Luthers beviser

Dette emne indeholder 6 svar, har 7 stemmer og blev senest opdateret af  Aros 11 måneder siden.

Viser 7 indlæg - 1 til 7 (af 7 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #188098

  JarlSmart
  Participant

  I flere måneder har brugeren Luther insinueret, at han har beviser på, at JarlSmart (undertegnede) og flere andre brugere i virkeligheden er den samme. Han mener med andre ord, at jeg (og andre?) har flere profiler herinde. Hans teori udsprang i kølvandet på en diskussion om diverse rygter i transfervinduet, hvor de fleste var uenige med ham. Luther har tilkendegivet, at han agter at fremlægge sine beviser i en særskilt tråd. Jeg har derfor oprettet denne tråd, så vi kan få syn for sagen. Sæt i gang Luther 🙂

  #188099

  Norden
  Participant

  Grow up….

  #188112

  Bent
  Participant

  Frygteligt!!

  #188114

  Steen6372
  Participant

  Er der regler mod at have flere brugere? Ellers kan det vel være totalt ligegyldigt, hvad en tilfældig anden bruger mener om den sag?

  #188119

  zcml
  Participant

  Tja! Enten er han travlt optaget af at “grave” beviserne frem, eller også har han ingen, siden han ikke har givet lyd fra sig endnu!

  I øvrigt er jeg også ret ligegled med om en person har flere aktive bruger-profiler, med mindre det er imod reglerne (som Steen6372 også er inde på), men troværdigheden hos disse brugere vil bare være lig nul.
  Og jeg tror også det er det Luther har ville frem til, men om det er fordi han har grundlag til at tro, at JarlSmart skulle ha’ flere profiler (hvilke skulle disse i øvrig være?), eller om han bare er uenig med/har set sig sur på JarlSmart, og derfor forsøger at køre en smædekampagne imod ham, skal jeg ikke kunne sige!

  #188127

  chilli
  Participant

  Jeg tror blot Luther har “travlt” lige pludselig. Han holder nok “lav” profil herinde i et stykke tid, og håber sagen om beviserne glemmes.

  Sjovt som han har glemt hans eget mantra om, at alt der skrives herinde skal være sandheden og fakta, og kun det.!!! Eller gælder det måske kun AGF, og ikke alt andet?

  #188136

  Aros
  Participant

  Så vidt, jeg har forstået, vil han ikke komme med beviser, men påstande – og ikke i dette forum.

  Han har derfor i stedet ophængt et dokument med 95 teser på domkirkens dør.

  😉

Viser 7 indlæg - 1 til 7 (af 7 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.