så validt som det du skriver.
   Eller man kan sige at vores forsvar burde være roligt, da de ved at Steffen er god til at tage en friløber…. Igen bare et postulat.

   Som jeg ser det er hele holdet faldet i kadence efter en god sæsonstart. Det synes jeg blot ikke man kan klandre en målmand for. Alle målmænd laver fejl indimellem (og spiller en forfærdelig kamp i ny og næ), men det får ikke nødvendigvis holdet til at underpræstere. Og jeg synes både det er angribere, forsvar, midtbane og målmand der underpræsterer lige for tiden (men det hører til i en anden tråd)

  • #179064
   felixoo
   Bruger

   Jeg tror heller ikke SR dur ( I det lange løb ) han laver nogle dyre fejl. tror også at trække holdet's psyke ned, ved at de også bliver lidt frustreret. målet til 0-1 kan han nok ikke rede enig. MEN han står for langt til venstre + han er helt ude i det lille felt ( Hvad laver han der når der er så mange forsvarsspiller??? ) stod han på stregen midt i målet ( Helst lidt til højer ) havde han en beder chance… han skal ikke tåge rundt i det lille feldt. rent genneralt i mine øjen er han ikke god til skud fra distancen, man skal bare sparke på mål så kommer der kasse eller en løs bold i feltet, til reposten

  • #179065
   jepske
   Bruger

   felixoo skrev:
   …målet til 0-1 kan han nok ikke rede enig. MEN han står for langt til venstre + han er helt ude i det lille felt ( Hvad laver han der når der er så mange forsvarsspiller??? ) stod han på stregen midt i målet ( Helst lidt til højer ) havde han en beder chance… han skal ikke tåge rundt i det lille feldt. rent genneralt i mine øjen er han ikke god til skud fra distancen, man skal bare sparke på mål så kommer der kasse eller en løs bold i feltet, til reposten

   Normalt er man ikke forpligtet ud over sine evner – der gælder i særdeles hed på kommentarer i en debat! Men jeg har da godt nok aldrig hørt magen til ævl. Jeg håber inderligt, at du skriver det her som en joke…

   Først og fremmest lærer ALLE målmænd og jeg gentager ALLE målmænd, til deres første lilleput træning, at hvis man går lidt frem i feltet, bliver målet "mindre" og det bliver dermed sværere for modstanderen at score. Ved at tage skridtet frem forsøger han jo netop at gøre målet mindre, og møde bolden tidligere. Det er helt ubetinget børnelærdom – men du var altså syg den dag eller?
   Du kan da ikke i ramme alvor mene, at han ville have lettere ved at tage et skud i hjørnet af målet, hvis han stod på stregen? Der er da for fanden en grund til at ALLE målmænd forsøger at tage et skridt eller to frem når der f.eks. sparkes straffespark. Tror du de ville gøre det, hvis de havde større chancer for at redde hvis de blev på stregen?

   Jeg ved ikke hvor mange AGF kampe du har set de sidste par år, men kan du ikke give et par eksempler på alle de returbolde du mener SR giver? Jeg kan ikke komme på nogen, men ved at Steffen stort set aldrig giver returbolde – så din påstand kan jeg simpelthen ikke følge!

  • #179066
   HvidIhjertet
   Bruger

   don marisco skrev:
   @wernerbe.

   Dog vil jeg tillade mig at sige at typen af disse fejl (udkast som bliver fanget når holdet er på vej frem) resultere i at vores midtbane og angribere ikke 110% stoler på at udkastet er præcist nok. Derfor bliver vores kontraangreb ikke så farlige, som de kunne have været. Vi mister den afgørende brøkdel, som gør os rigtige farlige.

   Spørgsmålet er jo så, hvordan fanden dette kan påvirker vores angribere. Jeg er af den overbevisning, at dette faktum, at modstanderen altid vil score giver et ekstra pres på den eller de chancer som angriberne får i kampene. Den skal bare puttes ind, for ellers koster det point. Angribere har brug for meget selvtillid, (det er ders profil), også mere end midtbane eller forsvarsspillere. En angriber bliver målt på antal kasser. Derfor kan afslutningerne blive fabrilske, (se bare Nandos afslutning mod FCN) når chancen endelig kommer.

   .

   Jeg er enig lidt af vejen, jeg spiller selv fodbold i de lavere serier og kender situationen alt for godt. Vi har 1 målmand i klubben, men er 2 hold. Dvs, vi låner oftest en oldboys målmand som ikke høre til på et "ungt" hold. Han laver kontant fejl, og de hæmmer f.eks min præstation i angrebet, da jeg bliver lettere frusteret af vores målmand.

   Men hvem siger at vores Angribere og midtbane spillere bliver frusteret over Steffen?. Jeg vil da skyde på at samtlig af vores spillere vil mene at Steffen er en super keeper, som de ikke ville bytte med "nogen anden". Hvis holdet stoler på Keeperen hæmmer det ikke deres spil, og omvendt. Hvis du forstår :).

  • #179067
   Keano
   Bruger

   Ja kritikken af Staff måtte jo blusse op igen, men men men!

   Ja Staff har haft nogle uheldige situationer som har givet mål de seneste kampe, det kan vi alle blive enige om. Jeg er også enig i at Staff ikke er SAS-ligaens bedste målmand, men snarere blandt de 6 bedste.

   Men så stopper min enighed med mange af jer også. Ser man på kampen ude i SønderjyskE har Staff 2 kæmpe redninger som holder os inde i kampen efter koks i det defensive arbejde! Den fejl Staff laver er selvfølgelig uheldig men min påstand er at forsvaret lige så meget er skyld i det mål, fordi de står helt forkert og ingen dækker den fri man i siden. Staff er mere eller mindre tvungen til at gå ud, at han så tøver en anelse og ikke når ud er selvfølgelig træls, men forsvaret burde aldrig have været så uorganiseret.

   Fejlene mod FCM er jeg enig i at Staff må tage på sin kappe, der havde han en uheldig kamp. Men det jeg syntes man skal tænke på det er at mange andre spillere har haft kampe hvor de har været meget ringe og enten kostet mål eller manglet atscore mål, men dem tilgiver vi ALTID meget hurtigere!

   Mange har påpeget Staff udkast som et svagt punkt og ja der har været skønhedsfejl. Men jeg holder fast i at Staff er en af de bedste målmænd til at igangsætte spillet. Han sparker sjældent hovedløst afsted men forsøger at holde bolden i egne rækker.han prøver hurtige igangsætning som ofte skaber gode muligheder for os i den anden ende, bl.a. senest hjemmemod FCN hvor han laver et mega udkast op til midten til Benny. Jeg syntes Staffs igangsætninger er en af hans forcer, ikkeen svag side. Men som hold vil Erik gerne vi spiller bolden rundt og vi har stor fokus på holdets flow i pasningsspillet – det stopper jo ikke ved målmanden. Hvis Staff gav den et los hver gang ville det påvirke hele holdets pasningsspil. Ja et los er mere sikkert end et forsøge at finde en medspiller – det bil det altid være, men derfor skal vi jo ikke holde op med at spille fodbold. Vil folk i stedet have Drillobold?

  • #179068

   Jeg må gentage.. Alle målmænd redder chancer der på magisk vis holder holdet inde i kampen… Ellers var der jo blevet mål HVER GANG.

   Nogen vil sige: Når en målmand redder en bold, så gør han det man forventer. Når han dropper, så gør han noget man ikke forventer eller accepterer.. Derfor er der ulighed i hvordan vi ser på sagen. Det afhænger nemlig fuldstændig af øjnene der ser.

   Jeg selv forventer måske for mange redninger!? Jeg mener nemlig, at alle målmænd redder holdet flere gange i en kamp. Derfor holder argumentet: "Han reddede os 2 gange imod SøE" slet ikke hos mig.. Det var ikke Steffens skyld at vi ikke vandt. Til det skal vi score mål. Men til gengæld var det hans skyld at vi tabte..

  • #179069
   warnerbe
   Bruger

   @stig

   Ikke helt enig. Man kan forvente redninger af en målmand, ellers har han fundet det forkerte job. Men hvis du ikke ser på kvaliteten af disse, så sidestiller du Peter fra serie 6 med casillas på dette punkt. Du kan ikke forvente at en målmand tager friløbere eller gennemspilninger 1 mod 1, men alle gør det selvfølgelig nogen gange. Jeg, og en del andre, mener bare at Steffen tager mere end gennemsnittet af sådanne, og jeg håber da snart bold.dk laver statistik på det 😉
   Noget andet er fejlene. Der har længe været en konsensus herinde om at Steffen er blevet mere stabil, og derfor synes jeg det er dumt at skyde på ham efter et par enkelte dårlige kampe. Det lugter af at det er de samme, der tidligere har kritiseret ham og bare venter på en undskyldning for at starte igen. Og som jeg har skrevet 100 gange, så peger pilen opad for Steffen for hver kamp der spilles i øjeblikket imo.

