Europa Playoff – se datoerne her

3

Efter gruppespillets sidste kamp, mod SIF, skal vi med meget stor sandsynlighed møde OB i de første kampe i Europa Playoff. 

Bevares, vi kan stadig nå 1. pladsen i gruppespillet, det kræver en sejr på 11-0, eller 5-0 over Silkeborg og Hobro skal tabe 6-0 mod Helsingør. Sandsynligt? Nej.

Ifølge agf.dk starter vi på hjemmebane  søndag d. 6 maj, og returopgøret spilles søndagen efter i Odense 13. maj.

Skulle vi være så gode at besejre OB, skal vi møde vinderen af Hobro/Sønderjyske, lørdag d. 19. maj og tirsdag d.  22. maj.

Står sol og måne i lige bane og vi rent faktisk napper den også, så spilles der én kamp, på udebane mod nr. 3 eller nr. 4, fredag d. 25. maj, om at få den eftertragtet plads i  Europa kvalifikationen (det afhænger af hvem der vinder Pokalfinalen).

Tidspunktet på dagen er ikke på plads endnu og det skyldes formentlig broadcasterne, der lige skal se hvor attraktive kampene bliver.

Få notifikation
Notifikation ved
3 Comments
mest bedømte
nyeste ældste
Inline Feedbacks
View all comments
Guffe
5 år siden

Jeg tror godt vi kan sige med det samme, at AGF-OB er de mest attraktive opgør, af dem der ikke allerede er sat tidspunkt. Ergo ligger de søndag eftermiddag/aften. Så må Randers og Helsingør og de andre ligegyldige hold spille kl 12 og 14.

dengamle
5 år siden

Og jeg tror også jeg med det samme kan sige at der efter OB er slut. Motivationen ser ikke ud til at være der