Warning: Parameter 2 to wp_hide_post_Public::query_posts_join() expected to be a reference, value given in /var/www/morethanaclub.dk/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 307

Warning: Parameter 2 to wp_hide_post_Public::query_posts_join() expected to be a reference, value given in /var/www/morethanaclub.dk/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 307
Leje eller ikke leje? - Morethanaclub.dk

Leje eller ikke leje?

Forside Fora AGF Leje eller ikke leje?

Viser 0 svartråde
 • Forfatter
  Indlæg
  • #201482
   Dichio
   Bruger

   Leje eller ikke leje af spillere?

   Leje er generelt altid som tisse i bukserne, og generelt noget skidt hvis man ser transfers som en del af sin ovelevelsesstrategi.

   MEN en fodboldklub bygger på to ben det økonomiske og det sportslige, og i sidste ende er sportslig succes målet – økonomien er kun en vej (selvom jeg godt ved jeg fokuser en del på økonomi – men jeg ser det kun som forudsætning for sportslig succes).

   Så derfor kan det at låne en spiller samlet set være det rigtige, især hvis man ikke kan købe en permanent ind på rette konditioner, eller man har egne talenter på vej, eller spilleren giver et sportsligt løft der virkelig rykker. Messi skal være velkommen på et års leje.

   Sportslig succes betyder også et løft i økonomien, som kan opveje transfers.

   Eksempelvis kan man reelt sige, at beholde en spiller sidste kontrakt år,er det næsten det samme som at leje en spiller et år (der er dog noget med kontinuitet her også), som fx Amini og Anker, der går ind i sidste kontrakt år nu og der fraskriver vi os en transfer ved at beholde dem fordi vi vurderer det kan koste os nedrykning eller omvendt måske kan klemme os ind i top6 og dermed give os et løft økonomisk og dermed i den sidste ende sportsligt.

   Iøvrigt er der også altid det aspekt at Amini og Anker måske forlænger næste sommer. Det samme aspekt var der med Grabara, man havde håbet han måske kunne forlænge lejemålet (eller måske ligefrem købe ham fri), andre gange lejer man med forkøbsret (det er så ofte en høj aftalt pris – ser man tit der efterfølgende forhandles om prisen når lejemål udløber).

   • Dette emne blev ændret 2 år, 10 måneder siden af Dichio.
Viser 0 svartråde
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.