Lumb Farvel?

Forside Fora AGF Lumb Farvel?

Viser 20 svartråde
 • Forfatter
  Indlæg
  • #102070
   Fanoe
   Bruger

   Er der hold i rygterne om et farvel til Lumb til sommer?

   Og hvis jeg husker rigtigt så udløber hans kontrakt. Hvilket vil betyde endnu en stor spiller væk uden vi får noget for ham.

  • #102071
   LuckyStrike
   Bruger

   Hans kontrakt løber ikke ud til sommer

  • #102072
   Alsgaard
   Bruger

   En spiller som Lumb er altid eftertragtet. Offensivt tænkende og angrebsivrig back, der samtidig er venstrebenet. Flere udenlandske klubber var da også ude efter ham i det just lukkede transfervindue, men han valgte selv, efter sigende, at blive i AGF. Heldigvis!

  • #102073
   grind88
   Bruger

   Spørgsmålet er om han bliver solgt til fx udinese eller ajax eller om han forlænger med AGF snart. Hvis han forlænger er det nok fordi han ikke føler sig 100% klar til udlandseventyret endnu.

  • #102074
   carpe_diem82
   Bruger

   Tror han rejser til sommer, hvis en klub som f.eks. Ajax kommer med det rigtige bud til AGF (gæt: mindst 2mio. euro)

   Og ellers har AGF kontrakt med ham til 01/07/2010, så bare rolig

  • #102075

   er du sikker på at det er helt til 2010? troede at det kun var til 01-07-09….

   men hvis det er sandt er det jo perfekt, det sikrer os at han får tid til at udvikle sig uden vi behøver at bekymre os om fritransfer

  • #102076
   Lylle
   Bruger

   Og ellers har AGF kontrakt med ham til 01/07/2010, så bare rolig

   puha .. så er vi da i det mindste sikret lidt pebernødder hvis han smutter

  • #102077
   Fanoe
   Bruger

   Ja var helt bange for de lavede sådan en Thorninger igen.

   Eller det kommer nok til at hedde en Esbjerg Zimling.

  • #102078
   Fonnesbaek
   Bruger

   Jeg mener altså det er i sommeren '09 han har kontrakudløb.
   Men ja det ville være meget ærgelidt hvis endnu et stort talent smuttede uden at vi for en krone for ham. Men jeg tror desværre Lumb bliver solgt til sommer, men så tjener AGF jo også en del på knægten.

  • #102079
   AGF-86
   Bruger
  • #102080
   kanonkuglen
   Bruger

   Udinese har jeg også hørt har haft interesse..

  • #102081
   nlg
   Bruger

   Lumb har rigtig nok kontraktudløb 1. juli 2010. Brian Steen har udtalt at man vil sælge ham til sommer, hvis ikke det lykkedes at få hans kontrakt forlænget, da hans pris vil være noget højere til sommer end til vinter. Arnasson har også udløb 1. juli 2010. Han vil også blive solgt til sommer, hvis ikke hans kontrakt bliver forlænget. Det giver mindst 40 mill. i kassen til nye spillere, så vi skal nok klare os.:k:k:k

  • #102082
   carpe_diem82
   Bruger

   Ja som linket viser, så er det 2010. Misforståelsen opstod i og med, at Lumb sagde til Stiften, at hans kontrakt udløb sommeren 2009.

   Dette var dog Lumb, som ikke selv havde helt styr på hans egen kontrakt, og det tog langtid for pressen, at opdage fejlen efterfølgende, da de jo alle skriver af efter hinanden, uden at tjekke facts [think]

  • #102083

   Kan godt forstå hvis han vil til udlandet. Men jeg syntes virkelig om han ikke skal overveje det igen. Jeg ville personligt være en profil i Suppen end jeg ville være indskifter i serie A. Jeg er af den holdning at de fleste talenter gør sig selv en tjeneste ved at tage en sæson mere end deres ego siger de skal! 🙂

  • #102084
   zcml
   Bruger

   Vil han til udlandet allerede til sommer, så vil jeg foreslå ham, at han højst vælger en middelstor Hollandsk klub, Heerenveen kunne være et godt bud.

   Vælger han en større klub, tror jeg ikke han skal regne med ret meget spilletid. Så "flyvefærdig" er han trods alt ikke endnu.

   Andre lande er self. også en mulighed, men jeg tror at den Hollandske liga passer meget godt til ham.

  • #102085

   Det kan du have ret i. Jeg mener bare ikke, at den Hollandske liga er så stort et "step-up" mere Det kan næsten lige så godt betale sig, at blive lidt længere i DK i en klub hvor han er sikker på spilletid.

  • #102086
   zcml
   Bruger

   Anders Nielsen skrev:
   Det kan du have ret i. Jeg mener bare ikke, at den Hollandske liga er så stort et "step-up" mere Det kan næsten lige så godt betale sig, at blive lidt længere i DK i en klub hvor han er sikker på spilletid.

   Der er jeg sådan set enig, men den hollandske liga skaber stadig mange talenter, der ender i store klubber, og lønnen er sikkert også bedre.

   Skal han tænke rent sportsligt, så syn's jeg han skal blive i Danmark et par år endnu!

  • #102087
   Thomas K
   Bruger

   Michael Lumb er et stort stort talent, og potentielt kommende landsholdsspiler, selvom han nok møder hård konkurrence fra hhv. Timmi Johansen og Per Weirauch.

   Venstre back er altid en plads hvor der er mangel på gode spillere, og kommer der en klub og tilbyder AGF 2 mill Euro, er der ingen tvivl om, at de skal slå til. – Håber for Lumb's udvikling det bliver eksempelvis AZ Alkmaar

   Tror også Kari Arnason bliver svært at holde på til sommer, ligesom jeg tror Budtz vil kunne tiltrække interesse fra diverse klubber såfremt han ellers kommer sig over sin skade.

   Hvis de tre spillere bliver solgt, for ca 25 mill samlet, så bliver det interessant at se hvem AGF henter istedet. I midterforsvaret er vi godt dækkede ind, men ingen tvivl om, at vi p åden defensive midtbane behøver en virkelig god erstatning. På venstreback bliver det spændende at følge Martin Mikkelsen, omend jeg tror AGF vil prøve at hente en lidt mere rutineret spiller.

  • #102088
   LuckyStrike
   Bruger

   http://tipsbladet.dk/index.php/news/show/id=146746
   Det er godt nok dårlig journalistik.
   For det første skriver de at hans kontrakt løber ud til sommer, derudover skriver de i overskriften at han er 19 hvorefter at skrive i første linje af artiklen at han er 20.
   Dumme dumme tipsblad

  • #102089
   spritten
   Bruger

   jeg syntes simpelthen ikke martin mikkelsen har klasse nok til at overtage lumbs plads på venstre bak han kun spillet 2 kampe i superligaen de skal hellere finde en decideret venstre bak med klasse og rutine

  • #102090
   Fanoe
   Bruger

   Vent nu og se hvad der sker. Martin Mikkelsen har stadig et halvt år at udvikle sig i. Og med et par indhop og måske et par kampe, kan han jo vise sig værdig.

   Lumb har jo heller ikke altid været fast mand på venstre back.

Viser 20 svartråde
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.