Forny dit sæsonkort – Stemningsområde flyttes permanent

4
© Allan S Voss/Sportsphotos.dk ©

Fra i dag kan du gentegne og fornye dit sæsonkort til sæson 18/19. Der bliver åbnet op for almindelig salg om 14 dage. Stemningssområdet flyttes og ny sæsonkort type til børn.

Speakers Corner nu fra B-tribunen

Udover dette varsler AGF nu, efter at have lyttet til de mest stemningsskabende fans, at flytte Speakers Corner fra C tribune og over på B-tribunen B1-B2. Der har i den forgangne sæson været forskellige test af stemningen med udgangspunkt i B1-B2, og det må have været en succes.

Børn under 15 år har stadig gratis adgang

Det har i de sidste to år været muligt for børn under 15 år at komme gratis til fodbold i Ceres Park. Man har så blot skulle hente en billet via agf.dk Det vil i den nye sæson stadig være muligt for børn at komme gratis til fodbold i Ceres Park på B-tribunen – nu skal det blot foregå via det nye kort.

Sæsonkortet bliver leveret både fysisk og i AGF appen. Såfremt man ikke ønsker et sæsonkort, koster en børnebillet fremover 60 kr. på B-tribunen i den kommende sæson.

Læs mere om alle de forskellige sæsonkorttyper hos AGF her

Tryk Log ind for at kommentere
  Få notifikation  
nyeste ældste mest bedømte
Notifikation ved
jyden
Bruger

Og hvorfor skal sæsonkort pludselig være personlig?

hviie1984
Bruger

Det bliver vist et nej herfra da… med fast aftenvagt mandag får jeg jo aldrig brugt det kort 😉

agf-styrer
Bruger

Kun mig der synes det virker underligt at placere det gratis børneområde lige imellem Stemningsafsnittet og den resterende del af stadion. Virker ihvertfald mærkeligt for mig.

Bobbe78
Bruger

Helt enig… Det virker helt hen i hegnet…
Synes i øvrigt det er fint med personlig kort så man ved hvem der er på stadion.. AaB har kørt med det i rigtig mange år.. med stor succes…

Men man møder altid modstand mod forandring.