Fodboldtrøje eller indretning – det siger noget om vores identitet

0

I topfodbold skal man være fejlfri. Når fodboldspillerne fra AGF løber på banen i Ceres Park under Superligaen, er de almindelige standarder med på både banen og blandt de mange fans på sidelinjen. Det gælder alt lige fra længden på græsstråene til pladsen mellem sæderækkerne. Når entusiastiske fodboldfans trofast møder op med deres fodboldvenner for at støtte byens hold, har de nogle standarder, der skal være på plads og som til enhver tid bør følges. For at det bliver en vellykket fodboldkamp, skal der være fuldt tryk på fra start, der skal drikkes kolde fadøl, og en ristet med brød skader aldrig. Alle er iklædt deres hvide trøjer som symbol på, hvem man tilhører. Pludselig er byens fodboldhold blevet en del af din identitet. Den identitet som du viser frem i offentligheden.

Vores udstråling betyder mere, end man lige går og tror

Vi bliver set, når vi træder ud i offentligheden. Vores beklædning, håret, kroppen og holdningen kan frit studeres og bedømmes af andre mennesker. Vi vurderer hinanden på udseendet og danner fordomme og historie om andre, på trods af at vi slet ikke kender hinanden. Det gælder ikke kun vores udseende.

Det har længe været sådan, at vores boligindretningen kun blev set af dem, som vi selv vælger at invitere indenfor hjemmets fire vægge. Men i takt med de sociale mediers udbredelse er det blevet nemmere at vise sit hjem frem. Samtlige platforme vælter i billeder af danskernes designmøbler, kreative indretninger og gør-det-selv-projekter. I Danmark er der i høj grad tradition for, at hjemmet betyder noget særligt. Pludselig kan vi altså blive dømt på bittesmå detaljer i vores indretning såsom armaturet på vores vandhane. Derfor skal det også være det rigtige.  

 

Dit armatur skal passe til dig

Der findes uendelig mange armaturer, og det kan være svært at vælge det rette. Se mere her.

Som udgangspunkt skal man sikre sig, at funktionaliteten opfylder ens behov. Vælg et Damixa armatur, og sæt standarden for inventar i boligen. At vælge et Damixa armatur sender signaler til omverden om, hvem du er som person, samt hvilken stil man er tilhænger af.

Hvis man vælger et Damixa armatur, går man aldrig helt galt i byen. Det skyldes blandt andet det danske design og den høje kvalitet. Damixa er en de få vandhaneproducenter, der har reservedele på lager, også selvom man har købt sin vandhane for mange, mange år siden. Og hvad er mere irriterende, end hvis din vandhane går i stykker, og du er nødt til at udskifte den, da du ikke længere kan købe reservedele til den?

Damixa er mærket kendt for deres utrolig store sortiment. Armaturerne kan fås i mange forskellige stilarter – mange af os har måske stødt på de populære Damixa Venus, Pine og Titan armaturer i de danske hjem. Man kan derfor være helt sikker på, at man kan få lige den vandhane, man ønsker at vise frem på de sociale medier, eller bare til dem der kommer indenfor hjemmets fire mure. De trendsættende designere fra ind- og udland har sørget for, at der er noget til dem, der elsker klassiske detaljer, og til dem der stiler efter et mere minimalistisk udtryk.

Tryk Log ind for at kommentere
  Få notifikation  
Notifikation ved