Krise

Forside Fora AGF Krise

Viser 62 svartråde
 • Forfatter
  Indlæg
  • #59084
   almdal
   Bruger

   Ja, emnet siger det hele – jeg mener at vi er i dyb dyb krise. Hvad siger i?

   På alle fronter mangler vi helt nødvendige og basale kvaliteter – det er i mine øjne ikke enkeltspillere, træner eller ledelsens skyld alene, men en meget stor og sammensat problemstilling som også bunder i den historie som nu har stået på siden de gode år midt i 90-erne…

   jeg frygter sgu den nedrykning som truer i horisonten…

  • #59085
   HvidIhjertet
   Bruger

   Forsvaret var som sådan godt nok i dag. Howard spillede rigtig godt, og var pisse glad for at se ham spille igen. Eneste kikser fra forsvaret er vel målet, hvor Anders Nielsen bliver skubbet væk på halsen, hvor der i mine øjne burde være dømt frispark.. Men Midtbanen og angrebet er grotesk ringe, det helt vildt så elendigt det kan være!. vi havde 1!!! chance i kampen som var nogenlunde tæt på, og det var et hovedstød i første halvleg..

  • #59086
   nicoztar
   Bruger

   jeg tror heldigvis spillerne indser, at holdet altså kan rykke ned, når randers (håber ikke på det) vinder i aften 🙂 men det er total til grin, ja..

  • #59087
   almdal
   Bruger

   Enig i analysen – man kan vel ikke klandre et hold for at lukke et mål ind i ny og næ, men hold kæft hvor intet frem ad banen fungere for os – og det er én ting at spille en dårlig kamp, men en helt anden at rende rundt og virke så totalt håbløse igennem en hel kamp, hvor det stråler ud af spillerne, at ingen tror på at vi kommer til at score et mål.

   En anden ting – en klog man sagde engang – at medarbejderne aldrig kan blive klogere en ledelsen – jeg tror sgu det passer meget godt, og her tænker jeg ikke på ER..

  • #59088
   jan_F
   Bruger

   Har det meget ambivelent med Randers-Silkeborg … håber selvfølgelig at Silkeborg vinder, men på den anden side – hvad dælen skal det AGF-hold vi lige har set i superligaen? – jeg orker sg* næsten endnu en sæson med røven i vandskorpen og røvdårlig fodbold, mens man skal høre på det samme pis igen og igen og igen … Århus burde have et hold i toppen af dansk fodbold – hvergang de vinder en kamp, så tror de at de skal have guld – og bla. bla. bla.

   Så næsten helere en sæson i første division – ERs presfodbold vil give GF let spil … indtil de rykker op igen.

   Men det er nok bare afmagten som taler… hold kæft hvor var det en omgang tortur fra ende til anden…

  • #59089
   8200
   Bruger

   @Almdal. Tror også vi er en klub i krise på mange planer der stikker meget meget dybt i klubben.
   F.eks. hvorfor spiller vi uden gejst? Et hold som HB køge har fået tæsk hele sæsonen, men de giver den gas gang på gang… Ser ingen i suppen overhovedet med så lad en attitude som gf…

  • #59090
   stjernen
   Bruger

   Skandaløst at vi gang på gang spiller med 2 defensive midtbane spillere, det skaber ikke en skid oppe foran.

  • #59091
   chilli
   Bruger

   @8200

   Helt enig. De taber (HBK) det gør vi også, men de producere fandme da chancer, og godt spil. Det gør vi ikke!

   som jan F. skriver, så hellere agf i 1 div. jeg orker snart ikke dette pis længere.

  • #59092
   almdal
   Bruger

   Også utroligt at opleve hvordan nye spillere bliver socialiseret ind i den taber-kultur der hærsker i klubben – vildt at vi har landsholdsspillere og masser af store talenter som bare pludselig ikke kan noget når de bliver købt til holdet eller rykket op på superliga-holdet…. I dag stiller FCM op med et megt ungt hold – og se hvordan viljen lyser ud af spillerne – FCM har sgu ikke bedre spillere end os, men i dag viser de viljen til at ville vinde – og vi kan intet. Se på Stefan P. hvor mange kampe skulle han bruge til at falde så maget i niveau og blve indsocialiseret i taber-kulturen?? 4-5 stk, og han er den nye Christer George…. SÅ elendigt..

  • #59093
   OvePstyrer
   Bruger

   Vi er i krise på alle planer, mener jeg:
   – Vi driver en forretning som hele tiden går dårligt. Ganske enkelt dårligt købmandsskab, når man tænker på det potentiale der er i masser af tilskuere og sponsorer i Århus.
   – Vi har en sportschef, som laver nogle gode indkøb, men jeg hører fra insidere, at han også har en dårlig moral (ikke nogen overraskelse for mig) og det smitter i DEN gad af på både lederteam og spillertrup.
   – En af BSN's kvaliteter er, at han fastholder en gammel Agf-ånd i klubben, hvor man ikke har meget solidaritet. Spillere bliver holdt udenfor eller direkte mobbet. Unge spillere tror de er guder uden at have kvaliteterne, men de er blevet bildt ind, at hvis man spiller for Agf, så er man noget særligt.
   – Vi har elendige træningsbaner og træningsforhold
   – Vi har et elendigt stadion.
   – Spillertruppen fungerer ikke godt som team. Jeg husker f.eks. efter en kamp, hvor Steffen klart havde lavet en fejl, så vi tabte 1-0. Jakob Poulsen bliver spurgt om, hvorfor vi taber, og han svarer kort: Spørg vores målmand…….Sådan svarer man ikke, hvis man står sammen.
   – Det understreger måske også, at ER måske alligevel ikke er så SINDSSYG god til mandskabspleje, som han har ry for.
   Listen er uendelig.