   Angående kampen i SE så kan det føles som hans skyld at vi tabte, men det skyldes nok mest at detvar til sidst i kampen. Og fejlen skal altså deles med et forsvar der sejler i situationen, hvilket ikke er Steffens skyld (selvom nogle vil give ham skyld for alt, lige fra Jesper Olsens tilbagelægning til Nordkoreas atombombe). Og endelig er det forkert i forhold til angriberne. De kan også sagtens være skyld i tabte kampe, for man kan ikke per automatik forvente at holde nullet i hver kamp, da der opstår tilfældigheder i hver eneste kamp. De SKAL f……. score på nogen af de store chancer der har været i de sidste kampe (nu var 2 af de store mod FCN godt nok til forsvarsspillere men alligevel).

  • #179070
   snakeplisken
   Bruger

   Stig AKA Frank HeskjaerIII skrev:
   Jeg må gentage.. Alle målmænd redder chancer der på magisk vis holder holdet inde i kampen… Ellers var der jo blevet mål HVER GANG.

   Nogen vil sige: Når en målmand redder en bold, så gør han det man forventer. Når han dropper, så gør han noget man ikke forventer eller accepterer.. Derfor er der ulighed i hvordan vi ser på sagen. Det afhænger nemlig fuldstændig af øjnene der ser.

   Jeg selv forventer måske for mange redninger!? Jeg mener nemlig, at alle målmænd redder holdet flere gange i en kamp. Derfor holder argumentet: "Han reddede os 2 gange imod SøE" slet ikke hos mig.. Det var ikke Steffens skyld at vi ikke vandt. Til det skal vi score mål. Men til gengæld var det hans skyld at vi tabte..

   Din personlige agenda er at svine Staff sådan er det, du har aldrig gjort andet i de tråde jeg har læst på dette forum. Ejer du anden målmanden eller er du selv 3. målmand? :p

   Lyt nu til de gode kommentatorer som roser ham til skyerne. Staff er AGF gud!!!

  • #179071

   Stig AKA Frank HeskjaerIII skrev:
   Jeg selv forventer måske for mange redninger!?

   Måske.

   Jeg har undret mig i et stykke tid over at jeg synes at mange er blevet mere negative overfor spillerne, det virker på mig som om folk stiller større forventninger til spillerne end tidligere efter ER kom til og ændrede spillestilen.

   Tidligere synes jeg at fansene var mere tilgivene når GF havde spillet en dårlig kamp eller igen havde tabt en kamp.

   Måske er det fordi der er kommet nemmere adgang til at se gode fodboldhold spille og så glemmer man at GFs spillere ikke er af samme kaliber som i f.eks. Manchester United eller Barcelona.

  • #179072
   Zizou1
   Bruger

   Peder Vendelbo Mikkelsen skrev:
   Jeg har undret mig i et stykke tid over at jeg synes at mange er blevet mere negative overfor spillerne, det virker på mig som om folk stiller større forventninger til spillerne end tidligere efter ER kom til og ændrede spillestilen.

   Tror mest det skyldes at truppen er den stærkeste vi har haft siden 1996. Drømmestarten på sæsonen og udmeldingen fra ER om medaljer gav skyhøje forventninger til de mest underernærede (hvad titler angår) fans i dk. Staff passede perfekt til holdet da vi lå i 1. div. og da vi altid kæmpede om nedrykning, men han passer ikke ind længere, han er blevet indhentet af resten af truppen. Send ham og Krabbe til Rend'os, det er mere deres niveau

  • #179073
   Olsen
   Bruger

   Peder Vendelbo Mikkelsen skrev:

   Stig AKA Frank HeskjaerIII skrev:
   Jeg selv forventer måske for mange redninger!?

   Måske.

   Jeg har undret mig i et stykke tid over at jeg synes at mange er blevet mere negative overfor spillerne, det virker på mig som om folk stiller større forventninger til spillerne end tidligere efter ER kom til og ændrede spillestilen.

   Tidligere synes jeg at fansene var mere tilgivene når GF havde spillet en dårlig kamp eller igen havde tabt en kamp.

   Måske er det fordi der er kommet nemmere adgang til at se gode fodboldhold spille og så glemmer man at GFs spillere ikke er af samme kaliber som i f.eks. Manchester United eller Barcelona.

   Du tror ikke også, at de højere forventninger er kædet sammen med de spillerinvesteringer, der er blevet lavet det sidste 1½ år? Underskud på 42 millioner, hvor mere end halvdelen er tilskrevet nye signings. Så Skal man sku da stille højere krav til spillerne, eller det synes du ikke?

   Skal lige siges, at jeg synes det er uhørt, af AGF kan have en så ringe målmand, når vi har de markspillere som vi har.

  • #179074
   Stoei
   Bruger

   Jeg synes nu heller ikke Steffen er god nok, men igår vil jeg mene det ligesom det næsten altid er når der bliver scoret mod agf nemlig "to personlige fejl"

  • #179075
   don marisco
   Bruger

   Nej , vi kan vel ikke klandre SR for målene igår. Men vi må stadig erkende at det er ufatteligt let at score imod os. To personlige fejl og to mål.
   Vi har et stærkt hold, og med mere effektivitet skal vi altså lukke kampene.
   Men igen vi holder ikke nullet og får ikke den to-målsføring som kan give ro på holdet.
   Vi kan altid snakke om held og uheld, men vi er bare ikke skarpe nok i begge ender, og koncentrationen svigter i afgørende situationer. Derfor mangler vi ca. 10 point i forhold til det forventede.

  • #179076
   warnerbe
   Bruger

   @ don marisco….

   Så du havde forventet vi havde ført ligaen efter 13 runder??

  • #179077
   Kima
   Bruger

   Synes bestemt heller ikke at Steffen kan klandres for de 2 FcMuhh mål i går! Det viser at der er noget der ikke helt "svinger" på holdet lige pt. ihvertfald er det ikke godt at der i hver kamp bliver lukket 2 kasser ind, og det gør at offensiven virkelig skal overåpræstere, og det må man isge at der halter det også gavaldigt pt. dog mener jeg at Gaulund spiller en skide god kamp i går, hvor han går forrest (som jeg synes han altid forsøger på)….så vil gerne se anførerbindet tilbage hos ham:D

   Det må vende på et tidspunkt!? ellers er der jo næsten igen grænser for hvor dybt faldet bliver….

  • #179078

   Olsen skrev:
   Du tror ikke også, at de højere forventninger er kædet sammen med de spillerinvesteringer, der er blevet lavet det sidste 1½ år?

   Nej, dem havde jeg ikke med i mine overvejelser, men det kan sagtens være en del af forklaringen.

   Underskud på 42 millioner, hvor mere end halvdelen er tilskrevet nye signings. Så Skal man sku da stille højere krav til spillerne, eller det synes du ikke?

   Efter alle de skader og ændringen af spillesystemet havde jeg ikke større forventninger, underskud eller ej. Det er svært at sammenspille et hold hvor ca. det halve af holdet som skulle have været grundstammen er ude med skader i længere tid, derfor vil jeg være tilfreds med hvis AGF ender sæsonen på en 6. plads.

   Skal lige siges, at jeg synes det er uhørt, af AGF kan have en så ringe målmand, når vi har de markspillere som vi har.

   Jeg tror ikke det kommer en ny målmand, for jeg tror ikke AGF kan finde så mange penge at de kan hyre en målmand af samme kaliber som f.eks. Roy Carroll eller Johan Wiland (med mindre der kommer et godt bud på Steffen man ikke kan sige nej til og det tror jeg ikke rigtigt på sker).

  • #179079

   Det er i hvert fald sørgeligt, at vi kommer ud af en lille scoringskrise, laver to mål på hjemmebane og ALLIGEVEL ikke vinder! Steffen kan dog ikke klandres for andet end hans mangel på evne til at gå forrest! Jeg synes simpelthen at Dan Thomassen skal have det bånd. Steffen kan ikke "nå" ud på banen til de andre..

   Vi mangler en anfører der virkelig kan være ambassadør for vores klub og spil inde på banen. Og det har en målmand i mine øjne per princip svært ved! Det har intet med staffs målmandsevner at gøre.

  • #179080
   Utzon
   Bruger

   Jeg giver dig ret i at Dan T vil være en bedre anfører, men jeg tror ikke at man vil tage bindet fra ham.

  • #179081
   don marisco
   Bruger

   warnerbe skrev:
   @ don marisco….

   Så du havde forventet vi havde ført ligaen efter 13 runder??

   Svar: Ja . jeg mener vi mangler 10 point og med den nuværende stilling ville vi have været nummer 1.

   AGF-FCM 2-4. Vi fører 1-0 og burde lukke kampen. Tab 3 point.

   Esbjerg-AGF 3-2. VI får smidt Krabbe ud for en dum advarsel. Vi styrede kampen fuldstændigt. Vi kunne have vundet, dog taber vi min 1 point.

   Sønderjudske-AGF 1-0. Sønderjydske score i overtiden, på et gevaldigt drop af SR. Vi burde have vundet denne kamp, men min uafgjort. tab 1 point.

   AGF-FCN 0-2. Vi skal og må ikke tabe en kamp som denne på hjemmebane og mod et hold som ligger nummer 9-10 i tabellen. tab 3 point.

   AGF-FCM 2-2. Vi sætter en føring overstyr i overtiden, og tabe igen point i overtiden. Vi skal vinde sådan en kamp. tab 2 point.

   I alt 10 point. Wernerbe, håber at det var forklaring på de 10 point.

  • #179082
   JeppeRC
   Bruger

   Arek til GF! .. 😛

  • #179083
   jepske
   Bruger

   don marisco skrev:
   Svar: Ja . jeg mener vi mangler 10 point og med den nuværende stilling ville vi have været nummer 1.

   AGF-FCM 2-4. Vi fører 1-0 og burde lukke kampen. Tab 3 point.

   I alt 10 point. Wernerbe, håber at det var forklaring på de 10 point.

   hm…det er sgu en fed udregning. Men det virker nu godt nok lidt underligt kun at se på de point vi potentielt kunne have vundet. Hvad med dem vi potentielt kunne have tabt?
   Nu er det jo engang sådan, at over en sæson, vil der være kampe hvor man heldigt får points, mens man andre gange taber dem uheldigt. Vi var super heldige i starten af sæsonen mens vi på det sidste har været lidt uheldige på trods af godt spil.
   Det er korrekt, at hvis vi nu antager, at vi havde vundet alle vores points fair og fortjent ville vi potentielt kunne ligge nummer 1!

   For lige at følge din logik, så har vi rent faktisk fået mange point vi ikke "fortjente"
   1-0 over Aab. Forholdsvis heldig sejr over Aab bl.a. brændte Jeppe Curth en MEGA chance (+2 el. +3 points)
   3-2 ude over Randers. Vi havde mange chancer, men lukker ikke kampen. Randers kunne meget nemt have udlignet på bl.a. et straffespark (+2 points)
   1-0 i Parken. Iflg. din logik om at vi ikke må tabe til hold som FCN, burde vi jo omvendt heller ikke kunne vinde over en potentiel mesterskabskandidat. Jeg siger ikke at sejren ikke var fortjent, men bare at vi ikke kunne forvente det. (+ 3 el. 2 points)
   2-2 mod Ob i en af de mest heldige uafgjorte kampe jeg nogensinde har set! Det var ubetinget rent tyveri fra vores side! (+ 1 points)

   Hvis man slår disse resultater sammen, har vi jo iflg. dine udregninger i hvert fald 7 points for meget. Hvis man sammenholder det med dine potentielle 10 points, ville vi i hvert fald ikke ligge nummer 1 vel?

  • #179084

   Man kan vel sige, at 0-2 i nordsjælland også var kynisk udnyttelse af modstander-uheld. De får jo en scoring annulleret ved 0-0 som skulle tælle..

   Men lad det nu ikke blive en diskussion om hvilke kampe vi fortjente at vinde vs dem vi ikke fortjente. For så er det sgu en lang og sej diskussion 😀

   Men Jepske, 3-2 i Randers er det mest misvisende resultat jeg nogensinde har set AGF vinde med. For den sejr var en af de bedste i mands minde, og de burde ALDRIG ALDRIG ALDRIG nogensinde have fået 2 mål. Desuden scorer vi til 4-1 men bliver fejlagtigt underkendt.

  • #179085
   aske
   Bruger

   Det er godt nok pudsigt at mens den her tråd har kørt i lang tid, så har både ER og nu også Morten Olsen ment at Steffen er en klassemålmand.

   På trods af dette er der stadig en del debattøre som mener han ikke har sin berettigelse på AGF´s hold.

   Enten er de alle de negative hjernedøde og har ikke et klap forstand på fodbold og bør ikke tages alvorligt fremover i en fodbold debat, eller også har de bare et horn i siden, og på trods af kvaliteterne, bare ikke bryder sig om Steffen 🙂

   Uanset hvad, så er jeg glad for at jeg ikke har noget problem med AGF´s målmand, og at kritikken alt andet lige med de seneste udmeldinger må siges at være meget useriøse.

   Det eneste man nu kan frygte, er at det bliver pinligt at hetze på ham, hvilket jeg selvf. som AGF fan er glad for, da jeg altid ønsker maksimal opbakning til de spillere som er i AGF. Men man kan så bare frygte hvem som så skal være det nye ynglingsoffer….

   Men som sagt, debatten her er slut for mig.

   Hvis en af DK´s absolut dygtigste trænere Morten Olsen synes han er i DK´s top 5-7 stykker som målmænd, så er jeg meget tilfreds med det.
   Og kan ikke ønske mig mere!

   mvh.

   Aske

  • #179086
   Agadez
   Bruger

   Hvor mange drop skal der til, før folk åbner deres øjne? Grunden til Staff er udtaget jo kun fordi SAS ligaen har nogle lorte keepere hele vejen rundt. Den eneste der var i høj klasse var Onyzsko, og så er Jesper C. Stephan A. jo også dygtige, og derfor også udtaget. Hvem er der ellers? Og nej Kevin stalddreng tæller ikke.

  • #179087
   Fanoe
   Bruger

   slap nu af… for at en målmand kan være super god så skal han altså ha et godt forsvar og vores har været hullet som en si. Han kan jo ikke redde alle bolde. Og de gange hvor Staff har set enormt dum ud har været henholdsvis Kure og Krabbe's fejl i første omgang.

  • #179088
   Zizou1
   Bruger

   @Aske

   Staff er pivringe til mange spidskompetencer en målmand skal have (spark til bold, lange udkast, indgreb i feltet, situationsfornemmelse mm.), med ham mellem stængerne havde vi aldrig kvalificeret os til Sydafrika. Det er da pudsigt at han ikke er stand-in til kampen i Esbjerg når han ifølge dig er så god. Andorra har også et landshold, men fordi deres spillere er udtaget er ikke ensbetydende med de har høj kvalitet, sådan er målmandssituationen i dk desværre pt.

   Sidst MO talte om Staff som reserve, faldt hans niveau til serie 6 (kampen mod FCM) og fulgt op af flere dårlige præstationer, hvilket fik vores kompetente anfører til at give først holdet og siden angrebet skylden for egne drop. Yderligere talte han om udlandsophold i denne periode.

   Det er vel kun Sydney Lee der er dummere at høre på end Staff.

  • #179089

   Aske, vi andre ønsker at vinde kampe eller i det mindste holde nullet, og Steffen er måske god nok til MO, men det vil ikke være første gang at folk er uenige i hvem der skal udtages, og selvom forsvaret ikke altid ser godt ud, har Steffen godt nok kostet en del på det sidste, men bare fantastisk at han selv og folk herinde ikke rigtigt vil indrømme det.

   I min optik er Steffen en ok Superliga målmand, men absolut heller ikke mere end det. Så hvad MO ser i ham er mig godt nok en gåde, men håber da det booster hans selvtillid, så han ikke laver flere fejl lige i øjeblikket.

   Kom så de hvie !

  • #179090
   jepske
   Bruger

   Agadez skrev:
   Hvor mange drop skal der til, før folk åbner deres øjne? Grunden til Staff er udtaget jo kun fordi SAS ligaen har nogle lorte keepere hele vejen rundt. Den eneste der var i høj klasse var Onyzsko, og så er Jesper C. Stephan A. jo også dygtige, og derfor også udtaget. Hvem er der ellers? Og nej Kevin stalddreng tæller ikke.

   En meget sjov kommentar du har der. Jeg antager at du er imod Steffen som keeper. Men som du jo selv så glimrende påpeger…"Hvem er der ellers?" Hvad er dit løsningsforslag? Vi er vel enige om at vi ikke henter hverken Kim C, Jesper C, Steffan A eller Wiland, med den økonomi vi render rundt med.
   Når du nu mener Steffen er så stort et problem? Hvad er så løsningen på dette problem? Det letteste i hele verden er at råbe op om dit og dat, men har man ikke et bedre forslag er det jo bare varm luft man lukker ud!

   Desuden peger du på Steffan A som en glimrende keeper. Det er dælme ikke mange måneder siden han var udskælt som en af de ringeste keepere i ligaen. Han lavede drops på samlebånd og virkede ekstremt usikker. Så kom han på landsholdet fordi Morten O troede på ham – jeg husker ramaskriget, bl.a. herinde! Men her efterfølgende er der vel ingen der har noget imod at netop Steffan A stod kampene mod Portugal eller?
   Pointen er, at Morten O uanset hvordan man vender og drejer det, er en af de fodboldfagligt ypperste i dette land. Når han ser noget godt i Steffen, så tror jeg sgu på manden!

   Folk bliver ved med at påpege Steffens mangler på udspark. De sidste par kampe har han mig bekendt sparket meget meget solidt ud. Men prøv at holde øje med antallet af fejl på udspark idag! Bare for sjov.

  • #179091
   warnerbe
   Bruger

   @zizou

   Naaah, du kan vel også godt klemme dig ind i køen foran Steffen efter denne kommentar….

   Jeg er ikke altid enig i MO`s valg til startopstillingen, men jeg synes generelt han udtager de bedste spillere vi har. Steffens niveau er ca som Kim C og et par andre bag ved Jesper C og Stephan A. Derfor er det helt ok han udtager ham. Han spillede en lortekamp mod FCM, men er siden blevet bedre kamp for kamp, hvilket netop kendetegner en stærk målmand.
   De folk der argumenterer mod ham er de samme igen og igen, og de kan nok stort set ikke omvendes. Minder mig lidt om da Kure var venstre back (hvilket han ikke var god til), hvilket fik mange folk til at nægte at anerkende hans indsats og udvilking i midterforsvaret, bare fordi de havde set sig sure på ham, og skyde alle forsvarsfejl på ham i en periode….
   Ikke at jeg synes Steffen er verdens bedste, men han er langt bedre end mange herinde gør ham til, og han udvikler sig stadig. Han kan sagtens spille med om medaljer i DK, og vi har ikke økonomi til at hente en der er mærkbart bedre….

  • #179092
   Zizou1
   Bruger

   @warnerbe

   Hvor useriøs er det lige du er. Hvad kender du til Kim C. siden du kan hævde at han er på niveau med Staff, følger du alle hans kampe hinsidan.
   FYI er Staff ikke udtaget til landholdet han er stand-in i tilfælde af skader, men kun til kampen mod USA for MO vil ikke ofre en togbillet til Esbjerg på ham. Hvis du synes andre er dumme at høre på er det fair nok, vi kan jo ikke alle være lige så kloge og oplyste som dig….

  • #179093
   aske
   Bruger

   Hvad angår Kim C. så var der en rigtig god fleresides artikel med ham i Fredagens udgave af Tipsbladet, et blad selvf. alle fodboldelskere læser hver Fredag 🙂

   Men han har haft en kanonsæson i Sverige, og har stået meget stabilt, desværre har stolpesagen skygget lidt for ham.

   Men man må sige at hans niveau ikke bør fejle noget, selvom han selv medgiver at DK er en lidt stærkere liga, så må han være meget tæt på landsholdet også.

   Men det ændrer ikke ved at Steffen er i Olsens søgelys, og det er man normalt ikke uden grund, derfor kan Kim C. stadig godt være foran ham, men det er tæt, og jeg er sådan set også ligeglad hvem der er forrest, bare AGF har en rigtig god målmand, det er det som tæller her.

   mvh.

   Aske

  • #179094
   Ceres
   Bruger

   Undskyld, men jeg kunne godt tænke mig at spørge Zizou1 med flere, hvem der blev kåret som Årets AGF Spiller af både Stiften, den officelle fanklub og brugerne på mtac i 2007/08 ?… for hukommelsen virker da pinligt ringe hos flere i den her tråd… Morten Olsen har iøvrigt før haft Steffen som stand-in til landsholdet, så det har intet at gøre med at landsholdet nu skal spille i Århus..

   I øvrigt så er det ikke Olsen alene der vælger spillerne til landsholdet. Det sker i samarbejde med Peter Bonde og Torben Storm udover, at når det gælder målmandsposten, så bliver Lars Høgh sikkert også lige spurgt til råds… Så hvis det var sådan at de rystede på hovedet, eller klaskede sig på lårene af grin, når Olsen havde Steffen i tankerne, så ville han naturligvis ikke blive udtaget…Man kommer altså ikke i betragtning til landsholdet ved en tilfældighed, eller et "kast med en terning", men fordi at man rent faktisk er en seriøs kandidat…
   .

  • #179095
   Zizou1
   Bruger

   Ceres hvis det ikke har noget at gøre med at kampen spilles i Århus, hvorfor er han så ikke stand-in til kampen i Esbjerg? Ville du være tryg ved at have en målmand som Staff på mål i Sydafrika, jeg ville ikke.

  • #179096
   Ceres
   Bruger

   Zizou1 skrev:
   Ceres hvis det ikke har noget at gøre med at kampen spilles i Århus, hvorfor er han så ikke stand-in til kampen i Esbjerg? Ville du være tryg ved at have en målmand som Staff på mål i Sydafrika, jeg ville ikke.

   Man kan ikke sammenligne det at spille for landsholdet med det at spille ligakampe for AGF….

   Hvis AGF havde et forsvar bestående af Lars Jacobsen, Agger , Kjær og Lumb, så ville Steffen også ligne en "verdensklasse" keeper i Superligaen… Jeg kunne jo omvendt spørge om du ville være tryg ved at have Jakob Poulsen på den centrale midt for Danmark til VM, bedømt ud fra det han har leveret for AGF i Superligaen de seneste mange kampe ?…
   .

  • #179097
   Ceres
   Bruger

   I øvrigt svarede du ikke på hvem der blev kåret som Årets AGF Spiller af både Stiften, den officelle fanklub og brugerne på mtac i 2007/08 … Svaret er naturligvis Steffen, men dengang havde vi også OP som træner og mere fokus på en sikker defensiv…

   En målmand er aldrig bedre end det forsvar han har til sin hjælp… og lige nu sejler vi rundt de sidste 30 minutter af kampene, hvor vi er så fysisk og mentalt slidte, at vi ikke har styr på noget som helst og laver de dumme fejl, som tydeligvis er et udslag af, at vi bruger vores kræfter forkert og løber tør for energi på det mest kritiske tidspunkt sent i kampene… hvilket naturligvis er trænerens ansvar… og ikke Steffens, Gjesings, Povlsens eller hvem det ellers er der laver de personlige fejl, der nødvendigvis må komme når vi er under pres til sidst i kampene. For det er jo ofte sent i kampene at de tilfældige defensive fejl opstår på grund af træthed/manglende koncentration…

   Jeg hæfter mig ved, at vi spiller flot og har en solid defensiv i de første 45 minutter af kampene… og at det først er efter pausen, når vi bliver trætte, at det halter over hele banen og vi tilsyneladende ikke magter den spillestil ER ønsker at holdet skal spille…. Det er jo sørgeligt at se hvordan vi totalt falder sammen og ikke kan følge med… selv ikke mod et bundhold som HBK….
   .

  • #179098
   cf baumann
   Bruger

   Jeg bemærker, at kampen mod Køge stillede Lumb i et ret så dårligt lys rent defensivt. Alt det farlige kom fra Køges højre side – er Lumb mon allerede videre til en ny klub oppe i hovedet. For han er ikke skide god lige nu…

  • #179099
   Zizou1
   Bruger

   Ceres du har ret, personlige fejl er naturligvis trænerens ansvar, bare underligt man så kalder det personlige fejl og ikke trænerens fejl…..

   I øvrigt så kom skaden der underbygger påstanden om at Staff kun er indkaldt som stand-in fordi kampen spilles i Århus. Ellers var Kim C. vel ikke blevet udtaget.

  • #179100
   Ceres
   Bruger

   cf baumann skrev:
   Jeg bemærker, at kampen mod Køge stillede Lumb i et ret så dårligt lys rent defensivt. Alt det farlige kom fra Køges højre side – er Lumb mon allerede videre til en ny klub oppe i hovedet. For han er ikke skide god lige nu…

   Lumb falder bare med resten af holdet, når vi har løbet os selv fysisk og mentalt trætte i ERs meget krævende spillestil… Det er jo den samme recept i alle kampene mod de formodet svagere hold i ligaen… Modstanderne skal bare holde os nogenlunde i skak de første 45 minutter… og derefter kan de så stille og roligt overtage kontrollen og presse et slidt AGF hold til at begå de nødvendige fejl de sidste 30 minutter…

   Heldigvis er vi tvunget til en mere forsigtig taktik fra start mod de store hold, hvilket så også gør at vi har flere kræfter til sidst. Så jeg er ikke så bekymret for vores kampe mod de bedre hold i ligaen… Der har vi kvalitet nok til at følge med hele vejen…
   .

  • #179101
   Ceres
   Bruger

   Zizou1 skrev:
   Ceres du har ret, personlige fejl er naturligvis trænerens ansvar, bare underligt man så kalder det personlige fejl og ikke trænerens fejl…

   De personlige fejl til sidst i en kamp kommer på grund af træthed… en træthed der kommer på grund af ERs spillestil, der gør at vi, kamp efter kamp, løber fuldstændig tør for energi de sidste 30 minutter, hvor vi så ikke magter at spille det spil ER ønsker at vi skal spille… Det er altså trænerens ansvar at vi bliver presset i bund af et hold som HBK, fordi vi ikke har kræfterne til at følge med… For du mener vel ikke alvorligt, at et hold som HBK presser os fordi de har bedre spillere ?…… Fejlene er bare en helt naturlig følge af at vi er under pres og er fysisk og mentalt slidte…
   .

  • #179102
   Zizou1
   Bruger

   Jeg hæfter mig ved at Køge spiller som et hold, med en super anfører der går forrest i fight og intensitet. Siden august har vi ikke spillet som et hold, og vi har ikke en anfører der går forrest, han lægger ansvaret over på andre når han selv fejler, og han giver ikke den ro et forsvar har brug for med alle de fejl han disker op med.

  • #179103
   Ceres
   Bruger

   Zizou1 skrev:
   Siden august har vi ikke spillet som et hold, og vi har ikke en anfører der går forrest, han lægger ansvaret over på andre når han selv fejler, og han giver ikke den ro et forsvar har brug for med alle de fejl han disker op med.

