Feilhaber: Ingen interessante bud

2

Benny Feilhaber havde håbet på at skifte tilværelsen i landets næstbedste række ud med noget bedre, men da transfervinduet ikke bød på nogen interessante henvendelser, bliver amerikaneren på Fredensvang indtil vinterpausen:

“Jeg er nu indstillet på at blive i Århus og forsøge at hjælpe holdet med at komme tilbage til SAS Ligaen, for det er der, det hører hjemme. Jeg har kontrakt her et år endnu, så jeg fortsætter med at spille indtil transfervinduet i januar, og så må vi se, hvad der sker”, siger Benny Feilhaber til kanalsport.dk.

Feilhaber indrømmer, at han var en smule frustreret over situationen, men omvendt er han glad for at være i smilets by:

“Jeg er stadig i en god situation med AGF. Jeg synes godt om personerne i klubben, jeg synes godt om holdet, og jeg er hundrede procent sikker på, at vi kommer tilbage til SAS Ligaen”, lyder det fra den amerikanske landsholdspiller.

Få notifikation
Notifikation ved
2 Comments
mest bedømte
nyeste ældste
Inline Feedbacks
View all comments
Fanoe
11 år siden

Forstår ikke hvorfor det er så underligt… Han er en humør spiller ligesom Grahn og Dioh… Nogle gange fantastisk andre gange serie 5 spiller.

Steen6372
11 år siden

Synes nu at de 3 spillere du nævner er meget forskellige. Grahn var (ifølge ham selv) guds gave til fodboldspillet, Dioh virker til at være en lidt sårbar type, som ikke har styr på vildt meget og måske derfor har haft det svært i en periode hvor der skulle kæmpes for at komme tilbage efter skaden, og Benny virker meget ydmyg og nærmest undskylder jo for at han har været så meget skadet.