  • #59094
   jan_F
   Bruger

   @OvePstyrer … hvad mener du med at Brian Steen skulle have dårlig moral?

  • #59095
   OvePstyrer
   Bruger

   @jan-F: Det kan og vil jeg ikke sige så meget om.

  • #59096
   jan_F
   Bruger

   øhh … så er det kende irriterende at bringe det på bane.

  • #59097
   bandit2
   Bruger

   velkommen i første division AGF! måske er vi slet ikke klar til at spille sasliga.

   Set i bakspejlet var det en kæmpe fejl at udleje nando rafael!
   🙁

  • #59098
   grind88
   Bruger

   Der er ikke een af de to centrale midtbanespillere der tør noget på egen hånd. De er boldflyttere og alibi-spillere. Fo fanden da Erik Rasmussen, jeg havde så store forventninger til dig, men dine dispositioner er så håbløst inkompetente, at jeg snart ikke gider bakke op om dig mer. Vi fremtvinger 3 kampe til 0 og så går du væk fra opstillingen og taber to kampe uden at have en chance. Jeg ved ikke om du er hjernefjern eller om din rygrad bare er mere slatten end mudder.

  • #59099
   LL86
   Bruger

   OvePstyrer skrev:
   @jan-F: Det kan og vil jeg ikke sige så meget om.

   Så er du fandme da en narrøv. Sådan nogle løse rygter er det sidste vi har brug for lige nu.

  • #59100
   nuclearcola
   Bruger

   Synes kun det er Kasper Povlsen der fortjener at sove i nat, og det er ikke fordi han spillede særlig godt, men fordi han i mindste viste lidt vilje.

  • #59101

   bandit skrev:
   velkommen i første division AGF! måske er vi slet ikke klar til at spille sasliga.

   Set i bakspejlet var det en kæmpe fejl at udleje nando rafael!
   🙁

   Undskyld men Nando kunne ikke have gjord noget som helst bedre… Han ville være gået ned med holdet som resten af spillerne som er kommet tilbage fra skader.. Og i forvejen var han elendig da vi solgte ham.. Vi mangler tværdigmod erfaring, både i trænerteamet og på banen..

  • #59102
   JensMH
   Bruger

   Enig. Nando bliver ophøjet som en gud herinde, fordi han ikke har været en del af dette krise-forår. Men sandheden er jo, at han var skadet halvdelen af tiden og at han sluttede svagt af med svingende præstationer.

  • #59103
   anti-fogh
   Bruger

   lad os for helvede ikke få Ove P tilbage, så vil mit 25 årige arrangement i klubben slutte – så hellere første division – aldrig er der set så dødsyg fodbold i eller omkring AGF. Enig, det er helt katastrofalt, men Erik R. kan sgu ikke gøre for, at man sælger spillere, at træningsanlægget forårsagerr skader på de centrale pladser, og at resten af truppen er så fornærmende ringe – og da især Kasper Povlsen, GJessing, Steffen, Krabbe, Dioh, Dan T., osv osv osv.

  • #59104
   Bjarne V
   Bruger

   Efter de 2 sidste kampe, ja, og generelt hele efterårs sæsonen, sidder jeg helt fortvivlet tilbage….

   Synes i modsætning til mange herinde, at vores forsvar står godt, især i dag med MH tilbage, gør en rigtig god figur. Dog har DT stadig en stor tendens til at losse boldene væk, fremfor at tage den til sig og spille den op.

   Vores største pproblem er jo indlysende – vores angribere, eller mangel på samme.

   Vi har nogle super gode offensive kræfter i SP, BF og MJ ( når denne ikke er skadet ), men vi kan komme frem til alle de chancer vi vil, men så ineffektive Sanel, Dennis og Dioh er pt., så er der jo intet at gøre…

   Håber, håber og håber inderligt at PG når tilbage og er fit for fight uden fare for sit helbred, inden sæsonen slutter, så vi kan få lidt mål på contoen igen. Den gejst og vilje han bringer på banen, kan jeg ikke se én eneste på holdet have, overhovedet…

   Kan jo ikke være nogen tvivl hvor vi skal forstærkes!

  • #59105
   Norden
   Bruger

   Povlsen, Lucena, Cagara, Krabbe, Kure, Sanel, Gjesing og Høgh er jo en flok klamhuggere der intet har at gøre i superligaen. Læg dertil en doven dvask Dioh Williams….

   Vores centrale midtbane er ren ynk. Kasper Povlsen og Lucena løber måske nok meget, men de er langsomme, uden tempo, uden dydbeløb og uden målfarlighed. Desuden så spiller de konstant bolden på tværs eller bagud… HVornår har I sidst set en førstegangsaflevering frem i banen fra en af d'herrer?