   Please… de fejl Steffen har begået, er da nettop sket i situationer hvor han har taget ansvar og spillet ekstra sweeper langt ude af målet, når der var kæmpe huller i forsvaret… Nogle gange har han reddet situationen… i andre tilfælde er det mislykkedes, hvilket altid vil se dumt ud, når man går så langt ud af målet som Steffen jo gør (og også forventes at gøre i ERs spillestil)..

   … og jeg vil gerne lige minde om at Gjesing også har spillet rigtigt flot de seneste to kampe, men alligevel har lavet to selvmål… Det er altså fej der kommer på grund af, at vi lader os presse sent i kampene på grund af en forfejlet taktik og ikke på grund af dårligt spil af Gjesing… eller Steffen… eller Povlsen … eller hvem det nu er der laver de enkelstående fejl, i en situation sent i en kamp hvor vi er trætte og lader os presse…
   .

  • #179104
   Zizou1
   Bruger

   Staff har intet overblik, så at sige det ikke er hans fejl er helt ude i skoven. Han løber tit ud til bolde hvor der er en forsvarer der allerede, altså skal han blive på stregen, men det forstår han ikke, og lærer heller ikke af sine fejl.

   Kampen mod FCMuuh burde have kostet Staff pladsen, og det var sgu ikke pga. træthed at han lavede de fejl, eller fordi holdet havde brugt alle deres kræfter.

   Men med din argumentation håber jeg ikke du er læge…. Operationen lykkedes men patienten døde.

  • #179105
   Ceres
   Bruger

   Zizou1 skrev:
   Staff har intet overblik, så at sige det ikke er hans fejl er helt ude i skoven. Han løber tit ud til bolde hvor der er en forsvarer der allerede, altså skal han blive på stregen, men det forstår han ikke, og lærer heller ikke af sine fejl.

   Jeg er ked af at sige det, men det er faktisk Steffens pligt at gå langt ud af målet og nærmest spille ekstra sweeper i ERs system… så det du kalder en "fejl" og manglende overblik, er noget ER forlanger at Steffen skal gøre… De samme gælder de hurtige og lange udkast… Så hvis du mener at Steffen bare skal blive på sin pind inde på stregen, så er du dybt uenig med ER…
   .

  • #179106
   MrLarsen86
   Bruger

   Kevin Stuhr er transferfri til sommer, sign…

  • #179107
   cf baumann
   Bruger

   Jeg tvivler nu på, at ER har instrueret Steffen i at skille sig af med bolden på en så dum måde, som ofte er tilfældet. Modstanderne scorer jævnligt på høje bolde ind i feltet, fordi de ved, at Steffen tit holder sig på stregen i stedet for at tage initiativ og gribe bolden. Han fylder ganske enkelt ikke nok. Læg mærke til det i forhold til mostanderholdene, hvor målmanden ofte går ind og stopper spillet konsekvent ved at gå ud og gribe. Hos AGF er der lidt for tit panik med tilfældige hovedstød, der kan ende hvor som helst.


   @ceres
   : Hvorfor bruger du i øvrigt ikke punktum i stedet for "…"? Det er ikke for at være flabet, men det er ret beset en underlig måde at afslutte samtlige sætninger på. Og det der med at skrive alle navne i fed skrift er også lidt sært.

  • #179108
   Ceres
   Bruger

   Ellegaard er først "ledig" på markeded til sommer… og inden vi kommer så langt, har FCM sikkert smidt kassen for at sikre sig hans navn på en kontrakt … FCM er jo kendt for at betale overpris og begå det ene dyre fejlkøb efter det andet….

   Ellegaard får stort set samme mængde negativ kritik i Randers, som Steffen må lide under i AGF når det går dårligt for holdet… Det er jo to målmænd der begge har været i Olsens søgelys til landsholdet og Steffen blev jo også kåret som Årets spiller i AGF i 2007/08… Men folk glemmer ofte hurtigt det de gerne vil glemme og ser kun det de gerne vil se… og det er stort set altid målmanden der får de fleste hug når taktikken halter og forsvaret vakler…

   Faktum er, at vi under alle omstændigheder skal spare på spillerbudgettet og "skære ind til benet"… De få penge der bliver i overskud til spillerindkøb ved et salg af Lumb og Poulsen, skal naturligvis bruges på at finde deres afløsere… og ikke smides efter en keeper der kun er af samme kaliber som Steffen.

   cf baumann skrev:

   @ceres
   : Hvorfor bruger du i øvrigt ikke punktum i stedet for "…"? Det er ikke for at være flabet, men det er ret beset en underlig måde at afslutte samtlige sætninger på. Og det der med at skrive alle navne i fed skrift er også lidt sært.

   Jeg er fuldstændig bedøvende ligeglad med hvad ander mener om hvordan jeg skriver. Det væsentlige for mig er at man hurtigt kan overskue hvilke personer/spillere der bliver skrevet om, så man hurtigt kan springe videre i teksten, hvis det ikke har nogen interesse… Det er en slags service, om du vil… Men nok om det.
   .

  • #179109
   Zizou1
   Bruger

   Ceres, jeg er langt fra uenig i at Staff taktisk set skal agere ekstra sweeper på lange bolde, men det er netop her en af hans svagheder bliver udstillet gang på gang. Staff tøver alt for ofte når han skal ud af feltet, og det er der ikke tid til i labdets bedste række. Hans tøven er vel netop udtryk for at han ikke føler sig tryg ved det ekstra ansvar det kræver, og det skyldes vel i bund og grund at han mangler overblik.

   Flere gange i denne sæson er han kommet på mellemhånd hvilket har kostet mål. Var han blevet på stregen kunne han bruge hans spidskompetence (mand mod mand) i stedet for at rode sig ud i et af hans svageste punkter. Andre gange ville forsvaret klare sagen ved at komme først, så i sidste ende tror jeg at Staff bare skal blive på stregen, selv om han taktisk burde komme ud af målet. Taktik handler vel ligeså meget om "damage control", som i dette tilfælde er at undgå at Staff skal agere markspiller, for der rækker hans talent vel kun til serie 6.

  • #179110
   jepske
   Bruger

   @Zizou1 – Som jeg læser dit seneste indlæg mener du, at SR skal blive på stregen fremfor at gå frem og møde bolden. Jeg håber jeg misforstår, for det udstiller i min verden mangel på fodboldforståelse.

   Vi er vel enige om, at ER spillestil kræver at hele holdet inkl. forsvarslinjen går frem i banen og presser modstanderen med et "højt pres", eller? Dermed vil vores bagkæde ofte stå højt i banen, for at følge resten af holdets pres. Det efterlader helt naturligt et tomt rum bag bagkæden og foran Steffen. ER´s system kræver, som Ceres så glimrende har skrevet, at målmanden er offensivt indstillet!
   ER´s system kræver med andre ord, at Steffen går frem, og forsøger at møde bolden! Og det kræver systemet uanset om det er Steffens kompetence eller ej.

   Du skriver, at SR skal blive på stregen og dermed måske undgå at komme på mellemhånd. Men undskyld mig. Du mener vel ikke at vi skal lade vores midterforsvar tage løbeduellerne med angriberne i de andre klubber. Jeg kan garantere dig, at både Dan T og Anders Kure vil tabe disse dueller 9 ud af 10 gange! De er bare ikke hurtige nok til at løbe omkap over 20-30 meter med hurtige angribere.
   Forestil dig løbeduellerne mellem Dan T og f.eks. Utaka, Santin, Jesper Lange eller endda Duncan. Det er helt uomtvisteligt, at Dan T vil tabe. I de tilfælde kan han vælge at tage benene og få det røde kort, eller lade angriberen løbe og få en friløber.
   Der er altså ikke noget at diskutere! Så længe vi spiller ER´s system, SKAL målmanden gå frem. Punktum. Men et nyt forslag kunne jo være at købe et nyt midterforsvar der var hurtigere 🙂 Så er dit forslag glimrende…

   Jeg forstår ikke hvorfor du bliver ved med dit "steffen skal væk" bavl, uden at komme med et SERIØST bud på hvem vi skal have i stedet. Du tager konsekvent ikke stilling til hvem der med AGF´s manglende økonomiske muligheder er REALISTISK kan få fat i.
   Og jeg mener altså ikke at hverken Jesper C, Wiland, Stefan A, Kim C eller Kevin stuhr er seriøse bud. Enten grundet deres lønninger, kvaliteter eller for høje ambitioner til at ende i AGF.

   Kom nu…Du må have nogle idéer til bedre målmænd end Steffen. Ellers lugter dine indlæg kraftigt af varm luft!

  • #179111
   Zizou1
   Bruger

   Er helt med på det taktiske omkring Staff. Men det kræver at han placerer sig mellem 11-meter pletten og kanten af feltet og bevæger sig bagud jo tættere modstanderen kommer, eller starter løbet derfra, hvis han skal ud og agere sweeper på lange bolde. Han står alt for ofte i det lille felt, og har derfor allerede mistet 8-15 meter og så tøver han mange gange hvilket koster tid/meter også.

   Mod FCMuuh 2-4 kampen koster han 2-3 mål, og nok den dårligste præstation en målmand har præsteret på Århus Stadion. Situationen hvor han løber sammen med Kure, var Kure foran Hübertz, så Staff skal blive på sin pind, fordi der allerede er dækket af.

   Mod FCMuuh 2-2 kampen, er han ved at koste fordi han tøver og derfor kommer for sent i en duel med Fredelige Frank. Ved 2-2 udligningen er han prisgivet men kommer alligevel på mellemhånd fordi han er på vej ud mod bolden da Gjesing header til den, hvad skal han det for? Var han blevet på stregen, havde han haft mulighed for at redde bolden, der jo ikke var specielt hård.

   Mod Nordtyske 1-0 fejlvurderer han bolden og han mangler på målet efter indlægget. Var han blevet på stregen, var afslutningen kommet fra en spids vinkel, eller forsvaret var nået retur.

   Hvad varm luft angår, har du åbenbart store problemer med at læse. For har givet mit bud tidligere.

  • #179112
   jepske
   Bruger

   Jeg er helt med på at SR har kostet i et par kampe. Jeg er da fuldstændig enig i, at det ikke ser særligt smart ud, når han f.eks. løber sammen med Kure. Men jeg mener altså ikke at disse trods alt FÅ fejl, skal betyde at han skal sendes på bænken eller smides på porten.

   Jeg synes du mangler helheden i din opfattelse af Steffen. Hvor mange fejl har han lavet i de sidste kampe? Og hvor mange lavede han hele foråret? Jeg synes helt ærligt der er tale om en massiv overreaktion oven på et par uheldige optrædender!

   Og den fejl han laver mod Sønderjydske…Helt ærligt. Krabbe mangler altså på den bakplads der ellers er hans. Hvis Steffen ikke går frem vil angriberen fra Sønderjydske have frit skud på mål. Og scorer han derfra skulle du bare høre et ramaskrig herinde!
   Hvad ville du eksempelvis have skrevet herinde hvis han var blevet på stregen og ikke gik frem? Mit bud er: "Staff har så store placeringsproblemer at det gør helt ondt. Han følger slet ikke spillet men forholder sig passivt på stregen. Det er serie 6 niveau ikke at gå ud og tage den bold. osv. osv."

   Mht. dine tidligere bud håber jeg ikke du stadig mener Zaza, Kevin Stuhr eller Ankergren er seriøse bud. For så kan jeg stadig godt læse…Men håbede du havde tænkt lidt længere over dem 🙂
   Zaza er på kontrakt i Aab og er i øvrigt 34, Kevin Stuhr er ringe og på vej til FCM og Ankergren kan ikke komme på holdet i Leeds i den 3. bedste engelske række.
   Hvad synes du selv? er det seriøse bud?

  • #179113
   Zizou1
   Bruger

   Jeg mener slet ikke jeg mangler helhedsbilledet af Steffen, ingen tvivl om at hans topniveau er godt, men hans præstationer er så svingende at jeg aldrig bliver tryg ved ham. Han har ikke den udstråling der giver forsvaret et ekstra boost og holdet den selvtillid der gør at vi får en periode som eksempelvis Aab havde da de blev mestre, hvor de går på banen med følelsen af og troen på at scorer vi så vinder vi. Det kræver det at man har i en periode for at kæmpe om medaljer.
   Steffens mangler og usikkerheder bliver udstillet gang på gang, og derfor mener jeg ikke vi kommer ind i medaljekampen med ham på mål.

   Kevin Stuhr mener jeg er langt bedre end Steffen, men han har ikke været super i denne sæson, men Faxe gav ham heller ikke den tillid, det kræver for at opnå stabilitet, en tillid Steffen får, men alligevel er alt for svingende. De vise ord med at man aldrig ved om det bliver en dreng eller en pige, men køn(t) er det ikke, passer alt for godt på Steffen.

   Zaza er ikke bange for at tage ansvar, og indrømme sine fejl, det synes jeg Steffen har vist mange gange at han ikke kan, og 34 år er ikke "over the hill" for en keeper.

   Ankergren er nok skudt forbi men med ham i truppen, fik Steffen måske den konkurrence som kunne hæve hans bundniveau, og allerede her ville vi være nået langt.

   Hvad angår kritik af Steffen; hvis han var blevet på stregen, vil jeg aldrig klandre en målmand, der bliver solgt af sit forsvar, men at lave et indgreb hvor man satser hele butikken, når opbakningen ikke er længere væk end tilfældet var mod nordtyske, er en af Steffens største svagheder, for når han tvinges ud i de hurtige valg, vælger han oftest det forkerte, og det er mangel på overblik og rutine, selvom over 200 kampe burde have givet en del af sidstnævnte.

   Alle målmænd laver fejl, og alle målmænd taber kampe for holdet, ligesom de vinder kampe for holdet. Staff kunne have undgået at denne debat snart runder 40 sider, hvis han havde taget ansvar i situationen, det valgte han ikke at gøre selvom han er anfører. For mig er det kun med til at understrege at han ikke har formatet der skal til for at hæve sit spil så vi kan få medaljer.

  • #179114
   Replay
   Bruger

   Hvad er vi så kommet frem til efter 38 sider? Hvem har vundet debatten, og hvem skal vi stemme på som målmand?

  • #179115
   don marisco
   Bruger

   @replay.

   Jeg mener faktisk det har været en fremragende diskusion, selvom der desværre som altid er et par udfald fra fans som bruger energi på at forsøge at ændre diskusionen kerne. Nemlig "NY MÅLMAND SØGES" og starte den debat som faktisk har været lang og hvor mange har ytret deres holdning.
   Det mener jeg faktisk er fedt.

   Tilbage til diskusionen.

   I flere udsendelser, f.eks. FUF har det været diskuteret om hvad som er gået galt.

   Nogle peger på målmanden, andre på forsvaret og nogle andre mener at angrebet har svigtet. Ja også Erik Rasmussen er nævnt.

   Faktisk er jeg af den overbevisning at alle egentlig har ret, og kigger vi nøgternt på situationen, så har årsagen været personlige fejl, som SR drop, angribers mangelnde evne til at omsætte chanceer i mål, og selvfølgelig Jens Gjesings evner som målscore i den forkerte ende af banen.

   For at holde en smule fokus på denne tråd så lad mig vende den lidt om.

   Hvor skal AGF forstærke sig i forhold til start 11, og hvor skal vi forstærke os i forhold til de 16 bedste.

   Kigger jeg på start 11, så mener jeg at SR i dag er vores svageste punkt. Man kan altid diskutere om forsvaret gør SR usikker eller SR gør forsvaret usikker. Dog hælder jeg mest til den sidste teori.

   SR fylder for lidt i forsvaret og giver ikke den ro som skal til at at vi får stabilitet i forsvaet og på resten af banen.

   Man kan altid diskutere stærke og svage sider. Ved dødbolde til modstanderen er der altså tale om en 50/50 chance. Disse dødbolde bliver ufattelige farlige, da modstanderen kan sende bolden langt ind i feltet uden at SR kommer ud og griber den.

   Silkeborg, Sønderjydske, Randers (Marc Nygaard), OB, Aab, FCM, Esbjerg er alle hold som satser voldsomt på dødboldssituationer. I alle disse kampe bliver vi sat voldsomt under pres ved[u] ethvert [/u]frispark på vores banehalvdel.

   Dette pres trækker tænder ud på resten af holdet, og kan give koncentrations-svigt i slutningen af kampene. Vi kan selvfølgelig godt snakke om tilfældigheder ved at JG får sparket bolden op i hovedet mod HB Køge. Jeg mener dog at det mere er et udtryk for at spillerne er flade sidst i kampene da presset på f.eks dødbolde har været hårdt.

   Dette kan selvfølgelig falde tilbage på ER, og om spillerne er i den nødvendige fysiske form osv. Det mener jeg de er, dog bliver kræfterne i løbet af kampen brugt på at forsvare os.

   Skal vi forstærke os i start 11, så mener jeg at det skal ske på målmandposten. Vi skal have en målmand som giver ro i forsvaret og dermed også på resten af holdet.
   Med ny målmand kan vi igen udnytte det store potentiale som holdet har.

  • #179116
   jepske
   Bruger

   @Zizou – vi bliver sgu nok aldrig helt enige 🙂 Men det er naturligvis helt fair – og lad os bare stoppe her!

   Dog vil jeg godt lige påpege, at både Kevin Stuhr og Zaza altså har kontrakter andre steder, og vi derfor vil være tvunget til at købe dem fri. Desuden er de begge to helt uomtvisteligt dyrere lønmæssigt end Steffen. Og ja…så skal de jo desuden have lyst til at komme hertil…
   Jeg mener desuden ikke at de helt grundlæggende er så meget bedre end Steffen, at de vil være en sådan investering værd!

   @Zizou & Don
   Det er muligt vi aldrig kommer ind i medaljekampen med ham på mål. Men det gør vi altså heller ikke med Krabbe på Backen.
   Der er ingen tvivl om, at jeg hellere så de få midler vi har til spillerkøb brugt på en back og en midtbanespiller til bredden frem for en målmand. Når vores økonomiske situation ser ud som den gør nu, er vi efter al sandsynlighed tvunget til at sælge enten Lumb eller Jakob P – eller dem begge til vinter. Jeg ser godt nok helst, at vi får erstattet disse to frem for en ny målmand. Det er muligt vi har afløserne klar for disse to i form af Anders Nielsen, Ulle og Kasper Povlsen. Men hvis vi bruger disse og undlader at købe nye, ryger den bredde vi netop har opnået på holdet. Og så er medaljer i hvert fald meget meget langt væk.
   De hold der har vundet mesterskabet de sidste mange år, har altså haft kvalitet på bænken. Og det mener jeg faktisk vi har nu – hvor mange år er det f.eks. siden at vi har haft spillere som Dioh, Kasper P, Kure, White osv. på bænken? Spillere der rent faktisk kan bibringe noget hvis de bliver sat ind!

   Mht. at forsvaret bliver usikkert af at have Steffen bag sig, kunne man jo også vende den om og klandre Dan T for ikke at være den leder han blev købt som…Hvis han var god nok, ville hans ro vel smitte af på Steffen eller?

   I min verden er Steffen i den nuværrende situation den bedste løsning – og det vil ganske enkelt være for dyrt at købe en bedre målmand end ham. Et nødvendigt unde om man vil, men efter min mening altså langt den bedste løsning.

  • #179117
   aske
   Bruger

   rigtig godt indlæg Don Marisco, selvom jeg er lodret uenig i at det er Steffens skyld, alle som har fulgt med i den her tråd, er klar over at jeg synes Steffen står rigtig godt, og har et superniveau, jeg elsker at se ham holde stort set alle skud der kommer på mål, og i det hele taget hans reaktionsevner.

   Af samme årsag så mener jeg heller ikke det er SR som er årsagen til vores tabte kampe, jeg vil nu mere mene det skyldes vores trods alt noget urutinerede forsvar.

   Det er fedt vi har Gjesing, Kure, Lumb, Krabbe, Alexander Møller, Kasper Povlsen osv i de bagerste kæder. Men jeg synes også vi kan se at holdet og forsvaret, måske i perioder når det går skidt, har det med at lave de fejl, som et ungt hold plejer at lave. Det er små ting, såsom at stå lidt forkeret ved dødbolde, ved omstillingsspil ikke altid få placeret sig helt korrekt ect…

   Omvendt vil jeg så sige at det er blevet meget bedre siden bare sidste år, der er konstant udvikling, og jeg har da noteret mig at i de sidste kampe, har de lært ikke at lave de dumme frispark bagfra fordi de var blevet rundet af en modspiller (eks. Søren Rieks på krabbe), og dermed et væsentligt lavere antal gule kort til følge og færre karantæner.

   Holdet og især forsvaret lider af at der er mange unge spillere, men jeg er rimelig sikker på at vi allerede til foråret vil se Krabbe og de andre være vokset lidt mere med opgaven, qua de bliver ældre, mere erfarne, fysisk stærkere og klogere som spillere, det vil give os en masse på sigt. Og dermed tror jeg også at antallet af situationer hvor vi skal se Steffen forsøge at redde kastanjerne ud af ilden vil være færre, også vil vi uvægerligt få færre mål imod os.

   Dermed ikke sagt at man ikke skal forstærke holdet, og kan BSN købe Buffon til spotpris er det fint med mig.

   Men lad holdet arbejde, også vil tiden helt sikkert arbejde for os, der er krummer i de drenge, de skal bare blive lidt ældre B)

   mvh.

   Aske

  • #179118
   Agger
   Bruger

   Jeg er stadig for Steffen og jeg synes stadig at han skal forblive på holdet…

   Skal vi dog absolut kigge efter en ny målmand, så synes jeg evt. at man bør kigge på svenske AIK, der har tre keeper'e, der alle tre kan være med på et ganske højt niveau…

   Den ene, Örlund kunne meget vel i stærk konkurrence med Kim Christensen nævnes som Allsvenskans bedste målmand.
   Bergh får ikke så meget spilletid, så det kan måske være et sats, men jeg tror nu stadig at han kan noget…
   Til sidst er der så unge Tomi Maanoja, der har en enkelt U-21-landskamp i bagagen. Hidtil har han ikke vist det kæmpe store omkring AIK, men han har helt sikkert talent

  • #179119
   TopFan
   Bruger

   Er meget enig med don mariscu

   Steffen virker hverken til at kunne skabe ro i forsvaret, eller holde styr på tropperne som anfører.

   Desuden er jeg personligt altid bange når modstanderholdene får dødbolde på vores banehalvdel. For ligeså god Steffen er til refleksredninger, ligeså dårlig/usikker er han på dødbolde.
   Efter min mening er dette ikke acceptabelt på topplan…

   Synes dermed også at målmandsposten er det første sted der skal udskiftes i den nuværende trup. Desværre, for kan sgu ellers godt li SR.

  • #179120

   Jeg er nu også enig i, at Krabbe skal skiftes ud hvis steffen skal.

   Jeg har en stor fidus til, at når disse to er skiftet ud, så har vi et rigtigt godt forsvar! Men Anders Nilsen som backup på back-pladsen. Krabbe fighter som altid forbilledligt. Men han sælger forsvaret og steffen (og dermed holdet) for tit.. Og steffens evner rækker ikke til at kompensere for det, samtidig med at han selv kikser ind imellem.

   Jeg så gerne en Kevin Stuhr give Staff konkurrence på pladsen i vinterpausen, og så tage den derfra. Måske kigge på Anders Nilsen som back istedet for Krabbe. Vores offensive spillere burde kunne rejse sig med holdet.

   Det er jo frustrerende, at man ikke vinder når man scorer to mål på hjemmebane.

  • #179121
   warnerbe
   Bruger

   Facit på diskussioner er vel blot at de, der på forhånd ikke brød sig om SR som spiller, stadig ikke gør det….
   Heldigvis tror jeg at der sidder nogle klogere folk på de sportslige poster i AGF. Vi får ikke en bedre målmand medmindre vi har den store pung fremme, og selv da er det aldrig sikkert…. Og SR er langt fra det svageste led på holdet. I sommers skreg folk på en venstre wing, og det mangler vi stadig (Benny er ikke wing, han spiller der af nød, og selvom han gør det godt, centrerer det vores spil alt for meget, og mon ikke også han ryger centralt, hvis JP sælges)), og en rigtig god højre back ville også lune. Endelig har vi masser af talent på den defensive midt, men ikke megen rutine eller muskelmasse. Og husk lige at Lumb nok også ryger, og så er det nok alligevel for tidligt at sende Kirkeskov i aktion. Også ny venstre back.

   Alle sammen spillere der er langt mere brug for end en ny målmand, når den vi har gør det godt set over den sidste lange stræk (hvilket er tydeligt når man hører fodboldfagfolk ytre sig). Men alt dette lukker en masse mennesker øjnene for, for realisme er da ikke fedt, og de har set sig sure på SR.

   Det eneste virkeligt spændende denne tråd har bragt er spørgsmålet om anførerbindet: Jeg har tidligere argumenteret for, at der ret beset vel kun kan være 2 muligheder. SR eller DT…. Det er en interessant diskussion, men igen er der mange, der blot siger at SR ikke kan være anfører, og så ikke nævner gode alternativer.

  • #179122
   Always AGF
   Bruger
  • #179123

   Warnerbe, det er for det første ikke rigtigt, at der ikke er nævnt alternativer til SR som anfører. Jeg selv og flere foreslog Dan T… Og Dan er vel den mest oplagte kandidat vi har haft i flere år!

   Desuden: Grunden til at man ikke kan diskutere Steffen Rasmussen med sådan en som dig er, at du oprigtigt mener at Benny Feilhaber og Stephan Pedersen som gardering er dårligere på venstre midtbane end Steffen er i målet. Du kan umuligt argumentere for det. Det er din subjektive holdning. Du forsøger ved at sige, at Bennny gør vores spil for centreret!! Benny gør det skide godt, og han bringer da masser af gode ting til vores offensive spil. Iøvrigt sjovt at du nævner sportslige poster som dem man skal lytte til, og refererer til fodboldfagfolk som rygdækning for din holdning. For både kommentatorer, trænere osv osv mener at Benny er en af suppens bedste.. Og at Morten Olsen har set noget i Staff giver jeg INTET for. Han har set mange mærkelige ting. Kim Aabech var også på landsholdet, remember? Hvis den samlede danske sportspresse var enige med ham, så overgiver jeg mig gerne!

