fbpx

Er Duncan velkommen i AGF igen ?

Forside Fora AGF Er Duncan velkommen i AGF igen ?

Viser 72 svartråde
 • Forfatter
  Indlæg
  • #72144
   dkfr2
   Bruger

   Jeg er stor fan af Morten Duncan Rasmussen, og har længe læst de uvidende agf fans der tror de rigtig kan tilliade sig og svine en spiller der rent faktisk har redet vores KLUB.
   Jeg bryder mig specialt ikke om ordet JUDAS ! . Han er jo ikke et svin overfor agf, han var vores redningsmand! . ellers var vi sgu ikke blevet andet end en stor regning til Onkel Kurt..

   Håber stadig der er nogle der har samme holdning som mig, der ikke kun tænker med den man normalt sidder på og selvfølgelig tager godt i mod en af vores bedste angribere i tiden når han engang kommer hjem..

   Der findes kun en nummer [u]18[/u]

  • #72145
   kennethm
   Bruger

   Han er altid velkommen, hvis du spørg mig.

  • #72146
   tommygf1206
   Bruger

   Han er en god fodboldspiller. Selvfølgelig var det et uheldigt skift, men det var jo klubben selv der ønskede det.

   Det jeg synes der er lidt underligt er, at så vidt jeg husker sagde han mens han spillede i AGF og før han blev kendt, at han var FCK fan. Så omkring da han flyttede sagde han at han var AGF fan af hjerte. Og nu siger han at hans hjerte er gult. – Det kan sagtens være mig der kører lidt rundt i det, og at det er naturligt at sige at man holder med klubben man spiller i, men det virker ikke som de bedste udtalelser.

   Men altså han er en god spiller, og det var alligevel en flot gestus han viste da han ikke jublede efter hans mål i Århus såeh jeg vil da helt sikkert mene der er plads til ham..

  • #72147
   dkfr2
   Bruger

   rart at høre der er nogle med samme mening..
   ja et par uheldige kommentare, men hvis man satte sig ned og så en bif kamp og optakt kunne man ligge mærke til, at han som den eneste brøndby spiller varmer op i en hvid t-shirt.:k

  • #72148
   Kasper
   Bruger

   dkfr skrev:
   Jeg er stor fan af Morten Duncan Rasmussen, og har længe læst de uvidende agf fans der tror de rigtig kan tilliade sig og svine en spiller der rent faktisk har redet vores KLUB.
   Jeg bryder mig specialt ikke om ordet JUDAS ! . Han er jo ikke et svin overfor agf, han var vores redningsmand! . ellers var vi sgu ikke blevet andet end en stor regning til Onkel Kurt..

   Håber stadig der er nogle der har samme holdning som mig, der ikke kun tænker med den man normalt sidder på og selvfølgelig tager godt i mod en af vores bedste angribere i tiden når han engang kommer hjem..

   Der findes kun en nummer [u]18[/u]

   Neeeeej, jamen hej da, Morten D..

   Naturligvis er Morten D/dkfr velkommen i klubben, hvis han kan hjælpe klubben til et mesterskab, men som det ser ud nu, er han altså i bad standing, hvis vi skal bruge lidt rocker-terminologi. Manden har pisset på os, og det kan fine ord og andre fjollede postulater fra den store dreng fra Tilst ikke sådan uden videre ændre på. Det kommer sku til at kræve sit, og jeg ser sku ikke på ham med noget, der har antydning af noget positivt.

   Man kan jo ikke tage ham seriøst, når han inden sidste kamp mod os siger, at han ikke vil juble, hvis han scorer, af respekt. Godt så, men hvorfor satan gik Tilst-drengen så amok, da han scorede det afgørende mål mod os på Brøndby Stadion ved en tidligere lejlighed. Hvis han vitterligt var "hvid" havde han sku nedtonet den jubel bare en anelse, selvom det var på Sniffer Park. Det kan godt være, at han fortsat er hvid, men han har ikke bevist det endnu…

   Og glimrende start herinde at svine alle os uvidende – og emnet er vel en anelse uaktuelt. Menmindre du altså gerne vil bekræftes, Morten?
   Jeg tillader mig gerne at svine ham, når han gør sig fortjent til det. Og det har han sku gjort flere gange…!

   Men jeg er et tilgivende menneske, og jeg ser ham gerne tilbage på et tidspunkt, hvis det gavner klubben. Men det kommer til at kræve ydmyghed og hårdt arbejde fra hans side, hvis han skal genvinde [i]min[/i] respekt…

  • #72149
   dkfr2
   Bruger

   nice du tror jeg er duncan.. !
   Men det er jeg desværre ikke.. Men bare en fan, der gerne vil have ham hjem til klubben endag ! .

  • #72150
   Bergh
   Bruger

   What!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • #72151
   Anders K
   Bruger

   Luk tråden her, inden folk får armen ned over den fantastiske sejr og lukker op for den velkendte og udsøgte galde..

   Nogen vil aldrig tilgive ham, andre er lunkne, nogen vil gerne ha ham. Der er argumenter for det hele, de er alle hørt før.

   Lad os tage den, hvis han nogen side snakker om at blive hvis igen, sådan for alvor.

  • #72152

   Intet glemt – intet tilgivet..

   Jeg ser helst han bliver langt væk. Det kan godt ske at et skift var på sin plads, men at sige 3 dage før hans skift "Jeg har været med til at spille AGF herned, og vil ikke skifte før vi er oppe igen", også endda efterfølgende udtale "Dette er den bedste dag i mit liv", efter sin debut for Brøndby..

   Lorte Brøndby svin..

  • #72153
   nicoztar
   Bruger

   Du har ret – Morten Duncan er ikke velkommen i klubben. gider simpelthen ikke se på den skide kanin ;);)

  • #72154
   SunGav
   Bruger

   Ingen Duncan i GF – manden er bare for uintelligent… Ødelægger mere end han gør godt…

  • #72155
   SayWhat
   Bruger

   Skal vi nu til det igen? nej han er ikke velkommen

  • #72156
   Chappelin
   Bruger

   jeg vil gerne have et link til hvor han siger at hans hjerte er gult? Har aldrig hørt ham sige andet end, at han holder utrolig meget af AGF.??? Altid velkommen tilbage i mine øjne!

