Forsvaret tæmmede ulvene – Hør Hausner og David sætte ord på det

0
© Nicklas Jacobsen - JacobsenPhotography

Af Simon Fenger

I de fleste superligaklubber vil tanken om at man ikke kan disponere over 3 af truppens centrale forsvarsspillere være ret angstfremkaldende. Sådan er det ikke i AGF!

20-årige Sebastian Hausner og supersubben Jesper Juelsgård udgjorde dagens 2 centrale forsvarsspillere. Sammen med det øvrige forsvar og en stærkt spillende Nikolai Poulsen formåede defensiven i dag at sikre, at FCM på hjemmebane ikke havde en eneste afslutning inden for målrammen. Det er en unik stærk præstation.

Hausner havde store roser til overs for dagens makker:

”Jesper gør det fremragende, man ved, hvad Julle han kan, og Julle har et rigtigt godt venstreben, der gør meget godt for os ifht opbygningsspillet og så har han en masse erfaring som smitter af på en ung gut som mig. Derudover er han mega god til at kommunikere”

 

En stor del af forklaringen på de mange flotte forsvarspræstationer er utvivlsomt, at konceptet er stramt, effektivt og godt indarbejdet.

”Vi har jo den der base som hold, som alle er indforståede med, jeg føler ikke, at der er nogen, der skal tilpasse sig fra kamp til kamp afhængigt af hvem de spiller ved siden af” – Hausner

David Nielsen var selvsagt også godt tilfreds med dagens defensive præstation:

”Vi har en god bredde i truppen. Vi har også et sindssygt godt kollektivt forsvarsspil som hold, alle kender deres opgave, det er meget tydeligt sådan en dag som i dag”

 

David var ikke overrasket over Juelsgårds stærke præstation:

”Vi har holdt nullet flere gange tidligere i sæsonen med Julle på holdet, så det er ikke noget problem, og Hausner er jo en gigant for os – så det er dejligt at se!”

 

På redaktionen kunne vi ikke være mere enige – det er dejligt at se !

 

Få notifikation
Notifikation ved
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments