Forkæl dig selv eller en ven med en helt særlig julekalender

0

Gør lidt ekstra for dig selv eller dine nærmeste i december. Det kunne eksempelvis være med en gin julekalender. Gin kommer i mange forskellige smagsnuancer. Der er noget til enhver smag, og her ville det være ideelt at afprøve de forskellige smagsprøver. Så kan du spore dig ind på, hvilken slags gin du foretrækker. Om det er den stærke, søde, krydrede eller noget helt fjerde. 

En smagsoplevelse hver dag i december

December er en måned, som står på overraskelser, gaver og hygge. Her er gin julekalenderen, en genial gave til dig eller dine nærmeste. Du får en lille gave hver dag, som kan samle dig og dine nærmeste til en hyggestund, mens i f.eks. ser julekalender i fjernsynet. 

Med en gin julekalender kan du blive klogere på, hvilken slags gin du er til. Du får helt op til 24 forskellige smagsprøver, som du enten kan nyde rent, komme i en gin tonic eller gin hass. Nogle julekalendere kommer som drinks, du selv kan blande, men mange af de slags gin, der er i julekalenderne kan sagtens drikkes og nydes rent. 

Lad din gin julekalender stå fremme

Dit hus eller lejlighed er nok allerede godt pyntet op til jul, men måske mangler der lige prikken over i’et. Nemlig en flot og dekorerende julekalender. De fleste gin julekalendere fås i en vildt flot æske, der kan bidrage til julepynten derhjemme. Æskerne er meget forskellige, men passer til de gin, de indeholder. Nogle af dem har et meget gammelt og retro udseende, mens andre har et mere friskt og pyntet look. Nogle gin er mere julet, hvilket der bliver givet udtryk for på æsken dertil. Du kan også få en julekalender med gin og tonic, så du selv kan mikse en lækker drink i december. 

En julekalender skaber fællesskab

Nu kan de voksne også være med til hyggen omkring en julekalender. Når børnene åbner deres chokoladekalender kan du sidde og nyde din gin og tonic julekalender, der giver dig en smagsoplevelse, mens du ser på dine børn få en lignende oplevelse. 

At sidde sammen med sine nærmeste og sammen eller hver for sig åbne en låge af sin julekalender hver dag er noget helt særligt. Børnene har deres slik julekalender, mens du som voksen kan nyde din lækre og kvalitetsrige gin julekalender. I familien får I derfor et ekstremt godt fællesskab ved at have den ene ting sammen hver dag i december måned. 

Få notifikation
Notifikation ved
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments