Nedtakt til SønderjyskE – AGF. Godt og skidt?

Forside Fora AGF Nedtakt til SønderjyskE – AGF. Godt og skidt?

Viser 11 svartråde
 • Forfatter
  Indlæg
  • #185034
   Henze05
   Bruger

   Lad os få snakket lidt om den netop overståede kamp.

   3 Point i sæsonåbningen er et ganske godt udgangspunkt, især når vi møder et godt hjemmehold.

   Hvad mener I om kampen?

   Jeg mener selv, at Jovanovic viste nogle fantastiske kvaliteter i målet, og selvom man ikke skal tolke meget på en kamp, så ser han rigtig sikker ud.

   Amini spillede fantastisk efter de første 20 minutter. Glimrende aflevering til Stephan P i dybden, og godt overblik ved sin egen scoring.

   Junker havde en fod med i første mål og en assist ved andet mål. Ligner en god erstatning, når Duncan er skadet, og en spiller, der evt. kan tage en kant/hængende angriber i ny og næ.

   Spellmann var med i en del, men burde have sendt kuglen i mål. Ellers var det dog de tre overstående debutanter der var bedst imo.

  • #185035
   lasse
   Bruger

   @Henze05 enig med det meste. Synes også JJ spillede en glimrende kamp. Viste godt overblik, med mange gode afleveringer og indgreb. Midtbanen lover virkelig godt.

  • #185036
   gffan17
   Bruger

   Helt igennem opløftende kamp, vi står virkelig godt sammen som hold og udover Dinos hjerneblødning af et indkast giver vi nærmest ikke chancer væk, Kroons mål kan man ikke gøre så meget ved.

   Jovanović har flere sikre indgreb + hans feberredning på Bachmann, ser meget lovende ud.

   Amini som MoM, han har bare et fantastisk touch på bolden, tror på han får en stor sæson. Han har lidt af samme playmaker talent som Aabech med de følte afleveringer, dog tror jeg ikke han kommer i nærheden i forhold til mål.

   Junker og JJ spiller begge fint, men når Duncan og DAP kommer tilbage bliver det endnu bedre!

  • #185037

   Jovanovic bliver viiiiiiiiild for os!

  • #185038
   Jorgensen
   Bruger

   Rigtig lækkert med en sejr i dag! Alle spiller en god kamp, og Sønderjyske bliver holdt væk fra chancer. Til gengæld havde de ca 10 hjørnespark og det holder ikke i længden.

   Det eneste negative er at vi virker lidt stressede da der bliver scoret til 2-1. Og så mangler vi lidt bredde i spillet, der kom ikke mange indlæg ind i feltet i dag, men det kan være det var bevidst, nu hvor Duncan sidder på tribunen.

   Rigtig god start, glæder mig til at se om vi kan dominere de næste modstandere lige så meget.

  • #185039
   Anonym

   Stærk kamp over hele linien. Vi holder Sønderjyske nede på 1 chance udover Kroons drømmhug. Det er i sig selv imponerende og vi viser idag stærk organisation. Og selvom Sønderjyske kommer til mange lange indkast har man i Jovanovic en mand der roligt napper de høje bolde. Det gir bare stor ro til resten af forsvaret. Junker kæmper og viser samtidig glimerende teknik – han laver en assist og har 3. sidste fod på det andet mål. Spelmann går forrest med fight og man kan ikke lade være med at være imponeret af at han spiller på det niveau uden at have spillet vigtige kampe i et halvt år. Generelt gør hele midtbanen det stærkt idag. Men jeg bemærker specielt DO, som jeg virkelig synes tager ansvar og udstråler vilje idag. Zacho laver et kort men ret vigtigt indhop til sidst hvor han får holdt på bolden med ro og teknik. MOM må dog være Amini på grund af hans 2 kampafgørende aktioner med mål og assist. Han tilfører holdet en ny dimension. Med opfindsomhed, overblik og snævre træk kan han åbne modstanderens forsvar. Det ser rigtig spændende ud! KSDH !!

  • #185043
   Donmiguel
   Bruger

   Positivt:
   – Mål fra uventede kanter.. SP og Amini som ikke har det bedste snit har 100% effektivitet…

   – God defensiv.. Backman og Juel headede alt væk så det aldrig blev farligt. Christensen og Dino fik lukket godt af så vi ikke blev spillet tynde.

   – Godt indhop af Zacho til at holde på bolden

   – Fremragende arbejdsindsats med saft i tacklingerne og højt løbepensum af alle

   Negativt:

   – Meget rystende start. Kunne ikke binde 2 afleveringer sammen. Et hav af mystiske løsninger (elendig første tilbagelægning af backman, indkast af dino)

   – Elendig dommer (sønderjydske kunne i starten med rette føle sig bortdømt!)

   – Kroons mål kan man gøre noget ved. Alexander juul skal ikke tabe den hovedstødsduel så bolden bliver headed ind midt foran mål. Hvis Backman var på banen havde han vundet duellen og headed den ud i siden. Men god kamp af Alexander idag og man kan ikke vinde alle dueller.

   – Man aner ikke hvem som skal score målene fra bænken..

  • #185048
   Norden
   Bruger

   Det eneste man kan sige om Sønderjyskes mål udover at det er godt sparket ind, er at AGF måske er for passive i rummet lige foran feltet hvor Kroon har meget tid og plads til at hugge til den.

   Der skal nok være en spiller der skubber hurtigere op fra bagkæden og lukker det rum ned.

  • #185055
   T-Knogle
   Bruger

   Vanvittigt godt at to spillere man ikke forvente specielt mange mål fra, i løbet af sæsonen, allerede kom på tavlen i præmieren.

   Mindre godt at Spelmann og Djamal trak gult i helt unødvendige situationer, JJ tog et kort for holdet.

   Lækkert at se en ny mere fightene stil, når man ikke kunne spille sig igennem i starten af kampen.

   Der skal dog arbejdes med Jovanovich’s igangsætninger. Hvis vi skal bruge udspark fra målmanden så meget som det var tilfældet mod SønderjyskE, så er de nød til at sidde lige i skabet, og ikke som i flere situationer ryge ud over sidelinjen.

   Vildt fedt at Sølvvinderne kun havde 3 reelle chancer i hele kampen, og vi havde vel et to cifret antal.

  • #185056
   Mathis
   Bruger

   En enkel fed statestik detalje.

   Tid med bolden:
   SJE 46:47 – AGF 43:12

   Tid på sidste 1/3 af modstandernes banehalvdel
   SJE 23:23 – AGF 32:23

   Så når GF har bolden ender den stort set med det samme oppe i nærheden af modstandernes mål, hvorimod SJE bruger næsten halvdelen af tiden på at trille den rundt, langt væk fra vores mål.

   • #185058
    Jorgensen
    Bruger

    Det lyder godt nok voldsomt at 75% at tiden med bold er på modstanderes sidste 1/3 af banen! Eller er det bare den sidste 1/3 af banen der menes? Så lyder det lidt mere korrekt.

    Godt nok brugte Amini meget tid nede ved hjørneflaget til sidst 🙂

    Hvor har du fundet statistikken?

  • #185059
   Mathis
   Bruger

   Har fundet den her.. http://www.superliga.dk/kamp/2016-2017/juli/sonderjyske-agf
   Men ved ikke om det holder 100%. Tallene er i hvert fald ændret lidt nu.

  • #185062
   Jorgensen
   Bruger

   Ok, tak for det.

Viser 11 svartråde
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.