Fire aktiviteter, du kan lave fra sengen

0

Det er blevet mere og mere populært gennem tiden at udføre arbejde så mobilt som mulig. Vi skal helst kunne klare alle dagens gøremål hvorsomhelst i hjemmet – eller landet. Der er heldigvis meget, som du kan lave fra en god dobbeltseng eller fra en helt ny og lækker Nohrland seng. Her giver vi dig 4 aktiviteter – både praktiske og afslappende -, som du kan lave uden at skulle sætte benene ud af sengen.

Spil på og se dit yndlingshold

Sengen er oplagt til afslapning og underholdning. Her kan du bruge tiden på at catche op på de seneste reality-programmer eller på at se dit yndlings fodboldhold spille kamp. Den eneste gang, du måske skal flytte dig fra sengen, er når der skal hentes snacks og drikkevarer. Læn dig tilbage og spil på dit yndlingshold – helt uden afbrydelser!

Undersøg en ny streamingtjeneste

I forlængelse af den ovenstående, kan du bruge en dag i sengen på at undersøge nogle nye streamingtjenester. Du har mulighed for at tjekke alle de nye serier og film ud. Hvem ved, måske finder du en helt ny favorit?

Få styr på ugen 

Søndagen skal selvfølgelig startes ud med brunch og morgenmad på sengen, men når du er færdig med at spise pandekager og stege bacon, kan du trygt lægge dig tilbage i sengen. Her kan du snuppe computeren, mobilen eller din tablet med. Et par minutters produktivitet her, vil redde din kommende uge. Det er tid til at planlægge. Mens du sidder under dynen, kan du lægge en madplan og bestille alle de nødvendige dagligvarer, så du ikke behøver at stress rundt resten af ugen.

 

Når der er styr på madplanen, trækker du kalenderen frem og får styr på ugens begivenheder. Hvad skal børnene? Hvad skal du? Skal I lave noget sammen som familie?

Få snakket med familie og venner

I en virtuel hverdag, hvor vi ikke må ses med alt for mange, kan man hurtigt komme til at forsømme gamle venner eller familie. Brug et par timer i sengen – hvor du kan slappe helt af – på at ringe rundt og høre, hvordan folk har det. Måske har I endda mulighed for at have kamera på, så man næsten føler, at man sidder sammen.

 

Planlæg eventuelt at spise morgenmad i sengen sammen. Eller måske kan I se den samme film eller høre podcast.

Få notifikation
Notifikation ved
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments