Få lidt engelsk Premier League ind under huden

0

Mange fans af dansk fodbold har de senere år måttet tune forgæves ind på TV’et om lørdagen, for om lørdagen er der ikke længere Superliga. Årsagen er muligvis ikke videre charmerende, men kampene fra Danmark er rykket til andre dage, fordi TV-stationerne har gjort plads til at vise fodbold fra det engelske Premier League-program.

Hvis du ikke tidligere overvejet det, giver vi dig her nogle grunde til at se Premier League TV eller til at skaffe adgang til Premier League-streaming, så du kan få endnu mere underholdning, når vores danske klubber alligevel må vige sendefladen.

Du får lidt af det hele med Premier League-kampe

Hvis du giver Premier League en chance, vil du opdage, at der faktisk er rigtig meget fodbold at hente her. Selvom du fra starten måske ikke har de samme personlige aktier i kampene, som du har i Superligaen, kan du alligevel hurtigt få et tilhørsforhold – for der er altid et hold på banen, du holder lidt mere med end det andet.

Uden for et lands grænser er der ofte tradition for at holde med de store, traditionsrige klubber. Uden for England har særligt Manchester United, Liverpool og Arsenal alle talrige fangrupper og -klubber, som bl.a. mødes på sportsbarer i weekenden for at følge slagets gang. Også på sociale medier og onlineforummer finder man samtaler og diskussioner, der bølger frem og tilbage i iveren efter at sætte sig ind i, hvad der sker i Premier League live.

Er du i tvivl om, hvor du kan se Premier League, når tomrummet mellem Superliga-kampe skal udfyldes, er YouSee Tv & Film et godt sted at starte. Her er dækningen nemlig massiv, og journalister, eksperter og studieværter fører dig sikkert igennem, hvad der er værd at vide op til den enkelte kamp. Her får du både nyheder om spillere, opdateringer på danske bidrag til kampen og naturligvis startopstillinger.

Gør det hele lidt mere spændende med fantasy draft

I Danmark kender mange til at lave deres eget drømmehold til Superligaen. Du kan skabe dit eget virtuelle hold med spillere fra forskellige klubber. Klarer spillerne sig godt i den virkelige verden, får du point til dit hold, og efterhånden som sæsonen skrider frem, kan du se, hvordan du er placeret. Her kan man konkurrere med andre fodboldinteresserede eller oprette private ligaer til fx familie, venner eller kolleger.

I Premier League har de samme koncept. Her hedder det fantasy draft, men princippet er nøjagtigt det samme. For et specifikt virtuelt beløb skal du købe spillere, som bliver belønnet med point for fx en scoring og straffet med minuspoint for et rødt kort.

Ved at oprette dit eget fantasy-hold kan du gøre dit Premier League lidt mere spændende og måske endda skabe eller være med i et fællesskab. Og hvem ved? Måske får du øjnene op for også at have et udenlandsk hold at følge samtidig med din danske hjerteklub.

Bliver det en af de helt store klubber som Chelsea, Tottenham eller Manchester City? Eller falder du mere for charmen ved at følge en klub, der kæmper for overlevelse i bunden af rækken? Uanset hvad det ender med, vil klubber som Burnley, Leeds eller Watford også kunne give dig oplevelser i topklasse.

Få notifikation
Notifikation ved
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments