Femte nederlag i træk da Horsens sejrede på Ceres Park

0
© Allan S Voss/Sportsphotos.dk ©

Det blev som forventet et intenst opgør da AC Horsens gæstede Ceres Park i en altafgørende kamp om Top 6-pladserne.
Det startede som alle havde frygtet. Et AGF-mandskab, der ikke rigtigt var kommet ud af starthullerne. Det lukrerede Horsens af, der pludselig tøffede fra AGF-forsvaret, da Hansson bragede bolden i nettet efter en tilbageaflevering i GF-feltet.

Så var kampens linje ligesom lagt. AGF skulle endnu en gang, i strid modvind, jagte points. Men ondt blev værre.

For selvom AGF ikke havde de store problemer med at holde bolden i egne rækker, så kunne Horsens bare når de skulle. Samme opskrift som det første mål; en bold bliver ikke clearet, den endte med Michael Lumb, der med spændt vrist fyrede en bold mod mål – og her så den 19-årige keeper, Kasper Kristensen, ikke særlig heldig ud. 2-0 til Horsens.

David Nielsen skal hanke op i truppen

Vi håber David Nielsen har haft gang i stemmebåndet i pausen. For GF spillede under alt kritik. Der mangler tænding og gejst, og ikke mindst skarphed foran mål.

For anden halvleg var trods alt en mere fornøjelig omgang. AGF kan jo godt strikke afleveringer sammen og vi kan også skabe chancer, men guderne skal vide, hvorfor vi ikke kan score på dem.

Det kunne Martin Spelmann af alle personer, der havde fået en offensiv rolle til aftenens opgør. Et mærkværdigt sprællemands-mål satte gang i Ceres Park.

Chancerne bød sig ellers AGF. To friløbere til Jens Stage og et par lovende skud fra distancen. Det er bare chancer, som andre hold scorer på. Der er et problem i Århus, det har eksisteret lidt tid og det bliver det nok desværre ved med. Vi kan ikke score mål – og så lukkede vi atter 2 mål ind på eget græs.

Bo Henriksen havde taktikken i orden. AC Horsens stod, trods flere store AGF-chancer stand i Århus. Og så er der lige pludselig langt op i Top 6 i Århus.

AGF har den mest ukuelige fanskare i landet, og den bliver virkelig sat på prøve i øjeblikket.

Hvorfor så defensiv David?

Stage var igen på toppen, en position som de kampe han har fået spilletid på toppen, ikke har vist det helt store for Århus-stjernefrøet. Alligevel var han igen på toppen, og så kunne Bundu og Mmaee se på fra sidelinjen.

Hvorfor skiftede vi Kaastrup ind så sent? Hvorfor ikke Toutouh i stedet for Sana? Hvorfor Bundu så sent? Der er mange spørgsmål, og det virker som om, at David Nielsen forsøgte en defensiv organisation med Spelmann fra start og Blume på midten. Det lykkedes ikke helt, og så reagerede man meget sent på, at man var nede med 1-2.

Næste kamp er mod Vejle, en kamp der absolut skal vindes!

Tryk Log ind for at kommentere
  Få notifikation  
Notifikation ved