Army-star.dk???

Forside Fora Off-Topic Army-star.dk???

Viser 2 svartråde
 • Forfatter
  Indlæg
  • #54847
   Vestijunior
   Bruger

   Hej
   Jeg vil høre om der er nogen herinde der har, prøvet at handle med en af sidens sponsore, nemlig army-star.dk?

   Grunde til jeg spørger er at jeg fik et par bukser i julegave fra dem…
   Men de var i rest ordre… så de kunne ikke leveres inden jule aften, så jeg ringede til dem imellem jul og nytår, og fik at vide at de kom i uge 1… og det vil jeg få en mail på… Det lød jo altsammen rigtig godt..

   Problemet bliver så at nu skriver vi uge 3, og jeg har stadig ikke hørt noget fra dem! og når jeg mailer dem, kommer der ikke noget svar retur, selv om de lover at de kontakter end inden for 24 timer…
   og når jeg ringer, må jeg nok erkende at efter 20 min venten til de sammen 2 sange, giver jeg op. Jeg har dom talt med en der sidder i bykningen i deres reception, og lagt beskeder hos ham og han kommer med mange undskyldninger om nyre sten og møder… osw At det er derfor de ikke tager deres tlf….
   Men jeg må bare konstatere at de er meget svære at få fat i, og efterhånden virker de en del utroværdige på mig, selv om de har nogle lækre produkter!!

   Men er de rnogen af jer der har oplevet noget ligne med dem?
   eller er det bare mig der er uheldig?

  • #54848
   Fanoe
   Bruger

   Har ikke handlet med dem, så mit indlæg er nok ikke meget hjælp. Andet end at jeg vil foreslå dig at handle hos http://www.emp.de eller http://www.emp-shop.dk, de har de samme produkter og i mange tilfælde til billigere penge.

   Håber du får din ordre ordnet 🙂

  • #54849
   Guffe
   Bruger

   Synes din historie lyder som nogle af de svindlere der bliver fanget i kontant osv.
   Skriv lige slutningen på historien. Hvis det er et svindlerfirma, skal mtac vel have dem ud af vagten før de snyder andre.

Viser 2 svartråde
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.