Følg AGF i Superligaens spændende slutspil

0

Dette er sponsoreret indhold

Det er nu endegyldigt på plads, at AGF er med dér, hvor det er sjovest at være. David Nielsens tropper har sikret sig en plads blandt de seks bedste klubber i landets bedste række, hvorfor de nu er klar til at spille mesterskabsspil og kæmpe om medaljer. I de sidste par måneder har fodbolden ellers været på pause som følge af Coronakrisen. Den 28. maj fik bolden dog atter lov at rulle – endda med AGF som første hold til at spille på hjemmebane. Nu venter en sidste kamp i grundspillet på udebane mod AaB – en kamp der ikke er helt uden betydning.

Sørg for at se AGF i aktion

Alle kampe i Superligaen bliver i øjeblikket spillet uden tilskuere. AGF har imidlertid formået at tænke kreativt, idet klubben har sat store skærme op på den ene tribune, hvor du som fan kan støtte holdet som virtuel tilskuer. Selvom du ikke kan se AGF live fra stadion, er det stadig vigtigt, at du viser din støtte til klubben, hvis du ser dig selv som en “ægte fan”. Derfor kan du eksempelvis vælge at lade dig filme hjemme fra sofaen, således at du bliver én af de mange virtuelle fans, der dukker op på storskærmene.

Det kan dog være, at du ikke har mulighed for at være virtuel tilskuer til hver kamp – eksempelvis fordi du er på farten, mens AGF spiller. Det skal imidlertid ikke forhindre dig i at følge med i, hvad der sker. Du kan eksempelvis bruge din mobil til at streame de kampe, som du ikke kan se hjemme i fjernsynet. Kræver det, at du får et mobilabonnement med mere data, kan du finde og sammenligne forskellige mobilabonnementer her.

En sidste og vigtig kamp i grundspillet

Alle kampe fra nu af bliver en finale for “De Hviie”. Det gælder også den sidste kamp i grundspillet, hvor holdet skal møde AaB. Det er en kamp, der er vigtig for begge parter. Selvom AGF i princippet er sikret en plads i det eftertragtede slutspil, vil en sejr over AaB stadig være ekstremt vigtig, hvis holdet skal holde afstand til både AaB, FC Nordsjælland og Brøndby. Det handler om bronzemedaljerne.

For AaB er det ligeledes en vigtig kamp. Nordjyderne ligger lunt i svinget til at tage den sidste plads i slutspillet for næsen af Randers. En sejr for AaB vil ligeledes mindske hullet op til AGF på tredjepladsen.

Kommer der metal på bordet?

AGF har haft en flot sæson, hvilket også er årsagen til, at klubben i øjeblikket ligger på tredjepladsen med tre point ned til FC Nordsjælland, som er nærmeste forfølger. Slutspillet rummer imidlertid en masse svære kampe, hvor de seks bedste hold skal stjæle point fra hinanden. Som nævnt bliver hver kamp derfor en finale for “De Hviie”, hvis de skal gøre sig nogle forhåbninger om at vinde bronzemedaljer – hvis ikke mere. Guld og sølv virker dog urealistisk, da både FC København og FC Midtjylland har et solidt forspring til de resterende hold i slutspillet – også AGF.

Bronzekampen er derimod helt åben, inden vi bevæger os ind i Superligaens spændende slutspil.

Få notifikation
Notifikation ved
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments