DN, den ringeste nogensinde..?

Forside Fora AGF DN, den ringeste nogensinde..?

Viser 11 svartråde
 • Forfatter
  Indlæg
  • #199844
   jgm88
   Bruger

   Jeg må indrømme at jeg efterhånden ikke mindes at have oplevet en dårligere træner i AGF end DN..og der er trods alt nogle stykker at vælge mellem. Jeg synes trods alt at han har et hvis spillerpotentiale, hvilket er mere end man kan sige at så mange andre har haft til rådighed..jeg ved næsten ikke hvor jeg skal begynde, men den konstant, insisterende defensive taktik uden angribere og uden angrebslyst er pinefuldt at se på. At man gang på gang også vælger ikke at benytte sine udskiftere eller nogle af de åbenlyst kæmpestore talenter der render rundt, men bare gang på gang kører videre med de samme knoldsparkere som sana, spelman, kantstrup som alle udmærker sig ved hverken at ville eller kunne noget som helst er fuldstændig uforståeligt og usmageligt. Hvad er det dog der går galt siden manden er den eneste i verden der ikke ser problemet, er vi med i rent fup eller har DN penge på nedrykning eller hvad foregår der egentlig..?

  • #199847
   wellop
   Bruger

   Du er vist den sidste som skal snakke om hvad der er usmageligt.

  • #199848
   russertyv
   Bruger

   Jeg vil ikke sige jeg er enig, men vil omvendt heller ikke sige han er den bedste.

   spillerpotentialet er så som så. Vi mangler i den grad en skarpretter, der kan sjaske dem ind fra en kant af, som Graulund. Jeg savner ham.

   Vores offensiv brænder alt for mange chancer og muligheder. Jeg ville selv spille ret defensivt med den trup. Jeg ved ikke om DN ville ændre på opstillingen hvis vi fik et par stærke angribere i truppen?

  • #199851
   Frejensvang
   Bruger

   Har korttidshukommelsen glemt Riddersholm eller Fredberg? Eller forårsæsonen 2018?

   DN gør et udmærket stykke arbejde. Defensiven var på plads i mange kampe og med en god angriber, så lå vi et andet sted i dag. Dér hvor han har fejlet, var da han accepterede at gå en halv sæson uden en 1. angriber!

   Holdet skal styrkes på 1. angriberen samt en klasse forsvarspiller. Desuden skal der hentes sub til Dino, der alt for tit mister hovedet og ikke har vist format hele sæsonen.

    

  • #199859

   Jeg er 100 procent enig på nær at Fredberg trods alt nok var ringere. Jeg kan ikke pege på en eneste ting, hvor jeg har tænkt, at her er et eksempel på godt trænerarbejde fra DN, og det gælder alle aspekter i forhold til holdopstilling, indskiftninger, spillernes indstilling, spillernes evne til at spille sammen, indøvede detaljer eller noget som helst andet. Han er derfor absolut dernede blandt de allerringeste.

  • #199869
   Fedepeden
   Bruger

   Giv nu lige en træner mere end 1½ år denne gang inden vi smider ham af ht.
   Jeg er nu af den holdning at en træner har ca. 3 år til at skabe resultater, GF bliver nødt til at give træneren en fair chance dvs. 3 år. DN har forresten ikke haft det store til rådighed hverken mht. transferbudget eller kvalitet i start 11’eren.

  • #199870
   AGF 1974
   Bruger

   I rigtig mange kampe, er vi jo kommet frem til et hav af chancer. Det er vel noget der bla. kan tilskrives David eller? At der så bliver brændt den ene chance efter den anden, er jo svært at klandre David for. Kan spillerne ikke score på relativt store chancer falder det tilbage på spillermaterialet og ikke Davids evner. Så synes kritikken er utrolig unuanceret.

   • #199986

    Så det er ikke trænerens skyld, at der er valgt midtbanespillere til at spille i angrebet i stedet for angribere?, og at de har svært ved at score på grund af dårlig teknik og uvant position? Jeg forstår ikke logikken. Selvfølgelig kan træneren klandres for det.

  • #200043
   Steen6372
   Bruger

   Helårsstillingen for superligaen 2018:

   https://www.superstats.dk/stilling/helaars

   9 nederlag i 37 kampe.

   • Dette svar blev ændret 3 år, 9 måneder siden af Steen6372.
  • #200058
   Per Leth
   Bruger

   Jeg må indrømme, at jeg er træt af de deltagere, der notorisk misbruger MTAC, som et forum hvor de ved enhver given lejlighed tilsviner AGFs ledelse eller enkelte spillere. Ikke som en konstruktiv kritik. Men mere som det evige klynkeri fra en tidligere forsmået spiller eller træner, der hænger fast i fyringen og tilsyneladene ikke har fået job i andre klubber. Jeg håber at et Århusiansk ejerskab på MTAC vil tage hånd om problembørnene. Der er jo kun tale om nogle få, som allerede er berygtede for deres evige had til byen og klubben.

  • #200560
   Dichio
   Bruger

   Jeg synes David er god til mandskabsbehandling og taktisk dygtig.

   Lad os se til december når 2019 er omme, så kan vi vurdere om han er god.

   Vel først nu han sådan rigtig for alvor har fået den optimale trup at arbejde med.

  • #200797

   Jeg kan stadig ikke pege på en eneste ting, hvor jeg har tænkt, at her er et eksempel på godt trænerarbejde fra DN, og det gælder alle aspekter i forhold til holdopstilling, indskiftninger, spillernes indstilling, spillernes evne til at spille sammen, indøvede detaljer eller noget som helst andet.

  • #200798
   zcml
   Bruger

   Synes DN udadtil er en god træner.

   Han udviser ro og engagement. Og så beskytter han spillerne; tager kritikken udfra, og lader sig ikke gå på af den.

   Hans formåen i selve trænergerningerne virker dog ikke tilstrækkelige!

   Virker til, at han ikke rigtig formår andet end at spille defensivt, og leve på omstillinger.

   Det går i en oprykkerklub som med Lyngby, og han ville sikkert også passe ind i Vendsyssel eller Hobro, men i en klub af AGF’s størrelse skal man kunne mere. Fint at spille udfra et defensivt udgangspunkt, men skal også kunne skabe kampen, når det er nødvendigt.

   Jeg synes ikke man skal fyre DN nu. Og undgår vi nedrykning, så synes jeg vi skal holde ham kontrakten ud, og så finde én der kan fortsætte det arbejde DN har startet. I stedet for at hente en helt anden type, så man igen skal starte helt forfra.

   Spørgsmålet er snart, hvem det skulle være? Ingen har jo rigtigt kunnet indfri forventningerne i AGF.

Viser 11 svartråde
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.