  • #72157
   Andre Jensen
   Bruger

   Hvorfor overhovedet begynde en hypotetisk debat, som ikke gør andet end at folk farer i flæske på hinanden, da Duncan er et emne som splitter mange.

   Om han er velkommen i GF igen afhænger af hvem du spørger.
   Spørger du mig, så synes jeg ikke han skal have lov til at sætte sin fod i klubben igen, hvilket han jo så desværre har gjort mange gange siden som gæst.

  • #72158
   RaDok
   Bruger

   Ved ikke om nogen så AGF-BIF kampen, sådan en lidt ubetydelig kamp, DUncan score, og jubler IKKE, det er sku respekt

  • #72159
   pacz
   Bruger

   Så få ham dog hjem til GF's trænings bane igen:k så vi kan se ham på stadion 😀 Score FOR DE HVIIII !!!!:k:k
   men tror ikke han kommer før om et par år[think]

  • #72160
   BergMania
   Bruger

   Meget meget gerne 🙂

   Han må gerne komme sammen med Leon A og Martin her til sommer 😉

  • #72161
   HvidIhjertet
   Bruger

   Han er velkommen, men ikke bedre end de angibere vi har nu…

  • #72162
   LuckyStrike
   Bruger

   Ser heller ikke noget problem i at han en dag igen skulle spille i gf. Dog er det overhovedet ikke aktuelt pt.

  • #72163
   zcml
   Bruger

   Syn's manden har bevist, at han er et tågehorn af rang. I øvrigt lidt i stil med en anden tidligere ung AGF'er, der også har været en tur omkring Brøndby, men modsat Degn, ville jeg ikke ha' noget imod at Duncan vendte hjem.

   Kunne passende ske, når Nando eller Dioh bliver solgt, eller Graulund stopper, hvad der nu kommer først (sansynligtvis førstnævnte).

   På trods af mindre heldig ageren uden for banen, så kan han stadig være en vigtig brik på holdet.
   Det så vi jo også gang på gang med Tøfting, men modsat ham tror jeg ikke Duncan vil skabe disharmoni i truppen.

  • #72164
   Lylle
   Bruger

   hvorfor overhovedet diskutere dette? . . hvorfor skulle han vende tilbage ? han er klart Brøndbys farligste angriber . .

  • #72165
   agf-dresen
   Bruger

   # drfk
   Ondsvag tråd. Du burde i stedet købe dig en Svensk landsholdstrøje og tage den på. Selvfølgelig er Morten D ikke velkommen mere. Tag dig sammen mand.

  • #72166
   hallum11
   Bruger

   Vi har jo 3 mand fremme som er mindst i samme klasse, så Duncan bliv du bare i bif og stik dig i armen til din tid er slut

  • #72167

   der er lige så stor sandsynlighed at morten d kommer til at spille for agf at martin j kommer det [think]

  • #72168
   shazo
   Bruger

   WHAT??? kan Ducan ikke skabe "disharmoni i truppen" Det er sku en ting han kan.. Ducan har tit været i klammeri med feks lige spiller, har et stort ego…

   Ducan hat sagt noget ligende, han ville blive og spille for AGF pga de lå til nedrykning og det var han med skyldig i… og som også er nævn det med at AGF havde de beste fans, og så da han hade skiftet til BIF havde de, de bedste fans….

   Må ærlig indrømme jeg blev meget skuffet da han smuttet pga han som sagt udtalte han ville blive og kæmpe for AGF

  • #72169
   Andre Jensen
   Bruger

   Spørgmålet er vel på lang sigt, om Royal Casino har råd til at han ikke kommer tilbage til Århus.

  • #72170
   J
   Bruger

   Morten "dumkan" rasmussen aka JUDAS aka FORÆDER skal bare blive væk. Håber aldrig nogensinde hverken han eller Mads jørgensen sætter fødderne på Fredensvang igen.

   Martin Jørgensen aka den fortabte søn skal hyldes som frelser hvis han en dag igen vil spille for De Hviee! Ligeledes Leon Andresen.

  • #72171
   prideinwhite
   Bruger

   Duncan er selvfølgelig velkommen i GF igen.
   Han har klubhjerte og har udvist go' stil overfor klubben (Fejrer ikke mål mod AGF osv.) siden sit skifte til Brøndby.

  • #72172
   sonnyboy
   Bruger

   keg kan kun sige manden er en god fodbold spiller, men ikke bedre end dem vi har nu.. måske med undtagelse af graulund (som derimod har lederegenskaber og good standing i hele fodbold århus) og det eneste duncan virkelig kunne byde med var spild, hvis ikke i truppen pga hans manglende intelligens så blandt fans da manden fik en ret uheldig rolle i skiftet. Og det folk skal fatte er at vi ikke er pigesure over det var et skifte til brøndby han lavede, men udtalelserne før skiftet og for dens sags skyld også efter.. hvis man vil forlade de hvii skal man ikke love troskab og pligtopfyldendhed for at skifte væk, MAX 2 uger efter,,, jeg siger AD hvis han trækker i den hvide trøje igen NOGENSINDE!!!

  • #72173
   Anders K
   Bruger

   Duncan > Dioh! Færre drible ture, færre kampe, flere mål.. Om han kommer hjem til Aarhus er vel ligegyldigt nu, har blev smidt ud af klubben og tog et helt forkert klub valg i den omgang desværre.

  • #72174
   AGFann
   Bruger

   Duncan er der velkommen i klubben men jeg har hørt rygter at han kommer til sommer

  • #72175
   sonnyboy
   Bruger

   ej men manden vil ikke gøre meget mere for klubben end at skabe disharmoni da han er max egoist med en IQ der er en fadæse … en god angriber ja. men ikke en god HOLDspiller

  • #72176
   JaXeGF
   Bruger

   sonnyboy skrev:
   ej men manden vil ikke gøre meget mere for klubben end at skabe disharmoni da han er max egoist med en IQ der er en fadæse … en god angriber ja. men ikke en god HOLDspiller

   WHAAAAAT [shock]

  • #72177
   2white4u
   Bruger

   Hvis jeg var blevet spurgt den 13.januar 2006 ville svaret være NEJ han er ikke velkommen tilbage. Nu har jeg imidlertid skiftet mening, nok pga. den tid der er gået. Ser ham sku gerne tilbage….Savner ham sku inde i boksen….

  • #72178
   Kasper
   Bruger

   prideinwhite skrev:
   Duncan er selvfølgelig velkommen i GF igen.
   Han har klubhjerte og har udvist go' stil overfor klubben (Fejrer ikke mål mod AGF osv.) siden sit skifte til Brøndby.

   Hahaha, det er jo bare så lodret forkert!

   Ja, Fjolset har sagt det, men i de første kamp mod os havde han ingen problem med at spænde rundt med armenene over hovedet efter en scoring. 2-1 kampen i Brøndby var da en skændsel, da han løb hele vejen ud til Brøndby-bænken og tildelte hede knus til de øvrige tabere!

   Go stil, jo jo

   Og hvad dækker osv. videre over, som du nævner?

  • #72179
   Big D
   Bruger

   Dumcan
   Martin Jørgensen (aka store judas)
   Mads Jørgensen (aka lille judas)

   De har forladt klubben med glæde og efterfølgende bevist at AGF for dem ikke er en klub, men blot en arbejdsgiver. Jeg er så ligeglad med hvor de spiller henne, bare det ikke er i AGF.

   Dumcan: Har hele tiden glædet sig over sit skifte. Hvorfor han pludseligt – ikke med det samme – skulle hitte på den der "Jeg jubler ikke når jeg scorer mod GF" aner jeg ikke. Hjerneblødning eller frygt for at komme hjem og besøge mor i Tilst?!

   Mads Jørgensen: Hele ideen med at give lille judas en kontrakt var sgu da det største omgang PR-pop jeg nogensinde har set: Manden har ikke spillet i en menneske alder og alligevel mener AGF de skal betale hans pension?! Han skred fra os i en opbygningsfase – hvor holdet skulle bygges om ham – og så til ærkerivalerne… Helt ærligt!!! Det lugter så langt væk af at store judas har trukket i sine bestyrelsestråde for lille judas kunne komme til AGF og få et års gratis løn uden at lave en skid for den.

   Martin Jørgensen: "Jeg kommer hjem til AGF til sommer"… Ja, ja, fint nok, men hvilket år?! Er det old-boys han vil hjem til eller hvad?! Martin fik i sin tid indskrevet en klausul i sin kontrakt der gjorde at han var transferfri i 3 måneder over sommeren. Den benyttede store judas sig af så han kunne skride fra AGF og komme ned til spaghettierne uden at vi fik en krone for det. Hvad skal vi med en gammel mand med glasben?!

   Den eneste af de spillere af egen avl der er rejst men aldrig har vendt AGF ryggen er såmænd Leon! DET er en rigtig AGF'er!!! De andre har fundet andre arbejdsgivere og for min skyld skal vi ikke have nogen af de afsuttede bolsjer tilbage.

   Een gang forrædder…

   Altid hvid

  • #72180
   warnerbe
   Bruger

   om så Duncan scorede 14 kasser mod os i samme kamp for Bundby og fejrede samtlige af dem med at hive sig selv i kuglerne foran alle vore fans, skulle han stadig være VELKOMMEN TILBAGE….. Bare han holder et godt scoringsgennemsnit for os, så der kommer et mesterskab i hus.

   Spillet på banen og for den sags skyld udenfor er nu engang som det er, og dem der ikke kan se igennem det…. bare ærgeligt for dem.
   Hvis Dunken kommer hjem, skal han nok give sig 110% for os, og det er godt nok for mig. Og selvfølgelig har GF en stor plads i hans hjerte, men der er jo mange ting, der gør sig gældende udover hjertet….

  • #72181
   Jasper
   Bruger

   JUDAS!
   Duncan du er død for os! :k

  • #72182

   Jeg vil helst ikke ha duncan tilbage. Jeg mener såre simpelt at han er for grim;D Jeg gider ikke betale 110 kroner for at se på grimme mennesker på stadion og den kategori hører dunken helt sikkert under.

   Nej, spøg til side. Duncan skal være velkommen hvis disse kriterier er opfyldt:
   1: Han undskylder at han nogensinde fik sig den hjerneblødning at skifte til pestegnen og som undskyldning gir han øl til hele speakers
   2: Han spiller gratis i 2 år. Bare for at bevise sin klubkærlighed
   3: Han koster os ikke en krone.

   Hvis disse kriterier er opfyldt så må Duncan da kunne gøre selv de værste hadere tilfredse.

   EDIT: Ironi kan være anvendt

  • #72183
   Allanhyl
   Bruger

   Der er ikke kun én nr. 18 – !!!!!

   Gunner Lind spillede med det nummer og havde gudestatus blandt os i GLS – Gunner Lind Support!

  • #72184
   J
   Bruger

   En eller anden lav en poll og få lortet "afgjort".

  • #72185

   han er da velkommen han er jo en agf dreng
   og han er blevet klart bedre end han var i gf
   er også lidt inde omkring landsholdet nogle gange
   men mener der er større potentiale i manden
   så ser heller han tager en tur i udlandet
   og laver en dan t eller noget lignende

   er dog ikke begejstret for han skifte men det høre nok sammen men jeg er så hvid i hjertet 😀

  • #72186
   Momme1974
   Bruger

   Selvfølgelig er en god spiller altid velkommen i AGF,og Duncan er god:k
   At manden skiftede til Brøndby, gør ham vel ikke til en ringere spiller, eller kommer der en 7 årig og modbeviser dette med endnu et super sagligt indlæg?
   Kan simpelthen ikke forstå at folk er så snot dumme og dømmer udfra hvilken klub de spiller i….Hvis Cristiano Ronaldo havde spillet i GF, skiftede til Brøndby, ville vi ikke have igen, eller hvad…
   TAG JER NU SAMMEN….

  • #72187
   baryton
   Bruger

   Big D skrev:
   Dumcan
   Martin Jørgensen (aka store judas)
   Mads Jørgensen (aka lille judas)

   De har forladt klubben med glæde og efterfølgende bevist at AGF for dem ikke er en klub, men blot en arbejdsgiver. Jeg er så ligeglad med hvor de spiller henne, bare det ikke er i AGF.

   Dumcan: Har hele tiden glædet sig over sit skifte. Hvorfor han pludseligt – ikke med det samme – skulle hitte på den der "Jeg jubler ikke når jeg scorer mod GF" aner jeg ikke. Hjerneblødning eller frygt for at komme hjem og besøge mor i Tilst?!

   Mads Jørgensen: Hele ideen med at give lille judas en kontrakt var sgu da det største omgang PR-pop jeg nogensinde har set: Manden har ikke spillet i en menneske alder og alligevel mener AGF de skal betale hans pension?! Han skred fra os i en opbygningsfase – hvor holdet skulle bygges om ham – og så til ærkerivalerne… Helt ærligt!!! Det lugter så langt væk af at store judas har trukket i sine bestyrelsestråde for lille judas kunne komme til AGF og få et års gratis løn uden at lave en skid for den.

   Martin Jørgensen: "Jeg kommer hjem til AGF til sommer"… Ja, ja, fint nok, men hvilket år?! Er det old-boys han vil hjem til eller hvad?! Martin fik i sin tid indskrevet en klausul i sin kontrakt der gjorde at han var transferfri i 3 måneder over sommeren. Den benyttede store judas sig af så han kunne skride fra AGF og komme ned til spaghettierne uden at vi fik en krone for det. Hvad skal vi med en gammel mand med glasben?!

   Den eneste af de spillere af egen avl der er rejst men aldrig har vendt AGF ryggen er såmænd Leon! DET er en rigtig AGF'er!!! De andre har fundet andre arbejdsgivere og for min skyld skal vi ikke have nogen af de afsuttede bolsjer tilbage.

   Een gang forrædder…

   Altid hvid

   Tror der er et par ting du har misforstået. Martin Jørgensen skiftede gratis pga. Bosman-dommen – ikke en klausul i kontrakten. Desuden sidder han som storinvestor i Århus Elite, sa en vis form for tilknytning/"følelser" ift.l AGF må manden del siges at have. Leon har intet gjort for AGF siden skiftet, andet end at "sweet-talke! naive fans. Han er absolut velkommen tilbage, men ikke mere end alle andre tidligere GF-spillere af hans kaliber.

   Og så synes jeg, at alle I små drengerøve skal tage jer sammen og forstå, at fodbold er big buisness og at penge driver værket. Vi fik 10-15 mio for Duncan – dengang største transfersum i en intern handel i DK. Manden havde intet valg, og han er naturligvis velkommen tilbage, hvis han er god nok og har et prisskilt, der står mål med hans kvaliteter.

   Tilføjer også lige en poll, og vis så, at flertallet herinde bruger hjernen til at tænke med!

  • #72188

   Duncan vil være en fin joker at sætte ind i de sidste 10 min. Ellers kan jeg ikke se ham spille hverken Dioh, Nando eller Graulund af holdet. Nu ved jeg ikke lige hvor gammel han er, men han virker jo næsten som om han er "over the hill".
   Hvad farve han er i hjertet interesserer mig ikke. Han får sin løn og så har han bare at yde…. Spørgsmålet er om det han yder er tilstrækkeligt. Har aldrig kunnet se fidusen i ham til en start 11´er…

  • #72189
   zcml
   Bruger

   Hvis Duncan kommer sig over de skadesproblemer han har haft i Brøndby, vil han klart kunne true Nando og Dioh på pladserne (nok mest Nando, da Dioh er en anden type).
   Han er mere målfarlig end de 2 andre har vist endnu, men Nando ser ud til at være ved at komme efter det.
   Graulund ville pt. være langt efter en skadesfri Duncan.

  • #72190
   Big D
   Bruger

   @ Baryton

   "Tror der er et par ting du har misforstået. Martin Jørgensen skiftede gratis pga. Bosman-dommen – ikke en klausul i kontrakten."

   Nej, Martin skiftede IKKE på en Bosman, det er simpelthen forkert! Han havde en klausul i sin kontrakt der gjorde at han kunne rejse gratis 3 uger i sommerpausen, hvis der var en større udenlandsk klub der ville have ham.
   (Her sakset fra Wikipedia):
   "His contract with AGF had a release clause permitting Jørgensen to leave the club on a free transfer in April 1997."

   "Martin Jørgensen sidder som storinvestor i ÅE."
   Martin er del af en gruppe af investorer der har skudt penge i et køb af aktier i ÅE. Ved du lige hvor meget eller hvor lidt han har indskudt? Han har også proppet penge i et busselskab ved navn Risskov Rejser, men så vidt jeg ved har han ingen tilknytning til Risskov?! Hvorvidt han har følelser i klemme i AGF skal jeg lade være usagt, men jeg kan konstatere at han ihverttilfælde ikke har i sinde at holde sit ord og vende hjem for at spille fodbold i Århus til sommerpausen, med mindre Fiorentina ikke mener de gider betale hans løn længere. I sommerpausen sagde MJ at han ville tilbage for at slutte karrieren i AGF, men det holder nok ikke, set i lyset af at han bejler til Fiorentina i pressen for at få en ny kontrakt…?!? Og hvis hans investering i AGF skulle handle om hans tilhørsforhold til klubben, så kunne det da være interessant at høre dine tanker om Kurt A? Havde han også noget i klemme i forhold til AGF? Don Ø? Billy Adamsen? Peter Packness? Thaksin Shinawatra? Gillette? Abramovic? Der findes tonsvis af eksempler på at folk med penge ikke bare køber aktier i en klub fordi de har noget i klemme i forhold til klubben, men snarere fordi de enten gerne vil have en fodboldklub at lege lidt med eller fordi de mener de kan tjene penge på den… Hvem er det der er naiv?

   "Leon har intet gjort for AGF siden skiftet, andet end at "sweet-talke! naive fans."
   Næ, der har du – som det eneste sted i dit indlæg – ret. Men Leon var altså også den eneste af de spillere som IKKE ville sælges til en anden Dansk klub! Så måske er vi naive, men vi er fans! Og hvis en af vore fortabte sønner vil hjem, så er han da velkommen. Det er forrædderne vi ikke kan li'! (Begynder du at forstå det?)

   "Og så synes jeg, at alle I små drengerøve skal tage jer sammen og forstå, at fodbold er big buisness og at penge driver værket."
   Åh, det er så dejligt med sådan nogle orakler der kan fortælle alle os små naive drengerøve hvordan det hele hænger sammen. Tak. Big buisness… Ja, vi fik 10 – 15 mil. for Dumcan. Kurt – og de andre fodboldkøbmænd – snuppede de første 10 mil. Så det var en super handel for AGF. Hvis AGF ville tjene penge på Dumcan, så er det stadig mit postulat at knægten ville have været mere værd for os som A-landsholdsspiller og med mindst een sæson som top-scorer for klubben under bæltet. Kurt var jo så på vej ud – hvilket vi ikke kunne vide – men han har sikkert derfor presset godt på for et salg af Dumcan. Ærgeligt at AGFs betyrelse ikke stod fast i den situation. Men selvfølgeligt har du ret: Fodbold handler om penge, og derfor skal vi blot bøje nakken og lydigt lytte til bundlinie argumenterne og acceptere at den klub vi holder med skal sælge ud med sportslig deroute til følge. Fatter du ikke at jeg IKKE holder med Kurt A., Martin J., eller hvem fanden der nu har skudt en masse penge i klubben?!?!? Fatter du ikke at jeg holder med AGF?!?!? Fatter du ikke at det jeg vil se er sejre på banen og ikke vide om den eller hint fodboldkøbmand har tjent x millioner på en spiller….?!?!? Forstår du ikke at det ikke handler om penge for mig, men om at være fan?!?!? Du kan tale nok så meget om realiteter, penge og bundlinie tænkning som du vil, men i forbindelse med den klub jeg holder med, der tænker jeg med hjertet, ikke med hjernen. Spekulanternes indtog i fodbold verdenen er desuden ikke noget man blot behøver at bøje nakken og acceptere. Vi er faktisk nogle herude, der forbeholder os retten til at være fans og ikke spekulanter. Og når "min" klub bliver drevet af simple og tarvelige pengemænd, så bli'r jeg sgu sur. Måske er jeg naiv og drengerøv, men det ændrer ikke på at jeg elsker AGF! Hvor ville det være forfriskende med en bestyrelse der ikke blot tænkte ny-liberalt, men derimod havde fokus på det der betød noget: Klubbens sportslige præstationer. Men så længe man kan få "fans" til at æde ideen om at "det handler om penge", så vil de grådige have fede tider…

   Og måske skulle du begynde at tænke med hjertet og finde ud af hvem det er du ville holde med, istedet for at tænke med hjernen? Der er masser af bedre bud på en klub at holde med i Danmark end AGF, hvis det kun handler om penge…

   Altid hvid

  • #72191
   Bjarne V
   Bruger

   Big D skrev:
   @ Baryton

   "Tror der er et par ting du har misforstået. Martin Jørgensen skiftede gratis pga. Bosman-dommen – ikke en klausul i kontrakten."

   Nej, Martin skiftede IKKE på en Bosman, det er simpelthen forkert! Han havde en klausul i sin kontrakt der gjorde at han kunne rejse gratis 3 uger i sommerpausen, hvis der var en større udenlandsk klub der ville have ham.
   (Her sakset fra Wikipedia):
   "His contract with AGF had a release clause permitting Jørgensen to leave the club on a free transfer in April 1997."

   "Martin Jørgensen sidder som storinvestor i ÅE."
   Martin er del af en gruppe af investorer der har skudt penge i et køb af aktier i ÅE. Ved du lige hvor meget eller hvor lidt han har indskudt? Han har også proppet penge i et busselskab ved navn Risskov Rejser, men så vidt jeg ved har han ingen tilknytning til Risskov?! Hvorvidt han har følelser i klemme i AGF skal jeg lade være usagt, men jeg kan konstatere at han ihverttilfælde ikke har i sinde at holde sit ord og vende hjem for at spille fodbold i Århus til sommerpausen, med mindre Fiorentina ikke mener de gider betale hans løn længere. I sommerpausen sagde MJ at han ville tilbage for at slutte karrieren i AGF, men det holder nok ikke, set i lyset af at han bejler til Fiorentina i pressen for at få en ny kontrakt…?!? Og hvis hans investering i AGF skulle handle om hans tilhørsforhold til klubben, så kunne det da være interessant at høre dine tanker om Kurt A? Havde han også noget i klemme i forhold til AGF? Don Ø? Billy Adamsen? Peter Packness? Thaksin Shinawatra? Gillette? Abramovic? Der findes tonsvis af eksempler på at folk med penge ikke bare køber aktier i en klub fordi de har noget i klemme i forhold til klubben, men snarere fordi de enten gerne vil have en fodboldklub at lege lidt med eller fordi de mener de kan tjene penge på den… Hvem er det der er naiv?

   "Leon har intet gjort for AGF siden skiftet, andet end at "sweet-talke! naive fans."
   Næ, der har du – som det eneste sted i dit indlæg – ret. Men Leon var altså også den eneste af de spillere som IKKE ville sælges til en anden Dansk klub! Så måske er vi naive, men vi er fans! Og hvis en af vore fortabte sønner vil hjem, så er han da velkommen. Det er forrædderne vi ikke kan li'! (Begynder du at forstå det?)

   "Og så synes jeg, at alle I små drengerøve skal tage jer sammen og forstå, at fodbold er big buisness og at penge driver værket."
   Åh, det er så dejligt med sådan nogle orakler der kan fortælle alle os små naive drengerøve hvordan det hele hænger sammen. Tak. Big buisness… Ja, vi fik 10 – 15 mil. for Dumcan. Kurt – og de andre fodboldkøbmænd – snuppede de første 10 mil. Så det var en super handel for AGF. Hvis AGF ville tjene penge på Dumcan, så er det stadig mit postulat at knægten ville have været mere værd for os som A-landsholdsspiller og med mindst een sæson som top-scorer for klubben under bæltet. Kurt var jo så på vej ud – hvilket vi ikke kunne vide – men han har sikkert derfor presset godt på for et salg af Dumcan. Ærgeligt at AGFs betyrelse ikke stod fast i den situation. Men selvfølgeligt har du ret: Fodbold handler om penge, og derfor skal vi blot bøje nakken og lydigt lytte til bundlinie argumenterne og acceptere at den klub vi holder med skal sælge ud med sportslig deroute til følge. Fatter du ikke at jeg IKKE holder med Kurt A., Martin J., eller hvem fanden der nu har skudt en masse penge i klubben?!?!? Fatter du ikke at jeg holder med AGF?!?!? Fatter du ikke at det jeg vil se er sejre på banen og ikke vide om den eller hint fodboldkøbmand har tjent x millioner på en spiller….?!?!? Forstår du ikke at det ikke handler om penge for mig, men om at være fan?!?!? Du kan tale nok så meget om realiteter, penge og bundlinie tænkning som du vil, men i forbindelse med den klub jeg holder med, der tænker jeg med hjertet, ikke med hjernen. Spekulanternes indtog i fodbold verdenen er desuden ikke noget man blot behøver at bøje nakken og acceptere. Vi er faktisk nogle herude, der forbeholder os retten til at være fans og ikke spekulanter. Og når "min" klub bliver drevet af simple og tarvelige pengemænd, så bli'r jeg sgu sur. Måske er jeg naiv og drengerøv, men det ændrer ikke på at jeg elsker AGF! Hvor ville det være forfriskende med en bestyrelse der ikke blot tænkte ny-liberalt, men derimod havde fokus på det der betød noget: Klubbens sportslige præstationer. Men så længe man kan få "fans" til at æde ideen om at "det handler om penge", så vil de grådige have fede tider…

   Og måske skulle du begynde at tænke med hjertet og finde ud af hvem det er du ville holde med, istedet for at tænke med hjernen? Der er masser af bedre bud på en klub at holde med i Danmark end AGF, hvis det kun handler om penge…

   Altid hvid

   :k:k:k:k:k

   Det er så smukt, når folk bliver sat på plads på den mådeB)

  • #72192
   nlg
   Bruger

   Til enhver tid. Duncans kompetencer kan vi altid bruge i AGF.

  • #72193
   Steen6372
   Bruger

   Bjarne V skrev:

   Big D skrev:
   @ Baryton

   "Tror der er et par ting du har misforstået. Martin Jørgensen skiftede gratis pga. Bosman-dommen – ikke en klausul i kontrakten."

   Nej, Martin skiftede IKKE på en Bosman, det er simpelthen forkert! Han havde en klausul i sin kontrakt der gjorde at han kunne rejse gratis 3 uger i sommerpausen, hvis der var en større udenlandsk klub der ville have ham.
   (Her sakset fra Wikipedia):
   "His contract with AGF had a release clause permitting Jørgensen to leave the club on a free transfer in April 1997."

   "Martin Jørgensen sidder som storinvestor i ÅE."
   Martin er del af en gruppe af investorer der har skudt penge i et køb af aktier i ÅE. Ved du lige hvor meget eller hvor lidt han har indskudt? Han har også proppet penge i et busselskab ved navn Risskov Rejser, men så vidt jeg ved har han ingen tilknytning til Risskov?! Hvorvidt han har følelser i klemme i AGF skal jeg lade være usagt, men jeg kan konstatere at han ihverttilfælde ikke har i sinde at holde sit ord og vende hjem for at spille fodbold i Århus til sommerpausen, med mindre Fiorentina ikke mener de gider betale hans løn længere. I sommerpausen sagde MJ at han ville tilbage for at slutte karrieren i AGF, men det holder nok ikke, set i lyset af at han bejler til Fiorentina i pressen for at få en ny kontrakt…?!? Og hvis hans investering i AGF skulle handle om hans tilhørsforhold til klubben, så kunne det da være interessant at høre dine tanker om Kurt A? Havde han også noget i klemme i forhold til AGF? Don Ø? Billy Adamsen? Peter Packness? Thaksin Shinawatra? Gillette? Abramovic? Der findes tonsvis af eksempler på at folk med penge ikke bare køber aktier i en klub fordi de har noget i klemme i forhold til klubben, men snarere fordi de enten gerne vil have en fodboldklub at lege lidt med eller fordi de mener de kan tjene penge på den… Hvem er det der er naiv?

   "Leon har intet gjort for AGF siden skiftet, andet end at "sweet-talke! naive fans."
   Næ, der har du – som det eneste sted i dit indlæg – ret. Men Leon var altså også den eneste af de spillere som IKKE ville sælges til en anden Dansk klub! Så måske er vi naive, men vi er fans! Og hvis en af vore fortabte sønner vil hjem, så er han da velkommen. Det er forrædderne vi ikke kan li'! (Begynder du at forstå det?)

   "Og så synes jeg, at alle I små drengerøve skal tage jer sammen og forstå, at fodbold er big buisness og at penge driver værket."
   Åh, det er så dejligt med sådan nogle orakler der kan fortælle alle os små naive drengerøve hvordan det hele hænger sammen. Tak. Big buisness… Ja, vi fik 10 – 15 mil. for Dumcan. Kurt – og de andre fodboldkøbmænd – snuppede de første 10 mil. Så det var en super handel for AGF. Hvis AGF ville tjene penge på Dumcan, så er det stadig mit postulat at knægten ville have været mere værd for os som A-landsholdsspiller og med mindst een sæson som top-scorer for klubben under bæltet. Kurt var jo så på vej ud – hvilket vi ikke kunne vide – men han har sikkert derfor presset godt på for et salg af Dumcan. Ærgeligt at AGFs betyrelse ikke stod fast i den situation. Men selvfølgeligt har du ret: Fodbold handler om penge, og derfor skal vi blot bøje nakken og lydigt lytte til bundlinie argumenterne og acceptere at den klub vi holder med skal sælge ud med sportslig deroute til følge. Fatter du ikke at jeg IKKE holder med Kurt A., Martin J., eller hvem fanden der nu har skudt en masse penge i klubben?!?!? Fatter du ikke at jeg holder med AGF?!?!? Fatter du ikke at det jeg vil se er sejre på banen og ikke vide om den eller hint fodboldkøbmand har tjent x millioner på en spiller….?!?!? Forstår du ikke at det ikke handler om penge for mig, men om at være fan?!?!? Du kan tale nok så meget om realiteter, penge og bundlinie tænkning som du vil, men i forbindelse med den klub jeg holder med, der tænker jeg med hjertet, ikke med hjernen. Spekulanternes indtog i fodbold verdenen er desuden ikke noget man blot behøver at bøje nakken og acceptere. Vi er faktisk nogle herude, der forbeholder os retten til at være fans og ikke spekulanter. Og når "min" klub bliver drevet af simple og tarvelige pengemænd, så bli'r jeg sgu sur. Måske er jeg naiv og drengerøv, men det ændrer ikke på at jeg elsker AGF! Hvor ville det være forfriskende med en bestyrelse der ikke blot tænkte ny-liberalt, men derimod havde fokus på det der betød noget: Klubbens sportslige præstationer. Men så længe man kan få "fans" til at æde ideen om at "det handler om penge", så vil de grådige have fede tider…

   Og måske skulle du begynde at tænke med hjertet og finde ud af hvem det er du ville holde med, istedet for at tænke med hjernen? Der er masser af bedre bud på en klub at holde med i Danmark end AGF, hvis det kun handler om penge…

   Altid hvid

   :k:k:k:k:k

   Det er så smukt, når folk bliver sat på plads på den mådeB)

   Ja, sikke dog han blev sat på plads.

   Martin J.:
   Det er muligt at man kan finde den forklaring på Wikipedia (hvor den fuldstændige sandhed som bekendt altid er at finde), men det ændrer dog ikke på det faktum, at det var den Bosman-dom, som sendte klubben til tælling dengang. Hvor man før kunne kræve en overgangssum, selvom spillerens kontrakt udløb, var spilleren pludselig fritstillet. Og vi havde nogle ret markante spillere, hvis kontrakter udløb den sommer. Martin J., Tøffe og Thorninger var vist de mest markante.

   Duncan: Øhhh, A-landsholdsspiller hvis han fortsatte i AGF? Det er jo ikke engang rigtigt blevet til noget selvom han har kontrakt med B-landsholdet Brøndby. Næh, sandheden var at vi hang med en vis legemsdel i vandskorpen, og ledelsen var tvunget til at sælge til højestbydende. Og så opfatter jeg faktisk ikke Kurt A. som en tarvelig pengemand. Manden havde faktisk hjertet med sig. Det viste sig bare at hjerte ikke er nok. Eller at bruge penge "fra hjertet". Der kræves også fodboldfaglige og købmandsfaglige kompetencer, og det er først nu vi har dem i klubben.

   Jeg er 100% sikker på at både Duncan og klubledelsen hellere ville have handlet med en udenlandsk klub. Det er fint at have klubfølelser, og jeg ville også ønske at det ikke var pengene der bestemte alt. Men vi kommer nok ikke ret langt med et amatørhold i dagens SAS-liga.

  • #72194
   baryton
   Bruger

   @Steen: Helt enig mht. Wikipedia 🙂


   @Bjarne
   V: Ja, av av av, hvor gjorde det ondt! Skreg af grin! 😉

   @ BigD og alle andre, der er ÅÅÅH!! så store fans af AGF: Lad være med at sætte tvivl om min loyalitet overfor klubben. Jeg har været fan siden 1986, så det pis gider jeg ikke høre på! Men jeg er netop fan af KLUBBEN og ikke en eller anden tilfældig spiller. Derfor kan det virkelig ikke få mit pis i kog, når en spiller skifter klub – hverken den ene eller den anden vej. Det glæder mig, når Leon siger, at hans hjerte er hvidt (ligesom Martin i øvrigt også gør), men det får mig da ikke til at tro, at han kommer hjem til AGF, så længe han har mulighed for at spille i en større klub (Vi er altså ikke den største klub i verden – sorry!). Derfor kan det heller ikke hidse mig op, hvis han ikke kommer hjem. Det samme gælder for Martin Jørgensen.

   Skal vi endelig tale følelser ift. personer, har Duncans tilkendegivelser overfor AGF glædet mig en del mere, end dem vores kommende træner har ytret, men ham hader I sikkert også….?

   Der er intet jeg hellere vil, end at se Leon, Martin OG Duncan i hvidt igen. Det er fremragende spillere, og de vil bringe succes til klubben! Men det samme vil Simon Poulsen, Kristian Bak og andre dygtige spillere, der evt i de kommende år vil trække den hvide trøje overhovedet. Ofrer de sig for klubben, vil jeg hylde dem til hver en tid!

  • #72195
   Big D
   Bruger

   Slettet af selv-censuren

   Altid hvid

  • #72196
   ForeverAgf17
   Bruger

   Hvis Dumcan skal tilbage, skal der arbejdes med en del fra hans side men han skulle også kunne udfordre vores angriber og det tvivler jeg på han kan.! Til forårs sæsonen bliver Nando og Dioh et giftet makkerpar med Graulund som en supersub.!

  • #72197
   baryton
   Bruger

   Hvad blev der af poll'en??

  • #72198
   pacz
   Bruger

   Duncan er skifte og lad ham nu blive der over i de gule bøsse farver vi har ikke noget at bruge ham til mere hellere tjene nogen penge på ham når han bliver solgt til udlandet!!!;):):):)

  • #72199
   Budtz4ever
   Bruger

   Kort svar: Ja, det er han altid!!

  • #72200
   Gooz
   Bruger

   Duncan er ikke velkommen tilbage til vores klub.. NOGEN folk ser det som om han redet vores klub, nogen af os andre ser det fordi han ville have flere penge. det handler om ens synspunkt på sagn..
   Og det som gjorde på mange af os var han 2 dage for inden ikke ville skifte agf ud på grund af penge..
   Duncan er død for mange af os, og han er en Judas.. lev med det, og stop denne samtale..

  • #72201

   Hold nu…

   Folk burde forstå at for spillerne er fodbold et arbejde. Får de bedre vilkår og muligheder i en anden klub jamen så skifter de da. Jeg kunne ikke forstille mig, at du ville blive ved med at arbejde ved den lokale købmand, hvis du kunne blive salgschef i Salling, bare fordi at købmanden ligger i den by du kommer fra?

  • #72202
   Sylvester
   Bruger

   Ville heller se andre i den hvide trøje må jeg indrømme.. men det er nok også mere af personlige årsager.
   plus manden har stadig pisset sin fodboldkarriere væk. Da han var 16 år, kæmpe talent i agf og på u-landsholdene. Men intet har manden fået ud af det, fordi han ikke har taget fodbolden seriøs nok. Han har altid været den "smarte" type, der troede alt kom til ham!!!

   og så er der dem der siger det er pga hans skader. jo vist det har ikke hjulpet, men det er sku ikke grunden til han ikke er kommet videre. Efter min mening har han jo aldrig slået igennem i bif

  • #72203
   zcml
   Bruger

   Tja! Nu var skiftet til Brøndby bare den første (men største) af flere dumheder fra Duncans side, men skulle han på et tidspunkt vende hjem, så vil der nok ikke komme de vilde protester fra min side!

   Spørgsmålet er bare om vi kan bruge ham?
   Pt. vil det da højest være bredden han ville styrke.

  • #72204

   Det er så noget helt andet zcml. Jeg kan heller ikke helt se hvem, han skulle kunne slå af holdet set i forhold til de tre dygtige angribere vi har nu. Men som en billig erstatning for Nando til sommer, syntes jeg da at han ville være et fint valg.

  • #72205
   Flanhardt
   Bruger

   Anders Nielsen skrev:
   Hold nu…

   Folk burde forstå at for spillerne er fodbold et arbejde. Får de bedre vilkår og muligheder i en anden klub jamen så skifter de da. Jeg kunne ikke forstille mig, at du ville blive ved med at arbejde ved den lokale købmand, hvis du kunne blive salgschef i Salling, bare fordi at købmanden ligger i den by du kommer fra?

   jeg er helt fuldstændigt pjattet med at den eftertragtede stilling her – krukken med guld for enden af regnbuen – er salgschef i salling 🙂

   [u]Drøm stort![/u]

   PS: dette er absolut ikke for på nogen måde at nedgøre Anders Nielsen… det er bare et enormt morsomt eksempel.

  • #72206
   scrotum
   Bruger

   jeg var glad da duncan rejste væk fra klubben!! hans personlighed er frastødende.. og det uanset hvilken klub han spiller for, for det syntes jeg også dengang han var i klubben.. har altid hadet den tykke grimme dreng, også selvom han godt kan finde ud af at spille fodbold..
   så fri os fra den snak om ham tilbage til klubben.. føj

  • #72207
   rrb
   Bruger

   Post-bedrageri-dømte Duncan virker jo til at være en helt anden personlighed end tidligere. En skadesfri Duncan vil helt sikkert kunne bruges i GF. Også i start 11'eren.

  • #72208
   4400
   Bruger

   Hvis han kom tilbage ville han selvfølgelig være velkommen…
   Men lige nu kan jeg slet ikke hvad han tilføje vores hold som vi ikke har i forvejen.

  • #72209

   jeg har engang nakket en af hans veninder 🙂 måske derfor han ikke vil være i århus mere 🙂

  • #72210

   hmm tror ikke vi kan bruge ham til den tid, det bliver martin j farcen igen . komsa de hviiiide

  • #72211
   Hvidt hjerte
   Bruger

   DUNCAN SKAL IKKE TIL AGF!!! Han er forræder, længere er den ikke!

  • #72212
   vieri
   Bruger

   Nu gad jeg ikke at læse alle indlæg , så andre har muligvis sagt det jeg vil sige . Jeg har ikke noget imod , hvis Duncan ville tilbage til AGF . Det eneste problem er bare , at han ikke er god nok til vores hold pt og slet ikke god nok til det kontinuerligt bedre og bedre AGF hold jeg ser for mig de kommende år . Jeg synes Dunken er gået i stå i sin udvikling og med Bif's indkøb af Bernburg så ser det ud til at han skal vænne sig til bænken i fremtiden.

  • #72213
   johnterry
   Bruger

   Duncan er altid velkommen hos GF!!!! Hvorvidt han kan komme på hold er noget helt andet..!!

   Spillere skifter klub, sådan er det. Iflg mine "inside" info skulle Duncan sælges – uanset hvad. Det gjaldt om at bevise, at man kunne sælge dyrt indenlands
   Jeg synes faktisk at Duncan ved flere lejligheder har bevist hvor hans hjerte ligger – hos de hvide!!!

   Marc Rieper skiftede også til BIF, ligeså Jan Bartram.. Er de også forræddere?????

   Så lad os nu komme videre.. Som det er nu, kan Duncan jo ikke slå Graulund eller Nando af holdet!!!!!
   Men han skal være velkommen til at prøve, og jeg hepper gerne på ham

  • #72214
   Holst
   Bruger

   Han er ikke længere agf ér i hjertet…. Alle spillere som har niveauet til at spille med på holdet som kan styrke holdet er velkomne… men vil hellere se martin jørgensen, leon andreassen, peter degn, emil lyng, Bo storm, mike tullberg….

   Vil hellere se folk som virkelig har AGF i hjertet, før duncan… men ellers er duncan velkommen, hvis vi mener han er bedre en nando, dioh, graulund osv….

  • #72215
   zcml
   Bruger

   Vil sgu langt hellere se Duncan tilbage i klubben end Peter Degn, der jo nærmest virker som om han hader AGF nu.

   Bo Storm og Tullberg har jeg ikke noget som helst imod, men de er bare ikke gode nok.

  • #72216
   Steen6372
   Bruger

   At nogen virkelig kan være i tvivl om at Duncan har AGF i hjertet, er mig en gåde. Det kan kun være fordi man ikke kan lægge den gamle skuffelse over skiftet til BIF fra sig. Og det er ikke nogen positiv egenskab at bære nag.

   Jeg synes det er enormt ærgerligt for Duncan at han skal løbe rundt i den pisgule trøje, når hans hjerte er hvidt. Jeg vil blive overrasket, hvis han forlænger kontrakten i Brøndby. Det er vel også derfor at de er lidt desperate for at få ham solgt nu. Så vidt jeg ved udløber kontrakten med udgangen af 2010. Og det vil være helt fint for mig, hvis vi til næste sommer laver en aftale om at han vender tilbage i den efterfølgende vinterpause.

   Hans udvikling er gået i stå, ja. Men han er stadig kun 24 og har allerede mange års SAS-liga erfaring. Selvfølgelig kan vi bruge ham!

Viser 72 svartråde
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.