Århus ligaen?

Forside Fora Off-Topic Århus ligaen?

Viser 3 svartråde
 • Forfatter
  Indlæg
  • #77706
   fladmose
   Bruger

   http://sport8000.dk/newsposts/687-sport8000-dk-starter-lokal-liga

   Med fire århusianske hold i fodboldens 2. division er der masser af lokalopgør i vente. Det vil sport8000.dk gerne være med til at sætte ekstra fokus på, og derfor lancerer vi nu Århus-ligaen.

   Ligaen bliver en intern turnering mellem de fire århusianske 2. divisionshold: Aarhus Fremad, Brabrand, Skovbakken og AGF2.

   Point og målscore vil blive regnet ud fra de fire holds interne opgør i 2. division vest. Vi vil løbende opdatere stillingen i Århus-ligaen, inden vi efter forårssæsonen kan kåre byens bedste 2. divisionshold.

   Allerede denne weekend er der lokalopgør på programmet. Samtlige fire hold mødes i fjerde spillerunde, og vi opfordrer samtlige århusianske fodboldfans til at møde op og støtte favoritholdet.
   På Vejlby Stadion får Skovbakken besøg af AGF. Den kamp spilles lørdag klokken 13. Samme dag mødes to andre Århus-rivaler i Brabrand. Hér får hjemmeholdet besøg af Aarhus Fremad til en kamp, der fløjtes i gang klokken 15.

   sport8000 har reportere ude til begge lokalopgør, og du kan kort efter kampene se masser af stof hér på sport8000.dk.

   Rigtig god fornøjelse med Århus-ligaen.

   Er dette noget i vudere der er hold i eller er det et dårligt forsøg på at skabe mere intensivitet omkring de lokale hold?

  • #77707
   Guffe
   Bruger

   Om der er hold i det? Det er vel et faktum at sport8000 laver ligaen.

  • #77708
   DKnielsen
   Bruger

   Jeg synes sgu det lyder meget skægt, men man må jo nok bare erkende, at 90% af interessen omkring fodbold i Århus drejer sig om AGF i SAS-Ligaen… Sådan er det bare, og sådan skal det vel også være. Men fedt, at der for første gang i jeg ved ikke hvor lang tid er 5 hold i Århus med divisionsstatus… Det er sgu i orden!:k

  • #77709
   Bjarne V
   Bruger

   Synes det er fint, de prøver at skabe lidt hype omkring dette, som må siges at være sekundært forbold i Aarhus…

Viser 3 svartråde
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.
Vi søger frivillige - vil du med på holdet?