Få mere ud af SU’en

0
studierabat

Dette indhold er sponsoreret 

Som studerende kan det være svært at få økonomien til at hænge sammen, og du har måske oplevet at økonomien er svær at få til at række i slutningen af hver måned? Det har de fleste studerende prøvet, men heldigvis er der mange penge at spare for studerende. Mange virksomheder, specielt de helt store som State og MyProtein, har ofte studierabat på proteinpulver, tøj og meget andet. Som studerende kan du med fordel udnytte disse, specielt når det kommer til sport og fritid, da det ofte er der hvor der kan spares penge som studerende. 

Nedenfor kan du læse lidt mere om hvordan man sparer penge generelt som studerende, men også hvordan og hvor du kan spare penge sport og fritid.

Hvor kan du få studierabat?

Der er mange virksomheder, som benytter sig af studierabat. Som studerende er du en attraktiv kunde for ethvert brand, da du er med til at øge opmærksomheden for brandet. Derfor skal du inden du køber noget i en butik eller online være opmærksom på om der er studierabat at hente. Når det kommer til at sport og fritid kan du altid finde studierabatter her for at danne dig et overblik over hvilke virksomheder, der tilbyder studierabat. 

Budgettet kan være et godt værktøj 

Som studerende er det vigtigt at vide, hvor mange penge man har til rådighed i løbet af en måned. Det kan et budget hjælpe med at holde styr på. Et budget er nemlig et overblik over: fast indkomst, faste udgifter og variable omkostninger. Sammenlagt er de tre kategorier en oversigt over hele din økonomi. 

Måden man ligger et budget på er ved at skabe et overblik over den faste indkomst, som det første. Hvor mange penge kommer ind hver måned? Her medtages SU, studiejob, SU-lån, lommepenge fra forældre osv. Dernæst udregner du de de faste udgifter. Det gælder husleje, streamingtjenester og aconto til varme og el. Til slut er der de variable omkostninger, som sport og fritid går ind under. Her oplistes alle de udgifter du har på tøj, spil, take away, mad osv. Her gælder det om at være ærlig og du kan med fordel regne lidt over, det reelle beløb. 

Når budgettet er lagt og du har et overblik over din økonomi, kan du begynde at finde ud af hvordan du sparer penge. 

Studierabat sport

En af måderne hvorpå en studerende nemt kan spare penge er ved hjælp af studierabatten, specielt når det kommer til sport. Sport er ofte dyrt, og det gælder hvilken som helst sport. Fodboldstøvler, badminton ketsjer, dartpile – det hele koster penge. Heldigvis er der mange steder, som tilbyder studierabat, og det er vigtigt at drage fordel af det.  

Det gælder også sportsoplevelser og andet. De fleste Superligaklubber i Danmark tilbyder studierabat på billetterne til fodboldkampen. Det gælder bare om at oplyse studiekort, og så er der penge sparet. 

Tryk Log ind for at kommentere
  Få notifikation  
Notifikation ved