   "Angrebet" vil jeg ikke rigtig bruge tid på, for det er jo ikke eksisterende

  • #59106
   Anonym

   Jeg er egentlig meget enig med Bjarne V. Holdet mangler en angriber. Vi skal til at kigge nedad, og ikke mindst til at vi får nogle spillere klar igen! Jeg tænker især at en spiller som Jakob Poulsen vil kunne gøre en kæmpe forskel på holdet fordi han ikke er tynget af holdets krise pt. Han skulle være klar til næste kamp. Jørgensen bør have rutinen til at gøre det godt igen. Det er ikke længe siden vi vandt 4-0 over Esbjerg og fik 5 point på 3 kampe – men det bliver tæt. Alt for tæt med nedrykningen. Men med Jakob P klar kan vi rykke Stephan P på toppen med snart Davit som hængende. Forhåbenlig bliver der 3 hold i kampen om nedrykning. SønderjyskE, Randers og os – og forhåbentlig Nordsjælland. Men de næste uger bliver vigtige. Vi skal gerne have 1 point mod BIF – og en sejr mod Køge er intet mindre end et krav. Det bliver svært – men det kan lade sig gøre. Jeg ved dog at jeg kommer til at følge SønderjyskE – Randers kraftigt under næste runde. Det bliver virkelig manddomsprøven for Randers. Kan de klare presset når det bliver "alvor"? De får muligvis mulighed for at komme a point med SønderjyskE med mindre Sønderjyske vinder over Køge!

  • #59107
   petersen100
   Bruger

   Vores angreb (hvis man kan kalde det det) er til grin – Dioh er et flop uden sidestykke. Høegh, Sanel og Devdariani har ikke slået til som målscorer og uden Graulund er vi uden power. Nandos farvel har kostet dyrt, det kan vi alle blive enige om.

   Centralt på midten fungerer det ikke med Jerry og Povlsen. Begge har været skuffende – måske mest Jerry som burde gå forrest (hvorfor fik han forlænget ???)

  • #59108
   Sloth
   Bruger

   AGF's krise er jo ikke bare i foråret, men den strækker sig helt tilbage fra september måned hvor vi begyndte at tabe fodboldkampe – Lige siden vores 1 plads har vi helt ironisk 8 måneder senere stadig en mentalitet på holdet der gør at spillerne tror de er verdensmestre, men sjovt nok har vi stort set ikke vundet nogle fodboldkampe – Helt præcis er vores krise jo på 20-22 kampe hvis jeg ikke tager meget galt.

   Jeg har været stor fan af Erik Rasmussen, men man har opbakning indtil man ikke har den mere, og det har han ikke hos mig længere – I mine øjne er det alt for slapt, jeg mangler der blev slået i bordet for længe siden og fortalt, at de ting vi levere på banen simpelthen ikke er gode nok.

   Og slutteligt for Erik Rasmussens 16 måneder i AGF, så siger statistikken følgende (inkl 1 pokalkamp i Viborg) :

   14 sejre
   11 uafgjorte
   18 nederlag.

   Konklusion = IKKE GODT NOK!

  • #59109
   chilli
   Bruger

   Mht. BS's moral eller optræden vil jeg da gerne tage bladet fra munden.

   Jeg var på en af caferne ved åen efter aab kampen i lørdags, der sidder BS og Noes sammen med en flok (ca. 8-10) rigtig flotte og unge piger, det er der jo egentlig ikke noget galt i, men jeg følte bare at det var et helt forkert signal at sende til spillere, og ikke mindst fans, blot at gå ud og fejre en ufattelig dårlig spillet kamp i lørdags.

   Til med kommer en af de andre ledere fra AGF, og går ned i baren, og brokker sig over "at BS (med navns nævnelse) sidder og venter på hans cocktails." Jeg opfordrede tjerneren til, at de skulle vente 1 time med at servere.

   Ved ikke om det er noget lignende der hentydes til, men dette blot min oplevelse.

  • #59110
   petersen100
   Bruger

   Lad os hente Ove Christensen til klubben igen – den mand tager jeg hatten af for. Utroligt hvad han har udrettet med den forholdsvis dårlige Randers-trup.

   Han må da kunne udrette mirakler med vores trup.

  • #59111
   Kima
   Bruger

   Norden skrev:
   Povlsen, Lucena, Cagara, Krabbe, Kure, Sanel, Gjesing og Høgh er jo en flok klamhuggere der intet har at gøre i superligaen. Læg dertil en doven dvask Dioh Williams….

   Vores centrale midtbane er ren ynk. Kasper Povlsen og Lucena løber måske nok meget, men de er langsomme, uden tempo, uden dydbeløb og uden målfarlighed. Desuden så spiller de konstant bolden på tværs eller bagud… HVornår har I sidst set en førstegangsaflevering frem i banen fra en af d'herrer?

   "Angrebet" vil jeg ikke rigtig bruge tid på, for det er jo ikke eksisterende

   Kunne ikke være mere enig!

   Men hvordan fanden kan der også være SÅ mange skader konstant?? Noget må være helt galt….det ser man tydeligt nu hvor det snerper til, desværre og uden Gravhunden´s gejst og vilje ja så går det da helt galt kan man frygte….

  • #59112

   Fandme glad for at jeg ikke er ansat i AGFs administration. Skulle nødig købe en is efter et nederlag. Bliver nok anset for at være dårlig moral !

  • #59113
   jan_F
   Bruger

   Jeg gad f*ndme godt kunne gå ud og hygge mig efter et nederlag, men det kan jeg sg* ikke – sådan en kamp som i dag ødelægger mit humor et godt stykke stykke tid… Det er lidt synd for ungerne at far holder med GF i disse dage… 🙁

  • #59114
   chilli
   Bruger

   @Kimmo:

   Syntes du der var noget at fejre+

   Kunne de ikke bare gå over i cafe break, i stedet for at stavre ned downtown, og opføre sig som konger?

  • #59115
   Jacob
   Bruger

   Den her krise er noget der kan føre os til nedrykning Randers vandt i dag og er kun to point fra sønderjyske som godt nok skal spille mod hb køge i morgen. Men hvis vi ikke snart begynder at vinde nogen kampe kommer Randers over stregen og vi ender under.. Vi står godt nok defensivt men offensivt producere vi INGENTING!! vi skal have en god angriber der kan score nogle mål det er den eneste vej ud af den her kæmpe krise…

  • #59116
   hinge88
   Bruger

   Lad os nu for det første holde fokus på det vigtige. En kamp af gangen, med henblik på ikke at rykke ned. Det må fandeme være den ydmyge plan nu og her. Drop forsøget på velpoleret trekantspil, banerne er ikke til det og med en svingdør af en startopstilling, er holdet slet ikke sammenspillet til det. Vi kan ikke tænke på Nando, PG og Jakob P. Er de ikke til råddighed nu og her, så skal de ikke "kalkuleres" Som redningsfolk. På med arbejdshandskerne, fight blod sved tårer!!! Jeg vil skide på hvem der er angribere og forsvar, nu skal der slåses for tingene. Jeg vil se vores backs piske frem i overlap og angriberne tonse med hjem og forsvare! Kæmp og gør det som et hold! Når overlevelsen forhåbentlig er sikret kan vi trække vejret og tage den derfra. Personligt ser jeg ingen fidus i at afskedige ER. Trænerfyringer har været forsøget på at løse de sidste 10 års spillemæssige, resultat- og økonomiske kriser! Ryd op i truppen. Krabbe bliver aldrig mere end marginalspiller, ham, Kure, Lucena, Povlsen, Dioh osv. har de sidste kampe i denne sæson til at vise, ikke evnerne for dem har de slet ikke, men fandeme en fighter-mentalitet der signalere at vi gider det her. og hvad vi ikke har i spillemæssige kvaliteter, dem har vi fandeme i viljen til at tømme den her synkende skude for vand!

  • #59117
   AGFVanloese
   Bruger

   Jeg troede seriøst at denne sæson ville bliver anderledes. Endelig var det lykkedes at stable et rigtigt godt hold på benene, som med lidt held kunne ende på en fjerde, femte plads. I år skulle det igen være sjovt af følge AGF og 10 års hån fra venner og kollegaer skulle endelig være slut.

   Men nej sådan skulle det ikke gå. Gu' hjælpe mig og vi ikke står med håret i postkassen igen!!!!!!! Skader, skader, skader….dårlig indstiling fra spillerne, urealistiske udmeldinger fra træneren samt en økonomi som er helt til rotterne.

   Hvorfor ind i helvede er det ikke muligt at drive en fornuftig fodboldklub i Århus. Det burde sgu da være muligt at stable et hold på benene som kan begå sig i den bedre halvdel af tabellen (se Silkeborg og Esbjerg), men ikke desto mindre går det galt år efter år.

   Jeg fatter det simpelthen ikke!!!!!

  • #59118
   hinge88
   Bruger

   Hold nu med jeres snak om en ny angriber nu og her, det kan ikke lade sig gøre at hente noget nu og selv hvis det kunne var der ikke penge til det!

  • #59119
   Sloth
   Bruger

   @hinge88

   Jow der må gerne hentes enten amatører ind eller også hente spillere der har været transferfri i mere end 3 måneder – Feks. hentede Portsmouth en angriber under de regler i weekenden.

  • #59120
   mrvertigo
   Bruger

   De er garanteret også meeeeeeega gode, hvis de er amatører eller har gået transferfri i min. 3 måneder. Claus Bech Jørgensen anyone?

  • #59121
   hinge88
   Bruger

   Sloth

   Jo det er rigtig nok, de regler er jeg indforstået med, men 1 markedet er nok pænt meget støvsuget for gratis angribere af en vis kaliber – især i disse finanskrise tider! 2 Det sidste vi har brug for nu, det er at begynde at forsæge at spille endnu flere spillere sammen! 3 hvad er det der for dig til at tro vi kan lokke med noget som helst atraktivt for en udenlansk angriber?

  • #59122
   LL86
   Bruger

   Jeg tror at spillerne og trænere er udmærket klar over krisens omfang. Min største bekymring er at fansene ikke er.

   Jeg fatter ganske enkelt ikke at folk bliver ved med at svine navngive spillere og træneren og råber op om nye angribere. Det er nu vi må lægge kritikken på hylden og bakke 100% op om holdet. Det tjener intet formål at råbe af en flok spillere der i den grad er ramt på selvtilliden.

   Så tager vi debatten efter 33. runde, når vi forhåbentlig kan se frem til en ny sæson i SAS-ligaen. Fortsætter vi kritikken og buh-råbene risikerer vi at bidrage til nedrykning.

  • #59123
   hinge88
   Bruger

   LL86 – hørt! Vi skal ikke kaste med kugler når vi selv er kegler!
   Ved ikke med den generelle debatør herinde, men jeg bliver ikke dygtigere til mit arbejde fordi folk råber af mig. Men de måtte da gerne hvise noget mere indstilling og attitude end de gør på banen, det okmmer vi aldrig udenom!

  • #59124
   Jacob
   Bruger

   LL86
   helt enig vi bliver nød til at bakke spillerne op selvom de gør det ad helvede til..

  • #59125
   appelsinen
   Bruger

   chilli skrev:
   Mht. BS's moral eller optræden vil jeg da gerne tage bladet fra munden.

   Jeg var på en af caferne ved åen efter aab kampen i lørdags, der sidder BS og Noes sammen med en flok (ca. 8-10) rigtig flotte og unge piger, det er der jo egentlig ikke noget galt i, men jeg følte bare at det var et helt forkert signal at sende til spillere, og ikke mindst fans, blot at gå ud og fejre en ufattelig dårlig spillet kamp i lørdags.

   Der er noget helt galt i AGF, spillerne tror de er konger, usårlige og af de ikke kan rykke ned, hvor er den gamle AGF fighterånd, der sagde at man døde med støvlerne på, i stedet for at slå op i banen som de gør nu.

   Og når man sidder i ledelsen af et firma som har en så stor profil som Århus Elite, så man går sgu ikke i byen og hygger sig efter sådan en forestilling som vi var vidner til mod AaB, det sender de helt forkerte signaler til omverden og det viser at man slet ikke har forstået alvoren i det der er ved at ske.

   Og direkte pinligt prøver man at lave en lillebitte århusiansk fodboldnyhed om til noget gigantisk stort da Martin Jørgensen endelig kom hjem til AGF, jeg har længtes efter den dag han kom hjem igen, synd det så bare sker to-tre år for sent og synd at han starter med at fortælle at eneste grund han kom hjem var at han ville med til VM og at AGF var hans eneste chance for at det skulle lykkes.

   Synd at man inviteret DR Sport til den dag hvor man skulle sælge Martins nye specieldesignet hummeltrøje med ekstraordinær åbning i Århus Elites Fanshop, synd der var flere ansatte end der var kunder, jeg var i øvrigt selv en af de få kunderne, og jeg følte sgu skam overfor Martin at AGF ville byde ham at skulle tabe så meget ansigt, for der var som sagt næsten ingen fans/kunder der ville købe hans flotte trøje og synd at folkene fra DR Sport lå flade af grin i bilen efter de havde sagt at det her kunne de desværre ikke rigtig bruge og skyndt sig væk.

   Og hvad sker der hos ledelsen som jo åbenlyst bruger alt for mange penge, de siger at det er den globale krise der er skyld i det hele, men for ikke længe siden fortalte de højt og flot om hvor godt det gik i AGF, var det bare varm gas? rygtet siger i øvrigt at der blev iværksat en brandingproces som kostede langt over en halv million kroner, for så at blive kasseret efter Århus Elite havde modtaget den færdige plan.

   Har en kammerat der arbejdede hos Århus Elite inden de forskellige sportsklubber blev skilt af, han har fortalt om en meget mærkelig episode som meget godt viser en af de ting der er galt i vores klub, han bliver nok sur nu, men nu skal jeg af med den.

   Det kom på et tidspunkt frem i Stiften at folk med tætte forbindelser til Århus Elite, havde tippet Stiften om at SK Aarhus havde fået stillet et ultimatum fra Århus Elite om at de skulle indbetale det store beløb de skyldte til Århus Elite, ellers ville de ikke få lov til at spille deres kamp om aftenen.

   Det medførte en mindre heksejagt hvor min kammerat blev udpeget som den skyldige af to af direktørerne i Århus Elite overfor alle de andre ansatte i koncernen og det var millimeter fra at der var kommet en retssag om bagvaskelse ud af det, min kammerat havde desværre for ham et alt for hvidt hjerte og tænkte mere på klubben AGF end de folk der burde have været straffet for deres ugerninger.

   Det viste sig så senere at det rent faktisk var den gode viceadministrerende direktør Jørgen Noes selv der ikke have kunne holde sin mund overfor Jan Skouby på en af deres mange golfture og han havde brugt min kammerat til at fjerne eventuel opmærksomhed fra sig selv, sådan behandler man altså ikke kollegaer og gud ved hvad den kære Jørgen Noes i grunden ellers har delt med den efterhånden noget håndtamme Jan Skouby.

