Første mand i Hall of Fame – Brian Steen Nielsen

0

Sammen med efteråssæsonens afslutning, valgte en AGF’er at stoppe sin professionelle fodbold karierre. Den spiller var Brian Steen Nielsen, en mand som har betydet så meget for et AGF-hold som har virket detroniseret og svagt gennem slutningen af 90’erne og starten af dette årti. Han har gennem sin tilstedeværelse og sin evige fight og 100% professionalisme været forgangsmand for at få kæmpet AGF frem i tabellen. Han har gang på gang været rygraden på et til tider tamt mandskab som igennem flere sæsoner har måttet skrabe sig igennem tilværelsen, med knap økonomi og alt for få point på kontoen. Man kan gå til yderligheder og sige at han, sammen med Kurt Andersen, var dem der reddede AGF fra en tilværelse i de lavere rækker. Han var med til at sementere at AGF altid er og bør være at finde i landets bedste fodboldrække. Han har derudover været med til at opbygge et hold, som nu igen synes slagkraftig og som med de fornødne justeringer og forstærkninger, kan være mere til at true toppen af dansk fodbold.

Gennem hans udtalelser i pressen, har han fået kommunikeret, at han altid yder sit ypperste hver gang, hvilket man tydeligt har kunnet opleve på nærmeste hold ude på Atletion. Han har aldrig skjult sine meninger og han har altid stået ved hvad han har sagt og gjort. Pressen har fremstillet ham på mange måder og han har taget det hele i stiv arm. Han har flere gange selv sagt, at AGF har gjort noget specielt ved ham, han nyder sin tilværelse i klubben, derfor var ønsket også om videre ansættelse i organisationen et stort ønske, hvilket han også fik opfyldt.

Brian Steen Nielsen er AGF’er i hjertet og han vil i mange år være at finde på Fredensvang som hjælpetræner og scout i den hvide trøje og derfor mener vi her på ForeverAGF.dk at han skal indlemmes i vores Hall of Fame som den første.
Citat Brian Steen Nielsen: “Når jeg går i kamp, går jeg i krig og modstanderen er fjenden”

Få notifikation
Notifikation ved
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments