FC Sydøstsjælland ?

8

Herfølge boldklub + Køge = HB Køge. HB Køge + Næstved = FC Sydøstsjælland?

Kært barn har mange navne, men hvad ville denne fusion kalde sig?

Herfølge og Køge slog sig sammen og er nu i kontakt med Næstved, om at gøre det samme med dem. Det er ikke noget, der ville komme til, at påvirke kampen på lørdag, eller denne sæson. Men hvis byens hold skulle mislykkedes at rykke op, ville det så komme til, at have en betydning for næste sæson?

Kunne man, forstille sig, at en fusion med Næstved ville gøre dem endnu stærkere, eller ville de skulle bruge længere tid på at spille sig sammen?

Her er hvad klubberne har offentliggjort på deres hjemmesider.

-For at videreudvikle topfodbold syd for København og styrke det kommercielle grundlag har HB Køge A/S og Næstved Boldklub A/S indledt drøftelser om en fremtidig sammenlægning.

I forlængelse af dette arbejdes der i dybden med alle aspekter, hvor udgangspunktet er, at der spilles hjemmekampe på Næstved Stadion og SEAS-NVE Park i Herfølge. Så snart der foreligger noget konkret, vil vi informere yderligere.

Tror I at det bliver en succes for sjællænderne og ville de kunne true AGF, hvis det ikke bliver til oprykning i år ?

Få notifikation
Notifikation ved
8 Comments
mest bedømte
nyeste ældste
Inline Feedbacks
View all comments
grind88
10 år siden

nej

smd
smd
10 år siden

Det er dødfødt med 250 på lægtrne!!

foreveragf19
10 år siden

OMG. Ikke andet og sige til dette. Måske LOL, men ellers mener jeg ikke det har en relevans eller betyder at det bliver et fremtidigt storhold.

Khaki
10 år siden

Ja det er sjovt som de får færre tilskuer når de slår sig sammen, Herfølge + Køge = 45 % af deres tidligere samlede tilskuertal.

Desuden bliver det vel HBK Næstved hvis de skal spille i Herfølge og HBN Køge hvis de skal spille i Næstved

Eller måske NK Herfølge Boldklub hvis de vælger Speedway stadione'et i Køge… Tror ikke jeg gider spilde mere energi over dem 🙂

Papa_Bear
10 år siden

Hva rager det mig?

silverfox
10 år siden

Jeg ved ikke hvad denne artikel har med AGF at gøre? Men hvis jeg var Næstved eller HBK fan ville jeg nok have svært ved at identificere mig med sådan en klub. Specielt for HBK må fansene føle at de mister mere og mere for deres klub.
Desuden må omkostningerne til to stadions da være urimeligt store? Selvom begge stadions måske er kommunalt ejede, har klubberne nok stadig udgifter forbundet hermed.

habo95
10 år siden

Næstved har allerede retten til navnet "FC Sjælland".

Flamsted
10 år siden

Det er fint nok, hvis de gerne vil slå sig sammen i håb om større sportslig succes, men jeg håber godt nok at de kalder den nye "klub" for noget andet end FC.

Det er ved at være lidt trættende i længden, at alle nye klubber, skal kalde sig noget med FC. Find dog på noget nyt!