Advarsel mod bet365

Forside Fora Off-Topic Advarsel mod bet365

Viser 4 svartråde
 • Forfatter
  Indlæg
  • #70943
   Luke2000
   Bruger

   Jeg ligger lige en advarsel ind mod bet365 – Mener det er vigtig at folk får det at vide så andre ikke bliver snydt.

   Jeg havde ved Bet365 et væddemål på Colts (Kampen Colts-Chargers Lørdag nat), til at vinde med +1. Kampen endte 17-17 så med de +1 burde colts stå som vinder med 18-17.

   Stor var min overraskelse da mit vædemål tabt, jeg ringede ind til den engelske kundeservice, som forklarede at det var med overtid de +1.

   Jeg har følgende problem med det.

   1) Det stod der intet om da jeg indgik vædemålet.
   1.a. Det er umuligt at vinde kampen med +1 hvis overtid er med, Den kan simbelthen ikke ende med så det vædemål giver nogen mening hvis det er med overtid. Eks. De tabte med 1 i fuldtid med så går den ikke i overtid = Tabt, når først den er i overtid kan den på ingen måde ende uafgjordt da der skal findes en vinder, så +1 giver igen ingen mening. Sidste eks. De vinder +1 giver ingen mening da det bare giver dem en større sejr hvilken er ligegyldig for vædemålet.

   Hvorfor jeg mener det er mere end rimligt at gå ud fra at det vædemål er ved fuldtid (Dvs. før overtid), vædemålet gad 1.83, at Colts skulle vinde rent gav mere (igen det vædemål giver ikke nogen mening da det er det samme vædemål som en ren sejr med overtid) Så her kan jeg faktisk ikke se det på andre måder at Bet365 prøver at snyde folk til at miste penge.

   Vædemålet blev indgået på "forsiden" så der stod Colts 1.xx (For ren sejr) og Colts +1 1.xx for sejr med +1, Det tog jeg som en garant for en uafgjordt hvilken var grunden til at jeg tog den.

   Så pas på Bet365, de prøver bevist at snyde deres kunder.

  • #70944
   Andre Jensen
   Bruger

   Naah Luke, den er sgu lidt tynd.

   Først og fremmest så har de et ret udførligt regelsæt på deres side, og det tog mig ikke lang tid at finde frem til:
   [i]
   Væddemål placeret før kampen inkl. overtid, medmindre andet er nævnt[/i]

   At man så kan spille på +1, når kampen ikke kan ende uafgjort er selvfølgelig lidt fjollet, men det er der ikke noget snyd i.
   Tværtimod kan man vende den om, og spørge hvorfor i alverden du overhovedet spiller på at de vinder med +1 i point, da det ekstra point jo kun gør nytte i tilfælde af uafgjort?
   Det er da dårigt spillet af dig.

   Hvis du på forhånd tror at kampen ender uafgjort, så er det selvfølgelig ualmindelig godt set af dig, men så burde du jo finde et sted hvor du kan spille på uafgjort i ordinær tid, og så få et meget højere odds end 1,83.
   Da uafgjort mig bekendt ikke forekommer så ofte i amerikansk fodbold, så bør man vel kunne få odds på 7-8 stykker eller mere?

  • #70945
   MASK
   Bruger

   På linie med André. Der er ikke rigtigt noget at komme efter her.

  • #70946

   Min første tanke var osse hvorfor du dog spillede på det?
   og når de skriver det i regelsættet at det er inkl overtid, så der ikke noget at komme efter, andet end at selve muligheden for at kunne spille på det er for dumt.

  • #70947
   CeresLover
   Bruger

   Luke2000 – er det ikke fordi det er Asian Handicap som du har spillet på…. Her gælder der jo andre regler. Han vel noget om at man får penge igen ved uafgjort og ikke er 1-0 man fx spiller på som vi kender det som alm handicap.

   Sådan er det også ved betsson – totalt ringe og totalt ringe odds man får sig.

Viser 4 svartråde
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.
Vi søger frivillige - vil du med på holdet?