   Min pointe er først og fremmest, at jeg bestemt ikke synes Benny skal skiftes før Steffen Rasmussen! Men skrev selv, at venstre-backen ligeledes er et stort problem. Krabbe gør jo ikke ligefrem tingene nemmere for vores målmand!
   For det andet, så kan jeg ikke acceptere at du kalder os for dumme fordi vi ikke bryder os om SR som AGFs målmand. Det er så åndssvag en måde at "diskutere" på.
   For det tredje, så tror jeg vitterligt ikke, at en Kevin Stuhr er verdens dyreste mand at anskaffe sig til sommer. Måske endda allerede til vinter!? Og jeg er enig i, at Kevin har skuffet lidt, men han spiller jo for fanden for Randers!! Steffen har været med til at starte vores nedtur (FCM etc). Jeg tror oprigtigt, at Kevin er så meget bedre i feltet, at det opvejer, at SR måske nok er bedre mand mod mand. Jeg ønsker oprigtigt at få ro tilbage på holdet i forbindelse med dødbolde… Alle ved, at hvis et "dårligt" hold spiller mod et "godt" hold, så vil det dårlige holds muligheder være størst omkring dødbolde. Derfor er det SUPER vigtigt at være umådeligt stærke på disse. Og UANSET hvor meget man kan lide Steffen Rasmussen, så kan man vel ikke oprigtigt mene at han er god i feltet sammenlignet med Stuhr og andre som Caroll, Jesper C etc.. Du kan lukke ned for et holds muligheder for at komme i mand mod mand. Du kan aldrig lukke ned for et holds muligheder for at få dødbolde såsom hjørnespark. I hjemmekampen imod SøE ramte de overliggeren i første halveg og scorede i anden i situationer, hvor Steffen mildt sagt så elendig ud i begge… 2 dødbolde, næsten 2 mål. Kevin Stuhr ville ALDRIG sætte sig på enden på den måde som SR gjorde ved reduceringen!

   Så for at opsummere: Jeg vil have roen tilbage i AGFs defensive spil.. Selvtilliden, troen på, at hvis det andet hold får et hjørnespark, så piller målmanden den. Og ikke som nu, hvor man sidder med hjertet oppe i halsen hver evig eneste gang en høj bold kommer indover!!! For uanset om du vil det eller ej Warnerbe, så er der mange der har det sådan med SR på mål.

   Lad mig slutteligt spørge dig ligeud: Er du tryg ved SR omkring dødbolde? Har du oprigtigt en tro på, at "den napper Staff" hver gang? For sådan havde jeg det med Peter Schmeichel for landsholdet.. Hvis spillerne har den følelse, at målmanden er 100% sikker i sine indgreb, så opstår der færre "uheldige" defensive situationer… Sådan er det med forskellige øjne der ser!

  • #179124
   warnerbe
   Bruger

   @stig

   Det du siger er: Min subjektive holdning er bedre end din….. Hvilket er det samme som du anklager mig for. Så det bliver vist 1-1…
   Og jeg mener ikke folk er dumme (jo zizous kommentar om SR`s intellekt var fuldstændig idiotisk og visse oneliners virker heller ikke som om studenterhuen trykker), og jeg mener at det er fint med en diskussion. Jeg vil heller ikke græde, hvis vi fik en ny og bedre målmand, men jeg mener blot IKKE, som jeg har sagt igen og igen, AT VI TIL EN NOGENLUNDE FORNUFTIG PRIS KAN FINDE NOGET BEDRE, ELLER AT SR ER DET SVAGESTE LED PÅ VORES HOLD.
   SR har udviklet sig meget de sidste år, og han er ikke længere ringe til udspark eller indgriben i feltet. Du kan være uenig, men mange bakker mig op (kommentatorer, MO og selv Kim Christensen), og så kan du vælge at sige, at de er dumme alle sammen. Fint for mig.

   Det er fint at du vil have roen tilbage, men det har hovedsageligt været enkeltpersoners personlige fejl (og ikke engang de samme), og ikke SR (selvom han også har haft et par fejl – men også virkelig mange redninger), der har kostet i den sidste periode. For mig at se er det en række forhold, der har spillet ind, og der er sikkert mange flere end vi kan se.
   Du, og mange andre, bliver ved med at snakke om Stuhr Ellegaard, men på bold.dk`s statistik var han klart den målmand, der giver flest returbolde…. Ville du være tryg ved det?? Se ellers de mange skud som SR reder, hvor der kommer en angriber foran vores forsvarere lige bagved, og hvor en retur giver mål. Du kan heller ikke undskylde dig med at det er Randers han spiller for. Hans nedtur startede for et år siden, længe inden det gik skidt for Randers, men det glemmer du og andre gladeligt ift den ene kamp SR har været rigtig dårlig og de 2-3 andre fejl han så har lavet. Og igen vil jeg gerne sige at SR`s pil har peget op i de sidste mange kampe.
   Og svaret på dit sidste spg er: Nej, jeg er ikke altid tryg, men det skyldes mest at vi er elendige på andenbolde og at vores zone tilsyneladende gør at en mellemstor dværg kan komme til hovedstødschancer på dødbolde. Men jeg er ikke utryg ved SR, som faktisk i langt de fleste tilfælde gør det hamrende godt på både indlæg og dødbolde.

   Forøvrigt fint at du har skrevet at DT kunne være anfører, men hvis du havde læst langt tidligere har jeg faktisk prøvet at tage den diskussion seriøst op, men ingen gad skrive andet end at SR var en dårlig anfører. Det mener jeg så ikke han er, men derfor kunne DT da være et spændende valgt. Som sagt tidligere tror jeg blot ikke at det bliver medmindre han forlænger sin aftale, og han har jo netop sagt at gerne vil til udlandet igen.

   Endelig twister du min mening om Benny helt åndssvagt. Jeg synes Benny er en fantastisk spiller og et røverkøb!!!! Men han er, som han også selv siger, central midtbanespiller, og når jeg har set ham spille centralt på landsholdet, er han klart bedst der. Vi ved, at vi mister JP senest til sommer, og enten er Benny det oplagte bud at flytte derind, eller også er han også solgt. Altså mangler vi en venstre kant. Og at han er kanondygtig betyder ikke, at han ikke kan bruges bedre. Han trækker meget ind i banen, hvilket gør at Lumb skal frem hele tiden for at vi kan holde kanten nogenlunde, og dt koster både bagude og det koster kræfter. Det gør også at modstanderne meget lettere kan dæmme op for os. Han er heller ikke målfarlig nok, og har faktisk misset en del store chancer i dette efterår. Meeeen, jeg er en stor fan af hans blik for afleveringer og vendinger med bolden (også bedre at bruge centralt). Forøvrigt er jeg overbevist om at stephan P kommer til at spille i højre side for det meste, men lad os se….

   Så for at opsummere: En højre back, en venstre back, en venstre midt og en midtbanegeneral står alle højere på min ønskeliste, og jeg mener at det er ok begrundet. At du så mener noget andet, og at nogle andre gør det samme, kan jeg ikke gøre noget ved, men jeg konstaterer bare, at det stort set er de samme, der bringer SR op hvergang de får muligheden….

  • #179125
   warnerbe
   Bruger

   og: ifølge statistikken er vi det hold, der har 3. flest afslutninger, men kun 7. flest mål…. måske skal vi se lidt på skarpheden for angriberne.

   Til gengæld er vi det hold, der har 6. flest afslutninger imod indenfor mål, men kun 7. flest mål imod. Det er ikke store valide tal, men dog nok til at vise, at steffen gør det bedre end gennemsnittet på aflsutningerne inden for rammen. Bare lige en lille note er, at der scores en gang mod SR for hver 3.3 afslutning inden for rammen, mens Stuhr ellegaard ligger omkring 3.2! Tæt men dog en anelse dårligere end SR.

  • #179126
   jepske
   Bruger

   @Stig: Dejligt og sagligt indlæg du smider i debatten. Du argumenterer helt fint for dine synspunkter, og hatten af for det! Men jeg mener lige du overser et par væsentlige punkter.

   Der er vel ikke ret meget tvivl om at vi skal sælge spillere i det kommende eller næste tranfervindue. Om det bliver JP, Lumb, Nando eller Benny ved ingen. Men jeg mener ikke at vi har erstatninger for nogle af dem ii truppen. Jeg synes vores trup er super stærk nu. Men faktum er, at skal vi sælge en eller flere af vores profiler, vil der være huller på holdet. Spørgsmålet er derfor helt enkelt om vi skal bruge vores meget begrænsede midler på at erstatte de profiler vi sælger, eller på at købe en ny målmand?
   Hvis vi kunne holde på den trup vi har nu, er jeg delvist enig i at SR trods alt er et af de svageste led på holdet. Men som nævnt ligger det helt utvetydigt i kortene, at vi skal ud og sælge spillere. Og så ændrer konditionerne sig dælme radikalt. Dette aspekt synes jeg du mangler i din kommentar.

   Mht. Kevin Stuhr giver han, som Warnebe i øvrigt ligeledes skriver, rigtigt rigtigt mange returbolde. Og jeg ved ærligt talt ikke, om jeg ville føle mig ret meget mere tryk ved at vide, at en stor del af de skud modstanderne kommer med kommer i spil foran vores mål, fremfor at være usikker på dødbolde. Det er sgu lidt pest eller kollera!
   Jeg er bestemt ikke tryg når modstanderne har hjørnespark. Men det skyldes primært vores Zoneopdækning. Jeg er tilgengæld helt rolig når modstanderne "bare" skyder på mål – der er jeg meget meget tryg ved SR. Det ville jeg på ingen måde være med Kevin Stuhr!

Viser 240 svartråde
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.