  • #59126
   jijypuru
   Bruger

   jeg håber vi rykker ned. måske vores fans så endelig vil forstå hvor piv elendig den her trup er. Så pinligt og usagligt dem, der mener noget andet. tabellen lyver aldrig. skader er ingen undskyldning – Et hold må nogensinde falde sådan igennem fordi det mangler 3-4 spillere. Hold da for øvrigt op – MJ, har da i den grad fået noget af en vennetjeneste, en ganske pæn månedsløn må man formode manden har, taget i betragtning han aldrig ville kunne spille sig på et superliga hold i dag. Hvor er hele den er historie bare typisk AGF.

   K

  • #59127
   Jacob
   Bruger

   @appelsinen
   hvis det du siger er rigtigt skal vi have en helt ny ledelse og så bliver vi igen nød til at tage en tur i første division.. når BSN og Noes dels sidder med unge piger på café og sender et så dårligt signal midt i en krise.. og dels de anden historie som appelsinen har så syntes jeg ikke de tager deres job seriøst nok.. det lyder meget dystert men som det ser ud nu med spillet på banen og de andre ting er det også dyster lige nu..

  • #59128
   Luke2000
   Bruger

   Det er bare så typisk agf det her, det bedste er at når ledelsen læser det her begynder jagten på syndebukke – De vil sikkert snakke om at det ikke kan være rigtig at offentligheden får kendskab til sådan ting, om det vigtige i at holde sammen (Mens vennen der er optalt bliver fyret eller lagt på is).
   Men hvor er arkendelsen i at hvis alt bare forgik reelt ville vi ikke havde noget at komme efter.

   Men jeg håber da ikke vi rykker ned, jeg tror og håber på at vi bliver reddet igen af at andre hold ikke kan klare det, her tænker jeg på Sønderjyske… Men med hensyn til det spillemæssige er jeg ikke i tvilv om at vi ikke selv kan afgøre det, og det vil vi heller ikke næste år hvor nye "dårlige" hold kommer op og redder os igen… Gud tak & lov for at 1 division er så meget bagefter.:@

  • #59129
   Bubber
   Bruger

   Hvis FCM sad og tudede over onde onde Thomas, så ved jeg ikke hvad det her er…
   Jeg er pisse ligeglad med hvad BSN har gjort efter en kamp, tror sgu nok han har lagt energi og sved nok i denne klub, til at vi ikke skal sidde med for kraftige opstød.
   Der er sgu ingen fare for en ledelsen skal finde syndebukke – i stikker dem ud til højre og venstre. Det er fandeme næsten lige så kedeligt at se, som spillet på banen.

   Kriser og udsving i selvtilliden er drablige for sport. Så er den ikke længere.
   Ansæt en mentaltræner, tag holdet på en træningstur inden næste kamp – bare nogle dage, så de får noget teamspirit tilbage.

   Og… Dem der konstant skal brokke jer over diverse spillere: TAG TÆNKEHATTEN PÅ! Så dumme og glemsomme kan i sgu ikke være, men åbenbart – Tillykke!

  • #59130
   Luke2000
   Bruger

   Bubber skrev:
   Hvis FCM sad og tudede over onde onde Thomas, så ved jeg ikke hvad det her er…
   Jeg er pisse ligeglad med hvad BSN har gjort efter en kamp, tror sgu nok han har lagt energi og sved nok i denne klub, til at vi ikke skal sidde med for kraftige opstød.
   Der er sgu ingen fare for en ledelsen skal finde syndebukke – i stikker dem ud til højre og venstre. Det er fandeme næsten lige så kedeligt at se, som spillet på banen.

   Kriser og udsving i selvtilliden er drablige for sport. Så er den ikke længere.
   Ansæt en mentaltræner, tag holdet på en træningstur inden næste kamp – bare nogle dage, så de får noget teamspirit tilbage.

   Og… Dem der konstant skal brokke jer over diverse spillere: TAG TÆNKEHATTEN PÅ! Så dumme og glemsomme kan i sgu ikke være, men åbenbart – Tillykke!

   Fuck BSN jeg er ikke imponeret, og mener slet ikke at han skal være fredet – Hvis han ikke kan gøre det bedre end 10 pladsen krydet med 11 pladsen i de dårlige år og en 6 plads når det går helt vildt for sig og sol stjerne og måne står rigtig skal han bare ud af vagten… Så kan han nyde fadøl ved åen aæt det han vil og snakke om agf dreamteam anno 2009/10.

  • #59131
   Bubber
   Bruger

   Nej vil sgu heller ikke frede ham, men at han drikker fadøl efter en kamp – det får sgu ikke mit pis i kog. Jeg fik også øl indenbordes lørdag. Festede også om aftenen.
   Lad ham da have lov til at have et liv.

   Og jeg er fint imponeret med hvad han har fået til klubben!

  • #59132
   chilli
   Bruger

   @Bubber.

   Jeg er ikke forarget over BSN drikker et par øl efter kampen, man behøver vel bare ikke sidde nede downtown og gøre dette? Man kunne vel bare være gået ind i cafe Break på stadion.

   Det der forskrækker og forarger mig, er at det ligesom ikke er gået op for folk fra AGF, at klubben er i en dyb dyb krise. man køre bare "business useuasl".

   Og ja Bubber, jeg er da helt sikker på, at det hjælper med en mentaltræner i et par dage, så kan de alle sammen tage op til skjøtehallen og kravle på væggen der, det giver helt sikkert en sejr i BIF.

   Nej, fortæl spillerne, at der kun er løn for de næste par kampe, hvis der er point. slut færdig!r

  • #59133
   nlg
   Bruger

   Jeg håber nu af hele mit hvide hjerte at de i ledelse/træner/spillertrup indser at vi er i ALVORLIG nedrykningsfare. Lige nu ser det ud som om at vi ikke selv kan skaffe de nødvendige point og helt og holdent skal håbe på de øvrige hold kikser. Sådan ser det desværre bare ikke ud lige nu og derfor skal ALLE omkring holdet indse alvoren. Det kræver en helt anden indstilling, hvis man skal have point med fra kampene end det der bliver leveret nu. Holdningen vi kigger ikke ned af, men forbereder os til næste sæson i superligaen, er så forkert som noget. Hvis ikke den attitude ændres NU, så kommer de til at spille 1. division igen og så er jeg ikke sikker på at vi overlever det økonomisk denne gang. Hvis Sønderjyske vinder i Køge, så ligger i nr. 10 med kun 5 point ned til Randers under stregen. Problemet er bare at Randers vinder alle deres kampe, så det er ikke dem som vi skal måle os med. Det er Sønderjyske og Nordsjælland. Efter i aften er vi sandsynligvis lige med dem på 32 point!!!! 33 % chance for nedrykning!!!!!!!!!!!!!!
   SÅ ENDNU ENGANG VÅGN OP I AGF. I ER SÅ TÆT PÅ 1. DIVISION AT HVIS IKKE DER KOMMER MINDST 9 POINT AF DE SIDSTE 18 POINT PÅ KONTOEN DE SIDSTE 6 KAMPE, SÅ RYKKER I NED.

  • #59134
   chilli
   Bruger

   Jeg savner en udmelding fra folk omkring AGF, BSN, ER el. JF. mht. nedryknings faren, eller taler man ikke om det i fredensvang. Jeg ser en flok ledere der står med hovedet nede i et stort strudsehul!

   Bagklogskab er taknemmeligt, og man lære sjældent meget af det, men jeg skrev allerede inden EFB kampen, at der skulle passes på ifht.
   nedrykning, istedet gik ledelsen og talte om top 6 placering, og se os nu. Det er skandaløst!

  • #59135
   Mouie
   Bruger

   Jeg synes det mest i øjefaldende er hvordan spillerne virker modløse. De er helt uden energi og gider ikke kæmpe for manden, der står ved siden af og frem for alt klubben. Hvis en aflevering er lidt upræcis som var tilfældet mange gange i kampen mod FCM så slår spillerne ud med armene i stedet for at jagte bolden.
   Hvor fanden er viljen og fighterinstinktet.
   Vi bliver nødt til at stille med spillere som er indstillet på at fighte for sagen og kæmpe for hver eneste bold…

   Anders Rasmussen (hvert fald de næste to kampe 🙂 )
   Krabbe – Kure – Howard – Cagara
   Feilhaber – Povlsen – Lucena – Jørgensen
   Petersen – Høegh.

   Det er mit bud på nogen spillere som forhåbentlig kan skrabe de fornødne point sammen.
   Og til sidst. er det bare mig eller virker det som om at ER gerne vil spille et system vi ikke har spillere til…. tænker også på dengang vi vandt. de kampe vi vandt vandt vi 1-0 det lyser jo ikke ligefrem af angrebslysten fodbold + at vi i de kampe heller ikke kunne holde modstanderen fra chancer.
   Rsten af sæsonen er dog indlysende. Det skal fightes hjem… så må vi tage spilsystem og spillertrup op til sommer og se hvilket nyt blod der skal til.

  • #59136
   MrLarsen86
   Bruger

   Mener at vores krise kan opsummeres i manglende angribere.

   Mod Aab bygger holdet nogle giga chancer op til Dioh som han formår at brænde. Og det får folk til ikke lige at gøre det sidste.

   Det er klart at vi har mange skader, og spiller derefter. Men ofte har vi jo den mængde chancer der skal til for at lave ihvertfald ét mål.

   Det er enormt farligt at kritisere enkelte spillere når holdet er i modgang. Til næste sæson ønsker jeg kun at Dioh skiftes ud med en komplet angriber. Dette er imo det eneste der skal ske før vi kan ligge i top5.

  • #59137
   Mouie
   Bruger

   Det vil ihvertfald hjælpe gevaldigt på det med en rigtig bomber. men de hænger ikke på træerne. kunne nu også godt tænke mig en midterforsvarder kan spille bolden frem istedet for at sparke langt hver gang

  • #59138
   Mathis
   Bruger

   Pilen kan kun peje én vej og det er på træneren.

   Ove afleverede for 1½ år siden holdet på en 5 plads ved vinterpausen.
   Og det var altså med en trup er var markant ringere end den nuværende.
   Bortset fra de første kampe i denne sæson, hvor vi må erkende at vi var ufatteligt heldige og havde dommerne med os, så har det været ren nedtur.

   OK man har indimellem spillet noget sjovt og underholdende indianerbold, men der har ikke været nogen form for organisation at falde tilbage på, når det kneb.

   Der er nu 1år og 1 måned tilbage af Eriks kontrakt, hvor længe går der før han begynder at have tankerne et andet sted?

   Lad os få ham væk med det samme- tak

  • #59139
   jan_F
   Bruger

   Det er ikke Dioh der bærer helæe skylden – det er også manden ved siden af … i den sidste halvsæson under OveP var Dioh oplægger til 9 mål og scorede selv 5 ud af 18 scoringer.

   Dioh mangler selvtillid og en skarp angriber ved siden af.

   Dertil hjælper det sg* ikke at midtbanen er mere tandløs end min bedstemor, som ikke har haft egne tænder siden konfirmationen!

  • #59140
   Norden
   Bruger

   OK man har indimellem spillet noget sjovt og underholdende indianerbold, men der har ikke været nogen form for organisation at falde tilbage på, når det kneb.

   Enig

   Spillerne render rundt som en flok hovedløse kyllinger

  • #59141
   Kima
   Bruger

   Ja der mangler i den grad vilje til sejr og det skinner alt for meget igennem at PG, David og en Pousen (i form vel og mærke) mangler!!

  • #59142
   lekski
   Bruger

   Manden i maskinrummet, Jerry Lucena, taber alt for mange bolde der vender spillet til modstanderens fordel. Han har været en katastrofe i lang tid nu.

  • #59143

   Undskyld mig, men det er da vel for fanden spillerne der render rundt på banen og ikke ledelsen. At ledelsen drikker nogle drinks efter en kamp må de da selv om. I gamle dage mødtes spillerne altid på Mackies efter kampene, men det var også en anden generation end de unge tudeprinser i dag. De gik sgu til vaflerne selv om de spillede pivringe og kunne også råbe af hinanden og der var et klart hieraki. De gamle tog ansvar også når de fuckede op. I dag sætter ER dem vel ned og synger kumbaya. Og fortæller Dio at han er fantastisk og ER stadig tror vi kan komme i top 4.

   Kig på logoet venner. Det er alt hvad der skal til for at sætte jer op, men der er jo ikke mange krigere på det hold. Graulund er skadet og JP det samme. Og Kari Arnason og Nando kunne ER ikke bruge, så der er sgu ikke mange krigere tilbage. Og hvem kan de sparke høje bolde efter ?

   Som jeg ser det er det ERs evindelige trilleri og social pædagogiske optimistiske indstilling og hans fuldstændige mangel på realitets sans som har bragt AGF i fedtefadet. Det er jo Peter Brixtofte om igen. Hvis bare jeg fortæller mig selv nok gange at vi er gode, så passer det nok.
   Han er jo dybt naiv så AGF har ingenting at falde tilbage på.

   Ove P havde endeligt lært folk om ydmyghed, og han fik sgu nok ikke helt det han skulle ud af AGF, men de skulle have fortsat i samme spor med en træner med fødderne på jorden og ikke ER.

   Nu skal man til at starte forfra. Ja ER har gjort dem til gode små spillere, men det er sgu for omstændeligt og for meget trilleri.

   Under John Stampe hed spillere Baris Ozcan, Jens Overgaard, Mikkel Schjørring og Niels Bo Daugaard. Se det var en ringe trup. Det var fandme ikke kønt men de ville sgu hellere dø med støvlerne på end dem i dag.

   Kom med noget vindermentalitet eller smid Krabbe eller Howard op foran. Der skal fandme kæmpes nu, men det kræver at træneren og spillerne har fattet alvoren.

   Så ses vi på Brøndby stadion søndag ! Kom så de hvie !

  • #59144
   Kima
   Bruger

   Synes heller ikke at der er noget galt i at BSN og andre får en "fyraftenspils" ved Åen….det skal der være plads til, det er med til at skabe klubånd, at man så ikke magter at omsætte det til vilje og fight på banen er bare ikke godt nok! Nu er det en gang også spillerne og træneren der skal hente de nødvendige points. Alt det udenoms snak om ledelsen, rygter osv skaber bare mere uro end godt er lige nu!

   Håber at det hele vender med en god fight søndag mod Bundby:)

  • #59145
   appelsinen
   Bruger

   Jacob skrev:

   @appelsinen

   hvis det du siger er rigtigt skal vi have en helt ny ledelse og så bliver vi igen nød til at tage en tur i første division.. når BSN og Noes dels sidder med unge piger på café og sender et så dårligt signal midt i en krise.. og dels de anden historie som appelsinen har så syntes jeg ikke de tager deres job seriøst nok.. det lyder meget dystert men som det ser ud nu med spillet på banen og de andre ting er det også dyster lige nu..

   Du kan roligt tror på at det jeg skriver passer, det er ikke tiden til at sætte tomme rygter i søen.

  • #59146
   chilli
   Bruger

   "det er med til at skabe klubånd"

   Så vil jeg sgu godt melde mig frivilligt til at skabe "klubånd", hver weekend, ihvertfald hvis det indebære druk med 10 unge flottte piger. :O)

   Og præcist "appelsinen", tomme rygter, udskiftning af træner, ledere, spillere og taktik er FU…… ligemeget lige nu og her, der er og burde kun stå 1 ting i hovedet på truppen = point!

   Jeg er sur, indebrændt, skuffet, vred og føler mig røvrendt over, at "vi" igen ender i denne situation, jeg mangler simpelthen ord!

Viser 62 svartråde
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.