fbpx

FCM kamptråd

Forside Fora AGF FCM kamptråd

Viser 24 svartråde
 • Forfatter
  Indlæg
  • #48548
   andes
   Bruger

   Så er det på Onsdag vi spiller sæsonens sidste kamp hjemme mod FCM…
   Vi er sikret Europa og 5 pladsen så der er ikke sportsmæssigt noget at spille for men håber alle vil komme og vise drengene vi er stolte af det de har præsteret denne sæson!

   håber PS giver en masse fra reserveholdet chancen. så gerne Egbedi, Jønsson og Sheel få noget spilletid derudover synes jeg Ousager fortjener at få chancen! Derudover ville det være sjovt lige at få lov at hilse på Molskred og se ham spille om det så bare er 10min

   Det blir solskin og forhåbentlig bliver vi omkring 15.000

  • #48549
   nuclearcola
   Bruger

   Graulund får ihvertfald en tiltrængt pause ifølge ham selv. Og Larsen ville vist kun spille hvis der var noget på spil, så der kan godt blive plads til Moldskred.

  • #48550
   HviD SoM SnE
   Bruger

   Der kommer ikke over 10.000 og ser en ligegyldigt onsdags kamp! Desværre men vi kan kun takke DBU for deres fantastiske planlægning.. Men ja jeg håber også vi får lidt af de "andre" at se ( SP Egbedi, jønsson sheel og Målskred ) tror desværre ikke AGF magter opgaven nu hvor vi intet har at spille om, så det bliver nok 2-0 til FcAfrika ); Gz med Bronze til muuh

  • #48551
   Steen6372
   Bruger

   Nej, det bliver nok desværre en lidt tam affære. Lige før man sidder og ønsker sig at Silkeborg havde vundet i denne weekend, så vi kunne have sluttet af med lidt spænding og en fest at slut sæsonen af med. Men også kun lige før…

   Vi er vel anstændigvis nødt til at stille et nogenlunde hold, men selvfølgelig skal vi ikke satse med halvskadede spillere. Man kunne godt sende de gamle på en velfortjent ferie allerede nu. Er man i tvivl om der skal forlænges med Scheel, vil det være oplagt at give ham chancen her, ligesom Egbedi og Molskred må prøves af, hvis de (Moldskred) er klar.

   Opstilling:
   —— Staff
   Lucena — Kure — Jønsson — Eckersley
   Stephan — Povlsen — Sloth — Akharraz
   — Johansson — Moldskred

   Med Sorin, Scheel, Skhirtladze på bænken.

  • #48552
   Sloth
   Bruger

   For første gang i sæsonen (og lad mig endelig tage fejl) er jeg ret overbevist om at vi taber.

   Vi har ikke en tøddel at spille for, og når det scenarie sker for AGF så plejer vi som regel også at tabe – For det andet så jagter FCM en medalje, så de SKAL vinde i Århus hvis de skal have mulighed for det – Og for det tredje så vil FCM nok ikke have siddende på sig at de har tabt samtlige kampe i denne sæson til AGF.

   Så jeg frygter virkelig en slem AGF-fuser på onsdag, også fordi jeg tror Peter Sørensen godt kan finde på at stille meget alternativt op – Vi har hørt Graulund ikke er med, men rygtet går også på at Martin Jørgensen er småskadet og heller ikke spiller.

  • #48553
   jj
   Bruger

   Det er faktisk lidt tyndt, det kan faktisk (næsten) have betydning for guldet, da ach er nødt til at kæmpe som sindssyge for bronze, når vi stiller op med et reservehold og de ved, at FCM vil vinde.
   Men det er jo sådan det altid ender i sidste runde. Jeg tror også, at det betyder at BIF ender som nr 10.

  • #48554
   vieri
   Bruger

   Vi skal nok stille med et slagkraftigt hold på onsdag og jeg tror da heller ikke PS vil spare nogen med mindre det er nødvendigt . Der er lagt op til en fest med billige øl og dejligt solskinsvejr , så der er ingen som helst grund til at blive hjemme i sofaen . Derfor bliver jeg da også slemt skuffet hvis ikke vi bliver mindst 12000 på stadion , så vi kan få fejret en flot AGF sæson på behørig vis.

  • #48555
   Steen6372
   Bruger

   Vieri: Jeg tror bare at vi har en række spillere som i lang tid kun har spillet "fordi det var nødvendigt". Så jeg tror nærmere at det bliver på den måde at man betragter nødvendigheden i morgen. For det ER jo slet, slet ikke nødvendigt at f.eks. Eckersley, Graulund, Jørgensen, Berg og Larsen spiller. Andre spillere der er slidte/halvskadede kunne godt være Håland, Sorin, Stephan, Hjalte og selvfølgelig Moldskred.

  • #48556
   BergMania
   Bruger

   Jeg tror:

   Ousager
   Sorin-Jønsson-Håland-Kirkeskov
   Egbedi-Poulsen-Martin-Osama
   Aron-Davit

  • #48557
   toothpick
   Bruger

   Tror desværre heller ikke der kommer så mange mennesker på stadion i morgen. En onsdag aften og en "ligegyldig" kamp set fra AGF's side og noget der meget vel kunne ligne et nederlag til FC Afrika.
   Når det så er sagt tror jeg der bliver super stemning hos fangruppen som for første gang i mange år har noget rigtigt at fejre i slutningen af sæsonen.

  • #48558
   Schmidt
   Bruger

   Der SKAL mange på stadion i morgen. Spillerne og PS fortjener at vi hylder dem for AGFs bedste præstation i femten år! (Det gjorde ondt at skrive)

  • #48559
   koust
   Bruger
  • #48560
   andes
   Bruger

   Izunna og Igboun ude mod AGF… Vi har også to mulige debutanter med i truppen nemlig Frans Dhia Putros og Molskred… Peter Graulund, Atle Roar Håland, Aron Johannsson og Søren Larsen sidder alle ude med små skader og tror det vil give Jens Jønsson chancen for at starte inde..

   sådan jeg håber PS stiller op:

   Ousager
   Sorin – Kure – jønsson – kirkeskov
   Egbedi – Sloth – hjalte/Sheel – Akharraz
   Molskred – davit

  • #48561
   Di Stefano
   Bruger

   Der er stadig mulighed for en stærk opstilling

   Steffen
   Sorin – Kure -Jønsson – Povlsen
   Berg – MJ – Hjalte – Stephan
   Sloth – Osama

   Og så kan han skifte Moldskred, Egbedi og Scheel ind.

  • #48562
   BergMania
   Bruger

   Di Stefano skrev:
   Der er stadig mulighed for en stærk opstilling

   Steffen
   Sorin – Kure -Jønsson – Povlsen
   Berg – MJ – Hjalte – Stephan
   Sloth – Osama

   Og så kan han skifte Moldskred, Egbedi og Scheel ind.

   Povlsen istedet for Kirkeskov? No way

   [u]Mit bud[/u]
   Steffen
   Jønsson – Kure – Sorin – Kirkeskov
   Egbedi – MJ – Hjalte – Stephan
   Sloth – Berg

  • #48563
   Jonas S
   Bruger

   BergMania skrev:

   Di Stefano skrev:
   Der er stadig mulighed for en stærk opstilling

   Steffen
   Sorin – Kure -Jønsson – Povlsen
   Berg – MJ – Hjalte – Stephan
   Sloth – Osama

   Og så kan han skifte Moldskred, Egbedi og Scheel ind.

   Povlsen istedet for Kirkeskov? No way

   [u]Mit bud[/u]
   Steffen
   Jønsson – Kure – Sorin – Kirkeskov
   Egbedi – MJ – Hjalte – Stephan
   Sloth – Berg

   Kirkeskov er jo stadigvæk i karantæne. 😉

  • #48564
   Sloth
   Bruger

   Jeg tror på følgende:

   Steffen Rasmussen

   Povlsen
   Kure
   Sorin
   Lucena

   Berg
   Hjalte
   Sloth
   Stephan P

   Shirtladze
   Osama

   Bænk:
   Jørgensen, Scheel, Egbedi, Moldskred, Jønsson, Ousager, Franz

  • #48565
   Schmidt
   Bruger

   Det er godt det er ved at gå op for folk at Berg er en bedre kanspiller end Sloth, men skulle vi ikke spare ham i denne kamp, og så give chancen til Egbedi?

   Staff
   Lucena Kure Johnson Sorin

   Egbedi MJ KP SP

   Sloth

   Osama

   Det er vigtigt vi spiller kompakt mod Møjjylland så det er mit endelige bud 🙂

  • #48566
   AGFchile
   Bruger

   Lucena Kure Johnson Sorin
   jeg bliver rundt paa gulvet med alle de nye navne/spillere, hvem er ham Johnson og hvor kommer han fra…

  • #48567
   Agadez
   Bruger

   Han kommer vist fra 8210, så den skulle være god nok.

   [img]http://www.artpeople.dk/uploads/kunstnere/220×320/johnson.jpg[/img]

  • #48568
   vieri
   Bruger

   Vi får godt nok svært ved at få point med den trup vi stiller med i aften . Men jeg håber folk møder talstærkt op alligevel , vi skal lige op over 11000 i snit på hjemmebane i denne sæson og det kommer vi hvis vi bliver 12000 tilskuere på stadion i aften .

  • #48569
   ACDC
   Bruger

   Forsvaret ser lidt vakkelvornt ud. Ellers er alle vore målscorere fra de sidste par kampe med: Osama, MJ, Sloth og Hjalte. Spændende med debut til Morten M!!!
   Jeg håber bare på en underholdende med mange mål!

  • #48570
   ACDC
   Bruger

   …kamp! 😉

  • #48571
   Sloth
   Bruger

   jeg er næsten ked af at skulle minde om hvad jeg skrev på side 1 i denne tråd – Når AGF ikke har noget at spille for, så spiller de altid med hænderne for øjnene, og det irriterer mig at det skal være sådan igen og igen selvom der ikke er noget at spille for.

   For 5 år siden da vi rykkede op spillede vi måske årtiers ringeste hjemmekamp og tabte 1-3 til HIK, sidste år mod Vejle var vi ufattelig heldige med 1-1, og så denne pauvre indsats idag – Og læg dertil at vi tidl. har tabt 0-4 til OB, 0-3 til Viborg i sidste spillerunde, hvor er det bare tamt, og specielt i år hvor jeg syntes det går en lille smule ud over en ellers flot sæson med 2 ringe indsatser her til slut.

  • #48572
   Thomas K
   Bruger

   Så fik vi med lt tydelighed set, at Jerry Lucena intet har at gøre på dette hold. Ligeledes så vi, at Jønsson samt Shirtladze stadig mangler et år eller to (evt i 1. Division) før de er helt klar ligaen (hvis overhovedet).

   Ligeledes så kan Kure ikke styre et forsvar, og mangler i høj grad Håland i dag. Kure er en god forsvarer, men skal have styrmanden ved siden af ham.

Viser 24 svartråde
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.