Faxe: AGF på vej tilbage til toppen

4

Cheftræner i Randers FC, John Faxe Jensen, er sikker på, at det bliver to offensive mandskaber, der mødes i forårspremieren på Århus Stadion. Dermed er der lagt op til et seværdigt lokalopgør.

– AGF har bevist, at de er på vej tilbage til toppen af dansk fodbold. De har fået en ny træner, der gerne vil have dem til at spille fremadrettet fodbold. Men vi vil også frem over banen, så jeg tror de mange tilskuere kan forvente et brag af et lokalopgør, siger Faxe til Randers’ hjemmeside.

Først lørdag udtager John Faxe truppen mod AGF. Cheftræneren har alle mand klar bortset fra svenske Tobias Grahn, der sidder udenfor med karantæne.

Få notifikation
Notifikation ved
4 Comments
mest bedømte
nyeste ældste
Inline Feedbacks
View all comments
baydk
12 år siden

ikke en eneste skade?[think] … der nogen der er heldigere end andre:(

wimmie85
12 år siden

Ja ja rolig nu… jeg kan gå med til at det er et godt hold som vi har lige nu men jeg vil nu ikke sige at vi er et top hold endnu fordi vi ligge godt lige nu men hvor vi ligger når sæsonen er færdig det bliver spænde at se og om vi kan gøre det igen næste år… men det lover godt for fremtiden i GF :p

stjernen
12 år siden

Så kender Faxe ikke meget til start kampe efter ferier, syns nu det plejer at være omvendt. Holdene skal lige se hinanden an osv. det gør det ikke bedre at de ligger så tæt på hinanden i tabellen, det plejer at resultere i en lidt defensiv og nervøs start .. men ok, lad os se om det har hjulpet lidt når det er ER der svinger pisken. Glæder mig dog stadig som et lille barn til på Søndag ! Come on GF ! :k

JM
JM
12 år siden

Spin…