Forny dit sæsonkort – Stemningsområde flyttes permanent

4
© Allan S Voss/Sportsphotos.dk ©

Fra i dag kan du gentegne og fornye dit sæsonkort til sæson 18/19. Der bliver åbnet op for almindelig salg om 14 dage. Stemningssområdet flyttes og ny sæsonkort type til børn.

Speakers Corner nu fra B-tribunen

Udover dette varsler AGF nu, efter at have lyttet til de mest stemningsskabende fans, at flytte Speakers Corner fra C tribune og over på B-tribunen B1-B2. Der har i den forgangne sæson været forskellige test af stemningen med udgangspunkt i B1-B2, og det må have været en succes.

Børn under 15 år har stadig gratis adgang

Det har i de sidste to år været muligt for børn under 15 år at komme gratis til fodbold i Ceres Park. Man har så blot skulle hente en billet via agf.dk Det vil i den nye sæson stadig være muligt for børn at komme gratis til fodbold i Ceres Park på B-tribunen – nu skal det blot foregå via det nye kort.

Sæsonkortet bliver leveret både fysisk og i AGF appen. Såfremt man ikke ønsker et sæsonkort, koster en børnebillet fremover 60 kr. på B-tribunen i den kommende sæson.

Læs mere om alle de forskellige sæsonkorttyper hos AGF her

Få notifikation
Notifikation ved
4 Comments
mest bedømte
nyeste ældste
Inline Feedbacks
View all comments
jyden
5 år siden

Og hvorfor skal sæsonkort pludselig være personlig?

hviie1984
5 år siden

Det bliver vist et nej herfra da… med fast aftenvagt mandag får jeg jo aldrig brugt det kort 😉

agf-styrer
5 år siden

Kun mig der synes det virker underligt at placere det gratis børneområde lige imellem Stemningsafsnittet og den resterende del af stadion. Virker ihvertfald mærkeligt for mig.

Bobbe78
5 år siden
Reply to  agf-styrer

Helt enig… Det virker helt hen i hegnet…
Synes i øvrigt det er fint med personlig kort så man ved hvem der er på stadion.. AaB har kørt med det i rigtig mange år.. med stor succes…

Men man møder altid modstand mod forandring.