Nedrykning?

Forside Fora AGF Nedrykning?

Viser 32 svartråde
 • Forfatter
  Indlæg
  • #59491
   scrotum
   Bruger

   er ikke den store debatør eller skribent herinde, men kunne godt tænke mig at høre andres mening om dette.
   Personligt mener jeg at det er noget som klubben SKAL forholde sig til, trods en god sæsonstart, hvor der blev snakket om medaljer og gårmandbjørn, har vi jo skuffet næsten hver kamp, siden vi lå nr1.
   Hvis vi overlever, det tror jeg nu vi gør, for trods alt, er der jo alligevel lang vej op for Randers, men måske slutter vi som 10'er(mit bud)..
   Benny, jakob, og evt. flere spillere skal nok sælges til sommer, og med et hold der højst sandsynligt slutter i den tunge ende i år, ser det ikke godt ud for næste sæson.. mit bud er at det mislykkes igen igen.. og at vi skal kæmpe for overlevelse i ligaen, snarere end medaljer.. hvad siger i ?

  • #59492
   visti
   Bruger

   I tordagens udgave af JP blev skrækscenarioet sat op – og det er altså ikke helt urealistisk at AGF kan rykke ned – selv med et par sejre hist og her.
   Holdet pt har simpelthen ingen vindermentalitet – en lad holdning til tingene og konstante personlige fejl (ikke bare i denne sæson).
   Der kan umuligt være en god stemning på holdet nu ..

   Det er imponerende i sig selv, at AGF formår at lave det samme stunt år efter år..det er ren kopi af de sidste 13 år (også selvom det blev til en 6. plads sidste år).

   At fyre træneren har jo ikke hjulpet en føjende fis..Man gik galt da man fyrede både PH og OP – begge var faktisk på vej frem med noget men tålmodigheden var der bare ikke. – personligt ville jeg dog gerne se Peter Rudbæktilbage i AGF – HVIS det går helt galt med ER.
   Giv ER en sæson mere til at få holdet højere op (hvis vi overlever).

   Jeg frygter også,at vi kommer til at se et meget tamt AGF efter sommerferien hvis de bedste er solgt. Når der endelig kommer penge til AGF skal de kunbruges til at fykde et sirt hul -..forstår da godt,at den helt store investor ikke er klar til at skyde noget i AGF.

   Det bliver en lang forårssæson – det er sgu trist at sige,at alt man håber er ,atGF vinder et par kampe og de overlever – men, mere kan man vist ikke forvente pt…dejligt at foråret ikke er så langt.

   Jeg har streget denne sæson og ser frem til den næste…der er ikke andet at gøre end at begynde forfra… og håbe at sæson 14 bliver året hvor AGF kan overraske..

   Det er sgu synd for de yngste fans som ikke var med til at opleve de sjove stunder som 1986 og 96 (+ nogle fantastiske pokaltriumfer)..det var tider:) ..

  • #59493
   chilli
   Bruger

   Det er da i allerhøjeste grad et tema, og de spillere/trænere der ikke har fattet det endnu burde ryge på porten.

   Jeg så BIF-Køge i går, og det impornere mig helt vildt at se et hold, hvor samtlige 11 mand slås så blodet springer, jeg garantere med, at alle spillerene på køges hold (minus målmand) løb over 10 km. igår. Og hvilken speed de kommer med, også noget som vi slet ikke ser i vores spillere.

   Nej, vores forsvarsspillere er for langsomme, DT kunne jeg fandme drible uden om i en telefonboks, han bliver rundet så mange gange i en kamp, og så er han sat helt af.

   Vores midtbanespillere nipser for meget, og er helt uden gejst. Det kan da godt være MJ guidede sine medspillere flot inde i parken, men jeg har stortset ikke set ham åbne munden siden. Igår lignede han mest af alt en, som overhovedet ingen tro har på holdet og sine medspillere.

   Vores angriber(e ) Dribler alt for meget, og har ingen blik for sine medspillere. Alle som selv har spillet fodbold kan vel huske når man 10-15 gange har taget turen op af banen, blot for at se ens angriber drible rundt, og miste bolden til sidst. Ikke noget at sige til, at spillerne bliver modløse.

   Køge, Sønderjyske, Esbjerg, SIF, Randers og måske Fcm har alle på papiret langt dårligere spiller materiale end os, men de fighter, og de løber, og står alle (næsten) rimeligt stærkt i deffensiven.
   Dyder vi må tilbage til nu, ihvertfald indtil nedryknings spøgelset er puttet tilbage i skabet igen.

   Kæmp!

  • #59494
   Odonten
   Bruger

   Det er i allerhøjeste grad et tema.
   Status lige nu er at Randers er 5 sejre (pga. målscoren) fra at rykke forbi os – det er meget, men som vi spiller, ligger der ikke mange point og venter.
   Lad os antage at vi kan få fx. blot 6 point af de sidste 33 (kæft, hvor flot), ja, så er Randers pludselig 7 sejre fra at overhale os, og det tror jeg ikke de kan.
   Men får vi ikke snart en 3-points oplevelse, kommer tvivlen og nervøsiteten snigende som min listediller og skaber panik :-))
   Prove me wrong lads !!!

  • #59495
   Steen6372
   Bruger

   Rolig venner! Selvfølgelig skal vi nok få samlet de småpoint der skal til for at blive i rækken. Og Randers har da startet pænt på foråret, men de ligner og er et bundhold, og der ligger ikke mange sejre og venter foran dem. Og sejren i går var trods alt kun nr. 2 i sæsonen.

   Lige nu handler det om at ER får analyseret lidt på sit materiale. Jeg synes at jeg fornemmer at ER er igang med det nu: http://agf.co.dk/news.asp?id=7547
   "…generelt er vi sindssygt sårbare i feltsituationerne. Det bliver vi selvfølgelig nødt til at kigge på og overveje, om der skal en anden besætning til."

   Vi er simpelthen nødt til at få noget organisation ind på holdet nu. Og i en periode tror jeg at vi er nødt til at spille med en lidt mere kompakt midtbane. Og i mangel på målscorere, må vi prøve at satse på Sanel. Vi har desværre ikke plads til Dioh på holdet lige nu. I forsvaret må vi ryste posen igen. Jeg ville virkelig gerne have set solide Kim Madsen tilbage, men lad os håbe at Howard kan løfte holdet.

  • #59496
   scrotum
   Bruger

   Jeg tror nu heller ikke at vi rykker ned, for der er trods alt et stykke op for Randers, og de spillede igår, ikke som et hold der kan skrabe mange point sammen, mod bedre hold end os.. og lige nu er det jo stort set resten af suppen… men ledelsen bliver nød til at forholde sig til det. derudover, synes jeg det er alarmerende, hvor ringe vores bundniveag rent faktisk er, og også det at vi ser hvor stor betydning, vores mangel af profiler kan gøre ved holdet.. som flere er inde på så mangel der en rød tråd i den defensive org. men også den måde vi kommer frem over banen.. det virker alt for uorganiseret og tilfældigt hvordan vi kommer til chancer.. en lidt naiv tilgang synes jeg..

  • #59497
   jepske
   Bruger

   Jeg er i bund og grund enige i ovenstående. Den modløse indsats vi leverede igår, var virkeligt tankevækkende!
   Vi møder en Randers hold, der mangler i hvert fald deres 3 foretrukkende midtbanespillere – men trods det lykkedes det os på ingen måde at sætte os igennem der overhovedet! Jeg synes holdet i den grad mangler en der kan gå forrest – og som kan være garant for fight. Og en midtbane med Jørgensen, Povlsen, Lucena og Stephan P, bør uanset bane, vejr osv. kunne sætte sig igennem overfor Byskov, Lorenzen, Ricky Olsen og Fischer!
   Men igår var der, som jeg så det, ganske enkelt viljeforskel!

   Jeg kan i bund og grund godt acceptere, at vi taber til OB og FCK – det er hold med en langt bredere og bedre trup end os. Silkeborg havde desuden tur i den – og det kan ske vi taber til dem. Men at tabe til et Randers hold der mangler lige så mange af deres bærende spillere som vi gjorde mod OB, og som vinder på ren vilje, er ganske enkelt for tamt. Så er der sgu ikke flere undskyldninger. Og hvis vi ikke levere bedre i de næste kampe, er jeg sgu bange for at vi risikerer at komme lidt for tæt på nedrykningen…

   Der kan være mange årsager til at vi falder så dybt. Der kan være de spillere der er helt ude med skader, de spillere der har været skadede i opstarten, og derfor ikke har formen til at spille 100% og så kan der være nye spillere der ikke kender Eriks system osv. Men det korte og det lange er, at vi ikke leverer. Heller ikke de spillere der burde kende system osv. som f.eks. Dan T, Krabbe, Gjessing, Dioh osv.

   Det letteste ville være at skyde skylden på Erik Rasmussen og hans system. Men jeg synes på den anden side, at vi under ER har spillet noget af det bedste og flotteste fodbold jeg har set på NRGI park. I nogle af de første kampe i efteråret, spillede vi modstanderne ud af banen – og leverede på TOP niveau. Det skete som bekendt aldrig under Ove P, Poul H, Søren Å osv.
   Det viser mig, at vi kan spille systemet, og at systemet i den grad virker, når vi vel og mærke leverer. Når vi falder ud som mod Randers, ser det omvendt virkeligt dårligt ud – og det er sgu et problem. Efter min mening, skal vi kunne mestre flere systemer. Og når vores foretrukne ikke virker – som mod Randers igår (måske på grund af banen) må vi gribe til fight fight fight – og kæmpe pointene hjem…
   Som jeg ser det, er vores største problem lige nu ikke skader. Det er manglende selvtillid…Væk er attituden fra starten af efteråret, hvor vi løb, kæmpede og fightede, og ikke lod os kyse af lidt modgang.
   Når man ser kampen igår, har man svært ved at tro, at det er samme hold som besejrede FCK i parken, spillede Brøndby ud af deres eget stadion(men desværre tabte), og i det hele taget leverede over hele linjen.

   Er løsningen så at fyre Erik? Næh…det mener jeg slet slet ikke. Hvis nogle af jer kan huske hans tid i FCM, havde de ligeledes en mega krise på et tidspunkt. Man talte fyring af Erik osv. Men han vendte bøtten derovre, fik selvtillid i spillerne og vandt bronze et par gange…Med et hold der på ingen måder var fantastisk. De havde den samme selvtillid som vi havde i starten af efteråret. Det viser mig, at Erik om nogen er manden der kan få os ud af krisen!

   Jeg tror alt i alt problemet ligger i vores spilleres mentalitet. I forhold til de unge spillere i FCM, er vores unge spillere alt alt for selvhøjtidelige, selvoptagede og forkælede specielt på banen. Udenfor banen kan man være lige så højrøvet som man vil – hvilket f.eks. Mikkel Thygesen og Zidan er eksempler på. Men tager man den attitude med på banen, har man virkeligt et problem. Se eksempelvis Krabbe igår. Det kan godt være, at spillet ikke lige kører – men at slå så meget op i banen som han gjorde igår, viser at han ikke har mentaliteten til at være med!
   Om det er fordi den unge stamme på vores hold kommer fra Århus – og dermed ser sig selv som bedre end alle andre ved jeg ikke. Men man kunne få tanken ind imellem. Måske mangler de helt grundlæggende den ydmyghed, der gør at man kæmper for hinanden og holdet. Uanset om det går ens vej eller ej!

   Som det er nævn ovenfor, kan vi forvente at miste rigtigt mange spillere til næste sæson. Hvis det sker, vil stammen på vores hold ubetinget bestå af vores egne unge spillere – måske krydret med et nyindkøb elller to. Bliver det tilfældet, skal der dælme andre boller på suppen, hvis vi skal klare os de kommende sæsoner.
   Det er lidt bittert at se på, at vi i denne sæson rent faktisk havde det bedste hold i mange mange år, og i hvert fald et hold med potentiale til at spille med i top 5. Når de bedste spillere fra dette hold forsvinder, skal vi nok ikke sætte næsen op efter ret meget mere end max en 8. plads de kommende år. Ikke med mindre Erik laver mirakler med de unge spillere…som han gjorde i FCM…

  • #59498
   Steen6372
   Bruger

   Det er først og fremmest afgørende vigtigt at vi genfinder noget flow i vores spil, for hvis vi starter den nye sæson i den her forfatning (og med en vis sandsynlighed stadig uden JP, Benny og Graulund, pga. salg og skader), så kan vi meget let lave "en Randers" i næste sæson.

   Heldigvis har vi nu nogle måneder til at rette op på tingenes tilstand. Mit bud er at Erik får en håndfuld kampe mere, inden presset for alvor rammer ham. Men hvis jeg sad i bestyrelsen, ville jeg begynde at overveje hvilke træneralternativer der kan være til næste sæson. Og det er ærgerligt, fordi AGF i medgang under Erik Rasmussen er et fantastisk hold at se på.

  • #59499
   bacher
   Bruger

   For at undgå nedrykning og sikre sportslig success fremover, bør ledelsen nu gribe ind og sikre, at der arbejdes hårdere på træningsbanen. Det kan f.eks. ske ved at kopiere træningsprogrammet fra ét af de store klubber. Slår vi de andre på træningsbanen, vinder vi også kampene. For øjeblikket taber vi igen og igen pusten i 2. halvleg, og det må ledelsen gøre noget ved. Danmarks næststørste by skal selvfølgelig ligge i top 3 snarere end bund 3.

  • #59500
   johnwhy
   Bruger

   Det er egentlig også skræmmende at Martin Jørgensen tidligere på ugen meldte ud at der manglede et taktisk koncept, samt det faktum at spillerne havde fri tøjler til at være kreative og opfindsomme i spillet.
   Hvis det er måden at være træner på, ja så kan jeg fanme også :@

  • #59501
   jan_F
   Bruger

   Vi rykker ikke ned – hvis vi gør det må I sg* kalde mig "gårdmandbjørn" 😉

   Lidt statistik – nedenstående er de point man skulle have for ikke at ryke ned:

   2009 – 25 point
   2008 – 20 point
   2007 – 25 point
   2005 – 26 point
   2004 – 25 point
   2003 – 27 point

   AGF har pt 27 point.

   fem Randers sejre i 11 kampe – det sker næppe. Nu har folk så travlt med at snakke om hvor ringe GF spillede i Randers – uden gejst og uden talent og kundskaber … Dan Thomasen kan ikke spille fodbold, Steffen Rasmussen kan ikke stå på mål, Gjesing koster minimum et mål pr kamp osv. … og Randers var på hjemmebane kun istand til at vinde med et mål over GF … hvordan dælen skulle et hold som kun kan vinde med et mål over et hold så ringe som GF – endda på hjemmebane – kunne vinde 5 kampe ud af 11 – især når man nu tager i betragtning at de indtil nu kun har vundet 2 ud af 22!

   Næste år er en helt anden historie…

  • #59502
   alpha232
   Bruger

   Kan overhovedet ikke se hvordan i kan mene at AGF på papiret har et bedre hold end Esbjerg og silkeborg? folk har så høje forventninger til AGf at det er helt vildt

  • #59503
   grind88
   Bruger

   Jeg føler mig overbevist om, at vi ikke kan rykke ned. Der skal ske det helt vanvittige, at RFC pludselig begynder at vinde deres kampe. De skal ikke blot vinde en, de skal vinde 5. Samtidig skal det helt vanvittige ske, at AGF overhovedet ikke får nogen point i resten af sæsonen. Det virker ikke sandsynligt.

  • #59504
   bluenight
   Bruger

   @jepske:
   Meget præcis og meget rammende analyse du har der – kunne ikke være mere enig!!
   Man kan ikke forlange af et hold, at det vinder alle kampe. Men man kan saft susemig forlange, at spillerne på et hold fighter for det HVER GANG!!!

  • #59505
   Ceres
   Bruger

   jan_F skrev:
   fem Randers sejre i 11 kampe – det sker næppe.

   Med Randers 4-0 spanking af Esbjerg, så er det regnestykke pludselig forvandlet til 4 Randers sejre i 10 kampe, og med HB Køge og AGF som de to næste modstandere for en flok heste i fuld galop…. Det kan meget nemt ende med at blive en ren gyserafslutning på denne sæson, hvis vi pludselig kun er 5-6 points fra nedrykningsstregen med 8 runder igen…. Heldigvis er SønderjyskE næsten lige så dårligt kørende som os lige pt.
   .

  • #59506
   Steen6372
   Bruger

   Ceres skrev:
   Det kan meget nemt ende med at blive en ren gyserafslutning på denne sæson, hvis vi pludselig kun er 5-6 points fra nedrykningsstregen med 8 runder igen….

   Jeg synes overhovedet ikke det er interessant at kigge mod Randers. Hvis vi gennemfører en forårssæson, hvor vi kun laver 2-3 point, så har vi overhovedet ikke noget at lave i ligaen. Men så galt går det jo heller ikke. Jo, Randers kan da godt gå hen at slå Køge, og være heldige med at snyde os igen i weekenden, men så melder hverdagen sig jo også igen for Randers, når de skal til at møde nogle af de bedre hold. De er bare kommet for sent igang, og jeg ser heller ikke at de kan nå at indhente SønderjyskE. Desværre vil jeg næsten sige, for jeg synes ikke at sønderjyderne er specielt underholdende at se på eller spille imod.

  • #59507
   Fanoe
   Bruger

   Tja vi skal godt nok dumme os pænt meget hvis vi skal rykke ned. Noget i stil med ikke at magte at vinde 2-3 kampe. Så nej vi rykker da ikke ned.

  • #59508
   Flush
   Bruger

   Jeg synes at mange af folkene her har talt negativt, men husk, der er kun syv point op til 3. pladsen… Jeg siger ikke at vi lige snupper 3. pladsen, men jeg mener at vi kan komme længere op end 9…. 🙂

  • #59509
   Bjarne V
   Bruger

   Med en sejr i dag, må vi formode at al snak om nedrykning forsvinder…

  • #59510
   Stoei
   Bruger

   Bjarne V skrev:
   Med en sejr i dag, må vi formode at al snak om nedrykning forsvinder…

   Hvad formoder vi så nu efter en uafgjort?

  • #59511

   Stoei skrev:

   Bjarne V skrev:
   Med en sejr i dag, må vi formode at al snak om nedrykning forsvinder…

   Hvad formoder vi så nu efter en uafgjort?

   Snakken er vel udsat til efter næste kamp, imod AaB.

   Med Devdariani ude og den måde AaB spiler pt. kan det godt ende som en langgaber og uafgjort. Det kan også ende godt hvis Høegh fortsætter hans store udvikling fra kampen imod EFB.

  • #59512
   Ceres
   Bruger

   Vi kommer ikke i nedrykningsfare nu.
   .

  • #59513
   Bjarne V
   Bruger

   Stoei skrev:

   Bjarne V skrev:
   Med en sejr i dag, må vi formode at al snak om nedrykning forsvinder…

   Hvad formoder vi så nu efter en uafgjort?

   Formoder bestemt vi undgår al snak om nedrykning nu, også selvom både Søren Berg og Ove C. synes vi er dårligere end HB Køge;)

  • #59514
   grind88
   Bruger

   Nu skal der ske det, at AGF går totalt kold og laver 0 point. Samtidig skal Randers vinde 4 af deres sidste 8 kampe. Alt er jo muligt, og i teorien kan vi stadig nå at vinde guld.

  • #59515
   Fanoe
   Bruger

   grind88 skrev:
   Nu skal der ske det, at AGF går totalt kold og laver 0 point. Samtidig skal Randers vinde 4 af deres sidste 8 kampe. Alt er jo muligt, og i teorien kan vi stadig nå at vinde guld.

   Ja og i teorien så kan Randers blive nr.3… Men chancen er ikke særlig stor da.

  • #59516
   Stoei
   Bruger

   Fanoe skrev:

   grind88 skrev:
   Nu skal der ske det, at AGF går totalt kold og laver 0 point. Samtidig skal Randers vinde 4 af deres sidste 8 kampe. Alt er jo muligt, og i teorien kan vi stadig nå at vinde guld.

   Ja og i teorien så kan Randers blive nr.3… Men chancen er ikke særlig stor da.

   Er der nu også mulighed for vi kan nå at blive nr 1? Vi skal jo tænke på at hvis vi skal hente FCK, så skal de jo tabe ergo får de hold der møder FCK 3 point osv osv. Så kan det lade sig gøre? 🙂

  • #59517

   Stoei skrev:

   Fanoe skrev:

   grind88 skrev:
   Nu skal der ske det, at AGF går totalt kold og laver 0 point. Samtidig skal Randers vinde 4 af deres sidste 8 kampe. Alt er jo muligt, og i teorien kan vi stadig nå at vinde guld.

   Ja og i teorien så kan Randers blive nr.3… Men chancen er ikke særlig stor da.

   Er der nu også mulighed for vi kan nå at blive nr 1? Vi skal jo tænke på at hvis vi skal hente FCK, så skal de jo tabe ergo får de hold der møder FCK 3 point osv osv. Så kan det lade sig gøre? 🙂

   Hvis det skal kunne lade sig gøre skal vi vist have hovedsponsoren på banen, hvis de lige kunne sørge for at lave pre-match fest for alle andre hold dagen før de spiller og drikke deres spillere godt fulde ville det hjælpe.

  • #59518
   Jakobbs
   Bruger

   Randers kan ikke blive nummer 3 og vi kan ikke ende på 1. pladsen. Alle andre kan jo ikke tabe resten af kampene.

   Har ikke lige regnet efter, men hvis der er en der kan vise hvordan udfaldet af resten af kampene skal være, før det lykkes , så trækker jeg mine ord i mig igen.

   Men jeg kan ikke i min vildeste fantasi forestille mig at en af de 2 udfald på nogen måde skal kunne lykkes

  • #59519
   grind88
   Bruger

   Jakobbs skrev:
   Randers kan ikke blive nummer 3 og vi kan ikke ende på 1. pladsen. Alle andre kan jo ikke tabe resten af kampene.

   Har ikke lige regnet efter, men hvis der er en der kan vise hvordan udfaldet af resten af kampene skal være, før det lykkes , så trækker jeg mine ord i mig igen.

   Men jeg kan ikke i min vildeste fantasi forestille mig at en af de 2 udfald på nogen måde skal kunne lykkes

   Hvis vi vinder alle de 8 kampe har vi 56 point. Lad os antage, at alle andre kampe ender 0-0, bortset fra, at FCK taber 3 kampe til bundhold. I så fald ender vi på 1. pladsen.

  • #59520
   Stoei
   Bruger

   grind88 skrev:

   Jakobbs skrev:
   Randers kan ikke blive nummer 3 og vi kan ikke ende på 1. pladsen. Alle andre kan jo ikke tabe resten af kampene.

   Har ikke lige regnet efter, men hvis der er en der kan vise hvordan udfaldet af resten af kampene skal være, før det lykkes , så trækker jeg mine ord i mig igen.

   Men jeg kan ikke i min vildeste fantasi forestille mig at en af de 2 udfald på nogen måde skal kunne lykkes

   Hvis vi vinder alle de 8 kampe har vi 56 point. Lad os antage, at alle andre kampe ender 0-0, bortset fra, at FCK taber 3 kampe til bundhold. I så fald ender vi på 1. pladsen.

   Ja lad os antage og håbe det sker 🙂

  • #59521
   Steen6372
   Bruger

   Ja, hvis 1-1 også kan tillades, så har Silkeborg og AaB jo lige klaret det. Så nu er der vel kun godt og vel 50 kampe mere der skal gå vores vej, før vi kan løfte pokalen…

  • #59522
   jan_F
   Bruger

   og når man så tager med at FCK ser svage ud i øjeblikket, så skulle den være der … håber bare ikke at vi kommer til at stå og mangle de to ekstra point vi smed mod dem på Energi Park sidste gang vi mødte dem…

  • #59523
   mrvertigo
   Bruger

   Wuuuhuuu guld!

Viser 32 svartråde
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.