Babis er færdig i Brøndby

Forside Fora AGF Babis er færdig i Brøndby

Viser 13 svartråde
 • Forfatter
  Indlæg
  • #36432
   MTAC.nu
   Bruger

   Nu ved jeg godt han ikke lige er den type vi søger i AGF og han koster måske en del i lønninger, men var det ikke værd et forsøg at signe ham fra Brøndby?? Han fik aldrig rigtig chancen i Brøndby og Åkeby kender hans forcer og det var jo derfor han i første omgang forsøgte at hente ham til AGF.

  • #36433
   tmj-allstar
   Bruger

   Han ville være en perfekt mand på vores højrekant. For så har vi yderligere konkurrence…

  • #36434
   MTAC.nu
   Bruger

   Egentligt har vi ikke en god mand på højre kant…..

  • #36435
   Mark Kruse
   Bruger

   han ville være en rigtig go mand og få…!!!

   Der er os stadig keller. så er der os zaza… han ville da også være en klar forstærkning… steffen er sgu ikke stabil nok… det kan være han har 14 fantomredninger. men så misser han en og det har sgu kostet dumme point!

   Dan anton er heller ikke enig med brøndby.. uden tvil også en klasse spiller..også en der kan diregere han går sgu til den.

   sååh hvis brian steen nu lige smøger ærmerne op ved forhandlingsbordet sååh….:p

  • #36436
   Bananabar
   Bruger

   Rolig nu, gutter…! – Der er vel en grund til, at Babis ikke kan bruges i Brøndby… – Hvis han ikke har klassen til at være fast mand i Brøndby, – så han han sgu heller ikke klassen til at spille i den hvide trøje… – Vi kan ikke blive ved med at signe "affaldet" fra de andre klubber… – Jo, hvis vi ønsker at blive kronisk 10'er i turneringen…
   Lad os nu give klubben, træneren og spillerne tid til at opbygge et slagkraftigt mandskab. Et hold med en fast rutineret stamme, krydret med en flok talenter (og dem er der rigeligt af i ungdomsafd.)
   Vi skal ikke hente flere afdankede udlændinge uden klubfølelse til klubben – vores egne talenter skal ikke stå i skyggen af ligegyldige no-names, som bare lige skal løbe karrierens sidste år af i en dansk klub, som egentligt ikke siger dem en skid…

  • #36437
   MTAC.nu
   Bruger

   @ Bananabar: Var der nogen grund til Søren Larsen ikke kunne bruges i Brøndby. Selv om man ikke kan spille sig ind på startende 11 i Brøndby kan man sikkert godt i AGF. Desuden blev han svensk mester med Djurgården.

   Hvorfor snakker folk om Zaza, hvad skal vi dog med en løntung målmand som var meget usikker i går.

   Steffen droppede ikke i går, hvorfor fatter folk ikke det, bolden blev jo rettet af!!!

  • #36438
   Mark Kruse
   Bruger

   NEj men hvis man ser brøndby's hold er der måske ikke noget og sige til at der er spillere som dan anton zaza og babis ikke kommer på…de har jo nærmest kun gode spillere…

   ville du ikke også hugge 27 skud forbi mål hvis du ikke havde spillet en ordentlig kamp i et helt år…zaza er sgu da en go målmand…men vil sige at skulle jeg vælge mellem de tre ville dan anton klart være favorit!!!

  • #36439
   MTAC.nu
   Bruger

   Hva har Birmingham med sagen at gøre. Der er ingen her der snakker om mesterskab eller den lorteklub. Det handler om at man også må se hvad der er på markedet. Babis kan da sagtens blomstre op i AGF – han er jo en god spiller. Han fik bare aldrig chancen i Brøndby. Han spillede måske kun 5 kampe fra start med flere ugers mellemrum. Fast spilletid metyder meget.

  • #36440
   MTAC.nu
   Bruger

   Vi hentede også en hr. grahn som ikke kunne få spilletid på sin ønskeposition i Malmø, han var altså også en form for marginalspiller. Men meget bekendt viste han masser i efteråret…..

  • #36441
   Bananabar
   Bruger

   ForeverAGF: Sjovt du lige nævner Søren Larsen… Var det ikke han, som Åkeby ville signe i stedet for Graulund.!+ – Han passede bedre ind i Åkeby's system ( Så kan man spørge – hvilket af dem, Åke?) – Men derfor røg Graulund i Helsingborg og vi "glemte" at afslutte handlen med Søren Larsen. – MEN vi fik Helgi "Ronaldinho" – Tillykke!

   Nej, man kan sige til Helgi's forsvar – han er ikke verdens bedste boldartist – men han figther røven ud af bukserne HVER GANG.

   Nå men, – tilbage til emnet…:

   Babis er uden tvivl en glimrende spiller – og jeg medgiver at niveauet i Brøndby-truppen er noget højere end i vores (det gør ondt at skrive dette)… – Men jeg mner sgu ikke, at han kan tilfører os noget. – Han er sgu da bare endnu en svensk golddigger, – som kun er kommet til DK pga. skattefordelene. Vi kan ikke bruge den slags spillere. – De/han kender intet til VORES stolte traditionsrig klub – og derfor kender de intet til hvad det vil sige at kæmpe for den hvide trøje… – Det ved vores talenter derimod…TIL DEN HALVE PRIS…

  • #36442
   Mark Kruse
   Bruger

   så må de vel bare lønnes efter deres præstationer…det må sgu da kunne gøre et udslag uanset om du er fra mongoliet eller sverige eller det nordlige polen????

   thomas lindrup har da os været en klovn og se på i mange kampe…han fighter heller ikke en skid…han er sjovt nok dansker!

  • #36443
   Bananabar
   Bruger

   …Lindrup skal nok komme igang… – Han skal bare have fuld tid hver gang… – Hvis spillerne ikke mærker tilliden fra træneren og os fans, så bliver de sgu aldrig til noget…!

   Man skal naturligvis ikke give naiv støtte – de (Lindrup, eksempelvis) skal naturligvis også arbejde for sagen selv…!

  • #36444
   Mark Kruse
   Bruger

   ja men de fleste kantspillere er vel humørspillere… har da aldrig set nogen af dem komme med knopperne forrest…tudeprinser…

  • #36445
   Hatte
   Bruger

   Babis skulle jo også rigtig følge Søren fra Djurgården, men så blandede Per B. sig og da de havde flere penge valgte han dem.
   Så da Søren kender ham mener jeg vi har et forspring i forhold til de andre klubber der er interasseret

Viser 13 svartråde
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.
Vi søger frivillige - vil du med på holdet?